Olaszország, Monterotondo
...A Vegantis bio kakaópor, amely nagykereskedelmi formátumokban és árakon érhető el, 100%-ban természetes, nyers kakaóbabból készült. Biológiai tanúsítvánnyal rendelkezik. Peruban, a Theobroma Cacao ültetvényein készül, alacsony hőmérsékleten szárítják és dolgozzák fel hagyományos módszerekkel, hogy megőrizzék az organoleptikus tulajdonságokat és a mikrotápanyagokat. Magnézium- és foszforforrás...
Portfólió (10)
Olaszország, Coriano
...Több mint 100 ízű fagyit készítünk, beleértve a Gourmet (sós) ízeket is. "Úgy döntöttünk, hogy a fagyit kizárólag természetes alapanyagokkal 'főzzük', visszaadva nektek az elveszett autentikus ízeket."...
Portfólió (1)
Olaszország, Segrate
... tulajdonságokkal természetes fagylalt, vegán fagylalt, bio fagylalt, tökéletes félfagylalt, vegán félfagylalt, cukormentes félfagylalt, laboratóriumainkban kifejlesztett termékek, amelyek alkalmasak fagylaltozók és cukrászdák számára, bavaresi krémfagylaltok és félfagylaltok 30 gramm/liter pasztázott alapokhoz, természetes esszenciális aromák fagylalthoz és félfagylaltokhoz.
Olaszország, Mazara Del Vallo
... technológia, a hagyomány és a jövő, a szenvedély és az innováció között. A vállalat által megcélzott szektorok közé tartozik a borászat (édesítés, dúsítás és pezsgősítés), az élelmiszeripar (lekvárok, fagylalt, kelt tészták), valamint a kozmetika (prémium természetes kozmetikumok) és a nutraceutika (dextróz és fruktóz táplálékkiegészítéshez). A kínált termékek között szerepel: - kristályos...
Portfólió (5)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play