...A xantán gumi egy poliszacharid, amelyet a Xanthomonas campestris baktérium termel.
Tejtermékek, szószok, öntetek, töltelékek és egyéb élelmiszerek
Függesztő anyag, stabilizátor, emulgeáló
Zselésítő anyag
Sűrítő anyag...
30 éve az ACT sikeresen forgalmazza a folyamatosan növekvő számú, kiváló, tanúsított minőségű nyersanyagot.
Az 1985-ben Hamburgban Dr. Ramin Ghaffari által alapított ACT ma egy fejlődő vállalat, amely nemzetközi szinten több mint 60 alkalmazottat foglalkoztat. Irodáink a hamburgi Hansestadtban és további 12 helyszínen találhatók világszerte. A sikereket mindig csapatban érjük el, és minden munkat...
...A xantán gumi egy természetesen előforduló poliszacharid, amelyet az EU-ban E415 szám alatt élelmiszer-adalékként hagytak jóvá. A nagykereskedők és kereskedők révén a xantán gumit gyakran importálják Kínából, Németországból és Dél-Koreából.
Az élelmiszertermelésben az szagtalan, enyhén sárgás por gélképző anyagként, sűrítőként és töltőanyagként használatos. Az élelmiszer-adalékot számos ételben...
... kötőanyagként, sűrítőanyagként és stabilizálóként használatos az élelmiszer-technológiában.
A kreatív konyhában a xantán gumit öntetekben és szószokban alkalmazzák, mivel képes stabilizálni az olaj/ecet emulziókat. Legyen szó majonézról, paradicsomketchup-ról, mustárról vagy száraz fűszerkeverékekről, szinte minden, ami olajat tartalmaz, stabilizálható xantánnal.
További felhasználási...
... képez. Élelmiszerekhez stabilizátorként, emulgeálószerként, sűrítőanyagként, felfüggesztő anyagként, szerkezetjavítóként és habfokozóként használják.
A xantán rendkívüli és nagyon hasznos tulajdonságokkal rendelkezik. Már alacsony koncentrációkban is magas viszkozitást biztosít, stabil viszkozitást mutat hőmérséklet-ingadozások mellett, és kifejezetten pH-, fagy- és olvadásstabil.
Megjelenés...
...Orvosi bőrápolás minden bőrtípushoz
A bőr saját hialuronsav-termelésének támogatására. Ennek következtében a bőrszerkezet természetes módon feltöltődik. A szárazság okozta ráncok hatékonyan megelőzhetők.
Hialuron Filler-15 ml:
Aqua, PENTILÉN GLIKOL, DENATURÁLT ALKOHOL, INCI GLICERIN, SZORBITOL NÁTRIUM-HIALURONÁT, XANTÁN GUMI, CITROMSAV...
... együtt is a baktériumok és gombák elleni tartósításra.
A xantán gumi sűrítőként szolgál a viszkozitás beállítására szolgáló formulákban.
A „Raya Cooling Agent 23” alacsony alkalmazási koncentrációnál nagyon jó, tartós hűtő tulajdonságokkal rendelkezik.
... végtermékének optimális stabilizálásához - természetesen figyelembe véve az Ön előírásait - foszfátokkal vagy anélkül, stb. Ha még erősebb vízkötés szükséges, akkor további sűrítőanyag, például karragén, keményítő vagy xantán is beépíthető egy keverékbe. Igény szerint kombinált termék is összeállítható, beleértve a színező komponenseket is. Ez további biztosítékot nyújt a biztonságos színezéshez és támogatja a színmegőrzést. Szívesen összeállítunk Önnek egy komplett keveréket íz hozzáadásával is.
...-sztearát, Benzil-alkohol, Xantán-gumi, Linalool***, Aniba rosaeodora olaj**, Tocopherol, Dehidroecetsav, Aqua, Limonén***, Geraniol***, Benzil-benzóát***, Farnesol***.
*Biológiai gazdálkodásból származó összetevők
**Biológiai illóolajok
***Természetesen előforduló összetevők az illóolajokban
Az összetevők 99%-a természetes eredetű, ebből 94,4% biológiai gazdálkodásból származik.
...Szuperélelmiszer, növényi sűrítőanyag, vagy más néven perui karobmagliszt, a Tarakernmehl rengeteg jótékony hatással bír! Először is, egy emésztést segítő rost, amely emellett kiváló zselésítő hatással is rendelkezik.
A Tarakernmehl forrástulajdonságai meglehetősen hasonlóak a karobmagliszt és a guargumi tulajdonságaihoz. Ezenkívül támogatja és stabilizálja az agar-agar, a karragén és a xantán...