Olaszország, Orbassano
...Minden országnak megvan a saját hagyományos receptje a gnocchira, különböző méretekkel, formákkal és összetevőkkel. De Olaszországban, ahol az "gnocchi" először készült, egy egyszerű és ízletes tészta, amely burgonyából készül, tökéletes a vörös szószokhoz és a sajtfondükhöz. Egy gazdag és laktató első fogás, amely minden évszakban hagyomány. A mi gnocchink puhasága és állaga miatt minden ízlésnek megfelel, még a legkifinomultabbaknak is. Ideális vegán készítményekhez.
Portfólió (63)
Franciaország, Grigny
...A PÏNJA friss tésztáink minőségi vendéglátóipari termékek, búzalisztből készülnek: 30%, VÍZ, SÓ. Sült zöldségekkel, hússal vagy csak simán, jól fűszerezve és mindenféle leves kíséretében fogyaszthatók. Íz és frissesség minden falatban, ez a klasszikus kínai étel. Nettó súly csomag: 200g Csomagok száma egy raklapon: 30 csomag 200g-os Raklapra rakott csomagok száma FR: 67 csomag Raklapra rakott csomagok száma EXP: 57 csomag Csomagolás a végfelhasználó szerint: 3kg, 1 kg, 0.6kg, 0.4kg...
Portfólió (10)
Olaszország, Marmirolo
...A PASTAPIU a '00' típusú búzaliszt, amelyet friss tészta készítésére fejlesztettek ki. Kiváló plaszticitásával és rugalmasságával, valamint jó fehérjetartalmával a PASTAPIU egyenletes szemcsemérettel rendelkezik, és a hamutartalma kevesebb mint 0,45%; ezek a jellemzők alkalmassá teszik a friss tészta előállítására, amely nem szürkül, és több napig megőrzi a jellegzetes színét. A PASTAPIU ideális...
Portfólió (56)
Belgium, Anderlecht
... (10 mm) makarónihoz, - spoglia 2x85 mm tésztalaphoz. A gép megfelel a hatályos "CE" biztonsági és higiéniai előírásoknak. Alsó ventilátor a tészták gyors szárításához a kijáratnál. Ez a gép tészták előállítására készült olyan nyersanyagokból, mint a kemény vagy lágy búzaliszt víz és/vagy tojás, vagy akár spenót a zöld tésztákhoz, vagy paradicsomkoncentrátum a piros tésztákhoz. N.B. További...
Portfólió (189)
Olaszország, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne durum búzából: Ez egy tészta, amely kizárólag a Volterra dombjain termesztett durum búza szemcséjéből készült, a szövetkezet gazdálkodói által. A feldolgozás kézműves módszerekkel történik, bronzformázással és alacsony hőmérsékleten történő szárítással. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani friss, kézzel készült tészták.
Portfólió (7)
Szlovákia, Košice
... búzából készült, biztosítva a friss és autentikus ízt minden falatban. 1kg-os csomagolása kényelmes mind a kis, mind a nagy mennyiségű pizza készítéséhez, lehetővé téve, hogy élvezhesd ennek a kivételes lisztnek az előnyeit, amikor csak szükséged van rá. A Gyermelyi pizza liszt a legjobb választás a professzionális eredmények könnyed eléréséhez, így elengedhetetlen kellék bármely konyhában.
Portfólió (105)
Ukrajna, Kiev
...friss Barilla tészta spagetti és makaróni 250g-500g kiszerelésben. Tömeges rendelésben tudunk tésztát szállítani, 10 kg / 5 kg, 1 kg és 500 g zsákokban, nagyon kedvező áron, Összetevők: búzaliszt. Tojást is feldolgozó üzemben készült. Minőségmegőrzési idő: a dátum a fólián található. A dátum és a kód egyben a tételszám is. Száraz, jól szellőző és sötét helyen tárolandó. Főzési idő: 6-8 perc...
Portfólió (9)
Szlovénia, Krmelj
... mutatják be. Legyen szó krémes pesto szósszal, pikáns paradicsom- és céklaköntösben, vagy friss zöldségkeverékbe keverve, ezek a színes fusilli tészták látványos és ízletes tésztaételt alkotnak. Továbbá, mint minden termékünk, ezek is bio és vegánbarát, biztosítva ezzel a tápláló és bűntudatmentes étkezési élményt. Adag mérete: 100g Energia tartalom: 1557kj / 366,8 kcal Összes zsír: 1,35g Telített zsír: 0,32g ÖSSZES SZÉNHIDRÁT: 77,02g Cukrok: 3,77g Rost: 1,7g Fehérje: 11,25g Só: 0,08g...
Portfólió (31)
Franciaország, Melle
...Csomagolás: - 500 grammos zacskó Hozzávalók: - Durum búzaliszt*, Puha búzaliszt (Eredet Poitou-Charentes) - Friss szabad tartású tojások Kék-Fehér-Szív (Eredet Franciaország) - Víz * Allergén összetevők...
Portfólió (31)
Olaszország, Montecorvino Rovella
... termék, amely gazdag vitaminokban, fehérjékben és ásványi anyagokban, és amelyből számos formátum készül, mind bronzformázással. A szárítás, szinte természetes módon, 30/40°C-on történik, 8 és 24 óra között, hogy a tészta megőrizze ízét. A módszerek tehát mind kézművesek, de nem zárható ki a legmodernebb technológiák hozzájárulása sem, amelyek lehetővé teszik többek között a gőzöléses pasztőrözést, a friss termék azonnali csomagolását módosított légkörben és a késztermék sterilizálását. A napi termelés körülbelül 1.200 kilogramm.
Portfólió (2)
Olaszország, Roma
Biológiai friss tészta laboratórium (Családi kézműves vállalkozás). Napi termelést végzünk biológiai búzaliszt és tanúsított biológiai tojás felhasználásával. Emellett mi magunk is rendelkezünk a gyártási folyamatra vonatkozó tanúsítással, amelyet az ICEA adott ki. Mi vagyunk a G2091-es biológiai üzemeltető. Online rendelési szolgáltatást is kínálunk házhoz szállítással. Tésztagyárunk negyven éves tapasztalattal büszkélkedhet.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play