Olaszország, Giuliano
...Farina "00", víz, Lievito Madre (természetes élesztő 0-ás típusú búzalisztből, élesztő, malátázott gabonaliszt), só, napraforgóolaj, olívaolaj, mozzarella, friarielli, kolbász.
Portfólió (129)
Olaszország, Mesoraca
... klasszikus "kolbászkötél". Az érlelés szabályozott páratartalmú és hőmérsékletű környezetben történik, legalább 45 napig. Előételként és első fogásként (pl. rakott tészta) ajánlott. Kategória: Calabrai felvágottak SÚLY: 300/350 Súly: 0.300 kg Hozzávalók: Sertéshús, Só, Természetes aromák és fűszerek Cukrok: Dextróz és szacharóz Antioxidánsok: E301 Tartósítószerek: E250-E252...
Portfólió (19)
Olaszország, Guidonia
...Hagyományos Calabrese kolbász, tiszta sertéshúsból, durván őrölve, sóval, természetes fűszerekkel és minőségi chilivel keverve, természetes bélbe töltve és körülbelül 45 napig érlelve. Körülbelül 300 g-os darab természetes bélben. Csomagolás: A.T.M. - S.V Tartósítószerek nélkül Gluténmentes Laktózmentes Színezékek nélkül...
Olaszország, Castel Guelfo Di Bologna
... ki kézműves módon előállított természetes termékcsaládokat. A húskészítő sonkákat, extra friss kolbászt, szárított kolbászt, Luganegát, Zia Ferrarese kolbászt, grillezhető Guelfo kolbászt, paraszt kolbászt és nagyobb helyi kolbászt, Milano, Magyar, Felino, Ferrarese, Nápolyi, Fabriano kolbászt, érlelt guancialét, fejhúsos sonkát, tepertőt, cotechino-t és zampone-t, bondiolát, pap kalapot és egyéb különlegességeket kínál kiskereskedelmi, GDO és vendéglátóipari értékesítésre.
Olaszország, Reggio Emilia
... Reggiano DOP a síkságról, dombvidékről és hegyvidékről, érlelési idő 36 hónaptól 80 hónapig. Hagyományos Modenai Balzsamecet IGP, amely 12-24, akár 30 évig érlelődik fából készült hordókban. Parma sonka DOP, Culatello di Canossa (RE) minimum 24 hónapos érleléssel, Felino kolbász, Zsírkolbász, Zsírkolbász, Strolghino. Előfőzött termékek: Cotechino, Zampone, főtt kolbász, trüffelle ízesítve - Truffle...
Portfólió (10)
Olaszország, Sant'egidio Del Monte Albino
...kizárólag természetes liszteken alapuló étrenddel. Az egész gyártási folyamat a kézműves műhelyünkben zajlik, alapos kutatás és folyamatos fejlesztés alapján, a hagyományos hentesipar művészetének elengedhetetlen tiszteletben tartásával, a megszilárdult és észlelhető jellemzőivel. Felvágottainkat a forgalmazásra és fogyasztásra bocsátjuk, tudatában és büszkeséggel, hogy egy vitathatatlanul kiváló minőségű és magas kulináris hagyománnyal rendelkező élelmiszert kínálunk.
Olaszország, Cavriago
... gyümölcsöt használunk 100 g lekvár készítéséhez. Az édes lekvárok mellett sós kompótokat is kínálunk, amelyek tökéletesen kísérik a sajtokat, vagy ízletes köretként szolgálnak húsokhoz és felvágottakhoz. Minden gyümölcsöt és zöldséget alacsony hőmérsékleten főzünk, hogy megőrizzük a friss termékek ízét. A tökéletes kolbász ízletes és eredeti, és kézzel készül, ahogyan azt az Emilia hagyomány megkívánja.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play