Olaszország, MILANO
... karácsonyi időszakhoz kapcsolódik, és Olaszországban, valamint nemzetközi szinten is az olasz hagyomány és kézművesség szimbólumaként értékelik. A pandoro egy tipikus olasz karácsonyi édesség, amely Veronából származik. Kúp alakú, nyolc csúccsal rendelkezik, és puha, könnyű állagú. A panettone-tól eltérően a pandoro nem tartalmaz kandírozott gyümölcsöt vagy mazsolát, hanem finom, vajas ízű, aranybarna...
Portfólió (229)
Olaszország, Misano Adriatico
...Ismered a történetét egy ízletes és pezsgő bornak, a CHIARLI CENTENARIO 1860-nak, amely gyümölcs- és virágjegyekkel rendelkezik. Ez a 1,5 literes édes fehér pezsgőbor tökéletesen illik az étkezéseidhez, vagy akár önállóan is élvezheted. 160 éves tapasztalattal készült, ezzel a kiváló borral nem hibázhatsz.
Portfólió (200)
Olaszország, Milano
...Májusban készült, szinte színtelen és sárgás színű méz. Nagyon enyhe, virágos illata van, és finom íze van a cukorkának, vaníliának és édes mandulának, amely az ízlelés során nem tartós.ÖSSZEILLENIKiváló édesítőszer, tökéletes a kávé, tea és más italok édesítésére anélkül, hogy megváltoztatná az ízüket. Kiválóan alkalmas gyümölcsök szirupozására és kandírozására, gyümölcssalátákban és sütemények tésztáiban. Nagyon jól illik a sajtokhoz, friss túróhoz és penészes sajtokhoz.
Portfólió (116)
...A Spianata Romana egy tipikus "lapos" formájú nyers kolbász. A masszában megtalálhatók a jellegzetes zsírdarabkák. Műbélbe töltik, és néhány hónapig érlelik. Édes vagy csípős változatban kapható, a masszához chili paprika hozzáadásával. Gluténmentes és tejtermékeket nem tartalmaz.
Olaszország, Moio Della Civitella
... intenzívebb és természetesebb ízt kínálnak. A felhasznált feketeáfonyát cukorral együtt főzik, amíg sűrű és homogén állagú nem lesz, megőrizve a gyümölcs jellegzetes ízét. Ezt a lekvárt édes-savanyú íze miatt kedvelik, amely a feketeáfonyára jellemző, valamint tápláló tulajdonságai miatt, mivel a feketeáfonya híres magas antioxidáns- és vitamin-tartalmáról.
Portfólió (16)
Olaszország, Castrovillari
...A gyümölcs hasonlít a mandarinra: a főbb különbségek a pép színében rejlenek, ami határozottan narancssárgább. Ezenkívül soha nem lapított, mint a mandarinok, hanem mindig jól kerek. A mandarinhoz hasonlóan könnyen hámozható és szeletekre osztható. Az íze viszont inkább az narancsra emlékeztet, tökéletes egyensúlyban a savanyú és az édes között. Továbbá, a mandarinokkal ellentétben a klementina szeletei szinte teljesen magtalanok.
Portfólió (8)
Olaszország, Radicofani
... nem aktiválódik laktózérzékeny emberekben. A sajtok megőrzik a „ízélvezet” ugyanazokat a jellemzőit, miközben a finomság és az édes íz változatlan marad a hagyományos vonalakhoz képest, amelyeket sokan ismernek és kedvelnek.
Portfólió (48)
Olaszország, Parma
... Különösen: Citrom illóolaj: antiszeptikus, összehúzó és tonizáló hatású. Mandarin és édes narancs illóolajok: relaxáló és görcsoldó tulajdonságokkal rendelkeznek, nyugtató hatással vannak az idegvégződésekre. Neroli illóolaj (keserű narancs): aromás, tonikus, antiszeptikus és a mikrokeringést serkentő tulajdonságokkal bír, regenerálja és tonizálja a bőrt. Szalon flakon: 50 ml...
Portfólió (24)
Olaszország, Martina Franca
...A „Formaggio al Peperoncino” egy egyedülálló gasztronómiai élmény, amely a édes és csípős ízek tökéletes egyensúlyát ötvözi. Ez a pecorino sajt puha és élénk állagú, chili pehelykel gazdagítva, amelyek serkentik az ízlelőbimbókat. Rücskös, aranybarna héja alatt egy fehér, sárgás árnyalatú szív rejtőzik, chili bogyókkal tarkítva. Minden falat egy ízbomba, amelynek intenzitása a érlelés során fokozódik, így ellenállhatatlanná teszi a sajt kedvelői számára. Ez nem csupán egy sajt, hanem egy érzéki utazás, amely új ízárnyalatok felfedezésére hív.
Portfólió (29)
Olaszország, piano di sorrento (na)
...A Clementine Hernandina, amely januárban és februárban elérhető, egy kellemes citrusféle, amely édes és lédús ízéről ismert. Formája és nem egységes színű héja egyedi választássá teszi. A gyümölcs húsa korán érlelődik a gyümölcs színéhez képest, frissítő és pikáns ízt kínálva. 40%-os léhozamával ez a clementine tökéletes a friss gyümölcslevet kedvelők számára. Karton, műanyag és fa tárolókban csomagolva, a Hernandina gondosan mechanikusan feldolgozott, biztosítva frissességét és minőségét. Ez a gyümölcs ideális azok számára, akik édes és tápláló citrusfélére vágynak az év korai hónapjaiban.
Portfólió (29)
Olaszország, Dorgali
...Egy sajt, amely magával hozza Szardínia ízét és hagyományait. Juhtej, só és borjúalvadék felhasználásával készült, ez a sajt sima, sötét sárga héjáról ismert, amely egy tömör, világos sárga pasztát rejt. Fiatalon rugalmas és lágy, érlelés után kissé szemcsés és oldódó lesz, intenzív illatot és ízt kínál, amely az édes és a kissé csípős között változik. Henger alakja és nem ehető héja a kézműves...
Portfólió (10)
Olaszország, Forlì
...A sötét BIO lenmagok gazdag tápanyagokban, nem véletlenül nevezik őket az egészség magjainak. A konyhában a lenmagot számos módon felhasználhatjuk. Mivel teljesen íztelenek, ideálisak más ételekhez való hozzáadásra, például saláták gazdagítására vagy zöldségburger vagy krokettek alapanyagaként. Kiválóan beilleszthetők édes vagy sós tésztákba, vagy akár a müzlit vagy a natúr joghurtot is...
Portfólió (50)
Olaszország, Annicco
...Hosszú és vékony szemek: A basmati szemek más rizsfajtákkal ellentétben hosszabbak és vékonyabbak. Gyöngyházfehér szín: Főzéskor a basmati gyöngyházfehér színt és puha, de nem ragadós állagot kap. Finom aroma: Illata jellegzetes és enyhén virágos. Sokoldalúság: Számos elkészítési módhoz illik, édes és sós ételekhez egyaránt, és jól párosítható különböző ízekkel. Kapható 5 kg és 1 kg-os kiszerelésben.
Portfólió (1)
Olaszország, Salzano
...Kis és ízletes házi készítésű omlós tésztából készült kosárkák, melyek sárgabarack lekvárral vannak töltve. A Forneria Veneziana pitejei NATÚR GLUTÉNMENTES LISZTEKBŐL készülnek, és nem tartalmaznak glutinált lisztet. Ebben a változatban tej és tejtermékek nélkül készülnek. Az OMLÓS TÉSZTA rizslisztből és hajdinalisztből, kukoricakeményítőből és rizskeményítőből, valamint tojásból áll. Édes ötlet...
Portfólió (10)
Olaszország, Trecastagni
...A Mandorle Sgusciate NuttyPlus gazdag rostokban és fehérjékben. A hámozott mandulákkal ellentétben a Mandorle Sgusciate megőrzi a héját (nem a burkát), amely flavonoidokban gazdag. Finom ízük van, és számos édes és sós étel elkészítésére használhatók, valamint ízletes diétás nassolnivalókhoz is! A Mandorle Sgusciate NuttyPlus 100%-ban hámozott szicíliai mandulákból áll. *Nyomokban más héjas gyümölcsöt tartalmazhat (mogyoró, pisztácia, dió, fenyőmag, kesudió).
Portfólió (5)
...A bivalyricotta egy lágy sajt, amelyet a bivalymozzarella feldolgozása során keletkező savóból készítenek. Az állaga puha és szemcsés, de soha nem homokos. A bivalytej illata nem olyan intenzív, mint a mozzarellaé, ezért jól illik édes és sós ételekhez egyaránt. Egy friss sajt, amely gazdag Típusok és Formátumok Darab: 250 g és 1 kg Hőszigetelt tálca Kódok: 321 / 321b Minőségmegőrzési idő: 21 nap...
Portfólió (10)
Olaszország, Belpasso
...Ez egy KÉSZLET, amely tartalmazza: szicíliai cannoli kapszulákat, dehidratált ricottát, pisztáciát, csokoládé darabokat (megfelelő adagolásban), habzsákot és elkészítési útmutatót. A csomagolás nem igényel hűtést, és 16 hónapig eltartható. Ezzel megkönnyítve a szállítást és a fogyasztást. A töltelék a ricotta feldolgozásához alkalmazott legmagasabb technológiákkal készült, hogy hosszú...
Portfólió (1)
Olaszország, Francavilla Fontana
...A MI DECA-NKKAL ÚJRA FELFEDEZHETI AZT AZ ÖRÖMÖT, HOGY BÁRMILYEN IDŐPONTBAN KIVÁLÓ KÁVÉT ÍZLELGESSEN, ÍZLETESEN. A DECA OLYAN, MINT EGY NEM DEKAFEINIZÁLT KÁVÉ, KÖSZÖNHETŐEN ÉDES ÍZÉNEK ÉS INTENZÍV, HOSSZÚTÁVÚ ARÓMÁJÁNAK. EGY KIVÁLASZTOTT KEVERÉK, AMELY EGYEDI KOSTOLÁSI MOMENTUMOT AJÁNL. ÖSSZETEVŐK: DEKAFEINIZÁLT.
Portfólió (10)
Olaszország, Mortara
... gyöngyöző rizs) keresztezésével nyerték. Sok gasztronóm szerint ez a rizs a konyha királya. Hírneve a nagy, hosszúkás szemek kivételes tömörségéből, a közel 24%-os amiloztartalmából, valamint a folyadékok jó felszívóképessége és az alacsony keményítőveszteség közötti kiváló egyensúlyból ered. Ideális rizottókhoz, rakott ételekhez, szószos rizsekhez. Nem fő szét, és a szemek nem esnek szét. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a magas szintű konyhai elkészítésekben előnyben részesítik.
Portfólió (3)
Olaszország, Nave
...IllatA szaglás során kellemes, édes és könnyed illatkompozíciót kínál, amelyet finom citrusos utalások jellemeznek, különösen a narancsra.SzájízA narancs ízét a kininnel és fűszerekkel gazdagítva egy soha nem émelyítő, klasszikus és frissítő kortyot kapunk.HozzávalókSzénsavas forrásvíz, cukor, savanyúságot szabályozó anyag, citromsav, természetes aromák, beleértve a természetes kinint, sáfrány...
Portfólió (46)
Olaszország, Turin
... a rendelkezésre állás garantált az évszakok során az előre meghatározott specifikációk és szerződés alapján. Ajánlott termékek listája (Bio/konvencionális) · Alma lé NFC és koncentrátum · Sárgabarack lé koncentrátum · Répa lé koncentrátum · Cseresznye (édes/ savanyú) lé koncentrátum · Citrom lé koncentrátum · Narancs lé koncentrátum · Őszibarack lé koncentrátum · Körte lé NFC és koncentrátum · Gránátalma lé NFC és koncentrátum · Lila/fekete répa lé NFC és koncentrátum · Birsalma lé koncentrátum · Piros cékla lé NFC és koncentrátum...
Portfólió (10)
Olaszország, Sesto Fiorentino
...Utóíz: kakaó, vanília, csokoládé, virágos jegyek és szárított gyümölcs Finom íz KEVERÉK A legjobb eredmény érdekében papír szűrőre és nem túl finomra őrölt kávéra van szükség. Amerikai őrlésű kávénk valójában egyre népszerűbb termékké válik még az olasz vásárlók körében is. A keverék teljes egészében dél-amerikai arabikákból áll, ami édes és lágy ízt ad a kávénak, kellemes italt biztosítva...
Portfólió (9)
Olaszország, Masullas
...A krém édes mandulaolajjal van gazdagítva, amely értékes összetevőkkel kombinálva hidratáló és nagyon tápláló hatású. Minden bőrtípusra alkalmas, napi használatra az arcon, nyakon és dekoltázson a mindennapi szépségért. A tápanyagok jelenléte fiatalon és hidratáltan tartja a bőrt minden életkorban. A krém E-vitaminnal is gazdagítva van, amely antioxidáns hatású, és gátolja a szabadgyökök hatását, így lassítja a sejtek öregedését. A termék nikkelmentes, mikrobiológiailag tesztelt, állatokon nem tesztelt.
Portfólió (5)
Olaszország, Montecassiano
...Az olajfa leveleit egy ősi mediterrán recept szerint használják, a kézműves előállítás módszerét alkalmazva, így készül az Olivetum, egy keserű, édes ízű ital, amely olajfa levelekből és citrusfélék héjából készül. Teljes mértékben természetes összetevőkből áll. Az olajfa leveleit és a citrusfélék leveleit alkoholba áztatják; miután leszűrték, karamellizált cukrot adnak hozzá, amíg el nem érik a megfelelő érlelést. Sűrű, enyhén alkoholos és kellemes ízű, íze jobban érvényesül, ha hűtve, aperitifként vagy étkezés utáni italként fogyasztják, hogy kiélvezhessük a legjobb emésztési tulajdonságait.
Portfólió (2)
Olaszország, Parma
... leérne a völgybe, ellopta az Appennin erdeinek balzsamait. Az évszak szerint kinyitják az ablakokat, és kilenc hónapon keresztül így folytatódik. Aztán lemegyünk a pincébe: a konzorcium 12 hónap után felhelyezi a hercegi koronát a minőség védelme érdekében. Nekünk ez nem elég: a sonkánk még 18-20 hónapig vár, amikor is érezni fogjátok az intenzív, mély, árnyalt, soha nem édes ízét.
Portfólió (10)
Olaszország, Sant'ilario D'enza
...A SublimOil derm egy olajos keverék, amely ozonizált napraforgóolajra (Ozonia 3000) épül, titrálva, standardizálva és stabilizálva az Innovares által. Tökéletes esztétikai terápiás, pihentető és sportmasszázsokhoz. Nyugtató, hidratáló, tápláló, segít elkerülni a szárazságot, hámlást és bőrpírt. Nagyon enyhe, kiválóan folyékony, nem ragadós, nem zsíros, és nem hagy maradványokat. Az édes és pihentető természetes illatokkal, mint a méz és a levendula. -100 ml-es üveg...
Olaszország, Palagonia
...Vörös asztali szőlő, a édes íz sötét vonzereje Red Globe Nagyon ismert és kedvelt, érdekes módon egy kaliforniai keresztezés eredménye, amely nem akadályozta meg abban, hogy Olaszországban is népszerű legyen. A szem nagy és sötétlila, míg a húsa édes ízéről ismert. Sicíliai szőlő, Redglobe fajta. EXTRA kategóriás áru Körülbelül 7 kg-os doboz Napon belüli szüret és szállítás...
Portfólió (55)
Olaszország, Ponte Galeria
... készülnek. Az unagit hosszanti irányban vágják, teljesen ki vannak csontozva, és csak ezután tűzik fel a nyársra. Így előkészítve az unagi készen áll a binchotan vagy fehér szén (a japán konyhában népszerű növényi szén, amelyet az unagi és yakitori szakácsok kedvelnek, mert nem bocsát ki füstöt és elnyeli a kellemetlen szagokat) grillre helyezésére. Az első grillezés során kiemelkedik a húsban található umami, majd az unagit gőzölik, hogy eltávolítsák a felesleges zsírt.
Portfólió (8)
Olaszország, Treviso
...gluténmentes és nem génmódosított. CSOMAGOLÁS: vákuumcsomagolt, élelmiszeripari műanyagban. ÁTLAGOS SÚLY: 1 / 1,8 kg LEJÁRATI IDŐ: 7 hónap TÁROLÁS: 4 °C-on, a csomagolás felbontása után hűtőben tárolandó és néhány napon belül fogyasztandó.
Portfólió (5)
Olaszország, Marciano Della Chiana
... tartalmaz Allinát. Ez lehetővé teszi, hogy teljesen emészthető legyen, és ne hagyjon maga után néha kellemetlen szagot. Röviden, egy csókálló fokhagyma. A szósz elkészítéséhez az aglione teljes növényét felhasználtuk, a virágtól a hagymáig. Ennek eredményeként friss, édes és lágy íz jött létre. Ezért javasoljuk, hogy néhány percig melegítse, mielőtt a tésztára önti. Tökéletes bármilyen tészta ízesítésére, különösen a hagyományos Pici-hez, akár gombával és kolbásszal, vagy kapribogyóval és szardíniával, esetleg érlelt Guanciale-val.
Portfólió (10)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play