Olaszország, Fidenza
A Bertelli Formaggi S.r.l., négy generáció óta jelen van a piacon, kiváló minőségű érlelt és friss sajtokat kínál. Számos európai vállalkozás számára referencia pont vagyunk, nemcsak a 12 hónaptól 60 hónapig érlelt "Parmigiano Reggiano" sajtok, hanem a hagyományos olasz kecske- és juhsajtok beszerzésében is. Típikus felvágottakat is kínálunk, mint például "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Pro...
Portfólió (54)
Olaszország, Orbassano
...A mi tortellonijaink, a tortellini nagy formájú ravioli, sonkával és sajttal töltve, összetett és harmonikus ízélményt kínálnak. Minden falat egy ízekkel teli robbanás: a sonka sós íze, a sajt krémessége és összetettsége képes elragadni és kielégíteni a legigényesebb ízlésűeket is.
Portfólió (63)
Olaszország, Parma
A "prosciutto" és a "culatello" Rosa dell'Angelo gyártása már az eredeténél különleges. A húsok különböző minőséggel rendelkeznek, a szabadban való tenyésztés és a régi, kizárólag sóval és hosszú érleléssel végzett kézi feldolgozás miatt. Fekete sertéseink, amelyek régi, szinte teljesen eltűnt fajták, szabadon legelnek az erdőkben. Szabadon a nap, a szél és az eső alatt. Szabadon kifejezni ösztöne...
Portfólió (10)
Olaszország, Mesoraca
...A nyers sonka egy tipikus olasz felvágott, amelyet a sertés combjának száraz sózásával készítenek, különösen olyan állatokból, amelyek körülbelül 130 kg súlyt értek el. A húst gondosan, kézzel masszírozzák, formára vágják, majd a régi receptünk szerint fűszerezik. A sonka szárítási időszaka meghaladja a 180 napot, és ez a legkényesebb fázis, amely meghatározza a termék ízét. Kategória: Calabrese felvágottak SÚLY: 500/550g Súly: 0,550 kg ÖSSZETEVŐK: Sertéshús, Só, Természetes aromák és fűszerek Cukrok: dextróz és szacharóz Antioxidánsok: E301 Tartósítószerek: E250-E252...
Portfólió (19)
Közvetlen értékesítés és export cash and carry formájában világszerte, közvetlen értékesítés éttermeknek világszerte, olasz termékek, mozzarella di bufala, pizza mozzarella, fior di latte, San Marzano paradicsom pizza készítéshez, friss tészta, tészta olasz éttermek számára külföldön. Verhetetlen árak olasz specialitásokra, rendelj a weboldalunkon, és a termékek közvetlenül az éttermedbe érkeznek:...
Portfólió (10)
Olaszország, Bagnolo San Vito
A Tejfa egy olasz élelmiszer- és italforgalmazó vállalat. Az élelmiszeriparban olyan termékek forgalmazásával foglalkozunk, mint: Sajtok: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola édes és csípős, füstölt scamorza, Caciocavallo Sonkák: San Daniele sonka, Parma sonka, Nemzeti sonka, mec sonka és téglalap alakú sonka Általános felvágottak: speck, mortadella, bresaol...
Portfólió (2)
Olaszország, Langhirano
...Mint a nagy nyers sonkák szakértői, kiválasztottuk azt is, amit szerintünk a legjobb San Daniele sonka. A Friuli egy szűk területén készül, jellegzetes hosszúkás formájáról és a lábnyom jelenlétéről ismert. Csak Olaszországban született és nevelt sertések húsából, valamint tengeri sóból készül, amelyből bőségesebb mennyiséget használnak, mint a Parmánál, így markánsabb ízt ad neki. Érlelés: 14/18 hónap Átlagos súly: kg. 9.5/11.5 Darabok száma: 2...
Portfólió (3)
Olaszország, Castelnuovo Rangone
...Szeletelt felvágott tálcán Egy tálca súlya: 100 g Gyártás: Folyamatos Termékek: Főtt sonka, nyers sonka, milánói szalámi, magyar szalámi, coppa, mortadella és bresaola.
Olaszország, Ferrere
... tipikus piemonti felvágottak, mint a rózsaszalámi, a trüffelszalámi, a Barolo szalámi, kolbász, főtt sonka, nyers sonka, cotechini és még sok más, amelyeket közvetlenül az üzlethelyiségünkben értékesítünk. Az értékesítés növelése érdekében egy felvágottboltot is nyitottunk a Langhe régióban, Alba történelmi központjában, és egy másikat Torinó központjában, az egyiptomi múzeum közelében, ahol megvásárolhatók az összes sertéshúsunk és felvágottunk.
Olaszország, Montegiorgio
1932 óta Guido Marzetti gabonamalom tevékenységet folytat kőmalommal és sertéstenyésztéssel. Nyers és főtt sonkák, mortadellák és tiszta sertéshúsból készült felvágottak, jódos sóval. Magas minőségű, hazai főtt sonka friss hazai sertéscombból, gluténmentes, laktózmentes.
Olaszország, Nago-Torbole
A Salumificio Trentino több mint negyven éve készít felvágottakat. A terület jellegzetes termékei közé tartozik a sózott hús és a speck; a vállalat a klasszikus olasz hagyomány legfontosabb felvágottjait is előállítja, mint például a főtt sonkák, a nyers sonkák, a szalámik és a szalonnák. A Salumificio Trentino márka egy modern és dinamikus vállalat példája, amely képes volt ötvözni a hagyományt a különböző táplálkozási modellekkel. Mindig figyelmet fordított a minőség elérésére, 2006 óta pedig tanúsította minőségirányítási rendszerét az UNI EN ISO 9001: 2008 szabvány szerint.
Olaszország, Pordenone
1958 óta jelen vagyunk Pordenone-ban, mint a jó ételek referenciapontja. Nálunk megtalálhatja a jó kenyeret, péksüteményeket és a saját laboratóriumainkban készült gasztronómiai termékeket. Catering szolgáltatást is tudunk nyújtani a Pordenone-i vásárra, tekintettel a közelségére. Hosszú érlelésű Parma és San Daniele sonkák, Cormons-i nyers sonka, hidegen sajtolt olasz extra szűz olajok, valamint kiváló minőségű tészták. Látogasson el weboldalunkra: www.martingourmet.it, email: info@martingourmet.it...
Olaszország, Locate Varesino
A CASTIOGLIONI FOOD az olasz tészták sima és különböző töltelékekkel, mint például hús, nyers sonka és zöldségek, specializálódott. Kiegészítésként umbriai trüffel alapú szószokat és Biancolilla, Cerasuola, Nocellara extra szűz olívaolajat kínálunk.
Olaszország, Bene Vagienna
Sertéshús vágása és feldolgozása Főtt és nyers felvágottak gyártása...
Olaszország, Quattro Castella
Agráripari Csoport FERRARINI Főtt és nyers sonkák...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play