...A nedves feldolgozás - mosás a legtöbb esetben a víz és mechanikai erők segítségével történő anyagok tisztítását és szétválasztását jelenti. Ezt gyakran követi a nyersanyagok, például ércek, ásványok, homok és kavicsok szennyeződéseinek eltávolítása. A folyamat az említett nyersanyagok bevezetésével kezdődik egy mosóüzembe, ahol alapos áztatás történik bőséges vízben. Ez a kezdeti telítettség...
...Az ananász "Cayenne Lisse" szövetsége Togo fennsíkjairól Madagaszkár prémium vaníliájával
Összetevők: Francia bio fehér rum, amelyet régi konyakfákban érleltek, bio méltányos Cayenne ananász Togo-ból, Madagaszkár prémium bio vanília és bio méltányos nádcukor
Súly: 1.2 kg
Méretek: 10 × 10 × 19 cm
Alkoholtartalom: 34,5°
Áztatás: 2-3 hónap üveg újrahasznosított edényekben
Megjelenés: Intenzív sárga szín...
MEGAPROJECTS BV, az első forrása az innovatív konyhai eszközöknek és a prémium minőségű termékeknek. Széles választékot kínálunk konyhai kellékekből, amelyek célja, hogy a főzési élményedet egy új szintre emeljék, és a konyhádat kulináris oázissá alakítsák. Az kiválóságra összpontosítunk, a legújabb trendeket, fejlett technológiákat és magas színvonalú mesterséget kínálunk mindezt egy fedél alatt.
A 1987-ben alapított Yalçın Grup, Törökország első elektrokapcsolási adalékanyag-kereskedői közé tartozik. Több mint harminc éves gazdag múltunkkal folyamatosan az élen járunk az elektrokapcsolási megoldások terén Törökországban és világszerte. 2006 óta bevonó üzemeket és egyenirányítókat gyártunk, az innováció iránti elkötelezettségünk arra ösztönzött minket, hogy két kiemelkedő márkát alapítsunk...
...Folyékony szerves növényvédő szer, amely vermikomposz alapú, összetett összetevőkkel és mikro- valamint biotrágyázó tulajdonságokkal rendelkezik.
Használati útmutató:
Gyökér táplálás (öntözés, tápoldatozás), lombtrágyázás (permetezés), ültetés előtti áztatás.
Kultúra:
Burgonya
Hatás:
A termék használata növeli a hozamot, erősíti a betegségekkel szembeni ellenállást, csökkenti a stresszt...
...Megjegyzés
Az ültetvény klasszikus a borvidéken. A bort hagyományos módszerek szerint készítik és érlelik: érett szüret, hosszú áztatás és 12 hónap tölgyfahordóban.
Kóstolás
Azonnal fogyasztható, de szép szerkezetének köszönhetően nagy érlelési potenciállal rendelkezik. Minden grillezett hús és vad étel mellé kiválóan illik. Csodálatosan kíséri a vacsora végét egy szép sajttál mellett.
Szőlőfajták: Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot
Termelő: Vignobles Figerou, Bégadan (33340)
Formátumok és csomagolás: Üveg (75cl) - Fa doboz 6 - 2019...
...természetes fűszerekkel, sóval, fokhagymával és oregánóval ízesítve.
Nettó súly: 100 g.
Terjesztési és szállítási feltételek: Szobahőmérsékleten nincs korlátozás. Ha vákuumcsomagolt, akkor 5ºC alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra ajánlott hőmérséklet: 15º-18ºC.
Elkészítési folyamat: Áztatás, ízesítés, töltés, szárítás, érlelés, szeletelés és csomagolás.
Hozzávalók: Ibériai Bellota sertés hátsó, D.O Pimentón de la Vera, természetes fűszerekkel, sóval, fokhagymával.
Nettó súly: 100 g.
...Áztassa be a csicseriborsót 4-6 órára, szűrje le a vizet, és alaposan öblítse le a babot. Öntsön hideg vizet újra, körülbelül 1:4 arányban (4 rész víz 1 rész babhoz). Miután a víz felforrt, főzze alacsony hőfokon 50-60 percig. A főzés végén ízlés szerint adjon hozzá sót.
Áztatás nélkül: mossa meg a csicseriborsót, fedje le vízzel 1:5 arányban (5 rész víz 1 rész babhoz), főzze alacsony hőfokon 2-2,5 órán át. Ha a víz elpárolog, pótolni kell. A főzés végén ízlés szerint adjon hozzá sót.
...A kukorica glutén takarmány a kukorica szemek nedves őrlésének mellékterméke, amelyet keményítő (vagy etanol) előállítására használnak (Hoffman et al., 2010). A kukorica glutén takarmány főként kukorica korpa és kukorica áztatólé (az áztatás után elválasztott folyadék) áll, de tartalmazhat még lepárlási oldatokat, csíra lisztet, tört kukoricát, valamint kisebb mennyiségű végterméket más mikrobiális erjedésekből (Stock et al., 1999). A kukorica glutén takarmány kémiai összetétele rendkívül változatos.
...Cépage: Sciaccarellu és Niellucciu (40/60) 15 éves 25 hl/hektár
Betakarítás: kézi
(10 000 palack)
Borászat: kén nélkül. Részben lefejtett szüret, hőszabályozott rozsdamentes acél tartály
Tartályba helyezés és erjesztés. Erjedés 24-28°C-on. Napi borászat és levegőztetés. Áztatás 4-5 hétig a fajták szerint az idei évjáratban. Leszedés és préselés.
Érlelés: 6 hónap finom seprőn. Palackozás 2023...
...Ez a narancs zselé közvetlenül a narancs és az olajbogyó héjából (olajbogyó lé) készül, és kizárólag fizikai eljárásokkal (válogatás-mosás, áztatás, zúzás, nádcukorral való verés, főzés-pasztörizálás, csomagolás és címkézés). Ez a termék, mivel teljesen természetes alapanyagokból készült, az összetevők megfelelő beállítását igényli a kívánt organoleptikus jellemzők eléréséhez, valamint az összes...
... teljes test hámlasztásához. Azonban különböző felületek tisztítására is használható otthon. Áztatás után megnöveli a térfogatát. Nagyszerű alternatíva a szintetikus anyagból készült szivacsok helyett.
Kód: ZW-BC008...
...A vadgesztenyeolaj egy gyógynövényolaj, amelyet a vadgesztenye növényből nyernek. A vadgesztenye latin neve Aesculus hippocastanum, és a Balkán-félszigeten honos növény. Ez a Sapindaceae családba tartozó faj. A vadgesztenyeolaj egy széles körben használt gyógynövényolaj az egészségügyben és a kozmetikumokban.
Latin név: Aesculus hippocastanum
Termelési módszer: Áztatás
Kereskedelmi bemutatási forma: 50 ml üvegpalack
Minden DERMOTEN termék ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 (HACCP), ISO 22716:2007 (GMP) tanúsítvánnyal rendelkező létesítményekben készül.
... napos áztatás, malolaktikus erjedés tartályokban.
Érlelés: 60% hordókban, 25% rozsdamentes acél tartályokban, és 15% amphorákban
Kóstolás: Szép intenzitású gránátvörös szín, fekete ribizli és ibolya jegyekkel, mentolos illatokkal kiegészítve, szép aromás komplexitás.
Édes, sok kerekességgel és cukrossággal, finom, bársonyos és elegáns tanninokkal, piros és fekete gyümölcsök aromáival, kellemes frissességgel.
...A Gin MÁGICO egy gin, amelyet Olaszországban készít és palackoz PEDRO FERREIRA.
-a látvány számára színe intenzív kéktől liláig változik, napfény hatására is csillogó
-illatra száraz aromák érezhetők friss utalásokkal
-ízre gyümölcsös
ELKÉSZÍTÉS
24 órás áztatás után a hagyományos lepárlókban háromszoros lepárlás következik be minden botanikai összetevő, köztük a borókabogyó, a koriander, a narancshéj és a Clitoria Ternatea virág felhasználásával. Az egész palackozási folyamat kézzel történik.
... tanúsítvány technikai szabályzata a homlokzati vakolathoz használt textil hálóra vonatkozóan.\n\nCARACTÉRISTIQUES TECHNIQUES\n\n• T: Húzóerő\n• T 2: ≥ 30 daN/cm\n• Ra: Lúgállóság\n• Ra 1: ≥ 15 daN/cm (Lúgos oldatban való áztatás utáni ellenállás)\n• M: Szemcseméret\n• M 2: 3 és 5 mm között\n• E: Nyúlás\n• E 2: ellenállás 2 és 5 daN/com között\n\nAPPLICATION\n\nA üveghálót az egész felületen alkalmazza.\nNyomja bele ezt a hálót a friss vakolatba.\nEgyenletesítse."}...
...Kiváló ellenállás a fragmentumok és lövedékek széles mérettartományával szemben; - egyensúly a behatolás ellenállása között; - alacsony dinamikus deformáció; - gyenge tapadás a gyantához; - jó méretstabilitás. A ballisztikus ellenállás nem érzékeny a következőkre: - Hőmérséklet -52 - 70 °C, - Tengervízben való áztatás, - Széles spektrumú vegyi anyagok és tisztítószerek.
... minőségi vagy tisztasági követelményeitől függően lehetőség van deionizált, demineralizált vagy ultrapurus víz kezelésére, valamint szilikonozásra vagy más felületkezelő anyagokra.
A W30 cserélhető kosárral van felszerelve, amely kompatibilis a cryogén élező berendezésünkkel, az E30W-vel, és tökéletesen alkalmas egy lineáris feldolgozási sorhoz → gyártás → élezés → mosás → áztatás, mivel ezek a kosarak kompatibilisen használhatók a megfelelő gépekkel.
feldolgozási kapacitás > optimális ár-érték arány...
...Vadburgonya, ánizs, víz, cukor és alkohol
Ugyanazt a gyártási folyamatot alkalmazzák, mint a patxaran esetében.
Kétlépcsős áztatás; az elején körülbelül három hétig tartó hideg kivonás egy semleges alkoholban, majd egy 3 hónapos áztatás házi készítésű ánizsos likőrrel való hígítás után.
70 cl...
...A Felületfertőtlenítő Folyadék lehetővé teszi a felületek, bevonatok, nem mosható felületek vagy olyan felületek fertőtlenítését, amelyeket nem lehet merítés, áztatás stb. révén fertőtleníteni...
Ez a termék széles spektrumú fertőtlenítési aktivitással rendelkezik, és csökkenti a mikrobiális terjedés kockázatát a közösen használt felületek között, anélkül, hogy károsítaná a műanyagokat, fémeket vagy a szokásos bútoranyagokat.
Csomagolás: 5L-es kanna...
...A fürdő Epsom só tiszta ásványi anyagokat és illóolajokat tartalmaz, amelyek segítenek ellazítani a fáradt, fájó izmokat. Enyhíti a feszültséget és felfrissíti a hangulatot. Az Epsom sóval való fürdő vagy áztatás évszázadok óta megbízható természetes gyógymód a fájdalmakra és a húzódásokra, emellett segíthet a fáradt és fájó izmok enyhítésében is, mivel magnéziumot biztosít a duzzanat csökkentésére és szulfátot, amely segít a toxinok kiürítésében és a fehérjék képződésében az ízületekben.
...EREDET
A neves Meffre család tulajdonában lévő Château Lalande a híres Route des Grands Vins mentén, Saint-Julien de Beychevelle-ben található. Az birtok jelenleg 15,5 hektáron terül el.
Vörösbor, Saint-Julien Appellation – Château Lalande 2018
VINIFIKÁCIÓ
Korlátozott hozamok
Kézi szüret optimális érettségnél
Hideg előfermentációs áztatás 48 órán át
Parcella szerinti...
...Ez a lila pigment granulátum ideális a gyertyák felületének színezésére, áztatással.
A dózis használattól függően eltérő:
- Egyetlen merítéshez: 5 g granulátum 1 kg viaszhoz
- Két merítéshez: 10 g granulátum 1 kg viaszhoz
- Gyurmához: 0,5 g granulátum 1 kg viaszhoz
Kiváló minőség, nagyon koncentrált
Nem zavarja a gyertya égését
Hosszú ideig eltartható
Nagyon könnyen használható és adagolható
Különböző színezékek keverése lehetséges
Referencia: PIG-P7
Csomagolás (megjelenés): Granulátum
Szín: Lila
Súly: 15 gramm
Színezési típus: Külső (áztatás)
Vegán: Állatokon nem tesztelt és „Vegán”...
A 2000-ben alapított Makenas Grain Milling Technology, Törökországból származó kulcsrakész liszt-, búza-, kukorica- és acélsiló üzemek malomgépeinek gyártója. 28.000 m2 területtel rendelkezünk (10.000 m2 fedett és 18.000 m2 nyitott terület), dinamikus és növekvő cég vagyunk. Széles termékportfólióval rendelkezünk: •Gabonaelválasztók, •Vízszintes őrlők •Száraz kőőrölők, •Nedvesség eltávolító gépek ...
2018-ban alapított IT STYLE a professzionalizmus, a figyelem értékeibe van beágyazva, képes szoros kapcsolatot kialakítani a női lélek érzékenységeivel. Széles választékot kínálunk kozmetikumokból: smink, kiegészítők, bőrápolás, fürdőtermékek és körömápolás kedvező áron. Termékeink Olaszországban készülnek, és minden szükséges kiegészítővel gazdagítva vannak, hogy egyszerűen használhatóak legyenek...
A Vannes-i székhelyű APSIS TECHNOLOGIES 20 éves tapasztalatát kínálja Önnek a mosási és permetezési berendezések terén.
Legyen szó új projektről vagy egy meglévő folyamat fejlesztéséről, csapatunk a lehető legjobban fogja kielégíteni az Ön igényeit, és biztosítja az Ön használatához legjobban illeszkedő berendezést.
Teljes körű megoldásokat kínálunk a tartályok és edények mosására: AWH fix és fo...
A PUTEAUX-ban, a Seine bal partján, a Hauts-de-Seine megyében, az Île-de-France régióban található Transmontana portugáliai termékeket importál és forgalmaz. Cégünk célja, hogy bemutassa a portugál kultúra gazdagságát a közvetlenül Portugáliából importált hagyományos regionális termékeken keresztül.
Széles választékot kínálunk portugál gasztronómiai termékekből. Szeretnénk, ha felfedezné különleg...