Olaszország, Trepuzzi
...A Gin MÁGICO egy gin, amelyet Olaszországban készít és palackoz PEDRO FERREIRA. -a látvány számára színe intenzív kéktől liláig változik, napfény hatására is csillogó -illatra száraz aromák érezhetők friss utalásokkal -ízre gyümölcsös ELKÉSZÍTÉS 24 órás áztatás után a hagyományos lepárlókban háromszoros lepárlás következik be minden botanikai összetevő, köztük a borókabogyó, a koriander, a narancshéj és a Clitoria Ternatea virág felhasználásával. Az egész palackozási folyamat kézzel történik.
Portfólió (89)
Olaszország, Giuliano
...Pan di spagna, pasztörizált tojáskeverék, cukor, "00" liszt, amerikai liszt, víz, aromák. TÖLTELÉK: Friss tejszín, glükóz szirup, cukor, tojássárgája pasztörizálva, dextróz, alkohol, rizskeményítő, stabilizáló, citrom aroma. MÁZ: Friss tejszín, 60% fehér csokoládé, tojássárgája pasztörizálva, cukor. ÁZTATÁS: Víz, cukor, citrom aroma.
Portfólió (129)
Olaszország, Lesa
...Kiváló ellenállás a fragmentumok és lövedékek széles mérettartományával szemben; - egyensúly a behatolás ellenállása között; - alacsony dinamikus deformáció; - gyenge tapadás a gyantához; - jó méretstabilitás. A ballisztikus ellenállás nem érzékeny a következőkre: - Hőmérséklet -52 - 70 °C, - Tengervízben való áztatás, - Széles spektrumú vegyi anyagok és tisztítószerek.
Portfólió (93)
Olaszország, Barletta
...A héjon való áztatás kontrollált hőmérsékleten zajlik, és 20 napig tart. Ezután a bor tölgyfahordókba kerül, ahol legalább 12 hónapig érlelődik, majd még egy évet palackban tölt, hogy elérje a nagy egyensúlyt és aromagazdagságot. A Barbera nagylelkű és nagy struktúrájú, robusztus, jelentős, amely lenyűgöz a fűszerek, a kis piros gyümölcsök, az erdő aljnövényzete, a menta, a vanília és az édesgyökér összetett jegyeivel. Kiváló Barbera, amely jól illik a vörös húsokhoz és az érlelt sajtokhoz, izgalmas gasztronómiai élményt nyújtva.
Olaszország, San Donaci
... készült, kalap alá merülő erjesztőkben végzett áztatás, a fermentáció hőmérsékletének ellenőrzése, a lágy prések hozzájárulnak a termékek már így is kiváló organoleptikus és minőségi jellemzőinek kiemeléséhez, hangsúlyozva azok tipikus ízeit és aromáit. A Cantina San Donaci csak a saját szőlőültetvényeinek őshonos szőlőit dolgozza fel: a három történelmi szőlőfajta, a Negroamaro, a Primitivo és a Malvasia Nera mellett kisebb mennyiségben más fajtákat is használnak, mint például a Malvasia Bianca, a Chardonnay, a Bombino és a Trebbiano.
Portfólió (5)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre