Málta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...A legnépszerűbb téma a séfek körében ma a molekuláris gasztronómia. Ez a kulináris művészet a fizikai és kémiai interakciókra helyezi a hangsúlyt az ételek és folyadékok között. Ez a blog néhány példát mutat be a molekuláris gasztronómia technikáira. A molekuláris gasztronómia hivatalosan egy tudományos diszciplína, amely fizikai és kémiai főzési eljárásokat kever. Mi inkább "A varázslatos eredmények elérésének művészetének" hívjuk, alapanyagokkal a hagyományos konyhában. Igen, egy kicsit inspirálóbb. Az igazság az, hogy sajnos nem mindenki tud foglalkozni ezzel a diszciplínával.
Portfólió (241)
Németország, Garstedt
Golden Peanut – Táplálékkiegészítő különlegességek, ápolási és wellness termékek embereknek és állatoknak. A Golden Peanut márka az utóbbi években különösen az online értékesítés révén vált ismertté táplálékkiegészítők, sporttáplálkozás, mikro-konyha, kozmetikai alapanyagok és kivonatok, valamint egy prémium kiegészítő takarmányvonal számára lovak számára. Termékkínálatunk középpontjában a psyll...
Portfólió (45)