Olaszország, Pistoia
...A toszkán nyerssonka szokatlanul kerek formájával és élénkpiros színével egy igazán egyedi érlelési folyamat jellemzi, valamint azok a környezeti tényezők, amelyek hozzájárulnak a hús megkülönböztető, lágy, ízletes, illatos ízének kialakulásához.
Portfólió (8)
Olaszország, Venezia
... egyesítettünk, amelyet a hagyományos módszer és a hosszú erjesztési és érlelési folyamat révén nyertünk. Sörünket kizárólag a legfinomabb nyersanyagok felhasználásával készítjük, gondosan válogatott komlóval, kétsoros tavaszi árpával és a legpuritásabb dolomit forrásvízzel. Sörjeink: BIRRA VENEZIA BIONDA egy szűretlen Helles, frissítő és könnyen iható, illatos malátás édességgel és kellemes komlós...
Portfólió (4)
Olaszország, Valiano Di Montepulciano
...valamint gyógynövény-teák keverékének alkalmazásával biztosítva, így növelve a szőlőültetvény flóra- és faunabiodiverzitását, valamint erősítve a szőlő természetes védekezési mechanizmusait. A borászat során lehetőség szerint helyi élesztőket használnak, és a beavatkozásokat a lehető legjobban minimalizálják, hogy minden bor természetes módon találja meg az útját, megőrizve minden szőlőtermés jellegzetességeit. Minden bor végső házasítása csak az érlelési folyamat után kerül meghatározásra.
Olaszország, Cremona
... alá, és az átalakítási folyamat 48 órán belül teljesen befejeződik, hogy kiemelje a valódiságot, az ízt és a frissességet. Az Antica Valle-ban ugyanis a tenyésztések és a vágóhidak történelmileg mindenhol jelen vannak, a rendkívüli minőség és a napi ellenőrzések javára.
Olaszország, Campo Calabro
A Benedetto s.r.l. felvágottjai a minőséget ünneplik, amelyet a kalábriai görögök földjének jellegzetes illatai és ízei kísérnek, mint a ruta, a vékony édeskömény és a tüzes piros paprika, amelyet energikusan nagy mozsarakban törnek össze, hogy teljessé tegye az ízélményt. A hosszú érlelési folyamat, amelyet végül a vásárlók egészségének védelme érdekében választanak, megkönnyíti és megőrzi a...
Olaszország, Sciacca
... anchovát és szardíniát gyárt, amely a piacon "magas minőségű" termékként van jelen. A helyi halászatból származó anchovák és szardíniák lehetővé teszik a vállalat számára, hogy a frissen fogott halat azonnal feldolgozza, ősi és kézműves technikákkal, tartósítószerek hozzáadása nélkül, így kiváló MADE IN ITALY terméket állít elő. A gyártási folyamat különböző fázisait és az érlelési időszakot gondosan figyelemmel kísérik, így magas minőségű készterméket kapnak, lehetővé téve a "DON CARLOS" márka jelenlétét nagy elosztó központokban és hipermarketekben.
Olaszország, Mariano Comense
A La Piemontese Étterem csak a legjobb piemonti húst kínálja ügyfeleinek, amelyet szigorúan a CO AL VI konzorcium tanúsít, és hosszú érlelési folyamat után tálalunk. Innovatív konyhát kínálunk, az első és második fogásaink egyedi párosításokkal rendelkeznek, és frissen készülnek, hogy mindig a legnagyobb frissességet garantáljuk. Húsaink (bélszín, rostélyos, rekeszizom, bordák és fiorentinák) a...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play