Franciaország, Carpentras
Franciaország, Maubeuge
... chipolata készítését. Ez a természetes AA bél az egyik legjobb bél a piacon, rostos textúrájának köszönhetően rugalmas és erős egyben. A cső jelentős időmegtakarítást és termelékenységet kínál, elkerülve a bél manuális kibogozását és a végek egyesével való felhúzását a kanülre. Mindez egy fél másodperc alatt megtörténik, egyszerűen átöntve a bélt a csőből a kanülre. Referencia: ART0096...
Portfólió (33)
Franciaország, Laissac
... egy 100%-ban nitrit- és tartósítószer-mentes aperitif tálat kínálhasson. Minden nitritmentes felvágottunk gondosan válogatott sertésekből készül, az Aveyron régióból. Származás: Laissac, Aveyron Súly: körülbelül 250g Összetevők: Sertéshús, Guérande só, Kampot IGP bors, természetes bél...
Portfólió (29)
Franciaország, Yssingeaux
...{"MEDITÁCIÓ ÉS SPIRITUALITÁS":"Felerősíti az érzékeket és távol tartja a negatív energiákat. Segít a relaxációban egy jógaóra során.","VÉDELEM":"Levegőtisztító és légfrissítő a házban, eltávolítja a levegőben lévő baktériumokat, rovar- és szúnyogriasztó, gyulladáscsökkentő és természetes fertőtlenítő, belső tér illatosító, nagyon kellemes illatú.","IGAZSÁGOS ÉS ETIKUS":"Füstölőink fenntartható és...
Portfólió (15)
Franciaország, Castelnaudary
...Francia eredetű sertésszalámik, természetes bél, só, bors. SZAKÁCS TANÁCSA: Főzd őket zöldborsóval, nem fogsz csalódni! Minervois vagy Corbières borral fogyasztom őket. Szalámi rajongóként úgy döntöttem, hogy üvegben is elkészítem őket.
Portfólió (37)
Franciaország, Auros
...Laktóz- és gluténmentes száraz kolbász. Természetes bél hamuvirággal. Hagyományosan kézműves, házi készítésű, Périgord IGP dióval. Ezek a diók nagyon ízletesek. Igazi kedvenc.
Portfólió (31)
Franciaország, Illkirch-Graffenstaden
... – E131 Pisztácia Zöld E102 – E131 Ibolya E122 – E131 A HÚSKÉSZÍTŐK KÜLSŐ SZÍNEZŐI Alsace Narancs E102 – E110 – E122 – E124 Por Sárga E102 – E124 – E132 Skarlát Piros E110 – E124 Frankfurti Sárga E102 – E124 – E132 Alkalmazások: szirupok, kolbász, merguez, bevonatok, italok, péksütemények, cukrásztermékek stb. *Ezek a színezékek kedvezőtlen hatásokat gyakorolhatnak a gyermekek aktivitására és figyelmére. ÁRAK ÉS MINTÁK KÉRÉSRE >...
Portfólió (8)
Franciaország, Saint-André-Le-Puy
...A legjobb darabokat választjuk ki a kolbászaink elkészítéséhez. Az állomány az állat vállából, hasából vagy sonkájából származik, főként Auvergne-ből vagy Rhône-Alpes-ból, és minden kiválasztott hús egy ügyes keverékbe kerül. Így biztosítjuk a lágy textúrát és az aromás ízek gazdagságát minden receptünknél. A természetes bélbe töltés kézzel történik.
Portfólió (2)
Franciaország, LA ROCHETTE
...Nagy tisztelettel gyártjuk a régi hagyományú kolbászokat és száraz kolbászokat: természetes bél, friss hús, színezékek nélkül, gluténmentes és hozzáadott nitrit nélkül.
Portfólió (1)
Franciaország, Carquefou
...Friss, csomagolt húsáru: - Chipolata természetes X6 - Chipolata 2X2 szeletelhető - Kolbász X4 - Füstölt kolbász X2 - Frankfurti kolbász X4 - Kolbász 2X1 szeletelhető - Fehér véres hurka X2 - Fekete véres hurka X2 - Természetes szalonnadarabok - Füstölt szalonnadarabok - Csont nélküli sonka X3 szelet - Füstölt grillezhető sonka X2 szelet - Sült hús szelet - Vendée-i sonka X4 szelet - Májpástétom szelet - Vidéki pástétom szelet - Pástétom tésztában X2 - Fej pástétom szelet...
Franciaország, Rillieux La Pape
... egészségügyi engedéllyel rendelkezik, amelyet a Rhône DDPP adott ki, a hatályos jogszabályoknak megfelelően. 3 kulcspont: - Kézműves receptek Gondoskodtunk arról, hogy megtaláljuk az eredeti recepteket, és szívügyünk, hogy életre keltsük őket és továbbörökítsük. - Főként helyi húsok Minden Bio tanúsítvánnyal rendelkező húsunk az Auvergne-Rhône-Alpes régióból vagy a szomszédos megyékből származik. - Természetes összetevők Minden termékünk Bio tanúsítvánnyal rendelkezik, és nitrit, tartósítószer és színezék nélkül készül, természetes sertés- vagy marhahús bélbe töltve.
Franciaország, Charmes-Sur-Rhône
Az ANTARTIC II INGRÉDIENTS gyártóegységet 2002-ben hozták létre, hogy technológiai keverékeket biztosítson az élelmiszeripar számára: bevonatok, sózott termékek (pácolt termékek, főtt felvágottak, nyers felvágottak, száraz felvágottak), zselék, marinádák, szószok és szószalapok, aromák, snackekhez való aromák, természetes aromák, kolbász és merguez fűszerek, konyhai segédanyagok, etnikai termékek...
Franciaország, Vigan (Le)
A THOCAVEN vállalat kacsatenyésztésre specializálódott. A kacsákat szemeskukoricával etetjük, hogy egészséges és természetes termékeket garantáljunk. Teljes választékot kínálunk kacsahúsból, mint például libamáj, mellfilé, konfitált hús, tournedos, rillette, kolbász, combok...
Franciaország, Foix
Egy természetes és autentikus környezetben a ROUCH család 1870 óta valódi, rusztikus és ízletes helyi termékeket készít. Ariégeois sonka, májas szárazkolbász, hamu alatt érlelt kolbász, libamáj, kacsazsír, vaddisznó- és szarvaspástétom stb. A ROUCH húsipari termékeit az Európai Uniós szabványoknak megfelelő laboratóriumában készíti, Ferrières-ben, Ariège-ben.
Franciaország, Ivry Sur Seine
A boutargue vagy poutargue, a különböző kiadások szerint, a Larousse gasztronómiai szótárban egyik írásmódról a másikra ingadozik, de ugyanazt a meghatározást tartja: Sózott, szárított és préselt sügértojások. A boutargue lapos kolbász formájában jelenik meg, általában viasszal bevonva, hogy jobb tartósítást biztosítson. Természetes termék, tartósítószer, adalékanyag és színezék nélkül, csupán...
Franciaország, Besné
Felső-Savoyai és Rhône-Alpes-i kolbász természetes bélben, színezék és vegyi tartósítószer nélkül. A kolbászokat természetes virág borítja. A sonkás dió minimum 6 hét szárítással. Prémium száraz húskészítmények, amelyeket a termék tiszteletben tartásával érlelt cellában tárolnak Pontchâteau-ban.
Franciaország, Montreuil Bellay
Önök örömére Roger BODET, mesterszakács, bemutatja tehetségét és tudását egy széles választékú szárazkolbász révén. A természetes bélbe töltött kolbászokat egy érlelő helyiségbe helyezik, ahol fokozatosan elérik az ízek és a jó szárazkolbászra jellemző felületi virágok fejlődéséhez ideális hőmérsékletet. Ez az a szakasz, amikor a legjobban kényeztetik őket, mivel ezután szigorúan időzített lépcsőkben kell lehűlniük. Ezután következik az érlelés a szárítóban, ahol a hőmérsékletet és a páratartalmat szoros felügyelet alatt tartják több héten keresztül.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play