Franciaország, Valensole
Az Apior, a méz alapú cukorkák és péksütemények készítésére specializálódott kézműves vállalat, nevét a méhészeti világ "API" és az 1966-os orléansi alapítási helyéről "OR" kapta. Ez a bolt a látogatóink kérésének eredményeként jött létre a cukrászdánkban. A boltban széles választékát találja levendulás mézes cukorkáinknak és péksüteményeinknek, amelyeket több mint 50 éves gépekkel, kézműves eljár...
Portfólió (14)
Franciaország, Montelimar
...A mi provanszi calissonunkat kézműves módon, üstben készítjük. Fedezze fel az mandula, a kandírozott dinnye és a kandírozott narancshéj ízeit ebben az ovális, hegyes végű édességben, amelynek formája adja az eredetiségét. Bármikor élvezheti! Referencia: 301953 Súly (kg-ban): 0.15 Csomagolás: 6 ÁFA: 20.00%...
Portfólió (154)
Franciaország, Malataverne
Üdvözöljük a DISTRAZUR-nál, az Ön finom élelmiszerek nagykereskedőjénél. Több mint 25 éve szolgáljuk ki a hagyományos kereskedelmet azzal a folyamatos törekvéssel, hogy minőségi termékeket kínáljunk, amelyek megfelelnek ügyfeleink igényeinek, és eltérnek a nagykereskedelmi forgalomtól. Márkánk, a "Les Saveurs du Clavon", elnyeri a legigényesebb ínyencek tetszését. Könnyen azonosítható, és ízletes,...
Portfólió (188)
Belgium, Gierle
A CANDYVILLE, a Belgiumben alapított cég, egyaránt termelője és forgalmazója a cukorkáknak, és széles választékot kínál kiváló minőségű édességekből. Ízletes cukorkáink az élet különleges pillanataira készültek, és szeretnénk ízt és színt adni az ünnepeidhez: születések, elsőáldozások, esküvők, születésnapok,… A CANDYVILLE és a PAPA CHOCOLAT márkák tulajdonosai vagyunk, és képviseljük a CRISPO, D...
Portfólió (18)
Olaszország, Catania
...Termékek a Nagykereskedelmi Értékesítéshez A Gasztronómia és a Cukrászat Szicília cukrászati hagyománya világszerte elismert, és mi megőriztük a legtipikusabb hagyományos receptek elkészítésének módját, célunk pedig az, hogy a kóstolás örömét világszerte exportáljuk. Termelésünk ékkövei a különböző formátumú cassaták (mini és mikro cassaták), Cannoli és különböző ízű cannolicchi, bignék, rumos...
Olaszország, Ferrara
...A BAKE OFF Italiana több mint 30 éve gyárt sütőket. Hosszú tapasztalatot szerzett az idő múlásával, figyelembe véve a nagykereskedelem és a szakma ízlését és trendjeit. Kézműves tevékenységből ipari valósággá alakult, kitartással és eltökéltséggel végigjárva a vállalatépítés minden lépését, összhangban a nemzetközi piac igényeivel. Története egyre bővülő kezdeményezések sorozata, amelyek...
Portfólió (8)
Spanyolország, San Vicente Del Raspeig, Alicante
... kiválasztásától kezdve, a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági normák betartásával végezzük. Csak így, és a kézműves piskóta receptünk hagyományainak megőrzésével tudunk bármilyen típusú alapanyagot kínálni cukrászat és fagyasztott édességek számára. Különböző és egyedi piskóták és piskóta lapok minden aspektusban, a méretektől és a súlytól kezdve, a textúráig és az ízig.
Portfólió (3)
Franciaország, Lons
A Villamayor Ingrédients Franciaországban magas minőségű liszteket és szemeket forgalmaz pékségek, kézműves vagy ipari tésztagyártók, kenyér, pizza, péksütemények, cukrászat számára... Saját elosztó hálózattal rendelkezünk, saját teherautóinkkal és futárainkkal a malomtól. A szigorú búza kiválasztás lehetővé tette számunkra, hogy francia hagyományú liszteket kínáljunk. Ne habozzon kapcsolatba...
Olaszország, Capranica
A kézműves szenvedélyből és a tapasztalt kezek képességéből született a „La Dolce Tuscia” cukrászda. Folytatva egy évszázados hagyományt, amely mindig is a minőségi termelésre volt hivatott, cégünk egy prémium fagyasztott cukrászati termékcsaláddal áll a Horeca szektor szakemberei elé. Minden termékünk „szigorúan kézzel készült”, a legjobb cukrászati hagyományok tiszteletben tartásával. Minden termék a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával készül, és a cukrászat művészetévé vált mesterségbeli tudással dolgozzák fel.
Spanyolország, Leganés
....… Minden termékünket 100%-ban növényi margarinnal és a legmagasabb minőségű alapanyagokkal készítjük. Így egyedi és ízletes eredményt érünk el. A legmagasabb minőségű nyersanyagokat használjuk. Gondosan válogatjuk meg minden alapanyagot az utánozhatatlan eredmény érdekében. Rétesgyártó Madridban. Kézműves módon készült, ízletes íz. Cukrászat Madridban 1974 óta - Íz és kifinomultság. Rétes masnik...
Olaszország, Villafranca Padovana
... gyártásával. A cég ereje sokéves tapasztalatán alapul, amely lehetővé teszi, hogy jól kiszolgáljuk ügyfeleinket, és tanácsadást, tervezést, valamint technológiát kínáljunk pékségi berendezésekhez nemzetközi jelentőségű híres cégeknek, akár gyártóknak, akár kivitelezőknek. Emellett új technológiát fejlesztünk ki kézműves pizzához. A jövő kiválósága.
Olaszország, Carbognano
... liszt és 100%-os mogyorókrém. Termékünket elsősorban az élelmiszeripar, a cukrászat és a kis kézműves vállalkozások friss fogyasztásra szánják. Olyan terméket tudunk biztosítani, amely a megrendelőink igényeihez van igazítva. Erősségünk gyökerei a történelmünkben rejlenek, a hat évtized alatt felhalmozott tapasztalatban. Olyan tapasztalat ez, amely a termesztéstől kezdve a földjeink ékszerének, a mogyorónak a feldolgozásáig terjed.
Spanyolország, Gavà
A pékség és cukrászat területén a kenyér és péksütemény előállításának javítására szolgáló összetevők gyártásával foglalkozó vállalat. Ipari kenyérgyártás és kézműves pékség, egyedi összetevők fejlesztése és gyártása. Szakértelem a kenyérjavítók, kovászok és különböző kenyérfajták elkészítésére szolgáló keverékek vagy előkészítmények terén.
Görögország, Agrinio
A Bariamis cég egy családi vállalkozás, amely kézműves édességek (vanília és lokum) előállításával foglalkozik, sokéves tapasztalattal a területen és szeretettel a hagyományos cukrászat iránt. A Bariamis vanília klasszikus és mastiha ízekben, valamint a rózsa és vegyes (rózsa, bergamott és mastiha) ízű lokumok kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, amelyeket személyesen választanak ki a...
Olaszország, Scafati
... termékeket a világpiacon a kiválóság elismerésévé tette. Az a vágy, hogy terjesszük a Made in Italy presztízsét, minőségét és értékét minden ember életében, létrehozta az Itacraftot, az olasz kézműves hagyomány partnerét és a Made in Italy népszerűsítőjét a nemzetközi kereskedelem versenyében. Mi, az Itacraftnál, a magyar mesterek védelme mellett állunk ki, akik kizárólag Olaszországban termelnek...
Belgium, Kalmthout
... fontos és egyedi helyet foglal el a belga cukrászat világában. Autentikus receptek alapján, de a legmodernebb berendezésekkel, a Wycam megfizethető minőségi termékeket kínál, amelyek mindenki ízlésének megfelelnek. Márkák: Wycam Borstbollen, Wycam Mintoes és Wycam Vruchten Bonbons.
Belgium, Oud-Turnhout
1990 óta a Meynendonckx név a csokoládé és cukrászat világában elismert név. 2001-ben megalapítottuk a Chocolaterie Bakkershuys-t. Itt kézműves módon készítünk csokoládé figurákat, csokoládé nyalókákat és csokipasztát. Ezeket a termékeket a legjobb alapanyagok felhasználásával készítjük. Kollekciónkat kizárólag a Meynendonckx cég ügyfelei számára hoztuk létre. Ennek köszönhetően mindig tudunk alkalmazkodni ügyfeleink igényeihez és ízléséhez.
... Fredde márka, amely azonnal megkülönböztetett minket a szektorban, a legjobb termékek kínálatával a vendéglátás világában. Édesipari és magas szintű nápolyi cukrászat, sült ételek, reggeli, hal, hús, töltött tészta, egészen a gluténmentes élelmiszerekig: egy széles választék ízletes kézműves finomságokból, hogy minden ízlést kielégítsünk. 2020-ban a csoport létrehozta online boltját, lehetővé téve mindenki számára a házhoz szállítást.
... szállítmányozó cégek, valamint növény- és virágkereskedések. Kézműves tudásunknak és modern gépparkunknak köszönhetően pontosan azt kapja, amit szeretne. Nagy rugalmasság. Ezenkívül garantáljuk a versenyképes árat termékeire. Mi vagyunk a megfelelő partner. Hívjon vagy írjon nekünk, örömmel meggyőzünk Önt a képességeinkről! Műanyag zacskók pékségek, csokoládékészítők és cukrászat számára. Keresztaljú zacskók gyártója és készítője. Szakértő a keresztaljú zacskók gyártásában csokoládékészítők, pékségek, cukrászati termelők és műanyag zacskók, valamint krizantém huzatok gyártói számára.
Franciaország, Marcq-En-Baroeul
...Fejlesztettünk egy egyedi tudást, amely ötvözi a kézműves hagyományok tiszteletét és az állandó innováció iránti elkötelezettséget. Ez a filozófia lehetővé teszi számunkra, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljunk, amelyek megfelelnek a szakemberek és a fogyasztók igényeinek. Történelmileg jelen volt a RHF (étkezés a munkahelyen) hálózatban, a Château Blanc képes volt diverzifikálni...
Belgium, MANAGE
A DAWN FOODS BELGIUM széles választékot kínál teljesítményorientált és innovatív termékekből: péksütemények keverékei, töltelékek, stabilizátorok krémekhez és habokhoz, gyümölcs előkészítmények, öntetek, mázak, csokoládék, aromák, fagylalt alapanyagok, feltétek és díszítések. A DAWN FOODS BELGIUM az egyik vezető szereplő a BVP (Pékség, Édesipar, Cukrászat) szektorban Európában, és négy fő piacon fejleszti tevékenységét: a kézműves cukrászatban, a vendéglátásban, a fagylaltozóban és az iparban.
Spanyolország, Estepa
Fabrikája a Mantecados és Polvorones készítésére 1955-ben alakult Estepában, Sevillában. Minden különlegességünket kézműves módon, első osztályú, hazai alapanyagokból készítjük, a legjobb régi cukrászat hagyományos receptjeivel, amelyeket generációról generációra megőriztünk településünkben. A sütemények a karácsony sztárjai. Polvorones és Mantecados, alfajores, boros fánk, marcipánok, nugátok...
Olaszország, Trieste
A Baker Distilleria, a Dierre srl márkája, egy olyan vállalat, amely a párlatok, likőrök és aromák előállítására specializálódott, a cukrászat, a kézműves laboratóriumok, az ipar és a végfelhasználók számára. A Denz Aromáink úgy lettek kialakítva, hogy a legjobban kifejeződjenek hígítás és édesség alkalmazása során. Garantálják a maximális eredetiséget és ízminőséget. Kiválóan alkalmasak...
Mint egy hagyományos családi vállalkozás az 5. generációban, magas kézműves minőségű termékeket állítunk elő a pékség, cukrászat és édességipar területén.
Olaszország, Piacenza
... lehet használni. A Falicetto cukrászda 1985-ben alakult Aldo Scaglia, egy fiatal piemonti cukrász ötlete nyomán, aki Piacenzába költözött. A naponta frissen sütött termékekben, amelyeket a magas szintű cukrászat hagyományai szerint készítenek, nagy szenvedély és fantázia, valamint folyamatos figyelem a hozzávalókra van jelen. Valóban a legjobb venezuelai, bolíviai és Sao Tomé-i kakaóbabokat választják ki, hogy mandulával vagy mogyoróval dolgozzák fel, így egy olyan csokoládét készítve, amely minden piacenzai számára édes szokássá vált.
A GOLOSICILIA.it egy kézműves vállalkozás. A legjobb aszalt gyümölcsöket (elsősorban a Bronte pisztáciát, a szicíliai mandulát és az Etna diót) állítja elő, dolgozza fel és forgalmazza, valamint félkész termékeket kínál cukrászat és fagyasztás számára. Bronte pisztácia DOP tanúsítvánnyal Bronte pisztácia DOP nélkül (szicíliai pisztácia) Avolai mandula Szicíliai mandula Nebrodi mogyoró Olasz...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre