Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...Iberiai sertésekből származó darab, amelyet gabonával etettek. Az elkészítése a mellkas gerinc- és félgerincizmainak, valamint a hosszú, ágyéki és mellkasi izmok izomcsomagjával történik, sózva, pácolva és bélbe töltve, amely megfelelő érlelési folyamaton ment keresztül, legalább 70 napig. Elkészítési folyamat: Áztatás, pácolás, bélbe töltés, szárítás és érlelés. Hozzávalók: Iberiai sertés...
Portfólió (43)
Franciaország, Bouin
... Fine de Claire" termelése egy hagyományos tudásra épül, amely generációról generációra öröklődik. Az osztrigákat gondosan válogatják és érlelik, hogy kivételes minőséget garantáljanak. Ez az érlelési folyamat a "claire"-ben egyedi textúrát és utánozhatatlan ízt kölcsönöz nekik, így ez az osztriga a tenger gyümölcseinek igényes kedvelői számára kedvelt választás.
Portfólió (15)
Lengyelország, Warszawa, Poland
...A Gouda egy holland sárga sajt, amely tehéntej felhasználásával készül. Ez egy érlelt (félig) kemény sajt típus. A termék kapható blokk vagy kocka formájában, fóliába csomagolva, sárga vagy piros színben. A Gouda jellegzetessége a lágy íz, amely az érlelési folyamat hosszával egyre intenzívebbé válik. Az íz lágy, finom és aromás, a pasztőrözés finom utóíze lehet enyhén savanyú vagy fűszeres...
Portfólió (278)
Magyarország, Szeged
...A fekete fokhagyma egy olyan feldolgozási folyamat eredménye, amely a hagyományos fehér fokhagymát gyökeresen megváltoztatja. Az érlelési idő alatt a fokhagyma cukortartalma természetes úton megnő, míg az erős, csípős ízéből édes, karamellizált ízek fejlődnek ki. A fekete fokhagyma por egy finom, porított változata ennek az átalakított fokhagymának. A fekete fokhagyma por sokoldalúan...
Portfólió (5)
Franciaország, Cognac
...A Cognac egy rangos szeszesital, amely világszerte elismert kiváló minőségéről és kifinomult ízéről. A Franciaországban található Cognac régióban készül, gondosan válogatott fehér szőlőből, amelyet hagyományos réz lepárlókban kétszer desztillálnak. A tölgyfahordókban történő érlelési folyamat összetett aromákat és jellegzetes borostyán színt kölcsönöz a Cognacnak, így minden kóstolás egyedi...
Portfólió (10)
Németország, Eresing
...A tejsav természetes sója, amely fermentációval készül. Élő sejtekben anyagcsere-termékként fordul elő, és a sajt érlelési folyamat során baktériumok termelik. Fehér, nem higroszkópos, por alakú termék, amely kristályokból áll. Két különböző minőségben érhető el: gyógyszerészeti (USP) és élelmiszer (FCC). Igény szerint kínálunk európai vagy ázsiai termékeket. Ebben a termékcsoportban...
Portfólió (96)
Portugália, Trofa
...Az alábbiakban a legfontosabb előnyök találhatók, amelyeket ezeknek a hordóknak a használata nyújt a szeszes italok előállításában. 1. Aromás Komplexitás és Intenzitás Növelése Az STR folyamat további ízrétegeket hoz létre a hordón belül. A belső felület lecsiszolásával a tölgy újabb fa rétegeket tár fel, eltávolítva a harsányabb tanninokat és más anyagokat, amelyek keserűvé tehetik az italt. A...
Portfólió (6)
Franciaország, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Languedoc Rosé Összetétel : Grenache - Cinsault - Vermentino Érlelési potenciál : Körülbelül 2 év Borászat : Minden szőlőfajtát külön-külön dolgoznak fel, hogy megőrizzék az egyensúlyát és teljes mértékben kifejezzék a potenciálját. A szőlőt korán reggel szüretelik, hogy megőrizzék frissességét, majd préselik, hogy kinyerjék az első, magasabb minőségű levet. Ezt követően a levet tisztítják és alacsony hőmérsékleten tartják a fermentációs folyamat során. 4 hónapos érlelés finom seprőn, ezt követi egy enyhe derítés, majd a bort gyorsan palackozzák, hogy megőrizzék friss és gyümölcsös karakterét.
Portfólió (53)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...A termék felnőtt sertések hátsó végtagjából készült, amely a megfelelő sózás és érlelési folyamaton ment keresztül. A Brisa ibériai sertések A Brisa ibériai sertések olyan különleges jellemzőkkel bírnak, amelyek jelentősen megkülönböztetik őket a többitől, így a legmagasabb minőségű ibériai termékeket eredményezve. Ezek olyan példányok, amelyek genetikai történettel rendelkeznek, és amelyek...
Ausztria, Klagenfurt Am Wörthersee
... hagyományos termeléshez képest. Az ízletes és aromásan érett finomságokért. Klíma-Érettségi-Szekrény Kézműves hús- vagy kolbásztermékeket készít? Szalámi, szalonna, sonka vagy hasonló finomságok, amelyeknek hosszabb ideig kell érlelődniük, hogy teljes ízüket kibontsák? Akkor a KKT Lackner érlelő szekrénye pontosan Önnek való. Egy érlelő szekrény biztosítja a kívánt és beállított páratartalmat és hőmérsékletet az egész érlelési folyamat során. Termékei egyenletesen fejleszthetik ízüket és aromájukat, és védve vannak a hőmérséklet-ingadozásoktól és...
Portfólió (10)
Szerbia, Ruma
... kiegészítik a marhahús természetes enzimeit, ezzel segítve a hús fejlődését és ízének javítását. A Thamnidium (gombafaj) különösen ismert, és kollagénbontó enzimeket termel, amelyek jelentősen hozzájárulnak a száraz, öreg hús puhaságához és ízéhez. A drága szárítási folyamat miatt a készített hús eddig csak elit éttermekben és szállodákban volt elérhető...
Portfólió (8)
Spanyolország, Guimar
... választjuk ki a formájuk és a zsíros eloszlásuk alapján, ezeket később sózásnak vetjük alá. A szárítási és érlelési folyamat során különös gondossággal kezeljük és osztályozzuk őket, ami a SYBARIS sonkánkat jellemzi. Az idő lassú múlása a pincéinkben különleges jellemzőket és tápláló tulajdonságokat ad nekik, amelyek nemcsak emberi fogyasztásra alkalmasak, hanem napjaink gasztronómiájának egyik legnagyobb élvezetét is jelentik. Különösen a legigényesebb ízlelőbimbóknak szentelve.
Portfólió (7)
Németország, Hannover
..." vanília ízt. Ez a sokoldalú alapanyag mindenféle édességhez ideális, legyen szó tortákról, muffinekről, cupcake-kről, kekszekről, vagy akár vaníliafagylaltról, pudingról vagy crème brûlée-ről. A hagyományos "Bourbon" érlelési folyamat lehetővé teszi, hogy a hüvelyek akár 33%-os nedvességtartalommal is rendelkezzenek. Ez adja a kiváló minőségű hüvelyek olajos megjelenését is. Minden rendeléshez...
Portfólió (8)
Spanyolország, Cuarte De Huerva
...Boffard „Riserva” Érett Juhsajt A „Riserva” típusú sajt egy érett sajt, amelyet 100%-ban nyers juhtej felhasználásával készítenek, az ősi kastíliai hagyományok szerint. Az érlelési folyamat, amelyet szigorúan ellenőriznek, legalább 8 hónapig tart (3 kg-os termék esetén) vagy 4 hónapig (1 kg-os esetén), ezalatt a sajtokat 3 alkalommal kivonják a raktárból, hogy olívaolajjal hintázzák meg őket. Az...
Portfólió (10)
Olaszország, Pistoia
...A toszkán nyerssonka szokatlanul kerek formájával és élénkpiros színével egy igazán egyedi érlelési folyamat jellemzi, valamint azok a környezeti tényezők, amelyek hozzájárulnak a hús megkülönböztető, lágy, ízletes, illatos ízének kialakulásához.
Portfólió (8)
Franciaország, LANGEAIS
... fajtájától függően: - Csepegtető redőnyök rúdakkal, visszafordíthatók vagy megemeltek; - Csepegtető vagy érlelési redőnyök hálós típusúak; - Saniclaies bordázott redőnyök, amelyek érlelésre is használhatók. Redőnyeink egyedi méretre készülnek, és opcionálisan röntgen- vagy fémdetektálhatóak. Színválasztékunk lehetővé teszi a jobb azonosítást a gyártási folyamat során. Anyag: Polipropilén kopolimerből készült injektált alkatrészek Használat: - Tálcán - Rácson - Asztalon - Klipszelés lehetséges tüskék segítségével...
Portfólió (68)
Litvánia, Bajorai, Vilniaus R.
...Egy egyedülálló holland sajt, amely könnyen felismerhető a természetes érlelés során keletkező jellegzetes légbuborékokról. Tejjel készült, és legalább 4 hétig érlelik. Simább, sárga héja van, és sárga belseje, amelyben a érlelési folyamat miatt lyukak találhatók.
Portfólió (10)
Spanyolország, Murcia
...A Tempranillo szőlőt kézzel szüretelik kis dobozokban, majd a válogató asztalon osztályozzák. Kicsi, kúp alakú inox tartályokban erjesztik. A malolaktikus erjedés új francia tölgyfahordókban zajlik, ezt követi egy 20 hónapos érlelési folyamat. Végül a bor legalább 12 hónapig a palackban marad, mielőtt értékesítésre kerül. Szín: Gyönyörű rubin-cseresznye vörös szín. Bor típusa: Vörös. Szerzői...
Portfólió (178)
Ausztria, Vienna
... érlelési folyamata. Legalább 12 évig érlelik, lehetővé téve az ízek fejlődését és érését az idő múlásával. Ez az érlelési folyamat hozzájárul az egyes palackokban található összetettséghez és mélységhez. Akár tisztán, akár jéggel, akár koktél részeként élvezve, a Johnnie Walker Black Label egy kifinomult ivási élményt kínál, amely vonzó mind a tapasztalt whisky szakértők, mind a skót whisky világába újonnan belépők számára. Az ízek kiegyensúlyozott keveréke alkalmassá teszi különböző alkalmakra és preferenciákra.
Portfólió (6)
Spanyolország, Peligros
...Húsipari felhasználásra készült adalékanyagok, fűszerek és ízesítők keveréke, a hőkezelés nélküli „Chorizo” vagy „Longaniza” elnevezésű húskészítmény előállításához, akár „Extra” minőségben is, 30 napnál rövidebb érlelési-szárítási folyamat során. Formátum: 3 kg-os zsák.
Spanyolország, La Lastrilla
... értékekkel rendelkeznek, amelyek a 100%-ban kézműves gyártási és érlelési folyamat mellett a hagyományos sajtok ízét, textúráját és kézművességét megőrizve egy ínycsiklandó és nagyon egészséges alternatívát jelentenek. Ami az allergéneket illeti, sajtjaink nem tartalmaznak glutént, szóját vagy tejtermékeket... Ezen kívül a műhelyünkben nem készítünk más allergéneket, így a keresztkontamináció...
Olaszország, Venezia
... egyesítettünk, amelyet a hagyományos módszer és a hosszú erjesztési és érlelési folyamat révén nyertünk. Sörünket kizárólag a legfinomabb nyersanyagok felhasználásával készítjük, gondosan válogatott komlóval, kétsoros tavaszi árpával és a legpuritásabb dolomit forrásvízzel. Sörjeink: BIRRA VENEZIA BIONDA egy szűretlen Helles, frissítő és könnyen iható, illatos malátás édességgel és kellemes komlós...
Portfólió (4)
Egyesült Királyság, Bristol
... forrásból származik, helyben, a Dean-erdőből. Teljes ellenőrzésünk alatt áll a fa hasítási, szárítási/érlelési folyamat, és csak jól érlelt fát szállítunk. Minden fa nedvességmérővel tesztelt a bristoli területen történő szállítás előtt, és elégedettségi garanciát kínálunk. Rövid határidővel, hétköznap esténként vagy hétvégén szállítunk, ha elérhető! Vegye fel velünk a kapcsolatot. A Finest...
Olaszország, Valiano Di Montepulciano
...valamint gyógynövény-teák keverékének alkalmazásával biztosítva, így növelve a szőlőültetvény flóra- és faunabiodiverzitását, valamint erősítve a szőlő természetes védekezési mechanizmusait. A borászat során lehetőség szerint helyi élesztőket használnak, és a beavatkozásokat a lehető legjobban minimalizálják, hogy minden bor természetes módon találja meg az útját, megőrizve minden szőlőtermés jellegzetességeit. Minden bor végső házasítása csak az érlelési folyamat után kerül meghatározásra.
Olaszország, Cremona
... alá, és az átalakítási folyamat 48 órán belül teljesen befejeződik, hogy kiemelje a valódiságot, az ízt és a frissességet. Az Antica Valle-ban ugyanis a tenyésztések és a vágóhidak történelmileg mindenhol jelen vannak, a rendkívüli minőség és a napi ellenőrzések javára.
Belgium, Mechelen
... család ötödik generációja, aki 1872-ben vásárolta meg a sörfőzdét, elkezdte a régi épületek restaurálását, és modernizálta a hűtési, erjesztési és érlelési berendezéseket. A sör jelentős része exportálásra kerül: Japán, Mexikó, Egyesült Államok, Dánia, Olaszország, Franciaország, Hollandia, Nagy-Britannia, Skandinávia, Ausztrália, Kanada, Lengyelország… összesen 25 ország vágyik a sörünkre (Gouden Carolus Classic, Gouden Carolus Tripel…, Cuvée van de Keizer, Lucifer, Maneblusser, Anker pils, Anker Herfstbok, Boscoli).
Belgium, Wervik
... sajtot kóstolsz, amely méltó a Flandrien névhez! FLAMAND FÖLD Egy ízletes Flandrien-sajt a forrásnál kezdődik, a legmagasabb minőségű flamand tejből. A sajtok készítése hagyományos recept szerint és a legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelően történik, ahol a sajtkészítő mestersége kulcsszerepet játszik. A természetes érlelési folyamat és a szükséges idő révén olyan Flandrien-sajtot kapsz, amire valóban kedved van!
Olaszország, Campo Calabro
A Benedetto s.r.l. felvágottjai a minőséget ünneplik, amelyet a kalábriai görögök földjének jellegzetes illatai és ízei kísérnek, mint a ruta, a vékony édeskömény és a tüzes piros paprika, amelyet energikusan nagy mozsarakban törnek össze, hogy teljessé tegye az ízélményt. A hosszú érlelési folyamat, amelyet végül a vásárlók egészségének védelme érdekében választanak, megkönnyíti és megőrzi a...
Olaszország, Sciacca
... anchovát és szardíniát gyárt, amely a piacon "magas minőségű" termékként van jelen. A helyi halászatból származó anchovák és szardíniák lehetővé teszik a vállalat számára, hogy a frissen fogott halat azonnal feldolgozza, ősi és kézműves technikákkal, tartósítószerek hozzáadása nélkül, így kiváló MADE IN ITALY terméket állít elő. A gyártási folyamat különböző fázisait és az érlelési időszakot gondosan figyelemmel kísérik, így magas minőségű készterméket kapnak, lehetővé téve a "DON CARLOS" márka jelenlétét nagy elosztó központokban és hipermarketekben.
Olaszország, Mariano Comense
A La Piemontese Étterem csak a legjobb piemonti húst kínálja ügyfeleinek, amelyet szigorúan a CO AL VI konzorcium tanúsít, és hosszú érlelési folyamat után tálalunk. Innovatív konyhát kínálunk, az első és második fogásaink egyedi párosításokkal rendelkeznek, és frissen készülnek, hogy mindig a legnagyobb frissességet garantáljuk. Húsaink (bélszín, rostélyos, rekeszizom, bordák és fiorentinák) a...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play