Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...Iberiai sertésekből származó darab, amelyet gabonával etettek. Az elkészítése a mellkas gerinc- és félgerincizmainak, valamint a hosszú, ágyéki és mellkasi izmok izomcsomagjával történik, sózva, pácolva és bélbe töltve, amely megfelelő érlelési folyamaton ment keresztül, legalább 70 napig. Elkészítési folyamat: Áztatás, pácolás, bélbe töltés, szárítás és érlelés. Hozzávalók: Iberiai sertés...
Portfólió (43)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...A termék felnőtt sertések hátsó végtagjából készült, amely a megfelelő sózás és érlelési folyamaton ment keresztül. A Brisa ibériai sertések A Brisa ibériai sertések olyan különleges jellemzőkkel bírnak, amelyek jelentősen megkülönböztetik őket a többitől, így a legmagasabb minőségű ibériai termékeket eredményezve. Ezek olyan példányok, amelyek genetikai történettel rendelkeznek, és amelyek...
Spanyolország, Guimar
... választjuk ki a formájuk és a zsíros eloszlásuk alapján, ezeket később sózásnak vetjük alá. A szárítási és érlelési folyamat során különös gondossággal kezeljük és osztályozzuk őket, ami a SYBARIS sonkánkat jellemzi. Az idő lassú múlása a pincéinkben különleges jellemzőket és tápláló tulajdonságokat ad nekik, amelyek nemcsak emberi fogyasztásra alkalmasak, hanem napjaink gasztronómiájának egyik legnagyobb élvezetét is jelentik. Különösen a legigényesebb ízlelőbimbóknak szentelve.
Portfólió (7)
Spanyolország, Cuarte De Huerva
...Boffard „Riserva” Érett Juhsajt A „Riserva” típusú sajt egy érett sajt, amelyet 100%-ban nyers juhtej felhasználásával készítenek, az ősi kastíliai hagyományok szerint. Az érlelési folyamat, amelyet szigorúan ellenőriznek, legalább 8 hónapig tart (3 kg-os termék esetén) vagy 4 hónapig (1 kg-os esetén), ezalatt a sajtokat 3 alkalommal kivonják a raktárból, hogy olívaolajjal hintázzák meg őket. Az...
Portfólió (10)
Spanyolország, Murcia
...A Tempranillo szőlőt kézzel szüretelik kis dobozokban, majd a válogató asztalon osztályozzák. Kicsi, kúp alakú inox tartályokban erjesztik. A malolaktikus erjedés új francia tölgyfahordókban zajlik, ezt követi egy 20 hónapos érlelési folyamat. Végül a bor legalább 12 hónapig a palackban marad, mielőtt értékesítésre kerül. Szín: Gyönyörű rubin-cseresznye vörös szín. Bor típusa: Vörös. Szerzői...
Portfólió (178)
Spanyolország, Peligros
...Húsipari felhasználásra készült adalékanyagok, fűszerek és ízesítők keveréke, a hőkezelés nélküli „Chorizo” vagy „Longaniza” elnevezésű húskészítmény előállításához, akár „Extra” minőségben is, 30 napnál rövidebb érlelési-szárítási folyamat során. Formátum: 3 kg-os zsák.
Spanyolország, La Lastrilla
... értékekkel rendelkeznek, amelyek a 100%-ban kézműves gyártási és érlelési folyamat mellett a hagyományos sajtok ízét, textúráját és kézművességét megőrizve egy ínycsiklandó és nagyon egészséges alternatívát jelentenek. Ami az allergéneket illeti, sajtjaink nem tartalmaznak glutént, szóját vagy tejtermékeket... Ezen kívül a műhelyünkben nem készítünk más allergéneket, így a keresztkontamináció...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play