Szlovákia, Dolný Ohaj
...Glükóz-fruktóz szirup F9 KÓD:D00902 Védőedény:640 l Mauser edény:1000 l Incoterms:FCA, DAP...
Portfólió (36)
Lengyelország, Brzozów
...Az agávé szirup 30%-kal édesebb, mint a cukor. Másrészt a magas fruktóztartalom és a glükóz jelenléte miatt alacsonyabb glikémiás indexe van (15-30 GI), mint a fehér cukornak (szacharóz). Azonban a kalóriatartalma hasonló. 100 grammban körülbelül 310 kalória található (1 evőkanál körülbelül 50 kalória). A szirup fogyasztása után a vércukorszint nem emelkedik meg annyira, mint a hagyományos cukor...
Portfólió (781)
...{"INGRÉDIENTS":"ÖSSZETEVŐK\nÖsszetevők: szénsavas víz, cukor, savanyúságot szabályozó: citromsav, taurin 0,40%, savszabályozó: nátrium-citrát, glükuronolakton, aroma, glükóz-fruktóz szirup, koffein 0,02%, színezékek: E150c és riboflavin, inozitol, édesítőszer: sztívia-glikozidok, niacin, pantoténsav, B6-vitamin, B12-vitamin. Pasztőrözve. A változatos és kiegyensúlyozott étrend, valamint az...
Portfólió (38)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Kukorica magból készült, keményítő hidrolízis folyamatán keresztül, amilo-litikus fermentáló anyagok felhasználásával, majd a hidrolizátum szűrése, demineralizálás és forralás a száraz anyagok bizonyos súlyarányáig. Száraz anyag 100 g-ban, nem kevesebb: 77,6 g/g Szénhidrátok, %, nem kevesebb: 100 Zsírok, %: 0 Fehérjék, %: 0 Energiaérték, kcal/100 g: 310,4 Összetétel: Pátoka 100% / Szirup 100% Száraz anyag, %, min: 78,0 pH: 3,5 – 5,0 SO2, ppm, max: 10 mg/kg Összes hamu, % max: 0,40 Fruktóz %: 9,0 - 12,0 Maltóz %: 18,0 - 35,0 Glükóz, %: 36,0 - 42,0...
Portfólió (6)
Franciaország, Warmeriville
...Hozzávalók listája: édesített sűrített tej 39%, glükóz szirup, cukor, víz, Guérande-i sóvirág 0,6%, zselésítő: gyümölcspektin, savanyúság korrigáló: nátrium-citrát Tápérték 100g-ra: Energiaérték (kcal) 305 kcal / 100g Sejt 0,75g / 100g Zsírok 5g / 100g cukrok 51g / 100g Energiaérték (kJ) 1290 kJ / 100g Élelmi rost 1,3g / 100g Fehérjék 3,4g / 100g Telített zsírsavak 3,4g / 100g Szénhidrátok 61g...
Portfólió (127)
Spanyolország, Tarragona
... része, aggodalmak nélkül. Javaslat: Helyezze a szívószálat egy (kb. 200 ml) szobahőmérsékletű tejjel teli pohárba, és élvezze az ízeket. Figyelmeztetések: A 3 év alatti gyermekek csak szülői felügyelet mellett használhatják! Ne vágja el a szívószálat. Összetevők: Cukor, Fruktóz, Zsírtalanított kakaópor, Glükóz szirup, Vitaminok és ásványi anyagok [cink-glukonát, B6 vitamin (piridoxin-hidroklorid), D vitamin (kolekalciferol)]. Természetes aromák, Színezék [Karotinoidok (β-karotin)]. Tárolás: Tartsa távol a nedvességtől és a fénytől!
Portfólió (200)
Ausztria, Wien
...Különböző glükóz-fruktóz szirupok...
Portfólió (190)
Németország, Berlin
Az Exim GmbH East-West Trade egy vezető vállalat a nemzetközi kereskedelem területén, amely az áruk és szolgáltatások cseréjére specializálódott Kelet- és Nyugat-Európa között. Alapítása óta az Exim GmbH jelentős szerepet játszott abban, hogy összekapcsolja a két régió vállalatait, és segítsen nekik új piacokat felfedezni. A nemzetközi kereskedelem sajátosságainak és követelményeinek mély megértés...
Ukrajna, Pervomaysky
...Sült keverék (80,0%) (zabpehely, árpa, rozs, tönkölybúza, kukoricagolyók (kása és kukoricaliszt, cukor), természetes méz, finomított dezodorált napraforgóolaj, árpa maláta kivonat, himalájai só, E-vitamin), szárított gyümölcsök keveréke (13,5%) (változó arányban: mazsola, szárított cseresznye, szárított sárgabarack darabok), kandírozott gyümölcsök keveréke (5,5%) (változó arányban: eperdarabok, őszibarack, glükóz-fruktóz szirup), cseresznye darabok és fagyasztva szárított eper.
Portfólió (123)
Olaszország, MILANO
...A Develey "tomato Ketchup" klasszikus, gazdag és lágy íze ideális húsételek, hamburgerek, sült krumpli és hot dog kísérőjeként. A legaromásabb szósz, amely napérlelte, első osztályú paradicsomból készül. A többi? A recept titkos. Hozzávalók: Paradicsomkoncentrátum (69%), Glükóz-fruktóz szirup, Ecet, Módosított kukoricakeményítő, Só, Fűszerek (zellerrel), Savanyítószerek (citromsav...
Portfólió (229)
Franciaország, Montelimar
... mód: A méz és a glükóz szirup üstben fő, majd hozzáadjuk a tojásfehérjét, követi a főtt cukor, vanília és mandula. Allergének: Mandula, Tojás, lehetséges nyomok a diófélékből. Minden nougatunk GARANTÁLTAN GLUTÉNMENTES. Tárolási ajánlások: 18 és 22 °C között, zárva és nedvességtől védve tárolandó. Fogyaszthatósági idő: 12 hónap...
Portfólió (154)
Franciaország, Bernin
...Helyettesítse az emészthető szénhidrátokat (keményítő, glükóz szirup...) annak érdekében, hogy oldható rostokat adjon receptjeihez, miközben csökkenti azok kalóriatartalmát és glikémiás válaszát. Használja ki a glucomannanhoz kapcsolódó 2 egészségügyi állítást: telítettség és koleszterin kezelés. Sűrítse vagy zselésítse termékeit (alacsony adagban és hőmérsékleti korlátozások nélkül).
Portfólió (8)
Franciaország, Saint Martin Belle Roche
...300g és 60g-os tubusok Guérande-i fleur de sel sóval készült karamell vajjal. És mi van benne? Guérande-i fleur de sel sóval készült vajkaramell (glükóz-fruktóz szirup, cukor, édesített sűrített tej, tejszín, édes vaj, Guérande-i fleur de sel só, Guérande-i só, víz), stabilizátor: pektin. Allergének a nagyító alatt Tej. Jól tárolni nem nehéz A Régilait Karamell Vaj Só 15 hónapig eltartható a felbontás előtt, és 1 hónapig a felbontás után, szobahőmérsékleten. Műanyag tubus, kupak: háztartási hulladékkal együtt kidobandó.
Portfólió (23)
Olaszország, Giuliano
...Pan di spagna, pasztörizált tojáskeverék, cukor, "00" liszt, amerikai liszt, víz, aromák. TÖLTELÉK: Friss tejszín, glükóz szirup, cukor, tojássárgája pasztörizálva, dextróz, alkohol, rizskeményítő, stabilizáló, citrom aroma. MÁZ: Friss tejszín, 60% fehér csokoládé, tojássárgája pasztörizálva, cukor. ÁZTATÁS: Víz, cukor, citrom aroma.
Portfólió (129)
Franciaország, Privas
... cukortartalom 60g 100g-onként 1885 óta az örök ifjúság titkai! A Márványkrém az Ardèche-ből egy recept, amelyet Clément Faugier készített 1885-ben Privasban. Ez a recept azóta változatlan maradt, kizárólag természetes összetevőket használ. Összetevők: gesztenye, cukor, glazúrozott gesztenye darabok, víz, glükóz szirup, természetes vanília aroma 45g gyümölcsből készült 100g-onként, összes cukortartalom 60g 100g-onként Kód: 502 Nettó tömeg (g): 1000 Bruttó tömeg (g): 1250 Nettó ár: 7.56 Bruttó ár: 7.98...
Portfólió (41)
Németország, Buxtehude
A Buxtrade GmbH, akkor még „GbR” jogi formában, 2014 nyarán két fiatal férfi által alapították, akik a munkahelyi mindennapok mellett egy mellékfoglalkozást szerettek volna kialakítani. Viszonylag gyorsan megnőtt a kereslet a termékpaletta iránt, így már az első helyszínváltásra is szükség volt, és elhagytuk a „születési helyünket”, Buxtehudét, és a szomszédos Neu Wulmstorfba költöztünk egy 750 m...
Portfólió (85)
Lengyelország, Wrocław
...Hozzávalók: Cukor, glükóz szirup, víz, csokoládé 18% - kakaó tömeg min. 43% (cukor, kakaó tömeg, kakaóvaj, növényi zsír - pálma, shea, sóska, mangó - változó arányban, emulgeálószerek: lecitin (szója) és E476, aroma), savszabályozó: citromsav, zselésítő anyag: agar, természetes aroma: cseresznye, színezék: karminsav. Készlet: városok...
Portfólió (179)
Olaszország, Acerra
...Capsule Caffè Cortese kompatibilis Dolce Gusto - Oldható Meleg Ital - Biscottoro DESKRIPCIÓ Az ízletes kekszes ízű kávé. Tökéletes keverék a legédesebb ízek kedvelőinek. Gluténmentes | Hidrogénezett zsírok nélkül | GMO-mentes Nettó kapszula súly: 12 g ÖSSZETEVŐK: Cukor, por glükóz szirup, finomított növényi kókuszzsírok, zsírszegény tejpor, tejfehérjék, zsírszegény kakaópor, stabilizátorok...
Portfólió (61)
Franciaország, Objat
...Hozzávalók: Mandula, kandírozott dinnye (francia eredetű) (dinnye, fruktóz-glükóz szirup, savszabályozó: citromsav), cukor, porcukor, levendula méz, invertált cukorszirup, glükóz szirup, édesítőlap (burgonyakeményítő, víz, napraforgóolaj), természetes narancsvirág kivonat, kandírozott narancshéj (narancshéj, fruktóz-glükóz szirup, cukor, tartósítószer: E 202, savszabályozó: citromsav). Tojásfehérje.
Portfólió (109)
Törökország, Merkez/canakkale
...Hozzávalók: Őszibarack, Cukorrépa cukor, Víz, Citromlé Adalékanyag mentes, tartósítószer mentes, színezék mentes, glükóz szirup mentes...
Portfólió (10)
Olaszország, Pombia
...A fruktóz Sweet 77/30 a legjobb glükóz-fruktóz szirup a méhek tavaszi és nyári táplálásához. A egyszerű cukrok keverékéből készült, biztosítja a megfelelő táplálást és serkentést a gyűjtés hiányában. Teljes értékű takarmány méhek számára, kukoricából készült glükóz/fruktóz és invertált cukor alapú, vitaminokat, provitaminokat és aminosavakat tartalmaz. HASZNÁLAT: Tavasszal és rajzáskor akár...
Portfólió (200)
Bulgária, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
....","Ingredients":"Búzaliszt, glükóz-fruktóz szirup, kakaókrém 25% (cukor, hidrogénezett növényi zsír / gyapotmagolaj, pálmaolaj /), kakaópor 20% / 10-12% zsírtartalom /, emulgeáló: szójalecitin, ízesítő: vanillin, kakaóglazúr (cukor, teljesen finomított hidrogénezett pálmaolaj, kakaópor 8% (10-12% zsír), száraz tejsavó, emulgeáló: szójalecitin, ízesítő: vanillin), kakaópor 1% / 10-12% zsír /, finomított napraforgóolaj, sütőporok: nátrium-bikarbonát, ammónium-bikarbonát.","Shelf Life":"6 hónap"}...
Portfólió (4)
Franciaország, Feurs
... színt egyaránt adnak. Ha az íz hozzájárulása a kész élelmiszerhez bizonyított, a megégett cukrot a következőképpen címkézik: „karamell (glükóz szirup, víz, cukor) vagy (cukor, víz)”. Ha csak színt ad, a címkézés a következő lesz: „színezék: E150a”.
Portfólió (6)
Németország, Berlin
...A klasszikus a hűtőpultban. Pehelykönnyű, friss túró kondenzált tej ízével. Mindenkinek, aki reggel és útközben a legjobban az édes ízeket kedveli. Hozzávalók: 85% étkezési túrókészítmény (79,3% étkezési túró háromnegyed zsírszinttel (tej, tejsavbaktérium-kultúra), cukor, kondenzált tej hozzáadása 5,2% (glükóz és fruktóz szirup, cukor, víz, cukros kondenzált tej 10%, növényi zsír (pálma- és...
Portfólió (10)
Franciaország, Etupes
...Visszaforgatható szivattyúk (2 irányú forgás) Ipari: gázolaj, olajok,... Borászati: bor, must... Élelmiszeripari: sör, cukor, gyümölcspép, folyékony cukor, szirup, glükóz, tej, vaj, joghurt, folyékony tojás, olaj, paradicsomszósz, sóoldat,... Vegyi: keményítő, ragasztó, vízbázisú ragasztó, emulziók, glicerin, viasz, mosószerek, lakkok, tinták, ipari hulladékok,... Kozmetikai és gyógyszeripari...
Portfólió (324)
Hollandia, Etten-Leur
...Élelmiszeripari terméket kínálunk, amelyet a cukorrépából vagy cukornádból származó, tisztított és szűrt szirup kristályosításával állítanak elő, majd szárítanak és szitálnak, hogy a legnépszerűbb cukorfajtákat előállítsák. Színe fehér, és a szacharóz tartalma 99,85 százalék. Ezt a terméket a piaci helyzettől függően finom szemcsés cukornak vagy extra finom szemcsés cukornak is nevezhetjük. MINDEN TÍPUSÚ ÉDESÍTŐSZERT KÍNÁLUNK ELÉRHETŐ ÁRON.
Portfólió (244)
Egyesült Királyság, London
... készítésekor. Ahhoz, hogy „magas” címkét kapjon, a szirupnak legalább 50% maltózt kell tartalmaznia. Jellemzően 40–50% maltózt tartalmaz, bár egyesek akár 70%-ot is elérhetnek. β-amiláz vagy gombás α-amiláz használatával olyan glükózszirupok állíthatók elő, amelyek 50%-nál több maltózt, vagy akár 70%-nál több maltózt (extra magas maltóztartalmú szirup) tartalmaznak. Ez azért lehetséges, mert ezek az enzimek eltávolítanak két glükóz egységet, azaz egy maltóz molekulát egyszerre a keményítő molekula végéről.
Portfólió (3)
Franciaország, Appietto
...Mézes, AOP korzikai karamellizált mandulás pralinék. Finom, ropogós mandulával bevont AOP korzikai méz pralinék, amelyeket bármikor fogyaszthatunk egy kis nassolásra a nap folyamán. Súly: 160 g Hozzávalók: Mandula 65%, Cukor, AOP korzikai méz, Glükóz szirup. Nyomokban más összetevőket tartalmazhat. Tartósítás: Száraz, hűvös helyen tárolandó. Tápérték nyilatkozat: 100 g-ra vonatkozóan Energia: 2320 kJ (552 kcal) Zsírok: 35 g Telített zsírsavak: 2,6 g Szénhidrátok: 46 g amelyből Cukrok: 35 g Fehérjék: 3,1 g Só: 0,01 g...
Portfólió (118)
Olaszország, Reggio Emilia
...A rendelkezésre álló szénhidrátok között különböző típusú cukrok és szirupok találhatók. E kategória referenciái között egy gazdag választékot találunk növényi eredetű élelmi rostokból. Tejcukor Kristályos dextróz Fruktóz Cukor CAT. II Porcukor Nyers nádcukor Trehalóz Maltodextrinek és por glükóz szirup 21 DE, 30 DE, 38-40 DE Folyékony glükóz szirup (40 DE, 60 DE) és fruktóz alapú glükóz szirup Folyékony rizsszirup Citromrost, Burgonyarost és Borsórost Bambuszrost, Búzrost és Glükózrost Zabrost, Zabrost béta-glükánnal, Psyllium 99% rost Inulin Fruktó-oligoszacharidok (FOS) Alfa-ciklodextrin...
Portfólió (5)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play