Olaszország, Orbassano
...A "plin" agnolottini kis ravioli, amelyeket kézzel csípnek össze a lezárás érdekében, fonduta és szarvasgomba töltelékkel készülnek. Igazi mesterművet képviselnek az olasz hagyományos konyhában. Minden egyes agnolottini egyedülálló és kifinomult ízélményt kínál: a finom tojásos tészta a szájban elolvad, felfedve egy krémes és ízletes tölteléket, ahol a fonduta gazdag és körülölelő ízt ad, míg a szarvasgomba az egész ételt felemeli az ellenállhatatlan aromájával és megkülönböztethető ízével.
Portfólió (57)
Olaszország, Marmirolo
... összetevője mindenféle hagyományos friss tészta készítésének, különböző formátumokban, mint például lapok, nyújtott tészta, gnocchi, trofie, töltött tészták, mint ravioli, tortellini, agnoli... 25 kg-os szelepes papírzsákban kapható.
Portfólió (56)
Olaszország, Carbonara Al Ticino
... Zöldség- és fűszer ízek Az ízek, amelyek folyékony formában, vízben vagy lipooldható formában, por és paszta formájában elérhetők, a P.A. Aromatics által az utóbbi években kifejlesztett fejlett technológiákat alkalmazzák, hogy megfeleljenek a piaci trendeknek.
Portfólió (8)
Olaszország, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne durum búzából: Ez egy tészta, amely kizárólag a Volterra dombjain termesztett durum búza szemcséjéből készült, a szövetkezet gazdálkodói által. A feldolgozás kézműves módszerekkel történik, bronzformázással és alacsony hőmérsékleten történő szárítással. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani friss, kézzel készült tészták.
Portfólió (7)
Olaszország, Catania
...A Mulino Denti által gyártott lisztek kiválasztása. Lisztek különböző tulajdonságokkal különböző igényekhez. Linzer tészta, péksütemények és reggeli, nagy kelt tészták. Liszt nápolyi pizzához.
Portfólió (8)
Olaszország, Fidenza
1986 óta az ITALPAST vezető szerepet játszik a gépek, automatikus rendszerek és teljes vonalak tervezésében és gyártásában, amelyek kiváló minőségű tészták előállítására szolgálnak, mind a kézműves, mind az ipari szektor számára. Száraz tészta, friss tészta, gluténmentes tészta, töltött tészta és előfőzött tészta készételekhez. Száraz tészta gyártására szolgáló rendszerek és teljes vonalak 30...
Olaszország, Carmagnola
... kereskedelmi szövetséget kötött a Webcor Group multinacionális céggel, amelynek köszönhetően bővíti kereskedelmi lehetőségeit, és a figyelmét az afrikai és közel-keleti piacokra irányítja. A gyár rendelkezik egy termelési részleggel, amely különböző típusú tésztákat készít: durum búza tészta, makaróni, trikolor tészták, tortellik, száraz töltött tészta, rigatoni, spagetti, tagliatelle, tojásos tészta...
Portfólió (3)
Olaszország, Chiuro
A Pasta Negri tésztagyár Chiuróban található, a Valtellina völgyében, amely a lenyűgöző olasz Alpok lábánál terül el. Ebben a tiszta környezetben, több mint 1200 méter magasan, fakadnak azok a vizek, amelyeket a biológiai gazdálkodásból származó szemlék összegyúrásához használunk. A tészta bronzformákban készül, majd egy teljesen kézi folyamat során fából készült keretekre terítjük, ahol lassan, alacsony hőmérsékleten szárad. A kézművesség minden, amit csinálunk, és a tészták vágása, amelyet még mindig kézzel végeznek, ennek egyértelmű bizonyítéka. Merülj el a kézműves hagyomány luxusában.
Olaszország, Lemignano Di Collecchio
... legnagyobb ipari vonalaihoz szükséges présgépeket, amelyek száraz tészta előállítására szolgálnak. Saját márkáján pedig olyan berendezéseket készít, amelyek minden egyéb termeléshez készülnek: különleges száraz tészták, friss tészta, készételek, gluténmentes tészta, instant tészta és kuszkusz.
Olaszország, Catania
... bignè ostyák, Martorana gyümölcsök, Reális tészta, Trüffeles mandulák stb. Egyadagos és tepsiben készült készételek. Hal- és húsételek. Halal, vegán és gluténmentes tanúsítással rendelkező termelés. Különböző világ részeire exportálunk.
Olaszország, Omegna
... alumínium termékünk is, minden szükséges eszköz a házi friss tészta elkészítéséhez, az eredeti ízélményért: a ravioli formáktól a tésztavágókig, hogy mindig ízletes ételeket készíthessünk, és más hasznos kiegészítők. Fából készült termékeink között található evőeszköz, különböző formájú vágódeszkák, nyújtófák és eszközök különböző tészták elkészítéséhez. Végül, a péksüteményekhez széles választékban kínálunk tepsiket, formákat, kiszúrókat és minden szükséges eszközt pizzák és sós torták, kekszek és édességek készítéséhez, hogy szórakoztató és eredeti módon főzhessünk.
Olaszország, Pordenone
... tartósítószere a hideg. A vonalakat fagyasztott szószok gyártása egészíti ki, és megszületik a FORNO PRONTO vonal, ahol a tészták és a szószok, mindig fagyasztva, keverednek és csomagolják, hogy később készételekként értékesíthessék őket.
Olaszország, Parabiago
...A friss tészta kis laborjától, amely 20 kg / óra termelésre képes, egészen az ipari vonalakig, amelyek 300 kg / óra friss tészta előállítására alkalmasak. Ma kulcsrakész tésztagyártókkal és ipari tésztagyártókkal tudjuk ellátni Önt, amelyek friss, száraz és gluténmentes tészták előállítására szolgálnak. Minden igényhez van tésztagépünk. A töltött tésztagépektől, préselőktől és extruderektől kezdve a tésztakezelő berendezésekig, mint például pasztőrözők, keverők és szárítók.
Olaszország, Benevento
... években a Rosiello család elindított egy taralli vonalat, amely már népszerű és keresett minden ínycsiklandó számára. Ma a név megerősödik. Megújul a logó grafikai megjelenése, támogatva az Umberto Veronesi Alapítvánnyal való partnerség dicséretes kezdeményezését, a Rosiello® márkájú termékek közé kerül a Pasta Rosiello® Formati Speciali vonal, végül pedig a keresett teljes kiőrlésű friss tészta is bekerül a hűtött tészták széles választékába. Az üzleti döntések célja, hogy domináljanak az olasz és külföldi piacon.
Olaszország, Cesano Boscone
A Zini 1956 óta friss tésztát és fagyasztott szószokat gyárt a legmodernebb IQF technológiával. A friss tészta választékában töltött tészta receptek, tojásos tészta, sütőben készíthető tészták, polenta és gnocchi található, amely a cég büszkesége, évi több mint 6 millió kilogramm termeléssel. A Zini fagyasztott szószokból is kínál egy sorozatot, amelyek a hagyományos olasz receptek főbb ízeiben érhetők el.
Olaszország, Onara Di Tombolo
A Bertollo impianti s.r.l. széleskörű, korszerű és testreszabott berendezéseket kínál az élelmiszeripar számára Olaszországban és külföldön, mint például: Hosszú, rövid tészta, lasagne, különleges tészták; Granulált levesek; Nátrium-bikarbonát; Szénsavas italporok. A gazdag tapasztalatokra építve a cég speciális szaktudást kínál a piacon, hogy tervezzen és valósítson meg olyan berendezéseket...
Péksütemények - Előfőzött félkész termékek Fagyasztott termékek kelesztéshez Kelesztett és leveles tészták Sfogliatelle - Morzsolt tészta - Sült...
...amely 24 és 36 óra között változhat. A regionális típusok: ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI A bronzformázott tészták: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. Ezenkívül már elérhetők a regionális formátumok, amelyeket "SENATORE CAPPELLI" durumlisztből készítettek.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play