Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...természetes fűszerekkel, sóval, fokhagymával és oregánóval ízesítve. Nettó súly: 100 g. Terjesztési és szállítási feltételek: Szobahőmérsékleten nincs korlátozás. Ha vákuumcsomagolt, akkor 5ºC alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra ajánlott hőmérséklet: 15º-18ºC. Elkészítési folyamat: Áztatás, ízesítés, töltés, szárítás, érlelés, szeletelés és csomagolás. Hozzávalók: Ibériai Bellota sertés hátsó, D.O Pimentón de la Vera, természetes fűszerekkel, sóval, fokhagymával. Nettó súly: 100 g.
Portfólió (43)
Spanyolország, Dicastillo, Navarra
...Ez a narancs zselé közvetlenül a narancs és az olajbogyó héjából (olajbogyó lé) készül, és kizárólag fizikai eljárásokkal (válogatás-mosás, áztatás, zúzás, nádcukorral való verés, főzés-pasztörizálás, csomagolás és címkézés). Ez a termék, mivel teljesen természetes alapanyagokból készült, az összetevők megfelelő beállítását igényli a kívánt organoleptikus jellemzők eléréséhez, valamint az összes...
Portfólió (132)
Spanyolország, Almeria
... Szőlőfajták: Chardonnay és Garnacha Kóstolási jegyzet: Vonzó kék szín, tiszta és fényes. Intenzív mediterrán gyümölcsaromák. Gyümölcsös érzés, bőséges és finom buborékok, frissek és pezsgők. Gyártás: 4 órás áztatás a teljes aromák megőrzése érdekében. Nyomás alatt. Fermentálás 12ºC-on rozsdamentes acél tartályokban. Később az összes mustot, amelyből áll, megkóstolják és összeszerelik homogenizálás céljából. A második fermentáció egy izobár tartályban zajlik, hogy megőrizzük a buborékokat, végül palackozásra kerül.
Portfólió (2)
Spanyolország, Barcelona
...Alkilszulfátok és magas molekulatömegű alifás szénhidrogének származéka  Nagyon jó fény- és hőállóság.  Mély és egyenletes behatolás a bőrbe.  Jó természetes zsír eloszlás, és megakadályozza a zsír kicsapódását (repousse).  Javítja a wet-blue lecsöpögését, és meghosszabbítja a filcek élettartamát, mivel azok tisztábbak maradnak.  Jó csúszási képesség a dobban, ezzel elkerülve a dörzsölés miatti virágzási hibákat.  Könnyebb és egyenletesebb lecsökkentés.  Megakadályozza a bőr széleinek kiszáradását a króm áztatás utáni rakodás során.
Portfólió (10)
Spanyolország, Murcia
...Egyedi recept eredménye, amely kiváló minőségű fehérborra épül. A finom és elegáns áztatás aromás gyógynövényekkel, mint például a közönséges üröm, a krétai dittany és a kina, egyedülálló illatot kölcsönöz neki. Rubinvörös vermut téglás árnyalatokkal. Édes, ragyogó, intenzív és friss oregano, menta és karamell aromával. Méret: 25L, 2L, 5L, 6cl, 75cl...
Portfólió (178)
Spanyolország, Santiago De Compostela
...A LOS LICORES DE MARIA-nál, ahogy az várható, GALICIAI PÁLINKÁT használunk. Az áztatás során felhasznált gyógynövények TERMÉSZETESEK, lehetőség szerint idényjellegűek, ezért készítünk ilyen kis tételeket és ilyen lassan. Elkészítésükhöz Galícia minden tájáról származó gyógynövényeket használunk, "HERBAS PARA NAMORAR" a TISZTASÁGUK, AROMÁJUK és gyógyító tulajdonságaik miatt. A citromfű - a...
Spanyolország, Blanes
A fogyasztható virágok olyan virágok, amelyeket biztonságosan lehet fogyasztani. A fogyasztható virágokat tárolhatjuk későbbi felhasználásra olyan technikákkal, mint a szárítás, fagyasztás vagy olajba áztatás. Használhatók italok, dzsemek, saláták, levesek, szirupok és főételek készítésére. Virágokkal ízesített olajok és ecetek készíthetők úgy, hogy a szirmokat ezekbe a folyadékokba áztatjuk...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre