Németország, Schwetzingen
... dobozokban) Alkalmas keverésre édességekbe (csokoládé, szeletek, fagylalt), fitness italokba, táplálékkiegészítőkbe, tablettákba és kapszulákba. Termékjellemzők: • Rendkívül magas antioxidáns polifenol tartalom, azaz védi sejtjeinket a káros környezeti hatásoktól. • Lassítja a sejtek öregedését – hosszabb fiatalság! • Maximális szintre emeli immunrendszerünket. • Támogatás diétákhoz, mivel fontos...
Portfólió (25)
...A 100%-os pisztáciából készült pisztáciakrém igazi íze, krémessége és természetes zöld színe. Rendszeresen készítjük a pisztáciakrémet. Így frissen elkészített terméket tudunk Önnek kínálni. A mi pisztáciakrémünk BIO tanúsítvánnyal rendelkezik. Kifejezetten egy jól meghatározott pisztáciaváltozatot választunk a pisztáciakrémünk előállításához. Ez egy eltérő változat, mint amit általában...
Portfólió (45)
Németország, Frankfurt Am Main
... működését. LÚCUMA POR TERMÉKALKALMAZÁSOK Ez a gyümölcs egészséges alternatív édesítőszerként van számon tartva, és kiváló a cukorbetegek számára. Segít növelni a hemoglobin szintet a vérben, serkenti az idegrendszer megfelelő működését, és egy rendkívüli természetes energikusító. Használják cukrászatban (fagylalt, puding, habcsók, krém, puding és pillecukor) és ízesítőként tejshakekhez, joghurtitalokhoz és sütikhez. MOQ:20kg...
Portfólió (31)
Németország, Darmstadt
... keverékekhez vagy granolákhoz, ízletes desszertként, gyümölcs- és diókeverékben, müzliszeletben, sőt joghurt és fagylalt kísérőjeként is felhasználhatók, tápláló mogyoróvaj készíthető belőlük, és reggeli turmixokhoz keverhetők, hogy extra ízt adjanak! Mogyorók - Variációk: Natúr...
Portfólió (23)
Hollandia, Maarssen
...A pörkölt rozsából származó maláta kivonat egy természetes sötétbarna pigment, amelyet különböző iparágakban használnak. Gazdag, stabil színt biztosít italokban, ételekben és péksüteményekben. A maláta kivonatot gyakran alkalmazzák olyan termékekben, mint a üdítők, sör, fagylalt és péksütemények. Kiváló stabilitása fény, hőmérséklet és pH mellett sokoldalú választássá teszi a szín és íz fokozására.
Olaszország, Monterotondo
...A Vegantis bio kakaópor, amely nagykereskedelmi formátumokban és árakon érhető el, 100%-ban természetes, nyers kakaóbabból készült. Biológiai tanúsítvánnyal rendelkezik. Peruban, a Theobroma Cacao ültetvényein készül, alacsony hőmérsékleten szárítják és dolgozzák fel hagyományos módszerekkel, hogy megőrizzék az organoleptikus tulajdonságokat és a mikrotápanyagokat. Magnézium- és foszforforrás...
Portfólió (10)
Franciaország, Villeneuve Sur Lot
Franciaország, Aix En Provence
...REINE DES PRÈS - Filipendula ulmaria Érdekes növény, gazdagsága és nagyon kifejezett aromás íze miatt. A levelek és virágok keserű mandula és vanília illatúak és ízűek, amelyeket desszertek ízesítésére használnak. Növény Reine des près - Filipendula ulmaria. Konyha Infúzió, tej, fagylalt, krémek, desszertek, fánk. Forma / Mennyiség BIO SZÁRAZ VIRÁG / 40g - 250g. Eredet Franciaország - 100% biológiai növény. Jótékony hatások anti-reumatikus, vízhajtó, lázcsillapító, diuretikus, izzasztó, görcsoldó.
Portfólió (9)
Görögország, Heraklion
...Gránátalma lé üledék 100% természetes bio gránátalma lé fagyasztott formában. Az egyszerű gyümölcspréselési módszerrel készül, és az a üledék (üledék), amely a tiszta természetes léből keletkezik és elválik. Konzerválószerek, cukor, víz, színezékek vagy aromák hozzáadása nélkül. Felhasználás: cukrászat, édességek, szirup, lekvár, fagylalt stb. Csomagolás: 10l...
Portfólió (8)
Törökország, Ordu
...A frissen pörkölt mogyoróból őrölt mogyoróliszt tápláló és ízletes alternatívát kínál a hagyományos liszt helyett különféle finomságokban, mint például torták, kekszek, sütemények, fagylalt és különféle egészséges ételek. Ez lehetővé teszi a mogyorók tápláló tulajdonságainak és kiváló aromájának beépítését a kulináris élvezetek széles skálájába.
Portfólió (10)
Olaszország, Coriano
...Több mint 100 ízű fagyit készítünk, beleértve a Gourmet (sós) ízeket is. "Úgy döntöttünk, hogy a fagyit kizárólag természetes alapanyagokkal 'főzzük', visszaadva nektek az elveszett autentikus ízeket."...
Portfólió (1)
ufs.country_names.UG, Kampala
...Mennyiség és árképzés MOQ: 0,5 kg Minta biztosítva: (A vevő által fizetve, DHL vagy gyorsabb módon küldve) FOB ár: 220 USD/kg Ellátási képesség: 10 tonna/év Fizetési feltételek: TT átutalás, Paypal 70% rendeléskor, egyenleg a szállítás után Műszaki adatok: Termék neve: Ugandai vanília rudak Hossz: 14m-17cm Nedvesség: 20%-25% Vanillin: 1,4%-2% Alkalmazás: Fagylalt, sütés, főzés Tudományos...
Portfólió (2)
Olaszország, Segrate
... tulajdonságokkal természetes fagylalt, vegán fagylalt, bio fagylalt, tökéletes félfagylalt, vegán félfagylalt, cukormentes félfagylalt, laboratóriumainkban kifejlesztett termékek, amelyek alkalmasak fagylaltozók és cukrászdák számára, bavaresi krémfagylaltok és félfagylaltok 30 gramm/liter pasztázott alapokhoz, természetes esszenciális aromák fagylalthoz és félfagylaltokhoz.
Belgium, Uccle
... tanúsítványt 95%-os bio összetevőből adják ki. Semmiféle mesterséges anyagot nem használnak, mint például porok vagy kémiai adalékok. Nem használunk kivonatokat vagy ízesítőket, még ha természetes eredetűek is, nem alkalmazunk mesterséges levegő hozzáadást a fagylaltban, nem használunk semmiféle helyettesítő terméket, és elkötelezettek vagyunk a prémium minőség megőrzése mellett.
Németország, Hamburg
...agave és mások szintén részei termékportfóliónknak. Látogasson el a www.carriere.de weboldalra további információkért. Aromák, vízfázisok, CPOO, D’Limonene, helyreállítási rendszerek THUMS UP® a Carrière GmbH bejegyzett védjegye. E név alatt forgalmazzuk prémium aromáinkat a gyümölcslé-, fagylalt-, péksütemény-, lekvár- és vízipar számára. Ezek az aromák 100%-ban természetes FTNF...
Portfólió (6)
Olaszország, Mazara Del Vallo
... technológia, a hagyomány és a jövő, a szenvedély és az innováció között. A vállalat által megcélzott szektorok közé tartozik a borászat (édesítés, dúsítás és pezsgősítés), az élelmiszeripar (lekvárok, fagylalt, kelt tészták), valamint a kozmetika (prémium természetes kozmetikumok) és a nutraceutika (dextróz és fruktóz táplálékkiegészítéshez). A kínált termékek között szerepel: - kristályos...
Portfólió (5)
Németország, Neu-Ulm
Bio-alapkeverékek gyártója kézműves fagyasztott desszertekhez. Bio-ízesítő összetevők, mint például mogyoró-, pisztácia-, dió- és mandulapüré. Bio-gyümölcspürék, szemináriumok és fagyasztási technikák. A 32°Fahrenheit márkájú bio-fagylalt összetevők egyszerű lehetőséget kínálnak a kézműves fagylaltkészítők számára, hogy a legfinomabb természetes fagylaltot bio minőségben készítsenek. A 32°Fahrenheit bio-alapok és -paszták tökéletesen összehangoltak, és garantálják a telt ízű, stabil fagylaltot – természetesen emulgeálószerek, ízfokozók és színezékek nélkül.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play