Franciaország, Pineuilh
... időszak 3 héten át Malolaktikus erjesztés tartályokban 12 hónapos érlelés francia tölgyfahordókban SZŐLŐFÉLESÉGEK 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot LEÍRÁS Szép, tiszta gránátvörös színével a Château Lalande vörösbor egy ízletes piros gyümölcs és kakaó illatkompozíciót tár fel, pörkölt fás jegyekkel. Az íz lágyan és kerek formában indul, gyümölcsös jegyekkel és finoman olvadt tanninokkal fejlődik. Egy nagyszerű Saint-Julien bor.
Portfólió (96)
Franciaország, Saint-Bris-Le-Vineux
... szőlő tökéletes érettségben történő szüretelése. A legjobb fürtök szelektív válogatása fotometrikus elemzés segítségével a szüret megérkezésekor. Erjesztés 15 napig. Pneumatikus préselés a lé minőségének megőrzése érdekében. Malolaktikus erjedés hordókban. Érlelés hordókban (új hordók és 5 éves hordók) 12 hónapig. Palackozás optimális időpontban, majd a bor pihentetése a forgalmazás előtt. Kóstolási jegyzetek Ez a cseresznye színű bor összetett illatot árul el. Szervírozási hőmérséklet: 16 - 18°C...
Portfólió (60)
Franciaország, Saint Emilion
... de Laforest Borászat: Előfermentációs áztatás 8 -10 °C-on Alkoholfermetáció Áztatás 3-5 hétig Malolaktikus fermentáció hordóban Teljes borászat parcella kiválasztás alapján, kézi nyomás Érlelés: 10-14 hónap, 30% új hordók Keverés: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
Portfólió (34)
Franciaország, Bordeaux
... tanninextrakció. A bort 15-20 nap után szüretelik, mielőtt megkezdődne a malolaktikus fermentáció.","Cépages":"Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (37%), Petit Verdot (3%)","Producteur":"Dufour család, Saint-Michel-de-Rieufret (33720)","Formats et conditionnements":"Palack (75cl) - 6-os karton - 2021"}...
Portfólió (93)
Franciaország, Condom
...Néz: Komplex, régi édes borra emlékeztető jegyekkel, méz, keserűség, összetett gyógynövényes jegyek. Száj: Bőséges és nagyon összetett aromás gyógynövényekkel, elég keserű, az édes és fűszeres komplexitás. Jelen vannak a vajszerű, malolaktikus erjedésből származó jegyek. Zárás: Kiegyensúlyozott a keserűség és a komplexitás között, szép hosszúság.
Portfólió (66)
Spanyolország, Alcanadre
... seprőn, anélkül, hogy malolaktikus erjedésen menne keresztül. KÓSTOLÁSI MEGJEGYZÉS Sárgás szín, zöldes reflexekkel. Az orrban tiszta és intenzív dinnye és citrus jegyek, egy finom szénaként megjelenő háttérrel. Ez a kombináció gyümölcsös és friss profilt ad, amely a nyári idény gyümölcseire emlékeztet. Ízben kiegyensúlyozott, édes és telt belépéssel, frissítő savassággal, amely hosszúságot ad.
Portfólió (1)
Olaszország, Barletta
... használatával körülbelül 10 napig 24-26 °C-on, és héjon való macerálás következik. Ezt követi a végső préselés lágy présekkel és a malolaktikus fermentáció acélban. A bor francia és amerikai tölgyhordókban érlelődik 18 hónapig.
Spanyolország, Murcia
...A legjobb Tempranillo szőlőkből készült, amelyeket a legöregebb szőlőültetvényeinkről válogattunk, kis dobozokba kézzel szüretelve és a válogató asztalon osztályozva. Malolaktikus erjedés és további érlelés 24 hónapon át új francia tölgyfahordókban. Végül a bor legalább 12 hónapig a palackban marad, mielőtt értékesítésre kerül. Palack: 0,75L Magnum palack: 1,75L...
Portfólió (178)
Franciaország, Caudiès De Fenouillèdes
... francia tölgyfahordókba kerül (25% új), ahol végbemegy az összes alkoholfermetáció. A malolaktikus fermentációt szándékosan nem keresik, hogy megőrizzék a frissességet. A 10 hónapos seprőn való érlelés alatt a bort rendszeresen keverik, hogy gazdagabb testet adjanak neki. Ez a "burgundi" módszer teszi ezt a cuvée-t egy tartós bornak. Kóstolás: Szép savanykás illat, vajas, pörkölt és mogyorós jegyekkel, gazdag és összetett íz, amely minden vágyhoz illik.
Portfólió (9)
Egyesült Királyság, London
... leválasztják a száráról, és rozsdamentes acél tartályokba helyezik, ahol kontrollált hőmérsékleten körülbelül hét napig áztatják. Malolaktikus átalakulás, majd érlelés tartályokban, ahol a bor a seprőn marad a stabilizálás és palackozás előtt.
Portfólió (17)
Franciaország, Auxerre
Fedezze fel a vörös, fehér, rozé és pezsgő boraink válogatását! Célunk, hogy megkönnyítsük a francia borászok és a hazai, valamint nemzetközi vásárlók közötti együttműködést. A 2018-ban alapított DIXVINS az Ön B2B boltja, amely online értékesítést kínál francia borok és szeszes italok számára éttermek, borboltok és nagykereskedők részére világszerte. Rendszeresen kínálunk alkalmi és tematikus akci...
Portfólió (190)
Franciaország, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Côtes-de-Bourg Összetétel: Merlot - Cabernet Sauvignon Érlelési potenciál: Körülbelül 15 év Borászat: Szőlőszüret, levél nélküli. Erjedés beton tartályokban. Két és három hét közötti áztatás, kontrollált kivonással, hogy finom és elegáns tannin szerkezetet kapjunk. A malolaktikus erjedés végén hordóba töltés. Érlelés hordókban 12 hónapig.
Portfólió (53)
Franciaország, Bordeaux
... napos áztatás, malolaktikus erjedés tartályokban. Érlelés: 60% hordókban, 25% rozsdamentes acél tartályokban, és 15% amphorákban Kóstolás: Szép intenzitású gránátvörös szín, fekete ribizli és ibolya jegyekkel, mentolos illatokkal kiegészítve, szép aromás komplexitás. Édes, sok kerekességgel és cukrossággal, finom, bársonyos és elegáns tanninokkal, piros és fekete gyümölcsök aromáival, kellemes frissességgel.
Portfólió (43)
Spanyolország, Canet De Mar
...Rozsdamentes acél tartályokban, kontrollált hőmérsékleten erjesztve. Vörös szőlőből készült, Zinca d'Anfora Tinto, vagy fehér szőlőből, Zinca d'Anfora Blanco. Kézi szüretelés után későn szüretelik, és a vörösbor esetében 28 fokon, míg a fehérbor esetében 22 fokon erjesztik. Miután az alkoholos és malolaktikus erjedés befejeződött, a bort kézzel készített agyagedényekbe töltik, ahol érlelődik, így nagyobb struktúrát kap, és aromái fejlődhetnek fa hozzáadása nélkül.
Portfólió (9)
Franciaország, Lys Haut Layon
... műveleteit precízen végzik, maximálisan tiszteletben tartva a mikrobiális életet. A növényvédelmi intézkedések a növény alapos megfigyelésén és a gyors reakcióképességen alapulnak. Szüret: Kézi szüret 20 kg-os, szellőző dobozokban. A szőlőt szigorúan válogatják a szőlőnél, aranysárga állapotban, és mentes minden rothadástól. Borászat és érlelés: Pneumatikus, frakcionált préselés. A préselés végén keletkező anyagokat eltávolítják. Az alkoholos és malolaktikus erjedés 228 literes tölgyfahordókban zajlik. Cépage: 100 % chenin Szerviz hőmérséklet: 8-10 °C...
Portfólió (43)
Franciaország, Roubia
...Biológiai kultúra. Gépi szüret. Teljes szüret, hőszabályozott rozsdamentes acél tartályban történő erjesztés, malolaktikus erjesztés, ülepítés. Hőszabályozott rozsdamentes acél tartályban való érlelés, házasítás, enyhe szűrés, technikai parafa dugó. Agyagos-kalkolos talajok, kavicsos talajok. Szem Élénk vörös szín, rubin árnyalatok. Illat Piros gyümölcsök aromái, avar aromák. Íz Elegáns...
Portfólió (28)
Franciaország, Saint Cannat
...{"CÉPAGES":"SZŐLŐFAJTÁK\nChardonnay 100%\n\nVINIFICATION\nA szőlőszüret és a préselés után az alkoholf ermentáció természetesen, helyi élesztőkkel zajlik: 30%-a tölgyfahordókban, 70%-a hőszabályozott rozsdamentes acél tartályokban. Ez a hosszú és természetes folyamat a bornak nagyobb komplexitást ad. A malolaktikus erjedés szintén természetesen zajlik. Az érlelés körülbelül 12 hónapig tart, és a...
Portfólió (46)
Spanyolország, Madrid
...EREDETI MEGJELÖLÉS: CIGALES A szüret október elején zajlott, amely során enyhe zúzást és kíméletes leválasztást alkalmaztak. Ellenőrzött hőmérsékleten erjedt. Ezt követően malolaktikus erjedés történt. Végül tisztították, stabilizálták és palackozták.
...Szín: intenzív rubinvörös. Illatok: széles és tartós, érezhető cseresznye és vanília jegyekkel. Íz: testes, kerek, lágy és kiegyensúlyozott tanninokkal. Szerviz hőmérséklet: 16-18°C. Párosítások: kiváló vörös húsok, vad és érlelt sajtok kísérőjeként. Borászat: a szőlőszemek lefejtése után a must 6-7 napig héjon ázik 24-26°C-on. A malolaktikus erjedés befejezése után egy része barrique hordókban, a másik része acélban érlelődik. Érlelési potenciál: 2 év és több a szürettől függően.
Portfólió (4)
Franciaország, Vic-Sur-Aisne
...Fűtőkábelek a mustok és borok kíméletes fűtéséhez, a kontrollált malolaktikus erjedéshez.
Portfólió (62)
Franciaország, Blagnac
... új termékekre helyeződött, ami a chicagói Siebel Intézet, a Burton-upon-Trent-i AB Vickers megszerzéséhez és az etanol technológiai vállalat létrehozásához vezetett, híres alkoholtudományi iskolájával. 1985-ben a LALLEMAND elkezdte forgalmazni a borok malolaktikus erjedéséhez szükséges baktériumokat. Ez 1988-ban egy baktériumgyár megszerzéséhez vezetett Aurillacban (Franciaország), amelyet a...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play