...Olyan gondossággal készítjük, amilyet megérdemel az egyik leggyakoribb felvágott, amely a családjaink asztalain található. Csak friss, 15 kg-nál nehezebb olasz sertések combját használjuk, amelyeket sóval és aromás gyógynövények keverékével ízesítünk. Gondosan csontozzuk ki, hogy ne tépjük szét az izomrostokat, a sonkát lassan, gőzben sütjük körülbelül 68 °C-on. Ez a mi egyszerű receptünk: minőségi hús és a feldolgozás gondossága. Csak így lesz a főttsonka puha és vonzó, édes, soha nem savanyú.
... felvágottak, olasz borok, olasz sajtok, vákuumcsomagolt főtt kolbászok, szeletelt és reszelt cékla konzervben és üvegben, szeletelt és reszelt sárgarépa konzervben és üvegben, szeletelt fekete és zöld olajbogyók, reszelt zeller, mungóbab, magas olajsavtartalmú napraforgóolaj, különleges sütőolaj konzervben, főtt és fagyasztott garnélarák, tengeri finomságok, pangasius filé, tonhal szelet. Portugáliában kezdtük a forgalmazást, ma már Angolában, Mozambikban, Zöld-foki Köztársaságban és Guineában is jelen vagyunk.
A Salumificio Trentino több mint negyven éve készít felvágottakat.
A terület jellegzetes termékei közé tartozik a sózott hús és a speck; a vállalat a klasszikus olasz hagyomány legfontosabb felvágottjait is előállítja, mint például a főtt sonkák, a nyers sonkák, a szalámik és a szalonnák. A Salumificio Trentino márka egy modern és dinamikus vállalat példája, amely képes volt ötvözni a hagyományt a különböző táplálkozási modellekkel. Mindig figyelmet fordított a minőség elérésére, 2006 óta pedig tanúsította minőségirányítási rendszerét az UNI EN ISO 9001: 2008 szabvány szerint.