...Folyamatmegoldásokat kínálunk mindenféle gyümölcs és a termelés minden szakaszához: a friss gyümölcs szállításától kezdve, az extrakción vagy préselésen át a gyümölcslé végső csomagolásáig, akár aszeptikus, akár forró töltéssel. Alternatív megoldásként olyan üzemet építünk, amely minőségi gyümölcslevet készít, kezdve a pürékből és koncentrátumokból aszeptikus hordókban, miközben tiszteletben...
Portfólió (6)
Olaszország, Turin
...Az Ekoterra különféle török és olasz gyümölcsleveket kínál NFC (nem koncentrált) és koncentrált formában. A gyümölcsöket minimálisan dolgozzák fel, hogy megőrizzék friss ízüket és színüket, és a termékek többsége bio minősítéssel rendelkezik. A kínált termékek magas minőségi jellemzői biztosítják, hogy tökéletes kiegészítést nyújtsanak a legtöbb élelmiszer- és italalkalmazás számára. A minőség és...
Portfólió (10)
Olaszország, Catania
...Egyedülálló automata italadagoló, az OR 130 MULTI JUICE széles választékot kínál keverhető gyümölcslevekből: párosítsd a frissen facsart narancslevet a pasztörizált gyümölcslevekkel, energikus italokkal (koffeinnel vagy taurinnal), multivitaminos, fehérjés vagy diétás kiegészítőkkel. Növeld az eladásokat azzal, hogy széles választékot kínálsz az ügyfeleknek: személyre szabott gyümölcsleveket készíthetsz, amelyek megőrzik a friss narancs ízletes és természetes ízét, így megkülönböztetheted vállalkozásodat a legkülönlegesebb kombinációkkal.
Portfólió (6)
Olaszország, Prato
...A Drop Beverages Italia egy olasz vállalat, több mint 20 éve széles termékválasztékot gyártunk: Genetikailag módosított organizmusok nélkül (OGM) - Gluténmentes - Pálmaolaj nélkül. Gyümölcs pépek koktélokhoz: "FREESTYLE BARTENDER": egy teljes választék koncentrátumokból, magas gyümölcspép- és gyümölcslé-tartalommal, kiváló minőségben, végre egy nagyszerű alternatíva a friss gyümölcs helyett...
Portfólió (3)
Olaszország, Brancaleone
... friss bergamott gyümölcsöt dolgoztunk fel, ebből 2000 tonna konvencionális gyümölcs (10 tonna konvencionális éteri olaj) és 1500 tonna biogazdálkodásból származó gyümölcs (7,5 tonna biológiai éteri olaj), ami a teljes olasz termelés több mint 35%-át jelenti. Az évek során a piacon egy nagyon változatos palackozott pasztörizált gyümölcslé vonal is megjelent, kizárólag természetes, nem koncentrált, tartósítószer- és színezékmentes gyümölcsleveket használva, sikerült körülbelül 950.000 palackot előállítani és forgalmazni ugyanebben az időszakban.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play