Németország, Schwetzingen
... dobozokban) Alkalmas keverésre édességekbe (csokoládé, szeletek, fagylalt), fitness italokba, táplálékkiegészítőkbe, tablettákba és kapszulákba. Termékjellemzők: • Rendkívül magas antioxidáns polifenol tartalom, azaz védi sejtjeinket a káros környezeti hatásoktól. • Lassítja a sejtek öregedését – hosszabb fiatalság! • Maximális szintre emeli immunrendszerünket. • Támogatás diétákhoz, mivel fontos...
Portfólió (25)
Németország, Frankfurt Am Main
... működését. LÚCUMA POR TERMÉKALKALMAZÁSOK Ez a gyümölcs egészséges alternatív édesítőszerként van számon tartva, és kiváló a cukorbetegek számára. Segít növelni a hemoglobin szintet a vérben, serkenti az idegrendszer megfelelő működését, és egy rendkívüli természetes energikusító. Használják cukrászatban (fagylalt, puding, habcsók, krém, puding és pillecukor) és ízesítőként tejshakekhez, joghurtitalokhoz és sütikhez. MOQ:20kg...
Portfólió (31)
Németország, Darmstadt
... keverékekhez vagy granolákhoz, ízletes desszertként, gyümölcs- és diókeverékben, müzliszeletben, sőt joghurt és fagylalt kísérőjeként is felhasználhatók, tápláló mogyoróvaj készíthető belőlük, és reggeli turmixokhoz keverhetők, hogy extra ízt adjanak! Mogyorók - Variációk: Natúr...
Portfólió (23)
Németország, Hamburg
...agave és mások szintén részei termékportfóliónknak. Látogasson el a www.carriere.de weboldalra további információkért. Aromák, vízfázisok, CPOO, D’Limonene, helyreállítási rendszerek THUMS UP® a Carrière GmbH bejegyzett védjegye. E név alatt forgalmazzuk prémium aromáinkat a gyümölcslé-, fagylalt-, péksütemény-, lekvár- és vízipar számára. Ezek az aromák 100%-ban természetes FTNF...
Portfólió (6)
Németország, Neu-Ulm
Bio-alapkeverékek gyártója kézműves fagyasztott desszertekhez. Bio-ízesítő összetevők, mint például mogyoró-, pisztácia-, dió- és mandulapüré. Bio-gyümölcspürék, szemináriumok és fagyasztási technikák. A 32°Fahrenheit márkájú bio-fagylalt összetevők egyszerű lehetőséget kínálnak a kézműves fagylaltkészítők számára, hogy a legfinomabb természetes fagylaltot bio minőségben készítsenek. A 32°Fahrenheit bio-alapok és -paszták tökéletesen összehangoltak, és garantálják a telt ízű, stabil fagylaltot – természetesen emulgeálószerek, ízfokozók és színezékek nélkül.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play