Olaszország, Orbassano
...A "plin" agnolottini kis ravioli, amelyeket kézzel csípnek össze a lezárás érdekében, fonduta és szarvasgomba töltelékkel készülnek. Igazi mesterművet képviselnek az olasz hagyományos konyhában. Minden egyes agnolottini egyedülálló és kifinomult ízélményt kínál: a finom tojásos tészta a szájban elolvad, felfedve egy krémes és ízletes tölteléket, ahol a fonduta gazdag és körülölelő ízt ad, míg a szarvasgomba az egész ételt felemeli az ellenállhatatlan aromájával és megkülönböztethető ízével.
Portfólió (57)
Olaszország, Marmirolo
... összetevője mindenféle hagyományos friss tészta készítésének, különböző formátumokban, mint például lapok, nyújtott tészta, gnocchi, trofie, töltött tészták, mint ravioli, tortellini, agnoli... 25 kg-os szelepes papírzsákban kapható.
Portfólió (56)
Olaszország, Palagianello
...Hagyományos olasz tészta, A tészta termék rövid verziója, Pacchero, Rigatoni, Rusticane, Galletti, Casereccia, Maccheroni...
Portfólió (9)
Olaszország, Radicofani
...Ez egy tiszta juhsajt, ovális formájú, körülbelül 0,800 kg súlyú. Régen csak tavaszi tejből készült, ellentétben a mostani helyzettel, amikor szinte egész évben elérhető. "A súly és az ovális méret állítólag a termék átalakulásának köszönhető a túró végén, amelyet közvetlenül az ovális formájú merőkanálra helyeztek, mert különben nem lett volna elegendő a tészta a hagyományos tálalású méret eléréséhez." Friss pecorino sajt, körülbelül 15 napig érlelt.
Portfólió (48)
Olaszország, Rozzano
...A VOMM Turbo Keverő segítségével automatikusan bármilyen tésztát elő lehet állítani a pékség és cukrászat iparágai számára. A tészta néhány perc alatt, folyamatosan készül el, készen a következő feldolgozási lépésre, lehetővé téve a folyamatos termelést, elkerülve a hagyományos tételes rendszer veszteségidőit. A folyamatos VOMM Turbo Keverő alkalmas bármilyen tésztához, különböző reológiai...
Portfólió (5)
Olaszország, Brusaporto
...A "Scarpinòcc" egy hagyományos specialitás, és a helyi kulináris történelem szimbóluma Parre településen, amely az Alta Valle Seriana területén található, Bergamo megyében. A név a formájára utal, amely némileg emlékeztet a néhány évtizeddel ezelőtt használt kézműves gyapjú lábbelikre, amelyeket a helyi nők varrtak a családjuk számára. Friss tészta, sovány töltelékkel, amely grana padano sajtból...
Portfólió (10)
Olaszország, Monterotondo
...finom és illatos por formájában jelenik meg, ideális élelmiszerek, folyékony, félig folyékony és szilárd termékek előállításához, kiváló oldhatósága miatt. Alkalmas italok, fagylalt, csokoládé, pékáruk, tészta és még sok más elkészítésére.
Portfólió (10)
Olaszország, Rho
...Polipropilén tasakok csomagoláshoz: Sütemények, Cukorkák, Édességek, Csokoládék, Friss tészta, Hagyományos termékek stb.
Portfólió (8)
Olaszország, Marciano Della Chiana
... tartalmaz Allinát. Ez lehetővé teszi, hogy teljesen emészthető legyen, és ne hagyjon maga után néha kellemetlen szagot. Röviden, egy csókálló fokhagyma. A szósz elkészítéséhez az aglione teljes növényét felhasználtuk, a virágtól a hagymáig. Ennek eredményeként friss, édes és lágy íz jött létre. Ezért javasoljuk, hogy néhány percig melegítse, mielőtt a tésztára önti. Tökéletes bármilyen tészta ízesítésére, különösen a hagyományos Pici-hez, akár gombával és kolbásszal, vagy kapribogyóval és szardíniával, esetleg érlelt Guanciale-val.
Portfólió (10)
Olaszország, Corsano
...Fedezze fel Apulia és Salento ősi ízeit. Íme a legjobb leccei hagyományos péksüteményeink, édesek és sósak.
Portfólió (4)
Olaszország, Laterina Pergine Valdarno
... terület régi hagyományos receptjeire épül, vagyis arra a "vidéki" toszkán gasztronómiára, amely világszerte elismertté vált. Az öko-tudatosság tiszteletben tartása érdekében főként helyi, 0 km-es termékeket használunk. Néhány recept biológiai termékeken alapul, mint például házi készítésű édességek, tészta és helyi gyümölcslekvár. Ezen kívül vegetáriánus ételek választékát is kínáljuk, és kérésre...
Olaszország, Villafranca
... Felsőbb minőség -Szigorú válogatás a durumlisztből és tiszta összetevőkből. Autentikus innováció -Hagyományos technikákat ötvöznek modern technológiákkal. A friss tészta és a száraz tészta közötti megfelelés: A minőséget választani a jobb életért. 270 kcal/100g a friss tésztára 350 kcal/100g a száraz tésztára A friss jobb! Mediterrán friss tészta Made In Italy "Napoli" Első osztályú hűtött szállítmányok Stef.
Portfólió (4)
Olaszország, Milano
A FOG egy kézműves, gluténmentes, bio tészta márka, újrahasznosítható csomagolással. Kiegészítők nélküli tésztákat készítünk, és minden terméket tesztelünk a magas minőségi standardok biztosítása érdekében. Nagykereskedelmi kapcsolatban állunk kiskereskedőkkel, e-kereskedelemmel, horeca tevékenységekkel, és private label projekteket fejlesztünk. Hiszünk abban, hogy az ételek fejlődhetnek anélkül, hogy elveszítenék hagyományos ízletességüket.
Portfólió (4)
Olaszország, San Cono
... alacsony hőmérsékleten szárad, ez a folyamat lehetővé teszi a termék organoleptikus tulajdonságainak megőrzését. A hagyományos durumliszt tésztán kívül a Pastificio Milazzo más különlegességeket is készít természetes aromák hozzáadásával.
Olaszország, Imperia
A I Sognatori egy étterem Imperiában, a tengerparton. Ebéd és vacsora tengeri ételekből, a legmagasabb minőségű alapanyagokból. Házi készítésű tészta, mindig friss hal. Csodálatos tengerparti terasz, ahol élvezheted a ligur hagyományos ételeit egy kis szicíliai ízvilággal. À la carte menü és heti változó napi ajánlatok: az aktuális alapanyagoktól függően. Kedves és segítőkész személyzet, a I Sognatori egy tökéletes étterem családok, párok és baráti társaságok számára.
Olaszország, Altamura
...így megőrizve a tápanyagértékeket és a főzés során a tészta állagát. Friss és száraz tésztát, bio és hagyományos változatokat készítünk, Farro dicoccum, Senatore Cappelli durum búzából, teljes kiőrlésű, dehidratált és természetes termékekkel ízesítve. Termékeink jelen vannak az olasz piacon a nagykereskedelemtől a kiskereskedelemig, valamint a külföldi piacon, elsősorban Spanyolországban, Portugáliában, Németországban, Angliában, Kanadában, Brazíliában, Ausztráliában és az Egyesült Államokban.
Olaszország, Palagonia
... cassata, pisztáciás ricottás cassata, mini ricottás cassaták. Édes kenhető krémek, pisztácia, mandula, mogyoró, torrone, kávé, citrom. Citrom, vörös narancs, sárga narancs, mandarin, hagyma, őszibarack, paradicsom, narancs és kurkuma, citrom és gyömbér lekvárok. Extra lekvárok füge, körte, dió és fahéj, fekete eper lekvár. Hagyományos szicíliai élelmiszerkonzervek, pástétomok, tészta- vagy...
Portfólió (55)
Olaszország, Belpasso
A PENNISI cannolificio 20 éve alakult, kezdetben egy másik szezonális tevékenység kiegészítéseként, de az évek során a munka sokkal érdekesebbé vált, így az lett a fő tevékenység. A tevékenység 3500 négyzetméteren zajlik, ebből 1500 négyzetméter műhely és raktár. A tészta hagyományos módon készül. Hagyományos receptje egyszerű összetevőkből áll. Az évek során a szeretetünk ennek az egyedülálló és...
Portfólió (9)
Olaszország, Rocca Grimalda
...élesztő nélküli tört búza és spelt búza tészta. Mi egy tanúsított Pinseria vagyunk. A pinsa romana egy ovális alakú pizza, amely nagyon könnyen emészthető, búzaliszt, szója és rizs felhasználásával készül, kívül ropogós, belül puha, kalóriaszegény és hipoglikémiás. A klasszikus hagyományos pizza mellett specializálódtunk a pala pizzára is. Az általunk használt töltelékek első osztályú minőségűek. A...
Olaszország, Albano Laziale
A Pinsa Romana egy történelmileg gazdag étel, amelynek gyökerei az Ókori Rómába nyúlnak vissza. A recept újragondolása egyedivé tette ezt a terméket: a tészta egy búza, rizs és szója keverékéből áll, magas víztartalommal, anyatejjel, és nem tartalmaz adalékanyagokat vagy tartósítószereket. A főbb jellemzők: - ovális forma - ropogós szélek - magas emészthetőség, amelyet 48-72 órás kelesztés biztosít. A Pinsa 2.0 projekt célja, hogy a hagyományos terméket modern köntösbe öltöztessük, mindenki számára elérhetővé téve!
Olaszország, Villafranca
... -Szigorú válogatás durum búzadarából és tiszta összetevőkből. Autentikus innováció -Hagyományos technikákat ötvöznek modern technológiákkal. Összehasonlítás a friss és a szárított tészta között: Tegye a minőséget választássá egy jobb életért. 270 kcal/100g a friss tésztához 350 kcal/100g a szárított tésztához A friss jobb! Friss mediterrán tészta Olaszországból „Napoli” Először Stef hűtött szállítással.
Olaszország, Roma
... trüffelek, amelyek kilóra kaphatók. Cégünk friss trüffeleket szállít a DHL futárszolgálattal, gondosan csomagolva a frissesség láncának betartásával. Minőségi és származási garanciával ellátva. LINEA CAVIAREAT – A kaviár szerelmeseinek találkozóhelye: Kiváló minőségű kaviár válogatásunk. LINEA UGOLINI – Exkluzív hagyományos olasz finomságok: Széles választék 100%-ban olasz termékekből, gondosan kiválasztva minőségük és egyedi sajátosságaik alapján, a regionális hagyományok szerint elkészítve.
Portfólió (9)
Olaszország, Borgolavezzaro
...PIZZAALAP, ÉDESSÉG, KENYÉR és TÉSZTA variációkat tartalmaz. Folyamatosan növekszünk és fejlődünk, ezért bővítettük termékkínálatunkat BIO, VEGÁN és LAKTÓZMENTES élelmiszerekkel. Különböző típusokban dolgozunk: szobahőmérsékleten, frissen és fagyasztva. A piacon túlnyomórészt MAGÁNMÁRKÁS termékeket kínálunk (kivéve a GLUTÉNMENTES termékcsaládot). A magas termelési kapacitás, a pontos szállítás és a termékek minősége teszi az Elisa Food-ot megbízható partneré.
Olaszország, Formello
...A környezet iránti figyelem és tisztelet a termelési folyamatokban, az erőforrások és az emberek védelme, a felelősség és érzékenység a társadalmi és emberi kapcsolatokban azok az értékek, amelyek mindig is megkülönböztették a vállalkozásunk működését. Az évek során a történelmi gyűrűs süteményhez számos termék csatlakozott: a pitéktől a sütőben és kanállal készült tortákig, a kekszekig és a tortakészítő keverékig, egy már előkészített tészta, amely lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt ízletes édességeket süssünk.
Olaszország, Scario
Cilento Hagyományos Termékei - Olaszország - Bio - Gluténmentes Felvágottak, Sajtok, Extra Szűz Olívaolaj, Bio Termékek, Gluténmentes Olajban Tartósított Termékek, Konzervtermékek, Ősi Gabonákból Készült Tészta, Giffoni Dió, Édességek, Likőrök, Kézműves Sörök, Panettone, Fragolino, Tonhal Extra Szűz Olajban, Szardellafilék, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Kolbász, Soppressata, Pancetta...
Olaszország, Pordenone
... összes termékünk elkészítéséhez szükséges hozzávalókká válnak. A tészta készítésének művészete arra ösztönzi a vállalatot, hogy a termelést Modena megyébe helyezze, ahol a PASTA 1 MINUTO mellett egy új termék is születik, amely megalapozza a VECCHIA MODENA márkát. Ezzel a márkával egy olyan friss fagyasztott tészta vonalat azonosítanak, amely a hagyományos friss tésztákhoz képest egyedüli...
Olaszország, Roma
...Az Osteria Romanában a nemzeti és nemzetközi politikai személyiségek látogatása állandó, Bill Clintontól a spanyol királyig, valamint szórakoztatóipari személyiségek, mint Jane Fonda, Jerry Calà, Massimo Ranieri, Stefano Accorsi, vagy sportolók, mint Spalletti, Pescante és még sokan mások. A hagyomány, a konyha és a történelem itt egyesül, hogy vendégeinknek egyedülálló atmoszférát biztosítson. A Simmi Osteria Romana étterem több mint 20 éve kínálja a jó konyhát és a hagyományos római specialitásokat. Magánparkolóval rendelkezünk, néhány lépésre az étteremtől.
Olaszország, Olbia
... vásárlói elégedettséget kínáljanak. Megőrzik minőségüket mind tárolás, mind főzés során. Termékek: - Fagyasztott kézműves tészta: ideális exportálásra és tárolásra. A gyártás során azonnal lefagyasztják, megőrizve a frissen készült termék minden minőségét. - Fagyasztott seadas: sajttal töltött tészta, amelyet sütve vagy sütőben készíthetünk el, és ízlés szerint mézzel vagy cukorral ízesíthetjük, vagy sósan is fogyaszthatjuk. - Szardíniai hagyományos édességek: papassini, amaretti és tiliccas.
Olaszország, Benevento
...-es években. Ma, a harmadik generációs váltáskor, az örökösök, akik a tésztakészítési hagyomány őrzői, a klasszikus tészta hagyományos és elismert feldolgozása mellett bemutatták a 'Cavalier Vincenzo®' különleges tésztáját, amely a Campania tipikus különleges formátumait tartalmazza. Ehhez az innovációhoz hozzájárul a családi vállalat régi színeivel készült friss tészta gyártása is. Az utóbbi...
Olaszország, Cesano Boscone
A Zini 1956 óta friss tésztát és fagyasztott szószokat gyárt a legmodernebb IQF technológiával. A friss tészta választékában töltött tészta receptek, tojásos tészta, sütőben készíthető tészták, polenta és gnocchi található, amely a cég büszkesége, évi több mint 6 millió kilogramm termeléssel. A Zini fagyasztott szószokból is kínál egy sorozatot, amelyek a hagyományos olasz receptek főbb ízeiben érhetők el.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play