Olaszország, Radicofani
...A bio sajt előállítása szinte kötelező irányvonal a cégünk számára, amely mindig is hagyományos és természetes termékcsaládokkal jelent meg a piacon. Cégünk egy szövetkezet, és tagjai között számos bio tejtermelő található. Éppen ezeknek a tanúsított vállalatoknak köszönhetően tudunk könnyedén és garantáltan bio sajtot kínálni. A feldolgozás természetesen követi azokat az irányelveket, amelyeket a tanúsító szerv ad meg, és amely ellenőrzi a teljes gyártási folyamatot a végtermék forgalmazásáig. A feldolgozott tej kizárólag tiszta juhtej.
Portfólió (48)
Olaszország, Torino
... filmet és a bőr megfelelő pH-értékét. Az arcszín friss, ragyogó, regenerált és tiszta lesz, készen áll a hidratáló arckrém befogadására. A terméket antioxidáns tápláló arctisztító tej után kell alkalmazni. 200 ml KÓD:BKV0003...
Portfólió (31)
Olaszország, Roma
... eltávolítja a sminket anélkül, hogy irritálná a szemet. FÉNY ÉS RAGYOGÁS: tiszta és friss bőrt hagy, kivételes ragyogást kölcsönözve neki. HIDRATÁLÁS ÉS VÉDELEM: megőrzi a természetes hidratáltságot, a bőrt puhán és tökéletesen hidratálva hagyja. BIOAKTÍV ÖSSZETEVŐK Virág: Uborka. Szabályozza és fenntartja a vízszintet a bőrszövetek tökéletes hidratálásához. Levél: Aloe. Gyulladáscsökkentő, enyhíti az irritációt, eltávolítja a toxinokat és csökkenti a túlérzékenységet. Kéreg: Vadgesztenye. Összehúzó, méregtelenítő és tonizáló, javítja a bőrszálak rugalmasságát. Gyökér: Répa.
Portfólió (10)
Olaszország, San Pietro Clarenza
...Ez az illatos és ízletes pesto ideális tészták készítéséhez. Pirított kenyérre vagy kekszekre kenve ízletes előételeket és nassolnivalókat készíthetünk. Illatot és ízt ad a salátának is. ÖSSZETEVŐK: Friss bazsalikom minimum 70%, extra szűz olívaolaj, napraforgóolaj, Parmigiano Reggiano (TEJ, só, RÁGÓ), FENYŐMAG, DIOFÉLÉK, só. Csomagolás: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfólió (8)
...A burrata, egy húzott tészta sajt, Pugliában, különösen Andria városában készül. Ez a kézzel készült húzott tészta zsák, amely Stracciatella szívét tartalmazza, ma az egyik legjobb pugliai specialitás. Hozzávalók: Tej, tejszín, só, trüffel (3%) – vagy gorgonzola, oltóanyag, tartósítószerek nélkül. Típusok és Formátumok TARTÓSÍTÁSI IDŐ: 15 NAP Kód: BURRATP.
Portfólió (10)
Olaszország, Salzano
...Új érkezők a kekszek kategóriájában, hogy bővítsük a választékot azok számára, akik a gluténmentes vegán termékeket keresik. Friss, könnyű és illatos gluténmentes kekszek, kakaóval és mandulával gazdagítva, laktóz- és tojásmentesen. Kézműves módon készülnek rizsliszt, kukoricakeményítő és cukor alapú tésztából, növényi rostok hozzáadásával. Elérhetők praktikus 38g-os adagokban vagy 150g-os csomagolásban.
Portfólió (10)
Olaszország, Reggio Emilia
...Ez a legfiatalabb Parmigiano Reggiano, nemrég töltötte be a 12 hónapot. Ez a minimális érlelési idő, amely lehetővé teszi a Konzorcium számára, hogy D.O.P. megnevezést adjon neki. A tészta még puha és sima, különösen alkalmas azok számára, akik a tej lágyabb és édesebb ízeit szeretnék élvezni. A szakértők „friss” vagy „főzéshez való” néven emlegetik, mert még nem rendelkezik a fejlettebb érlelésre jellemző szemcsés állaggal.
Portfólió (3)
Olaszország, Codogno
... kell zajlania; tehát csak olasz tej és hagyomány. Egy körülbelül 32-34 kg súlyú sajtformához 500 liter tej szükséges, amely 1-2 órán belül érkezik a sajtkészítőhöz a fejést követően, és 12-18 órán át pihen, miközben a zsírt részben elengedi, a formát eltávolítják, hogy a félzsíros tej kiváló, hosszú érlelésű sajtot adjon, megőrizve a friss tej ízét.
Portfólió (4)
Olaszország, Ripalimosani
... kandírozásához, míg a LINEA TARTUFO leegyszerűsíti ennek a különleges összetevőnek az előkészítését a lavatartufival. Végül, a LINEA LATTE speciális berendezéseket és gépeket tartalmaz a tej feldolgozásához és sajtok előállításához, hatékony és magas színvonalú gyártási folyamatot biztosítva!
Portfólió (3)
Olaszország, Montelibretti
... kecske termékek fogyasztását. A vállalat sajtkészítője CE jelöléssel rendelkezik (IT F8W1G CE). A vállalat friss sajtok, például első só, stracchino és robiola, érlelt sajtok és ricotta előállítására specializálódott. Fehér és gyümölcsös joghurtot, valamint pasztőrözött tejet is készítenek. Kereskedelmi ajánlatunk a Orazio sajt köré összpontosít, amely egy félig érlelt sajt, amely asztali fogyasztásra alkalmas, és néhány hét érlelés után kerül forgalomba. A száraz sózás és a természetes helyiségben történő érlelés egyedivé teszi érzékszervi tulajdonságait.
Olaszország, Sassano
... piaci kihívásokra, célja pedig, hogy minden nap a legjobb terméket biztosítsa ügyfeleinek. Több mint húsz éves működése alatt a vállalat erős vállalkozói szelleme és a tulajdon javítására irányuló folyamatos elkötelezettsége lehetővé tette, hogy a gyűjtési területét a helyi állattartóktól más dél-olasz régiókra, majd a Pó-síkságra bővítse, ahol a legnagyobb mennyiségű olasz tej található. Ma a...
Olaszország, Bibbiano
A sajtüzem székhelye a Via Vittorio Veneto 4-ben található, természetesen Bibbiano (RE) településen, és naponta átlagosan 16 darab Parmiggiano Reggiano sajtot állítanak elő (évente közel hatezer), amelyeket a 629-es számú azonosítóval látnak el. Az üzletben: "A Parmiggiano Reggiano udvara" közvetlen értékesítést folytatnak a nyilvánosság számára Parmiggiano Reggiano, vaj és ricotta termékekből. An...
Olaszország, Noci
Az Ignalat sajtműhely egy közepes méretű, családi vállalkozás, amely 1948 óta működik a piacon, és kizárólag kiváló minőségű, helyi tehéntejből készült tejtermékek előállítására specializálódott. Az Ignalat különböző típusú tejtermékeket gyárt: friss, füstölt, érlelt, valamint különféle tipikus pugliai specialitásokat, mint például mozzarella nodino és treccia, burrata, természetes füstöléssel...
Portfólió (10)
Olaszország, Capaccio
A Di Benedetto sajtműhely harminc éve alakult a Sele síkság szívében, családi vállalkozásként, friss bivalytejtermékeket kínálunk nagy- és kiskereskedelmi forgalomban. Minden nap kis- és közepes mennyiségű termelést biztosítunk a termék minőségének megőrzése érdekében, régi feldolgozási technikák alkalmazásával, hogy állandóak legyünk az ízben és az állagban. Ügyfeleinkkel a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb módon próbálunk kapcsolatba lépni, praktikus és minőségi szolgáltatásokat kínálva, a termék ismeretétől a szállításig.
Olaszország, Giavera Del Montello
... újdonság: a friss kenhető sajt, amely egyedülálló ízélményt nyújt. A Nonno Nanni sajtok ízének titka a gondosan kiválasztott tejben rejlik, amely kiváló minőségű és biztos forrásból származik, a tej feldolgozása során a tej jellemzőinek tiszteletben tartásában, valamint a gyártás során használt berendezések folyamatos technológiai fejlődésében. A Nonno Nanni a tészta világában is bemutatja ízletes termékeit, mint például a gnocchi, töltött gnocchi, chicche és ízesített chicche.
Olaszország, Prato
...Topping - Kávészirup: "DROP"?: Ideális kiegészítők minden kávé- és tejitalhoz: espresso, cappuccino, csokoládé, macchiato, mocaccino, kávé latte, tej, amerikai kávé stb. Tökéletesek joghurttal, fagyival, frappéval, smoothie-val, édességekkel és sütikkel is. Az ázsiai piacokon finom Milk Tea készítésére is használják. Alacsony kalóriatartalmú koncentrátumok: "I-SODA"?: Csak garantált és ellenőrzött...
Portfólió (3)
Olaszország, Pollena Trocchia
... feldolgozásával foglalkozik. Képesek vagyunk ellátni a kis sajtkészítőktől a közepes és nagy tejipari vállalatokig. Valójában B2B szolgáltatásokat és termékeket kínálunk kis, közepes és nagy méretű sajtkészítőknek, tejüzemeknek és tejipari vállalatoknak. Erősségeink közé tartozik a nyers és pasztőrözött tej kereskedelme, tartályokban (kb. 26.000 kg) olasz és külföldi (főként német) tej, valamint a német, lengyel és litván ipari cagliata közvetlen kereskedelme, illetve ügynökök formájában, valamint a külföldi gyártású FRISS CAGLIATA kereskedelme.
Olaszország, Rignano Flaminio
Biológiai Szamártenyésztés friss és fagyasztva szárított biológiai szamártej előállítására és értékesítésére. Szamártej alapú kozmetikumok értékesítése. Telephelyünkön több mint 150 szamár található, amelyeket természetes módon nevelünk egy érintetlen területen. A szamártej már az ókor óta rendkívül értékes elem, számos tápláló és kozmetikai tulajdonsággal rendelkezik. Ugyanezzel a gondossággal...
Olaszország, Civitavecchia
...gyümölcsökkel és gyümölcslevekkel, amelyeket a vendégek bármikor ingyenesen fogyaszthatnak; a konyhában minden reggel reggeliznek, amely mindig benne van a szoba árában: friss krémes péksütemények, lekvár vagy teljes kiőrlésű péksütemények; tej (állati vagy növényi), kávé, tea, joghurt, keksz, különféle snackek; a tipikus olasz édes reggeli. A Michelangelo Panzióban való tartózkodás ideális...
Olaszország, Caltanissetta
... képesek vagyunk kielégíteni azok ízlését, akik új ízeket szeretnének kipróbálni, és azokét is, akik nem, olyan összetevőkkel és párosításokkal, amelyek tökéletes egyensúlyt teremtenek a szájban. Fagylaltunk előállításához csak válogatott természetes összetevőket használunk, mint például: friss szicíliai tej, friss tejszín, kristálycukor, szicíliai pisztácia és mandula, olasz mogyoró és első...
... együttműködést teremtve a fogyasztókkal. Az ő kiváló minőségű gasztronómiai termékeiknek fenn kell maradniuk, hogy életben tartsák a hagyományokat. Az ízletes sajtművészetet friss és érlelt sajtokkal, valamint a hagyományos módon, hitelesen készített receptekkel kínáljuk, amelyeket megoszthatsz otthon a kívántakkal. A Bbuono olyan cégeket választott ki, amelyek tipikus, friss vagy érlelt termékeket állítanak...
Olaszország, Bolzano
A PERI SRL a Bayerische Milchindustrie eG olasz leányvállalata, amely Bajorország vezető tejtermékeinek gyártója, mint például a hagyományos és bio por alapú termékek az ipar számára, friss termékek a nagykereskedelem és a kiskereskedelem számára, mint a vaj, sajtok és krémsajtok, mozzarella, valamint UHT termékek, mint a savanyú tejszín, tejszín, kávétejszín és tej. A PERI SRL minden termékét a...
Olaszország, Scandolara Di Zero Branco
... lehetővé teszi a teljes higiéniai biztonság garantálását, miközben megőrzi a friss gyümölcs ízét és tulajdonságait az idő múlásával. Folyékony homogén keverékeink, amelyek tejből, cukrokból és ügyesen adagolt tejszínből állnak, alkalmasak fagylaltok készítésére soft-ice gép használatával. Speciális por alapú termékcsaládunk is van, amely zselésítő és emulgeáló anyagokat tartalmaz, és meleg vagy...
Olaszország, Pegognaga
... egységei friss és fagyasztott élelmiszerekhez akkumulátoros egységeket, láthatatlan egységeket, vontatott egységeket kínálnak, split és monoblokk változatokban, kis és közepes méretű szállítókamrákhoz. Nagy méretű hűtött szállításhoz a Zanotti monoblokk dízel egységeket és alváz alatti változatokat gyárt. Az egységek standard gázokkal (R404A és R134A) és új, környezetbarát hűtőközegekkel érhetők el. A Zanotti nagy hűtőberendezések tervezésével és kivitelezésével is foglalkozik, amelyek élelmiszerek, például gyümölcs, zöldség, hús, hal, tej, joghurt, fagylalt és felvágottak tárolására szolgálnak.
Olaszország, Quattro Castella
... szenvedélyt, a vállalat körülbelül 800 szamarat tart. A vállalat a szamártej (friss és fagyasztva szárított) előállítására és forgalmazására specializálódott, mind egyéni fogyasztók, mind az élelmiszer- és kozmetikai ipar számára. A tej fagyasztva szárítása is közvetlenül a vállalatnál történik. A vállalat öko-bio kozmetikai termékeket is gyárt szamártej alapanyaggal, valamint különféle gourmet termékeket, mint például szamár mortadella és szalámi, szamártej keksz, szamártej likőr. A vállalat tevékenysége az agriturizmusra is épül.
Olaszország, Affi
... Két márkánkkal, a Caffè Roen-nel és az Espresso Bendinelli-vel széles választékot hoztunk létre a kávékeverékekből, amelyek képesek kielégíteni a rendkívül változatos ízlésű ügyfelek igényeit. Termékválasztékunkat úgy alakítottuk ki, hogy a legjobb olasz eszpresszót kínálja, amely a legkülönfélébb tej alapú elkészítésekhez is megfelelő. Próbáld ki gazdag keverék választékunkat: 100% Arabica kávé, Extra bar, Costa del Sol, Gran Bar, Intenso és Armonioso, mindegyik saját jellemzőivel és organoleptikus tulajdonságaival.
Olaszország, Bologna
A Granlatte egy Mezőgazdasági Szövetkezet, amely a Legacoop és a Confcooperative tagja, a Granarolo Csoport holdingja, amely a friss tej szektorában vezető márka, és több mint 1000 tejtermelőt tömörít tizennégy olasz régióban. A Szövetkezet struktúrája 640 egyéni termelőből és 12 gyűjtőszövetkezetből áll, amelyek Emilia-Romagna, Piemonte, Lombardia, Veneto, Marche, Puglia, Lazio, Campania...
... forgalmazott termékek körét, ma már a nyersanyagoktól, mint például cukrok, kakaó és tej, a különböző félkész termékekig terjed, beleértve a tölcséreket, elviteles dobozokat, poharakat, díszítéseket, spatulákat és tortadobozokat. Ezért nemcsak a kézműves fagylaltozókat, hanem a cukrászdákat és éttermeket is partnereinknek tekintjük, akik mindig friss, jól csomagolt, könnyen használható és mindig kiváló minőségű termékeket szeretnének kínálni ügyfeleiknek. Mindig is dolgoztunk ezen, de most, mint soha...
Olaszország, Cadorago
Olaszország, Catania

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play