Franciaország, Collégien
...A FT-250 tortaformázó egy olyan gép, amely lehetővé teszi, hogy a tésztáját többféle alapanyagon, például EXOPAN formákban, alumínium formákban, papír formákban vagy (nem perforált) körökben formázza. Ezáltal kényelmet, minőséget és a termelés egyenletességét nyerheti.
Portfólió (15)
Franciaország, Condé-Sur-Marne
...Hosszú tészták kedvelőinek válasszák a finom tagliatellét! Engedjenek a finomságuknak és ízüknek, ami minden falatnál lenyűgözi Önöket.
Portfólió (17)
Franciaország, Ostwald
...KENDER ÉS ŐSI BÚZA TÉSZTA - Helyi és kézműves gyártás - Gyors főzés: 3/4 perc - Bio és biodinamikus gazdálkodásból származó búza - Rostban gazdag és fehérjeforrás - Vegán, tojás- és laktózmentes - 100%-ban újrahasznosítható csomagolás A klasszikus tészták alternatívájaként válassza a család minden tagja számára megfelelő, egyedi ízű és textúrájú kender tésztánkat. Tápláló, bio és kézműves! Meg...
Portfólió (12)
Franciaország, Montauroux
...A préselő kamra feltöltési folyamata lehetővé teszi a "problémás" tészták kezelését. Minden olyan tészta, amelyet nem lehet feldolgozni dressezővel, vágódróttal stb. (granulált tészta, kemény tészta és olyan tészta, amelynek textúráját és szerkezetét megváltoztató inklúziókat tartalmaz). A kekszek formái a préselő hengeren lévő gravírozott formától függenek. Ezek a formák gyors hengercserével...
Portfólió (56)
Franciaország, Bréal-Sous-Montfort
...A „Ízek Tálcája” termékcsalád sajtaromákból és ízesített sajtkészítményekből áll. Ez a „Ízek Tálcája” egy válogatást kínál természetes aromákból és sajtporokból, amelyek elengedhetetlen ízt adnak az elkészített ételekhez. Alkalmazás: Snackek Szószok Levesek és főzelékek Készételek Tészták Pizzák...stb. Emmental, természetes aromák, főzési jegyek, sajtkészítmények...
Portfólió (3)
Franciaország, Montfort Sur Meu
...Édes tészták és nem édes tészták.
Portfólió (58)
Franciaország, Dijon
...Ezek a tészták 100%-ban kézművesek! Valóban, minden hozzávaló friss. A tojások szabadon tartott tyúkoktól származnak, a liszt pedig közvetlenül a kolostor malmából érkezik. A kézműves tészták elkészítéséhez az alsace-i kolostor szerzetesei naponta 800 és 1000 tojást törnek fel, kézzel!
Portfólió (10)
Franciaország, Villeneuve Sur Lot
Az AQUITAINE BIOLOGIE több mint 20 éve specializálódott biológiai fagyasztott termékek forgalmazására a szakemberek számára. Az AQUIBIO márkánk ma már elismert és népszerű a bioboltok, a közétkeztetés és az átalakítók körében. Az AQUABON márkánk minden igényt kielégít a vadon élő halak és rákfélék terén, de nem biológiai minőségben. Az AQUITAINE BIOLOGIE több mint 400 biológiai fagyasztott termék ...
Portfólió (184)
Franciaország, Chevilly-Larue
... gyors ebédhez a munkahelyen vagy egy megnyugtató vacsorához otthon. Autentikus íze minden falatnál egyre nagyobb vágyat ébreszt. Élvezze a különböző ízletes ízeket, mint például a klasszikus japán, japán teriyaki csirke, japán wasabi marha, japán curry, koreai barbecue és Pad Thai csirke. Minden doboz 22 csomag ramen tésztát tartalmaz, és csomagolásunk különböző nyelveken elérhető: angol, francia, olasz, spanyol, német, holland és horvát.
Portfólió (2)
Franciaország, Creissels
...Kis mennyiségű gyártásra készült formák, csöves öntőgép, öntőszalag vagy éppen csepegtető szalag – termékeink a lágy tészták technológiájához vannak igazítva. Formátumukat pontosan a projektek és ügyfeleink termelési kapacitásai alapján határozzuk meg.
Portfólió (45)
Franciaország, Sault
...A kis tönkölybúza szemcséi puhák. Rizs módjára készíthető el, és kedvezően kísér salátákat, zöldségeket vagy húsokat. Nagyon alacsony gluténtartalmáról ismert. A kis tönkölybúza lisztje kenyerek, sütemények vagy tészták készítéséhez használható.
Azonos termékek
Gabona
Gabona
Egyéb termékek
Liszt
Liszt
Franciaország, Malataverne
... tartósítószer szorbinsav. Tartalmazhat: dióféléket és szóját. A tortellini gyűrű alakú tészták, amelyek hasonlítanak a raviolira, és Bologna és Modena közötti területről származnak. A "tortellini" szó a tortellino többes száma, amely az olasz "kis pite" szóból származik.
Portfólió (188)
Franciaország, Le Touquet-Paris-Plage
...Közvetlen beszállító nagy márkák termékeiből a nagykereskedelem számára, a Chutyptm a legjobb piaci áron kínálja a BARILLA BAVETTE-t. Fedezze fel teljes választékunkat a www.Chutyptm.com oldalon! BARILLA BAVETTE nagykereskedelmi vásárlás és PGC import. EAN:8076809512268 UGS:BARILLA-BAVETTE Kategóriák:Élelmiszerek, barilla, sós élelmiszerek, tészták Címkék:Barilla, sós élelmiszerek, Tészták...
Portfólió (402)
Franciaország, Paris
...Durum búzadara, Tojás 30%, Piros répa por, Barolo DOCG bor 2%. Nyomokban kagylót tartalmazhat. Körülbelül 3/4 fő részére. 6/7 perc főzés körülbelül nagy mennyiségű sós forrásban lévő vízben. Leöntés és fűszerezés. Javasoljuk, hogy trüffel (fehér vagy fekete), húsos, zöldséges szószt használjon. Egy vörösbor (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) vagy egy fehérbor (Roero Arneis, Gavi di Gavi) a megfelelő területről tökéletes párosítást alkot.
Portfólió (133)
Franciaország, Moustoir-Ac
... optimalizálását. Az előszárítási fázis javítja a szárítási fázis időtartamát, nemcsak a fészek formájának meghatározására szolgál, hanem felgyorsítja a szárítási fázis időtartamát is. Különböző méretű vágó hengerek állnak rendelkezésre a fodros tagliatellek, változó és/vagy váltakozó vágású tészták készítéséhez. A maximális automatizálás a ROBO XD/XI modellek tálcás automatikus leemelő és rakodó segítségével érhető el.
Portfólió (190)
Franciaország, Grigny
..."Les Classiche" Canuti tészták szigorúan válogatott alapanyagokból készülnek, színezék és tartósítószer hozzáadása nélkül. Mint minden Canuti tojásos tészta, ezek is a klasszikus módszer szerint, lassú húzással, bronzformákban készülnek. A különböző töltelékek zöldségekből, húsból, halból, sajtokból, gombákból és szarvasgombából állnak. Ezek a "Classiche" tészták mind kiváló minőségűek: finomak és keresettek. CSOMAGOLÁS: 3 x 1 kg = 3 kg...
Portfólió (93)
Franciaország, Saint Lambert De La Potherie
... gyors, ez a pizza nyújtó használati ideje nem haladja meg a 35 másodpercet. Ez a pizza nyújtó, más néven automatikus formázó vagy pizza formázó, érintésérzékelővel van felszerelve. Az aktiválása egyszerűen a keze áthaladásával történik. Egyszerű és a pizza szakemberek számára készült, ez a pizza nyújtó biztosítja, hogy a tészta tökéletesen ki legyen nyújtva. Mostantól könnyedén készíthet 26/40 cm méretű pizza tésztákat. A tészták súlya: 210 - 700 g Pizza átmérő: 26/40 cm Henger mérete: 420 mm Tápellátás: 230V - 1 fázis - 50Hz Teljesítmény: 370 W Méretek (mm-ben): H 550 x Sz 365 x M 750 Súly: 37 kg...
Portfólió (188)
Franciaország, Talant
... mikro-perforált inox gyűrű textúrája szintén jobb tapadást biztosít a tészta szélein, így elkerülheti a tészta összeesését sütés közben. A sós és édes piték optimális megjelenésének eléréséhez javasoljuk, hogy a mikro-perforált inox gyűrűt mikro-perforált szilikon sütőlap (D61P vagy D62P referencia) használatával kombinálja, amely biztosítja a piték aljának és oldalának egyenletes és tökéletes sütését. Referencia: DIPR72 Raktáron: 84 termék Méretek: Ø7cm - Ht.2cm...
Portfólió (192)
Franciaország, Varreddes
... kínálunk, 9 egyedi formában (kiskagyló, fusilli, tagliatelle, tészta...). Termékeinket különböző mennyiségekben csomagoljuk (250g, 500g, 5 kg), és a csomagolásokat az Ön igényei szerint testre szabhatjuk. Különös figyelmet fordítunk az élelmiszerbiztonságra, évente elemzéseket végzünk termékeink minőségének garantálása érdekében. Lisztünk mentes a peszticid- és nehézfémmaradványoktól. Beszállítóinkat az...
Portfólió (43)
Franciaország, Lomme
... leveles tésztát egy ropogós snackhez, vagy fougasse-t egy puha tésztához. •RECEPT: Folytassa a tészták testreszabását a sótartalom, a hozzáadott gabonák beállításával... Alkalmazza a feltétet az igényeihez: hagyományos vagy vegetáriánus receptek. •MEGVALÓSÍTÁS: Figyelembe vesszük a megvalósítási korlátait a termék fejlesztése során. •CSOMAGOLÁS: ez a NOVEPAN végső simítása. Különböző csomagolásokat kínálunk az Ön igényei szerint. Termékeink tanúsítványokkal rendelkeznek: BRC, IFS, és szükség esetén BIO és Halal.
Portfólió (9)
Franciaország, Bonneuil Sur Marne
20 éves tapasztalattal a filo tészta, kadaif tészta és burek tészta gyártásában, a korszerű gyártóeszközzel rendelkező üzem lehetővé teszi számunkra, hogy a saját márkánk és a magáncímkés termékeink alatt minőségi tésztákat állítsunk elő és forgalmazzunk Franciaországban és Európában. A klasszikus háztartási tészták valódi alternatíváiként tésztáink lehetőséget kínálnak arra, hogy kreatívan...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play