2006 óta a Sempre Ghiotti sikeresen működik a catering és vendéglátás területén, a legjobb szicíliai ételek receptjeit kínálva készételek formájában, amelyek kényelmesek a mindennapi használatra és ízletesek, mint a frissen készítettek. Készítményeink, amelyeket kiváló minőségű alapanyagokból állítunk elő, lehetővé teszik, hogy a Földközi-tenger minden eredetiségét néhány egyszerű lépésben tálalha...
Portfólió (45)
Olaszország, Radicofani
... után a ricottát gyorsan lehűtő kamrába helyezik, hogy a hőmérsékletet 2 °C-ra csökkentsék. Kiváló önmagában, vagy ízletes csokoládé, cukor vagy rum hozzáadásával. A konyhában felhasználható ízletes édességek vagy piték készítésére, de ínycsiklandó sós ételekhez is, mint például ricottával és spenóttal töltött ravioli és cannelloni. Kapható 0,150 kg-os termoszalaggal lezárt tálcában, fix súlyban.
Portfólió (48)
Olaszország, Catania
...Kézműves Készételek. Magas minőség, tanúsítva. 300 g-os egyadagos és 2,5 kg-os tepsik. Különböző referenciák, első osztályú friss fagyasztott tészta, klasszikus és töltött húsos és halas változatok. Ravioli, Tortellini, Lasagna, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, stb.. Személyre szabott csomagolásokat készítünk légitársaságok, szállodák, óceánjárók stb. számára.
Olaszország, Bassano Del Grappa
Olasz élelmiszeripari vállalat, amely vezető szerepet játszik a tojásos száraz tészta (lasagne, cannelloni és tagliatelle) és más különleges formátumok gyártásában és forgalmazásában. 1960-ban alapították, a Pastificio az évek során a hazai és nemzetközi piacon fontos referenciaponttá nőtte ki magát. A beszállítók és nyersanyagok gondos kiválasztása, a folyamat- és termékellenőrzések, valamint a modern létesítmények és korszerű gyártóberendezések lehetővé teszik, hogy prémium, kiváló minőségű termékeket kínáljanak ügyfeleiknek.
Olaszország, Fidenza
...-tól 1.000 kg/óra kapacitással, folyamatos automatikus préselt extruderekkel, alacsony hőmérsékletű statikus szárítókkal vagy folyamatos szárítással kombinálva. Többfunkciós vonal, egyetlen rendszer a rövid tészta, hosszú tészta, csomók, lasagne és speciális formátumok (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, hullámos és díszes lasagne stb.) előállítására, 150-től 500 kg/óráig...
Olaszország, Vietri Sul Mare
... bölcsen keverik a tenger gyümölcseinek jellegzetes illatát a fűszerekével és az Amalfi-parti és Sorrentói citromok megkülönböztető illatával. Az étterem lehetőséget biztosít a vendégeknek, hogy megkóstolják a vietresi és az Amalfi-parti hagyományos ételeket, amelyek a minőségi, eredeti alapanyagoknak és a séf mesterségének köszönhetően különlegessé válnak: gnocchi vagy cannelloni sorrentinai módra, scialatielli tengeri gyümölcsökkel, paccheri vagy rizottó halász módra vagy vargányával, spagetti kagylóval, hal.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play