Olaszország, Catania
...Termékek a Nagykereskedelmi Értékesítéshez A Gasztronómia és a Cukrászat Szicília cukrászati hagyománya világszerte elismert, és mi megőriztük a legtipikusabb hagyományos receptek elkészítésének módját, célunk pedig az, hogy a kóstolás örömét világszerte exportáljuk. Termelésünk ékkövei a különböző formátumú cassaták (mini és mikro cassaták), Cannoli és különböző ízű cannolicchi, bignék, rumos...
Olaszország, Ferrara
...A BAKE OFF Italiana több mint 30 éve gyárt sütőket. Hosszú tapasztalatot szerzett az idő múlásával, figyelembe véve a nagykereskedelem és a szakma ízlését és trendjeit. Kézműves tevékenységből ipari valósággá alakult, kitartással és eltökéltséggel végigjárva a vállalatépítés minden lépését, összhangban a nemzetközi piac igényeivel. Története egyre bővülő kezdeményezések sorozata, amelyek...
Portfólió (8)
Olaszország, Capranica
A kézműves szenvedélyből és a tapasztalt kezek képességéből született a „La Dolce Tuscia” cukrászda. Folytatva egy évszázados hagyományt, amely mindig is a minőségi termelésre volt hivatott, cégünk egy prémium fagyasztott cukrászati termékcsaláddal áll a Horeca szektor szakemberei elé. Minden termékünk „szigorúan kézzel készült”, a legjobb cukrászati hagyományok tiszteletben tartásával. Minden termék a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával készül, és a cukrászat művészetévé vált mesterségbeli tudással dolgozzák fel.
Olaszország, Carbognano
... liszt és 100%-os mogyorókrém. Termékünket elsősorban az élelmiszeripar, a cukrászat és a kis kézműves vállalkozások friss fogyasztásra szánják. Olyan terméket tudunk biztosítani, amely a megrendelőink igényeihez van igazítva. Erősségünk gyökerei a történelmünkben rejlenek, a hat évtized alatt felhalmozott tapasztalatban. Olyan tapasztalat ez, amely a termesztéstől kezdve a földjeink ékszerének, a mogyorónak a feldolgozásáig terjed.
Olaszország, Scafati
... termékeket a világpiacon a kiválóság elismerésévé tette. Az a vágy, hogy terjesszük a Made in Italy presztízsét, minőségét és értékét minden ember életében, létrehozta az Itacraftot, az olasz kézműves hagyomány partnerét és a Made in Italy népszerűsítőjét a nemzetközi kereskedelem versenyében. Mi, az Itacraftnál, a magyar mesterek védelme mellett állunk ki, akik kizárólag Olaszországban termelnek...
... Fredde márka, amely azonnal megkülönböztetett minket a szektorban, a legjobb termékek kínálatával a vendéglátás világában. Édesipari és magas szintű nápolyi cukrászat, sült ételek, reggeli, hal, hús, töltött tészta, egészen a gluténmentes élelmiszerekig: egy széles választék ízletes kézműves finomságokból, hogy minden ízlést kielégítsünk. 2020-ban a csoport létrehozta online boltját, lehetővé téve mindenki számára a házhoz szállítást.
Olaszország, Villafranca Padovana
... gyártásával. A cég ereje sokéves tapasztalatán alapul, amely lehetővé teszi, hogy jól kiszolgáljuk ügyfeleinket, és tanácsadást, tervezést, valamint technológiát kínáljunk pékségi berendezésekhez nemzetközi jelentőségű híres cégeknek, akár gyártóknak, akár kivitelezőknek. Emellett új technológiát fejlesztünk ki kézműves pizzához. A jövő kiválósága.
Olaszország, Trieste
A Baker Distilleria, a Dierre srl márkája, egy olyan vállalat, amely a párlatok, likőrök és aromák előállítására specializálódott, a cukrászat, a kézműves laboratóriumok, az ipar és a végfelhasználók számára. A Denz Aromáink úgy lettek kialakítva, hogy a legjobban kifejeződjenek hígítás és édesség alkalmazása során. Garantálják a maximális eredetiséget és ízminőséget. Kiválóan alkalmasak...
Olaszország, Catania
...Cartocciate, Siciliane, Patè, Cipolline stb.) • Reggeli termékek (Cornetti, Iris, Brioche, Graffe, Raviole Fritte) • Szicíliai gasztronómia • Hagyományos szicíliai cukrászat (Cannoli, Minnuzze di San’Agata, Paste di Mandorla, Paste al Pistacchio, Hagyományos Szicíliai Granita, Torta különböző ízekben)...
Olaszország, Piacenza
... lehet használni. A Falicetto cukrászda 1985-ben alakult Aldo Scaglia, egy fiatal piemonti cukrász ötlete nyomán, aki Piacenzába költözött. A naponta frissen sütött termékekben, amelyeket a magas szintű cukrászat hagyományai szerint készítenek, nagy szenvedély és fantázia, valamint folyamatos figyelem a hozzávalókra van jelen. Valóban a legjobb venezuelai, bolíviai és Sao Tomé-i kakaóbabokat választják ki, hogy mandulával vagy mogyoróval dolgozzák fel, így egy olyan csokoládét készítve, amely minden piacenzai számára édes szokássá vált.
A GOLOSICILIA.it egy kézműves vállalkozás. A legjobb aszalt gyümölcsöket (elsősorban a Bronte pisztáciát, a szicíliai mandulát és az Etna diót) állítja elő, dolgozza fel és forgalmazza, valamint félkész termékeket kínál cukrászat és fagyasztás számára. Bronte pisztácia DOP tanúsítvánnyal Bronte pisztácia DOP nélkül (szicíliai pisztácia) Avolai mandula Szicíliai mandula Nebrodi mogyoró Olasz...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play