Olaszország, MILANO
... számára. Hosszú lejárati idővel, 2025.05.07-ig, ez a sonka megbízható és sokoldalú termék, amely széles receptválasztékhoz alkalmas. Tökéletes azok számára, akik szeretik az olasz kulináris hagyományt, ez egy alapvető hozzávaló, ha az autentikus ízt szeretnénk a konyhánkba hozni. Könnyen használható és azonnal felhasználható, ideális választás azok számára, akik a minőséget és a kényelmet keresik. KG 10.010 nettó súly Minimális rendelés: 50 csomag 2 sonkával...
Portfólió (233)
Olaszország, Orbassano
...Agnolotti piemontesi egy autentikus specialitás Piemontból, amely egy 19. századi regionális receptre vezethető vissza. Ezek a ravioli háromféle friss, sovány hússal (marha, sertés és fehér hús) és idényzöldségekkel (párolt káposzta, cékla vagy spenót az évszaktól függően) töltöttek. A fő összetevők közé tartozik a főtt sonka, a roast beef, a főtt csirke, a spenót, a sült sertés, a párolt káposzta és a mortadella. Ez az ízek kombinációja egy egyedi és hagyományos kulináris élményt kínál, tökéletes azok számára, akik szeretnék megkóstolni a valódi piemontesi konyhát.
Portfólió (21)
Olaszország, Parma
...Olyan gondossággal készítjük, amilyet megérdemel az egyik leggyakoribb felvágott, amely a családjaink asztalain található. Csak friss, 15 kg-nál nehezebb olasz sertések combját használjuk, amelyeket sóval és aromás gyógynövények keverékével ízesítünk. Gondosan csontozzuk ki, hogy ne tépjük szét az izomrostokat, a sonkát lassan, gőzben sütjük körülbelül 68 °C-on. Ez a mi egyszerű receptünk: minőségi hús és a feldolgozás gondossága. Csak így lesz a főtt sonka puha és vonzó, édes, soha nem savanyú.
Portfólió (10)
Olaszország, Martina Franca
A Pioggia Store egy olasz vállalat, amely vezető szerepet játszik a Puglia tipikus élelmiszereinek gyártásában és forgalmazásában, különös figyelmet fordítva a nemzetközi és nagykereskedelmi exportálásra. Gondosan válogatott nyersanyagaink kizárólag helyi termesztésből és állattenyésztésből származnak, így garantáljuk az autentikus és magas minőségű termékeket. Termékeink között friss sajtok talál...
Portfólió (29)
Olaszország, Reggio Emilia
... Reggiano DOP a síkságról, dombvidékről és hegyvidékről, érlelési idő 36 hónaptól 80 hónapig. Hagyományos Modenai Balzsamecet IGP, amely 12-24, akár 30 évig érlelődik fából készült hordókban. Parma sonka DOP, Culatello di Canossa (RE) minimum 24 hónapos érleléssel, Felino kolbász, Zsírkolbász, Zsírkolbász, Strolghino. Előfőzött termékek: Cotechino, Zampone, főtt kolbász, trüffelle ízesítve - Truffle...
Portfólió (10)
Olaszország, Nago-Torbole
A Salumificio Trentino több mint negyven éve készít felvágottakat. A terület jellegzetes termékei közé tartozik a sózott hús és a speck; a vállalat a klasszikus olasz hagyomány legfontosabb felvágottjait is előállítja, mint például a főtt sonkák, a nyers sonkák, a szalámik és a szalonnák. A Salumificio Trentino márka egy modern és dinamikus vállalat példája, amely képes volt ötvözni a hagyományt a különböző táplálkozási modellekkel. Mindig figyelmet fordított a minőség elérésére, 2006 óta pedig tanúsította minőségirányítási rendszerét az UNI EN ISO 9001: 2008 szabvány szerint.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play