Olaszország, Imperia
...A tipikus hagyományos liguriai szósz, amely a legjobb olasz paradicsomból, friss bazsalikomból, extra szűz olívaolajból és fokhagymából áll. Az egyszerű titok egy egészséges és ízletes első fogáshoz. Termékcímke A 'Mellékletek' között megtalálja a címkét a tápértékadatokkal és a termékről szóló egyéb információkkal. Párosítások A gazdag és lágy íz tökéletes bármilyen tésztaféléhez. Enyhén...
Portfólió (44)
Olaszország, MILANO
... Hosszú lejárati idejével, amely 2027.08.31-ig érvényes, ez a pizza pép megbízható és sokoldalú termék, amely széles receptválasztékhoz alkalmas. Tökéletes azok számára, akik szeretik az olasz konyhát, ez egy alapvető hozzávaló, ha valaki a hagyomány ízét szeretné a saját konyhájába hozni. Könnyen használható és azonnal felhasználható, ideális választás azok számára, akik a minőséget és a kényelmet keresik. LEJÁRAT: 2026.08.31 6 darabos csomag, 54 csomag = 1 raklap Minimális rendelés: 15 raklap...
Portfólió (233)
Olaszország, Orbassano
...A friss tojásos tagliatelle egy hosszú tésztaforma, amely világszerte híres állagáról, ízéről és méretéről. Az emiliai konyha szinonimája, rendkívül sokoldalú, és számtalan elkészítési módra használható. Ideális ragúval (húsos szósz), gombás szósszal vagy trüffeles szósszal, és ugyanolyan ízletes egyszerű paradicsomszószokkal is.
Portfólió (21)
Olaszország, Moio Della Civitella
...A paradicsomszósz egy főtt paradicsomból készült fűszer, amely számos olasz és nemzetközi recept fő összetevőjeként szolgál. E szósz elkészítése a paradicsom főzésével kezdődik, amelyeket általában meghámoznak, magjaiktól megszabadítják, és lassan főzik, amíg sűrű és homogén állagot nem érnek el.
Portfólió (16)
Olaszország, Controguerra
... mind nagyon ízletesek: „allo Scoglio” szósz, kagylós szósz, kagylós szósz, tengeri gyümölcs szósz, garnélás szósz és cukkini garnélával. A vállalat a legnagyobb olasz szupermarketek számára Private Label termékeket is gyárt. A legújabb innovációk és újdonságok, amelyeket a piacon bevezettek, egyedülálló „Feel Good” ételek: Csicseriborsó leves garnélával és tintahal, valamint Quinoa tengeri...
Portfólió (4)
Olaszország, Parma
...Sóval és fűszerekkel kezelt, enyhén tölgyfával füstölt. Kiválóan alkalmas pirításhoz és tésztaételek, mint a carbonara, amatriciana és bármilyen tészta szósz ízesítéséhez.
Portfólió (10)
Olaszország, Gravina di Catania
...A mediterrán bio szósz friss koktélparadicsomból készült, amelyet a biogazdálkodás legmagasabb szabványai szerint termesztettek, és gazdagították egy válogatott aromás fűszerkeverékkel, mint például oregánó, bazsalikom és chili. Kész szósz tésztához, amelyet csak fel kell melegíteni. Nem igényel főzést. Felbontás után hűtőben tárolandó és 3/4 napon belül fogyasztandó. Bio, gluténmentes és vegán. Tartósítószerek és hozzáadott cukrok nélkül. Címke 4 nyelven: olasz, angol, német és francia. Minőségmegőrzési idő: 36 hónap a gyártási dátumtól számítva.
Portfólió (6)
Olaszország, Reggio Emilia
...A legegyszerűbb formájában! A Napoli Ételdoboz tele van Olaszország igazi esszenciájával és hagyományával: spagetti, amelyet a frissesség és a szín jellemez, cseresznye paradicsom szósz kíséretében, valamint az extra szűz olívaolaj intenzív aromája. Kihagyhatatlan bárki számára! Ez a Napoli Ételdoboz tartalmazza: - Durum búza szemcse spagetti 500g - Cseresznye paradicsom szósz 690g - Extra szűz olívaolaj 250ml.
Portfólió (10)
Olaszország, Fratta Todina
...A friss bazsalikom frissessége és a sült koktélparadicsomok aromája életet ad egy egyedülálló terméknek, amely felejthetetlen élményt kínál. Sűrítőanyagok nélkül - gluténmentes. Minden összetevő olasz és természetes.
Portfólió (4)
Olaszország, Maruggio
...nagyon jellegzetes Íz: Jó tanninok és struktúra, lágy és körülölelő Tálalási hőmérséklet (Celsius): 16° - 18° C Ajánlott: Vörös húsok, vaddisznó, fűszeres sajtok, húsok, bárány, húsos szósz, tűzön sült hús, marha, kolbász, sajtok.
Portfólió (8)
Olaszország, Mercato San Severino
Innovatív olasz élelmiszeripari vállalat, amelynek öröksége 1903-ra nyúlik vissza, egyszerű és hagyományos olasz élelmiszertermékek, például paradicsom, szósz, hüvelyesek, zöldségek és gabonafélék gyártásában és ellátásában.
Olaszország, Sant Antonio Abate
... püré, paradicsom koncentrátum, dombvidéki paradicsom és paradicsom filé. Emellett a legjobb olasz termékeket forgalmazza, gondos minőség- és árkiválasztással: konzerv zöldségek és hüvelyesek, olívaolaj és növényi olaj, ipari tészta (spagetti, penne, pennette... bronzformázott tészta, gnocchi, lasagne), fiordilatte és bivalymozzarella, pörkölt kávé, egész vagy őrölt kávé, Lavazza és Nespresso kompatibilis kapszulák és sokféle szósz / köret / aperitif. Mindez különböző formátumokban kapható kiskereskedelem és vendéglátás számára.
Olaszország, Striano
... D.O.P. paradicsom, borsó, csicseriborsó, borlotti bab, cannellini bab, spanyol fehér bab, vörös vesebab, lencse, szirupban eltett őszibarack, olajban tárolt termékek, gombák, articsókák. A Sorvillo Donato Srl egy élelmiszeripari vállalat Dél-Olaszországban, amely az olasz termékek, például paradicsompüré és szósz, hámozott és aprított paradicsom, konzervált hüvelyesek és gyümölcsök, olajban és...
Olaszország, Vasto
... tanúsítvánnyal. A társaság emellett a paradicsomszósz korlátozott mennyiségű előállításával is büszkélkedhet az év során, mivel ez egy eredeti és friss termék. A szósz csak egyszer készül és csomagolják be a betakarítás időszakában. Köszönjük mindenkinek, aki figyelmet fordít termékünkre, mivel egyáltalán nem tartalmaz tartósítószereket vagy más, az egészségre káros anyagokat.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play