...fűszerek, természetes aromák
Tápérték KJ/Kcal:1208 KJ / 290 Kcal
Zsírok:20.86 g
Ebből telített zsírsavak (TZS): 7.69 g
Szénhidrátok:2.63 g
Ebből cukor:1.99 g
Fehérjék:23.07 g
Só:4.47 g
Allergének: alapanyagok: fűszerezés...
... chipolata készítését. Ez a természetes AA bél az egyik legjobb bél a piacon, rostos textúrájának köszönhetően rugalmas és erős egyben.
A cső jelentős időmegtakarítást és termelékenységet kínál, elkerülve a bél manuális kibogozását és a végek egyesével való felhúzását a kanülre. Mindez egy fél másodperc alatt megtörténik, egyszerűen átöntve a bélt a csőből a kanülre.
Referencia: ART0096...
... egy 100%-ban nitrit- és tartósítószer-mentes aperitif tálat kínálhasson.
Minden nitritmentes felvágottunk gondosan válogatott sertésekből készül, az Aveyron régióból.
Származás: Laissac, Aveyron
Súly: körülbelül 250g
Összetevők: Sertéshús, Guérande só, Kampot IGP bors, természetes bél...
...{"MEDITÁCIÓ ÉS SPIRITUALITÁS":"Felerősíti az érzékeket és távol tartja a negatív energiákat. Segít a relaxációban egy jógaóra során.","VÉDELEM":"Levegőtisztító és légfrissítő a házban, eltávolítja a levegőben lévő baktériumokat, rovar- és szúnyogriasztó, gyulladáscsökkentő és természetes fertőtlenítő, belső tér illatosító, nagyon kellemes illatú.","IGAZSÁGOS ÉS ETIKUS":"Füstölőink fenntartható és...
...Francia eredetű sertésszalámik, természetes bél, só, bors.
SZAKÁCS TANÁCSA:
Főzd őket zöldborsóval, nem fogsz csalódni!
Minervois vagy Corbières borral fogyasztom őket.
Szalámi rajongóként úgy döntöttem, hogy üvegben is elkészítem őket.
...Laktóz- és gluténmentes száraz kolbász. Természetes bél hamuvirággal. Hagyományosan kézműves, házi készítésű, Périgord IGP dióval. Ezek a diók nagyon ízletesek.
Igazi kedvenc.
...A legjobb darabokat választjuk ki a kolbászaink elkészítéséhez. Az állomány az állat vállából, hasából vagy sonkájából származik, főként Auvergne-ből vagy Rhône-Alpes-ból, és minden kiválasztott hús egy ügyes keverékbe kerül. Így biztosítjuk a lágy textúrát és az aromás ízek gazdagságát minden receptünknél.
A természetes bélbe töltés kézzel történik.
...Nagy tisztelettel gyártjuk a régi hagyományú kolbászokat és száraz kolbászokat: természetes bél, friss hús, színezékek nélkül, gluténmentes és hozzáadott nitrit nélkül.
... egészségügyi engedéllyel rendelkezik, amelyet a Rhône DDPP adott ki, a hatályos jogszabályoknak megfelelően.
3 kulcspont:
- Kézműves receptek
Gondoskodtunk arról, hogy megtaláljuk az eredeti recepteket, és szívügyünk, hogy életre keltsük őket és továbbörökítsük.
- Főként helyi húsok
Minden Bio tanúsítvánnyal rendelkező húsunk az Auvergne-Rhône-Alpes régióból vagy a szomszédos megyékből származik.
- Természetes összetevők
Minden termékünk Bio tanúsítvánnyal rendelkezik, és nitrit, tartósítószer és színezék nélkül készül, természetes sertés- vagy marhahús bélbe töltve.
Az ANTARTIC II INGRÉDIENTS gyártóegységet 2002-ben hozták létre, hogy technológiai keverékeket biztosítson az élelmiszeripar számára: bevonatok, sózott termékek (pácolt termékek, főtt felvágottak, nyers felvágottak, száraz felvágottak), zselék, marinádák, szószok és szószalapok, aromák, snackekhez való aromák, természetes aromák, kolbász és merguez fűszerek, konyhai segédanyagok, etnikai termékek...
A THOCAVEN vállalat kacsatenyésztésre specializálódott. A kacsákat szemeskukoricával etetjük, hogy egészséges és természetes termékeket garantáljunk. Teljes választékot kínálunk kacsahúsból, mint például libamáj, mellfilé, konfitált hús, tournedos, rillette, kolbász, combok...
Egy természetes és autentikus környezetben a ROUCH család 1870 óta valódi, rusztikus és ízletes helyi termékeket készít. Ariégeois sonka, májas szárazkolbász, hamu alatt érlelt kolbász, libamáj, kacsazsír, vaddisznó- és szarvaspástétom stb. A ROUCH húsipari termékeit az Európai Uniós szabványoknak megfelelő laboratóriumában készíti, Ferrières-ben, Ariège-ben.
A boutargue vagy poutargue, a különböző kiadások szerint, a Larousse gasztronómiai szótárban egyik írásmódról a másikra ingadozik, de ugyanazt a meghatározást tartja: Sózott, szárított és préselt sügértojások. A boutargue lapos kolbász formájában jelenik meg, általában viasszal bevonva, hogy jobb tartósítást biztosítson. Természetes termék, tartósítószer, adalékanyag és színezék nélkül, csupán...
Felső-Savoyai és Rhône-Alpes-i kolbásztermészetes bélben, színezék és vegyi tartósítószer nélkül. A kolbászokat természetes virág borítja. A sonkás dió minimum 6 hét szárítással. Prémium száraz húskészítmények, amelyeket a termék tiszteletben tartásával érlelt cellában tárolnak Pontchâteau-ban.
Önök örömére Roger BODET, mesterszakács, bemutatja tehetségét és tudását egy széles választékú szárazkolbász révén. A természetes bélbe töltött kolbászokat egy érlelő helyiségbe helyezik, ahol fokozatosan elérik az ízek és a jó szárazkolbászra jellemző felületi virágok fejlődéséhez ideális hőmérsékletet. Ez az a szakasz, amikor a legjobban kényeztetik őket, mivel ezután szigorúan időzített lépcsőkben kell lehűlniük. Ezután következik az érlelés a szárítóban, ahol a hőmérsékletet és a páratartalmat szoros felügyelet alatt tartják több héten keresztül.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.