...Annak érdekében, hogy a lehető legjobb minőséget garantálhassuk, ezt rendszeresen végezzük. Az Akbari pisztácia a leghosszabb pisztáciaváltozat. A pisztácia zöld, és a héja vörösre változik, amikor megérik. Felhasználás: A pörkölt és sózott pisztáciáinkat aperitifként vagy snackként fogyaszthatja. Ezek ízesíthetik a sós ételeket (például tűzoltó rizs pisztáciával) vagy akár a péksüteményeket is. Hűvös, száraz helyen tárolandó. Fedezze fel nyers pisztáciáinkat itt. Zsák: 5Kg Zsák: 20Kg...
Portfólió (45)
Németország, Kempten
...Kíméletesen pörkölt tökmag, jellegzetes tökmag-pörkölési aromával. Enyhén sózott. Tiszta élvezethez és sütési hozzávalóként is alkalmas. Száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó.
Portfólió (10)
Belgium, Anderlecht
...Készleten van nedves és száraz sózott, valamint sózatlan tehénbőr, szamárbőr, kecskebőr, nyúlbőr, juhbőr stb. a legjobb - 100% tiszta szamárbőr. Száraz sózott szamárbőr Specifikáció Anyag: Szamár Minta: Nedves sózott, száraz, kék Felhasználás: Bútor, ruházat, táska, cipő, kanapé Vastagság: 1,4 mm - 1,6 mm Méret: 42 négyzetláb Név: Száraz sózott szamárbőr...
Németország, Neutrebbin
Németország, Taunusstein
Németország, Berlin
...A természetes sertésbelek ideálisak friss, füstölt és száraz kolbászokhoz. Az egységes méret és forma biztosítja a konzisztenciát és a minimális hulladékot. Mivel a belek mind természetesek, lágy és szilárd harapást biztosítanak, amely éppen a megfelelő ellenállást nyújtja. Átlátszóak is, így könnyen kiemelik a kolbászaik magas minőségű összetevőit. Mindenféle juh- és sertésbelet exportálunk értékesítésre Európában, és gyors szállítást kínálunk.
Portfólió (128)
Ausztria, Krummnussbaum
... vágóhidakról, mészárlóhelyekről és nedves és száraz sózott bőröket feldolgozó üzemekből származik, amelyek legalább 15 éve működnek, és egyes esetekben még ennél is régebben. Partnereink által elérhető változatosság hatalmas kínálatot biztosít a fenti típusú bőrök és bőrdarabok terén. KÉRJÜK, LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK AZ EMAIL CÍMÉVEL TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT.
Portfólió (9)
Németország, Hannover
...A legfrissebb és legjobb minőségű makadámia, amelyet termesztettek és gyűjtöttek, a lehető legegészségesebb módon készül el. Elérhető makadámia típusok: - Sült és sózott makadámia - Sült sótlan makadámia - Sült és sózott (száraz) makadámia - Sült sótlan (száraz) makadámia - Törött makadámia Csomagolás: az ügyfél igényei szerint Származási ország: Egyiptom, Irán, Törökország Referencia: PDK-PSVP2OJPUDZYIB2QBLNX...
Portfólió (11)
Franciaország, Marseille
...Mindenféle szárított gyümölcs kapható: - Héj nélküli - Sózatlan pörkölt - Sózott pörkölt - Szárított gyümölcs keverékek Marseille-i műhelyünkben a szárított gyümölcsöket olaj, aromák, tartósítószerek, adalékanyagok és zsírok hozzáadása nélkül, száraz sütőben pörköljük. A pörkölés után hagyjuk kihűlni őket. Ez a folyamat kiemeli minden egyes szárított gyümölcs aromáját. A termékek kizárólag nagykereskedők, fél-nagykereskedők és forgalmazók számára elérhetők.
Portfólió (145)
Németország, Rheinberg
... pörkölési fokozatot a vásárlói igényeknek megfelelően állítják be, és a terméket ennek megfelelően pörkölik. A pörkölt terméket pihenni hagyják. Az a termék, amely átmegy a minőségellenőrzésen a csomagolás előtt, csomagolásra kerül, és a fémkeresőn való áthaladás után küldik el. A terméket hűvös és száraz helyen kell tárolni (18-25 °C) Különböző fajtájú pisztáciák. Szívesen adunk ajánlatot kérésére. Várjuk, hogy halljunk Önökről. Az Ön Mesgale csapata...
Egyéb termékek
Pisztácia
Pisztácia
Portfólió (2)
ufs.country_names.RU, Moscow
... szalvétával. Tálcáink hermetikus (zárt) zárással rendelkeznek, így a folyadék nem tud kifolyni. A tálcában lévő nedvességelnyelő szalvéta biztosítja, hogy a csomagolt termék - a hús vagy a darált hús - friss és száraz maradjon. Alacsonyabb thermoformáló szalagokat is készítünk széles hőmérsékleti tartományban - ezeket halcsomagolásra (friss, sózott, füstölt), füstölt húsok és félkész termékek (kolbászok, ínycsiklandóságok, fagyasztott alapanyagok fasírtokhoz, töltött káposztához, palacsintákhoz és egyéb ételekhez) használják. Nálunk a legjobb csomagolási megoldásokat találja termékeihez!
Portfólió (20)
Olaszország, Siena
...Olasz sózott sertéscombból készül, a bőrrel borított részen nedves sóval, a sovány részen pedig száraz sóval, borssal, fokhagymával és természetes fűszerekkel. A sonkákat sózó hűtőkamrába helyezik (hőmérséklet +1° és +4° között, páratartalom 80%), majd egy második helyiségbe, amit „pihenőnek” neveznek. Itt, a maradék só eltávolítása után, 90 napig lógva maradnak. Ezen a szakaszon a sonka lassan...
Egyéb termékek
Házias antipasto
Házias antipasto
Portfólió (2)
... szárított paradicsom előállításához. A sózott és kénnel kezelt napfény szárított paradicsomok friss paradicsomból készülnek, amelyeket a legérettebb állapotban szüretelnek. A folyamat után a paradicsom gyümölcsök megőrzik tápértéküket.
Portugália, Ansião
...Sózott száraz tőkehal, egészben vagy filékben. Fagyasztott és áztatott tőkehal.
Franciaország, Wissous
...együttműködés termékeink népszerűsítésére és láthatóságuk növelésére. A következő termékkategóriákat forgalmazzuk: sós/édes élelmiszerek, italok, alkohol, ínycsiklandó élelmiszerek, friss/fagyasztott/étterem, gyümölcsök és zöldségek, füstölt húsok és baromfi, halak, húsok és kolbászok, véres hurkák, sózott húsok, és még sok más. Ügyfeleink kereskedelmi, vendéglátóipari, nagykereskedelmi, ipari és nagykereskedő szakemberek. A Wissousban, Essonne-ban található csapatunk itt van, hogy válaszoljon kérdéseire és tanácsot adjon termékeinkkel kapcsolatban.
Portfólió (186)
A HAZAI SZÁRAZ FŰSZERES MARHAHÚS (BEEF JERKY) 100%-ban magyar eredetű, sovány marhahús combjából készül, amelyből eltávolították az összes zsírt, csíkokra vágták, majd megszárították, így megakadályozva a romlást. Ez a szárítás általában só hozzáadását is magában foglalja, hogy megakadályozza a baktériumok fejlődését a húsban, valamint fűszereket a jobb íz érdekében, mielőtt eltávolítanák a nedvességet. A „JERKY” szó a charki szóból származik, amely az észak-amerikai őslakosok Quechua nyelvéből ered, és „szárított, sózott hús”-t jelent.
Franciaország, Charmes-Sur-Rhône
Az ANTARTIC II INGRÉDIENTS gyártóegységet 2002-ben hozták létre, hogy technológiai keverékeket biztosítson az élelmiszeripar számára: bevonatok, sózott termékek (pácolt termékek, főtt felvágottak, nyers felvágottak, száraz felvágottak), zselék, marinádák, szószok és szószalapok, aromák, snackekhez való aromák, természetes aromák, kolbász és merguez fűszerek, konyhai segédanyagok, etnikai termékek...
Belgium, Izier
... sem. Dió: A sonka finom része, enyhe, természetes pácban sózva, füstölt vagy sem. Szalonna: Szárazon sózott has, füstölt vagy sem. Kézműves főtt sonka: Kiváló minőségű sonka, kézműves módon sózva, sütőben főzve és párolva. Száraz kolbász: Kiváló minőségű sertés- és marhahúsból készült készítmény.
Olaszország, Germignaga
Svájci-uzbék cég vagyunk. Az Európai Unióba mezőgazdasági termékeket importálunk Ukrajnából (kukorica és búza) és Üzbegisztánból (sózott kapribogyó, gyümölcs, nyers és feldolgozott gyapot, száraz hüvelyesek, tartósított mezőgazdasági termékek). Megrendelések 20 tonnától. Közvetlenül a címzettnek szállítunk. A szállítási költségek fedezésére elfogadjuk a szállítmányozási levéllel történő kifizetést. Minden termékünk GMO-mentes és ISO 9001 és ISO 22000 tanúsítvánnyal rendelkezik. Olasz importáló és forgalmazó céget keresünk.
Törökország, Antalya
... MAGKÉNT FEHÉR ÉS FEKETE NAPRAFORGÓ MAG, KÉSZÍTETT ÉS FRISS, VALAMINT NYERS FORMÁBAN ELÉRHETŐ. - KECI BOYNUZU 1. OSZTÁLYÚ MÉZES KECI BOYNUZUKÉNT ELÉRHETŐ. EGYÉB TERMÉKEINK: - ÜVEGES FÖLDI MOGYORÓ - DESSZERTMANDULA - CSICSERIBORSÓ - SZÁRAZ SZŐLŐ - BESNI SZŐLŐ - KAJSZI - MALATYA KAJSZI - DIO BELSŐ - HÉJAS DIO - MOGYORÓ - NATÚR MOGYORÓ - KÉSZÍTETT MOGYORÓ - TÖK MAG NYERS ÉS KÉSZÍTETT SÓZOTT FORMÁBAN ELÉRHETŐ. A KÍVÁNT HELYEKRE MINTAKÉNT KÜLDJÜK EL.
Törökország, Mamak
organikus termékek, olívaolaj, méz, száraz élelmiszer, szárított élelmiszer, sózott élelmiszerek, természetes termékek, lekvárok, aszalt gyümölcsök, természetes élet, egészséges ételek, paprika pép, csontleves, tahini, melasz, szárított zöldségek, datolya, hidegen sajtolt olívaolaj, tarhonya, ecet, tészta, kukorica, vegyes zöldségszárítmány, fekete fenyő toboz szirup, aszalt szőlő...
Portfólió (1)
Franciaország, Carentan
...A William & James Társaság Carentanban, Normandiában található. Főként prémium minőségű lazac és pisztráng füstölésére specializálódtak. A teljes halaktól kezdve a füstölt lazac csomagolásáig több nap telik el, amely alatt szigorú válogatás történik, majd következik a száraz sózás, ezt követi az alacsony hőmérsékleten történő füstölés, végül pedig a vékony szeletek késsel való felvágása. Ezek a különböző lépések biztosítják a William & James termékek minőségét, amely kézműves tudásra (Mester Kézműves Címke), frissességre és a nyersanyagok minőségére épül.
Belgium, Jumet
Kézműves, minőségi füstölt lazac szakértője. A kézi sózás, száraz sóval, valamint a lágy, alacsony hőmérsékleten történő füstölés prémium termékké teszi, amelyet a szakma nemzetközileg elismert. A hagyományos füstölt lazacon túl a főtt és meleg füstölt lazac, valamint a belle-vue lazac is kötelezővé vált. A folyamatosan, kézzel végzett szeletelés, a speciális szalonnadarabok, kockák, hosszú...
Franciaország, Nogent Sur Oise
... sertés alapú specialitás, amely egy egyedi recept szerint fűszerekkel van kombinálva, ami a chorizónk hírnevét adja. Termékeink: Száraz sonka kolbász, Nyak chorizo, Chorizo rudak, Chorizo PP D32 rúd, Szeletelt chorizo, Chorizo kockák, Chorizo darabok, Cular chorizo, Cular chorizo D70, Szeletelt cular chorizo, D 55 vendéglátó chorizo, Vendéglátó PP D55 chorizo, Szeletelt D55 chorizo, Régi sózott coppa...
Franciaország, Ivry Sur Seine
... sózva, a boutargue 6 hónapig eltartható szárazon vagy hűvösen (+6-8 °C). A tenger terméke, a boutargue vagy poutargue „megénekli” az aperitifjeit. Aperitifként egy szép tányér szeletelt darab; a legegyszerűbb, ha a viasz védelmét meghagyjuk. Jó kenyérrel, blinivel vagy natúr ropogós keksszel, vagy egyszerűen csak önmagában! A boutargue erőteljes, sós és jódos íze szívesen párosul egy vodka típusú alkohollal, vagy füge pálinkával (ajánlott a Boukha Bokobsa!), vagy száraz fehérborral, pastisszal, pezsgővel, de vörösborral nem.
Németország, Hamburg
Minden juhbél a folyamatosan ellenőrzött, saját válogató üzemünkben, minden higiéniai előírás betartásával készül. Töltésre kész, Raff-Flutsch (összehúzott), különböző szélességekben. Kérdezzen minket a sertéshólyagokról, sertésbélről, sertészsírbélről és sertésgyomorról is! Csomagolás: száraz sózott, töltésre kész, szuperflutsch, cső tubus, Boa tubus. Szállítunk többek között Ramsay textilbéljeit is.
Lengyelország, Sułkowice
... történik, ami egyedülálló ízt és illatot kölcsönöz nekik. Különösen ajánljuk Önöknek a füstölt húsokat, kabanosokat, száraz kolbászokat, vékony kolbászokat, szalonnákat és belsőségeket. A sertés- és marhahús vágása a cég fejlődésének következő lépése. A vágóhíd ajánlata a kis- és középvállalkozások igényeihez igazodik. Ajánlat: félsertések, sertéshús elemek, felvágottak.
Törökország, Bolu
A Soz Leather büszkén osztja meg tudását és tapasztalatait ügyfeleivel. Szakértői csapatával a Soz Leather bőrkereskedelmet folytat a nemzetközi piacon. Bőröket cserzünk cipők, övek és táskák számára. Emellett érdeklődünk a levegőn szárított tehénbőrök, valamint a száraz sózott nyers bőrök iránt.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play