Szlovákia, Dolný Ohaj
...A glükóz szirup egy édes szirup, amelyet keményítő hidrolízisével állítanak elő. Főként glükózból, maltózból és maltodextrinekből áll. Ezt a szirupot a élelmiszeriparban gyakran használják édesítőszerként, sűrítőként és nedvességmegőrző anyagként. Különböző élelmiszerekben megtalálható, mint például édességek, üdítők, péksütemények és szószok. Az élelmiszerek mellett a glükóz szirupot a gyógyszeriparban és a kozmetikai iparban is használják sűrítő és nedvességmegőrző tulajdonságai miatt. Szín: Fehér Konzisztencia: Folyékony Csomagolás: US Palett Mennyiség: 5,000kg - 48,000kg...
Portfólió (36)
Franciaország, Warmeriville
...Hozzávalók listája: Édesítőszerek (xilit, szorbit, maltit szirup, mannit, aszpartám, aceszulfám-K), alapgumi, savanyítószerek (almás sav, borkősav, citromsav), stabilizátor (glicerin), aromák, maltodextrin, keményítő, kókuszzsír, emulgeálószerek (lecitin (szója), zsírsav-észterek), eperpor (0,2%), sűrítő (cellulózgumi), zöld tea kivonat (0,1%), bevonószer (karnaubaviasz), antioxidáns (E321...
Portfólió (127)
Franciaország, Montelimar
...Fedezze fel Nougat du Terroir szeletünket, Montélimar-i mandulával és Montélimar-i levendula mézzel. Helyi összetevők intenzív ízekkel egy hagyományos és ízletes puha nougat számára. A levendula méz páratlan édességet ad ennek az autentikus nougatnak. Összetevők: Cukor, Mandula, Méz 27,3%, Glükóz szirup, Tojásfehérje, Élesztő (Víz, keményítő, olívaolaj), Természetes vanília kivonat. Elkészítési...
Portfólió (154)
Franciaország, Bernin
...Helyettesítse az emészthető szénhidrátokat (keményítő, glükóz szirup...) annak érdekében, hogy oldható rostokat adjon receptjeihez, miközben csökkenti azok kalóriatartalmát és glikémiás válaszát. Használja ki a glucomannanhoz kapcsolódó 2 egészségügyi állítást: telítettség és koleszterin kezelés. Sűrítse vagy zselésítse termékeit (alacsony adagban és hőmérsékleti korlátozások nélkül).
Portfólió (8)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Kukorica magból készült, keményítő hidrolízis folyamatán keresztül, amilo-litikus fermentáló anyagok felhasználásával, majd a hidrolizátum szűrése, demineralizálás és forralás a száraz anyagok bizonyos súlyarányáig. Száraz anyag 100 g-ban, nem kevesebb: 77,6 g/g Szénhidrátok, %, nem kevesebb: 100 Zsírok, %: 0 Fehérjék, %: 0 Energiaérték, kcal/100 g: 310,4 Összetétel: Pátoka 100% / Szirup 100% Száraz anyag, %, min: 78,0 pH: 3,5 – 5,0 SO2, ppm, max: 10 mg/kg Összes hamu, % max: 0,40 Fruktóz %: 9,0 - 12,0 Maltóz %: 18,0 - 35,0 Glükóz, %: 36,0 - 42,0...
Portfólió (6)
Hollandia, Amsterdam
...A juharszirup egy szirup, amelyet általában a cukor-, vörös- vagy fekete juharfák xilemszövetéből nyernek, de más juharfajokból is előállítható. A hideg éghajlatú területeken ezek a fák télen keményítőt raktároznak a törzsükben és gyökereikben; a keményítő késő télen és kora tavasszal cukorrá alakul, amely a nedvben felszáll. A juharfákat úgy csapolják meg, hogy lyukakat fúrnak a törzsükbe, és összegyűjtik a nedvet, amelyet hőkezeléssel dolgoznak fel, hogy a víz nagy része elpárologjon, és a koncentrált szirup maradjon. A legtöbb fa szezononként 20-60 liter nedvet tud termelni.
Portfólió (115)
Franciaország, Etupes
...Visszaforgatható szivattyúk (2 irányú forgás) Ipari: gázolaj, olajok,... Borászati: bor, must... Élelmiszeripari: sör, cukor, gyümölcspép, folyékony cukor, szirup, glükóz, tej, vaj, joghurt, folyékony tojás, olaj, paradicsomszósz, sóoldat,... Vegyi: keményítő, ragasztó, vízbázisú ragasztó, emulziók, glicerin, viasz, mosószerek, lakkok, tinták, ipari hulladékok,... Kozmetikai és gyógyszeripari...
Portfólió (324)
Törökország, Mersin
Mi egy kereskedelmi és import-export cég vagyunk, székhelyünk Mersinben, Törökországban. Kereskedelmet folytatunk hüvelyesekkel, babokkal, diófélékkel, fűszerekkel, olajokkal, ghí-vel, glükózzal, keményítőkkel, liszttel, élesztővel, zöld kávébabbal, tésztával, glicerin és egyéb élelmiszer vegyi anyagokkal és összetevőkkel. Kérjük, tekintse meg cégünk rövid összefoglalóját; Cég összefoglaló: Mi e...
Lengyelország, Wrocław
A Polskie Frykasy vállalat a vezető cukrászati cég, amely kézzel készített cukorkák, csokoládék és édességek specializálódott. Nagyon büszkék vagyunk termékeink magas minőségére, amelyek mind a legjobb minőségű összetevőkből készülnek és eredeti receptek szerint. Édességeink kiemelkednek a versenytársak közül egyedi ízük és minőségük révén. Egyedi előnyünk az egyénileg tervezett csomagolás, amely ...
Portfólió (179)
Egyesült Királyság, London
... készítésekor. Ahhoz, hogy „magas” címkét kapjon, a szirupnak legalább 50% maltózt kell tartalmaznia. Jellemzően 40–50% maltózt tartalmaz, bár egyesek akár 70%-ot is elérhetnek. β-amiláz vagy gombás α-amiláz használatával olyan glükózszirupok állíthatók elő, amelyek 50%-nál több maltózt, vagy akár 70%-nál több maltózt (extra magas maltóztartalmú szirup) tartalmaznak. Ez azért lehetséges, mert ezek az enzimek eltávolítanak két glükóz egységet, azaz egy maltóz molekulát egyszerre a keményítő molekula végéről.
Portfólió (3)
...Kényeztesse ízlelőbimbóit ellenállhatatlan popping boba-nkkal! Ezek a kellemes ízbombák egy gél-szerű héjjal készülnek, amely gyümölcslé vagy ízesített szirup robbanását rejti. Tökéletes feltétként vagy hozzávalóként, a popping boba szórakoztató és egyedi textúrát ad kedvenc italaihoz és desszertjeihez. Készüljön fel, hogy minden falatnál ízbombát tapasztaljon!
Portfólió (50)
Franciaország, Talant
...Finom csokoládé illatával könnyen formázható, alkotásai könnyen összeragaszthatók adalékanyag nélkül. Hozzávalók: cukor; glükóz szirup; 34% tiszta fehér csokoládé (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, tejsavópor, zsírszegény tejpor, E322 emulgeáló, vanillin aroma); kakaóvaj; keményítő; víz; E422, E415 emulgeálószerek; E171 színezék; E202 tartósítószer. Allergének: TEJ és tejtermékek (beleértve a...
Portfólió (192)
Törökország, Istanbul
...Összetevők: 27% Csokoládés Mogyorós Krémmel Töltött Croissant: búzaliszt, növényi olaj (pálma, szója, napraforgó), cukor, glükóz szirup, nedvességmegkötő (glicerin), növényi olaj (pálma), élesztő, zsírszegény tejpor, növényi olaj (repce, napraforgó, pálma), tojás, emulgeáló (növényi olajsav mono- és digliceridjei), dextróz, savópor (tej), kakaópor 1%, módosított tapioka keményítő, só...
Portfólió (1)
Spanyolország, Valencia
Keményítő, módosított keményítők, dextrinek, maltodextrinek és por glükóz szirup forgalmazása. Mindig a legjobb ár-érték arányban. Ipari összetevők különböző alkalmazásokhoz: Emberi táplálkozás, Petfood, Textíliák, Csomagolás és Borítékok, Építés, Gyógyszeripar és Vegyipar. Közvetlen import Yuca keményítőből és denaturált alkoholból.
Portfólió (2)
Horvátország, Zagreb
... és hűtőházakat tartalmaz. Alkalmazzuk a HACCP és SSOP szabványokat. Kínálhatunk Önnek konzerv gyümölcsöket és zöldségeket a saját márkánk alatt, nyersanyagokat az élelmiszeripar számára, mint például kukoricakeményítő, kukoricagluten, glükózszirup, 42%-os magas fruktóztartalmú szirup, magas malátaszirup, kukoricacsíra, valamint perlit szűrőként olajhoz, sörhöz... perlit takarmánykiegészítőként...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play