Franciaország, Bordeaux
... érlelődik, ami felszabadítja a tanninokat és optimalizálja a bor tárolását, miközben javítja annak minőségét. Kóstolás Egy szép, mélyvörös színű bor, amely inkább rubin árnyalatú. Az illata fekete gyümölcsök aromáit fejleszti ki, diszkrét és olvadó vaníliás jegyekkel. szerkezettel rendelkezik, és kerek, finoman fás bor formájában mutatkozik be. Párba állítható: vörös húsok és kis szárnyas vadak. Szőlőfajták: Merlot (65%), Cabernet Sauvignon (20%), Cabernet Franc (15%) Termelő: Castel Formátumok és csomagolás: Félpalack (37,5cl) - 12-es karton...
Portfólió (93)
Franciaország, Saint-Martin-Du-Vivier
...A bor egy évezredes ital, a barátság és a élet szimbóluma, amely a világ legszebb borvidékeiből ered. Legyen az vörös, fehér vagy rozé, minden bor egyedi, amelyet a szőlőfajtája, a terroir-ja és a borász tudása határoz meg. A vörösborok intenzív piros gyümölcsök, fekete ribizli vagy cseresznye aromáiról ismertek, néha fűszeres vagy fás jegyekkel kiegészítve, tökéletesek vörös húsok és pörköltek kíséretére. A fehérborok, amelyek könnyedebbek és frissebbek, gyümölcsös és virágos ízeket kínálnak, amelyek ideálisan illeszkednek a tenger gyümölcseihez, halakhoz és könnyebb ételekhez.
Azonos termékek
Bor
Bor
Egyéb termékek
Tequila
Tequila
Portfólió (15)
Franciaország, Paris
...Finom bárányhús receptünk a legérzékenyebb társainknak készült. A bárányhús könnyebben metabolizálható, mint más húsok. Ennek köszönhetően a kedvence búcsút mondhat az ételallergiáknak, érzékenységeknek és egyéb intoleranciáknak. Gazdag fehérjékben, ez a recept szép, fényes szőrt ad a kutyájának, ahogy azt megérdemli. A bárány az egyik legjobban emészthető hús! A legérzékenyebb gyomrok számára is megfelelő, a bárány gondoskodik a bélflóráról. Véget ért a lágy széklet! A mi receptünkkel formált székletet és egy tele életerővel rendelkező kutyát kaphat vissza. Anyagok: Kraft zsák...
Portfólió (200)
Lengyelország, Brzozów
...amelyek táplálják az egészséges bélbaktériumokat, és javíthatják az emésztőrendszer egészségét. A káliumban gazdag ételek, mint például az aszalt sárgabarack fogyasztása segíthet megelőzni a magas vérnyomást és csökkenteni a stroke kockázatát. Az aszalt sárgabarack ízletes, egészséges snackként szolgálhat pépként vagy müzliként. Használhatók száraz ételek összetevőjeként, húsok vagy saláták kiegészítéseként. Készíthet belőlük ízletes sárgabarack szószt húsokhoz, valamint húshelyettesítőként, mint például szója termékek és seitán.
Portfólió (781)
Franciaország, Auros
...Ez földisó (nem tengeri só) Ez az a só, amelyet kötelezően használni kell a Bayonne IGP sonka készítéséhez. Ez egy nem jódos só, amely eltérő tulajdonságokkal rendelkezik, mint a tengeri só. Íze kissé eltérő, és 10-szer sósabb. Tehát kevesebbet kell belőle használni. Számos gasztronómiai étterem használja ízletes tulajdonságai miatt. A húsok sokkal jobbak ezzel a sóval.
Portfólió (31)
Franciaország, Lyon
ufs.country_names.RU, Saratov
...A koriandert fűszerként használják a főzés során, valamint kellemes illatot ad a parfümökben, kozmetikumokban és szappankészítésben. A növény méznövény. Széles körben használják fűszerként kolbászok, sajtok, konzerv húsok és halak, savanyúságok, likőrök ízesítésére és megerősítésére, hozzáadják a Borodino kenyér sütéséhez, cukrászati és kulináris termékekhez, valamint bizonyos típusú sörök és...
Portfólió (40)
Olaszország, Monteu Roero
...Szőlőfajta: 100% Nebbiolo. Borászat: hagyományos erjesztés, 21 napig tartó, elmerült héjjal való áztatással. Érlelés: 36 hónap francia tölgyfahordókban. Szín: intenzív gránátvörös. Illat: intenzív és összetett, erdei gyümölcsök és édes fűszerek jegyeivel. Íz: száraz és telt, harmonikus és lecsengésű. Alkoholtartalom: ±14% Ételpárosítás: kifinomult bor, amely vörös húsok második fogásaihoz, különösen párolt és sült húsokhoz, érlelt sajtokhoz és fondüvel, valamint trüffellel készült bonyolult ételekhez ajánlott. Körülbelül 18°C-on tálaljuk.
Portfólió (10)
Franciaország, Castelnaudary
...Sertéshús, baromfiszív (csirke) 33%, TOJÁS, só, bors. Húsok származási helye: Franciaország. SZAKÁCS TANÁCSA: Frissen tálaljuk kenyérrel, savanyúsággal és egy kis borral... Felfedeztem ezt a pástétomot Soustonsban, a Landes-ben, Mamie Alberte-nél. Azonnal beleszerettem! A nagymama kedvesen megosztotta velem a csodálatos szendvicsek receptjét, amelyeket fiatal koromban ettem. Most rajtad a sor, hogy megkóstold ezt a gasztronómiai bűnt!
Portfólió (37)
Franciaország, Auxerre
...Nez nagyon tiszta, intenzív és összetett. Szőlőbarack, sárgabarack, mangó. A fehér virágok jól jelen vannak: akác, bodza, galagonya és mézesfű, amelyet szép ásványi jegyek hangsúlyoznak, mint a kő. Bouche húsos, gazdag és összetett, a fehér gyümölcsök ízei dominálnak. frissesség és ideális egyensúly. Accord metvin fehér húsok, halak, tenger gyümölcsei, sajtok. Vinification 3-5 válogatás az...
Portfólió (190)
Franciaország, Roubia
... piros gyümölcs aromák. Íz Intenzív, selymes, enyhe fekete ribizli jegyek, gazdag cseresznye jegyek, gazdag piros gyümölcs jegyek, elegáns tanninok, finom tanninok, kerek, struktúrált test, intenzitás, hosszú lecsengés. Étel-ital párosítás Grillezett vörös húsok, Fehér húsok, Szárnyas vadak, Szárnyasok, Tehéntejből készült sajtok Szerviz hőmérséklet: 16° - 18° Szín: Vörös Szőlőfajta: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alkohol: 14,5% Űrtartalom: 75 cl (Palack)...
Portfólió (28)
Franciaország, Perpignan Cedex
...A Földközi-tenger medencéjéből származó majoranna fűszeresebbé teszi a mártásokat, leveseket, valamint a húsok és halak pácolását. Pompás ízt ad az étkezésekhez, különösen a burgonyás ételekhez. Ez egy különösen illatos növény, amelyet széles körben használnak aromaterápiában. A közérzet érdekében néhány friss majorannaág, olívaolajjal összetörve, majd leszűrve, kellemes masszázsolajat készít, amely segít az ízületek lazításában.
Portfólió (30)
Lengyelország, Jastrzebie-Zdroj
...A Kucharek leves- és folyékony ételízesítőjének köszönhetően minden ételt ízletesen készíthetsz el! A Kucharek leves- és folyékony ételízesítő népszerűsége a felhasználásának sokoldalúságából és a kulináris kaland hatásából fakad, vagyis olyan ételekből, amelyek mindig lenyűgöznek ízükkel. A Kucharek leves- és folyékony ételízesítő továbbra is elbűvöli a ízek kedvelőit, akik ezzel gazdagítják a hagyományos levesek, tészták, húsok, halak, sőt még a gombócok ízét is. A Kucharek szószok és folyékony ételek ízesítője is megtalálja a helyét.
Portfólió (9)
Olaszország, Maruggio
...nagyon jellegzetes Íz: tanninok és struktúra, lágy és körülölelő Tálalási hőmérséklet (Celsius): 16° - 18° C Ajánlott: Vörös húsok, vaddisznó, fűszeres sajtok, húsok, bárány, húsos szósz, tűzön sült hús, marha, kolbász, sajtok.
Portfólió (8)
Franciaország, Saint-jean-d'ardieres
... készült vörös borok révén. Ezek a borok könnyen fogyaszthatók, és csodálatosan illeszkednek különböző étkezésekhez. A nyers vagy párolt ételektől kezdve a bisztró ételeken át a fúziós konyháig, a vörös vagy fehér húsok, piros gyümölcsök, sajtok és fűszeres ételek mellett. Minden ínycsiklandó vágy , ez egy lehetőség, hogy megkóstolja egyik borukat MODE, CLASSIC vagy CHIC, az aktuális inspirációja szerint.
... szájában, ízletes a palettán. A legjobb termék és konyha az Ön élvezetére. Champagne-nal, vörös, fehér és rozé borokkal ízesítve, egy válogatott borászatból. Mi egy ínycsiklandó étterem vagyunk. A Mendata Berria, ahol a házi konyhát készítjük, a régi, friss tenger gyümölcseivel a saját akváriumból vagy a Cantabriai-tengerből, vadételek és a legjobb, lédús, friss és szezonális halak és húsok, egy...
Németország, Kaufbeuren
A Schilling ExIm Kft. az új típusú biomasszák, különösen az olívamagok és -húsok, valamint az argánmagok nagykereskedelmére specializálódott. Ezen kívül narancsot és egyéb gyümölcsöket kínálunk, valamint kérésre mindenféle nyersanyagot beszerezünk. Teljes megbízhatóságot és árakat kínálunk, mivel közvetlenül a forrástól vásárolunk, és nem dolgozunk közvetítőkkel.
Románia, Bucharest
... üzletekre. Minden ügyfelünknek nagyon minőségű termékeket kínálunk. Exotikus jellegük révén a Romániában készült konzerv húsok vonzzák a minőségi ügyfeleket, így jelentős forgalmat generálnak. Nagyon hosszú eltarthatósági idővel és lejárati dátumokkal rendelkezünk. Európai szintű minőségi és ellenőrzési szabványaink vannak, és bármilyen ízt és címkét elő tudunk állítani ügyfeleink kérésére...
Olaszország, Ragoli
Kézműves vagyok, aki szenvedéllyel foglalkozik a főzéssel, gasztronómiával és a étkezéssel... különösen a Trentinóban. Szenvedéllyel örököltem családom történelmi vállalkozását, a friss húsok vágását és a felvágottak előállítását. Fejlődni akartam, és ehhez hozzá akartam adni a trentinó gasztronómiai hagyományok különlegességeinek elkészítését és kidolgozását, a tipikus trentinó felvágottak...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play