Franciaország, Luneville
A Mathé laboratóriumok, amelyek egyesültek a LOR'N PACK céggel, természetes ízek és színezékek széles választékát formulálják és gyártják az élelmiszeripar számára: fagylaltok, péksütemények, cukrászati termékek, italok (sörök, szirupok, alkoholok, gyümölcslevek), e-folyadékok (e-cigarettákhoz). Virág-, fűszer-, gyümölcs- és aromás ízeink, valamint színezékeink alkalmasak vízben és zsírban oldó...
Portfólió (25)
Spanyolország, El Perello
...Narancs Méz. Jellemzők Szín: világos vagy nagyon világos borostyán. Illat: narancsvirágra emlékeztet, intenzív és tartós. Íz: domináló édes íz, de egyértelmű savas komponenssel. Termelési terület: Mediterrán övezet és a félsziget déli része. Szín: világos vagy nagyon világos borostyán. Illat: narancsvirágra emlékeztet, intenzív és tartós. Íz: domináló édes íz Termelési terület: Mediterrán övezet és a félsziget déli része.
Portfólió (32)
Németország, Heidelberg
A Diafood GmbH egy vezető vállalat a növényi nyersanyagok feldolgozásában, amely a kiváló minőségű szárított zöldségekre, aromás növényekre és bio-termékekre specializálódott. Több mint 35 éves tapasztalattal a Diafood a minőség és fenntarthatóság révén kiváló hírnevet szerzett. A vállalat kizárólag olyan tanúsított beszállítókkal dolgozik, akik szigorú bio-minőségi előírásoknak felelnek meg. Kül...
Portfólió (74)
Franciaország, Faverolles-Sur-Cher
... telített zsírsavak 1.4 g Szénhidrát 66.3 g amelyből cukrok 40.8 g Fehérjék 4.7 g Só 0.2 g Minimális eltarthatósági idő 3 hónap a gyártástól számítva. Mézeskalács figura az asztal díszítésére vagy ajándéknak. Finom íz a gesztenyemézből, hajdinából és a Közép régió virágaiból. Az összetevők (méz, lisztek, tojás és vaj) a LoiretCher-ből származnak. Rostforrás, alacsony zsírtartalommal. Fűszerkeverék, amelyet a gyártás pillanatában őröltünk meg, hogy megőrizzük az összes aromát. Nettó súly: 20g Csomagolás: fólia + összetevő címke a termék alatt Gyártási idő: 15 nap...
Portfólió (28)
Franciaország, Dommartin-Lès-Remiremont
...) készítjük, amelyeket hideg saponifikálási technikával saponifikálunk. Végül, mézünket egy helyi vosges-i méhésztől szerezzük be, aki tisztelettel és szeretettel dolgozik a méheivel. ÖSSZETÉTEL: Nátrium-kókuszát*, Nátrium-olivát, Nátrium-shea vajat*, Nátrium-napraforgó magot*, Aqua, Glicerin, Mel, Nátrium-ricinusát*, Oriza Sativa por, Nátrium-méhviasz*, Természetes íz, Eugenia Caryophyllus rügyolaj, Pimpinella Anisum magolaj, Cinnamomum Cassia levélolaj, Cinnamal**, Eugenol**.
Portfólió (26)
Franciaország, Essey-Les-Nancy
...Puha textúrájú mézeskalács, intenzív mézeskalács fűszerekkel. Hozzávalók: búza liszt *, MÉZ, egész tojások (szabad tartás), vaj, nádcukor *, TEJ *, mézeskalács fűszerek (fahéj, ánizs, gyömbér, kardamom, koriander, szegfűszeg, csillagánizs). * Biogazdálkodásból származó hozzávalók Adag: körülbelül 140 g. Száraz, hőtől és fénytől védett helyen tárolandó. Átlagos tápérték 100 g-ra vonatkoztatva: 1421 KJ / 463,7 Kcal, zsírok: 25,4 g, ebből telített zsírsavak: 15,7 g, szénhidrátok: 52,6 g, ebből cukrok: 27,4 g, fehérjék: 5,6 g, só: 0,7 g 150 g...
Portfólió (3)
Franciaország, Jarnac
... pillanat, hogy ezek a szeszek kifejlesszék gazdagságukat és rendkívül aromatikus stílusukat. Az első jegyek a mogyoróra, aszalt sárgabarackra és fügére épülnek, amelyeket kakaó, méz és édes fűszerek, fehér bors és koriander illatai követnek, végül bőr és szivaros doboz finom jegyeivel zárulnak. A finom íz kandírozott narancs és mézeskalács ízeivel zárul, hogy egy selymes, kifinomult és hosszú lecsengéssel fejezze be. DÍJAK ARANYÉRME Nemzetközi Bor- és Szeszesital Verseny 2012 EZÜSTÉRME San Francisco-i Világ Szeszesital Verseny 2012...
Portfólió (12)
Németország, Hamburg
...Kategória: Egyedi fűszerek Íz és aroma: meleg, édes-fűszeres, kissé keserű, ánizsra és édesgyökérre emlékeztető aroma Alkalmazás: A csillagánizs gyakran használatos a kínai és vietnámi konyhában. Nagyon ízletes wok ételekben teriyaki- vagy szójaszósszal. Őrölt formában a fűszer kiválóan alkalmas péksütemények, mint például mézes vagy mézeskalács, lekvárok, szilvalekvár és desszertek ízesítésére...
Portfólió (24)
Franciaország, Paris
... narancshéj, mézeskalács és aszalt szőlő Textúra: puha Íz: krémes, gazdag és lágy, köszönhetően a narancshéj, a vanília, az öreg rum kerek íze és a nádcukor közötti egyensúlynak. A lecsengés méz, keserű narancs és gyógygyökerek jegyeivel zárul.
Portfólió (26)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play