... kiválasztásától kezdve, a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági normák betartásával végezzük.
Csak így, és a kézműves piskóta receptünk hagyományainak megőrzésével tudunk bármilyen típusú alapanyagot kínálni cukrászat és fagyasztott édességek számára. Különböző és egyedi piskóták és piskóta lapok minden aspektusban, a méretektől és a súlytól kezdve, a textúráig és az ízig.
....… Minden termékünket 100%-ban növényi margarinnal és a legmagasabb minőségű alapanyagokkal készítjük. Így egyedi és ízletes eredményt érünk el. A legmagasabb minőségű nyersanyagokat használjuk. Gondosan válogatjuk meg minden alapanyagot az utánozhatatlan eredmény érdekében. Rétesgyártó Madridban. Kézműves módon készült, ízletes íz. Cukrászat Madridban 1974 óta - Íz és kifinomultság. Rétes masnik...
A pékség és cukrászat területén a kenyér és péksütemény előállításának javítására szolgáló összetevők gyártásával foglalkozó vállalat. Ipari kenyérgyártás és kézműves pékség, egyedi összetevők fejlesztése és gyártása. Szakértelem a kenyérjavítók, kovászok és különböző kenyérfajták elkészítésére szolgáló keverékek vagy előkészítmények terén.
Fabrikája a Mantecados és Polvorones készítésére 1955-ben alakult Estepában, Sevillában. Minden különlegességünket kézműves módon, első osztályú, hazai alapanyagokból készítjük, a legjobb régi cukrászat hagyományos receptjeivel, amelyeket generációról generációra megőriztünk településünkben.
A sütemények a karácsony sztárjai. Polvorones és Mantecados, alfajores, boros fánk, marcipánok, nugátok...