Franciaország, Maubeuge
... tegye a húsokat! Az Oued-Amlil pácolásunk fokhagymából és kiváló minőségű aromás fűszerekből áll. Gasztronómiai érintést ad a bárány, borjú vagy marhahús típusú húsoknak, méltó a nagy séfekhez. Különösen kifinomult, emlékeztet az olyan receptekre, mint a Maître d’hôtel vagy a csigaszószok. Könnyen használható és azonnal alkalmazható, ez az Oued-Amlil pácolás zöld színéről és vaj-pesto ízéről ismert. Azok az éttermek, snackek, gyorséttermek és hentesüzletek, amelyek ezt használják...
Portfólió (33)
Franciaország, Paris
...A buononaturale aszalt gyümölcsös pestói könnyed eleganciát adnak bármely első vagy második fogáshoz. Ez a gluténmentes pesto a legjobb szicíliai mogyoróból készült, és figyelemre méltóan finom ízéről ismert. Nettó súly: 90g...
Portfólió (200)
Franciaország, Cournon D'auvergne
... Chonlai Périgord dió Felhasználási javaslatok Ideális fűszer tésztákhoz, gnocchikhoz, tölthetjük lazacba papírtasakban, vagy zöldséges pirítósokra kenhetjük. Kenjük pizzákra, sós pitékre, bruschettákra, vagy ízesíthetjük sós süteményeket. Ez a pesto kedvünkre variálható! Felbontás után hűtve tárolandó, és 5 napon belül fogyasztandó. Energia: 171 kJ (41 kcal) Zsírok: 3,2g Amelyből telített zsírsavak: 0,4g Szénhidrátok: 2,2g Amelyből cukrok: 2g Fehérjék: 0,7g Só: 0,6g...
Portfólió (37)
Franciaország, Mandelieu
...A zöld pesto eredetileg Észak-Olaszországból származik, és zöld színéről ismert, amely a bazsalikom jelenlétére utal a összetevői között. Hagyományosan a zöld pesto tésztákhoz (nyilvánvalóan!), rizshez, burgonyához vagy akár minestrone leveshez társul... Használhatjuk pizzákon vagy más carpaccio-n is. Ön is kipróbálhatja! Nettó súly: 0,180 KG Űrtartalom: 0,180 KG...
Portfólió (45)
Franciaország, Villeneuve Sur Lot
Franciaország, Mietesheim
...Hagyományos olasz fűszer, a bazsalikomos pesto tökéletesen illik a tésztákhoz és gnocchikhoz. Ez a felújított recept kizárólag biogazdálkodásból származó termékeket használ. 100%-ban vegán, ez a bazsalikomos pesto nem tartalmaz sajtot vagy más állati eredetű terméket. Friss és eredeti ízét a pépesített kesudió darabok adják, amelyeket olívaolajjal és bazsalikomlevelekkel kevertek össze...
Portfólió (80)
Franciaország, Wissous
...Pistou (pesto) De Gros Thym Ref: FINE008 Tartalom: 190 g...
Portfólió (186)
Franciaország, Marseille
...Olasz élelmiszer nagykereskedő. Olasz AOP termékek. Közvetlen import Olaszországból. Olasz sajtok forgalmazásának szakértője: Parmigiano Reggiano AOP, Grana Padano AOP vagy Pecorino Romano AOP… Mascarpone, gorgonzola, ricotta vagy mozzarella di bufala… Olasz felvágottak nagykereskedése: tipikus olasz felvágottak: San Daniele AOP sonka, coppa, speck. Olasz szószok importálása: Pesto Genovese...
Portfólió (9)
Franciaország, Sainte Florine
2013-ban alakult, azzal a céllal, hogy értékesítse a kivételes olasz specialitásokat, a Casa Di Cecco egy családi vállalkozás, amely az olasz élelmiszerek nagykereskedelmére specializálódott. A hagyományok iránti szeretet és az autentikus ízek iránti vágy vezérel minket, ezért a legjobbat választottuk ki az olasz kézműves gasztronómiából a finom élelmiszerboltok és közepes méretű üzletek számára F...
Portfólió (9)
Franciaország, Grigny
A PATRIGEL 1989 óta a fagyasztott zöldségek, fűszernövények és gyümölcsök kereskedelmére és értékesítésére specializálódott ügynökség. Ügynökségünk Franciaországban több minőségi európai gyümölcs- és zöldségtermelőt képvisel és forgalmaz. Erős nemzetközi hálózatunk tanúsított termelőktől szerzi be a termékeket. Termékeink ellenőrzöttek és tanúsítottak, mivel rendszeres ellenőrzésnek vannak alávet...
Portfólió (93)
Franciaország, Liverdun
A Bloch, kétszáz éves családi vállalkozás, amely a Grand-Est régióban található, 1811-ben alakult. Eredetileg Strasbourg közelében, Alsace-ban telepedett le. 1870-ben a vállalatot Lorraine-ba, Nancy külvárosába helyezték át, ahol leveseket és alaplevet gyártott. Csak a 2000-es években vásárolta meg a HIGY társaság, amely a kulináris segédanyagokra összpontosította tevékenységét. Új nevén, Auguste...
Portfólió (24)
Franciaország, Arles
...L'artisan Popol Pesto mustár. Hozzávalók: mustármag, víz, ecet, pesto 8% (bazsalikom, napraforgóolaj, sajt (tej), víz, olívaolaj, só, fokhagyma, maniok keményítő, burgonya keményítő, koncentrált citromlé), só, cukor, tartósítószer: nátrium-szulfit.
Portfólió (142)
Franciaország, Malataverne
Üdvözöljük a DISTRAZUR-nál, az Ön finom élelmiszerek nagykereskedőjénél. Több mint 25 éve szolgáljuk ki a hagyományos kereskedelmet azzal a folyamatos törekvéssel, hogy minőségi termékeket kínáljunk, amelyek megfelelnek ügyfeleink igényeinek, és eltérnek a nagykereskedelmi forgalomtól. Márkánk, a "Les Saveurs du Clavon", elnyeri a legigényesebb ínyencek tetszését. Könnyen azonosítható, és ízletes,...
Portfólió (188)
Franciaország, Marseille
...Ail au pesto 2.9 kg antipasti grillezett zöldségekből, PACA régió, Marseille, Franciaország A pesto fokhagyma ideális kísérője lesz ételeinek. Hozzávalók: Fokhagyma (55%), napraforgóolaj, bazsalikom, kesudió, dió, Grana Padano DOP (tej, só, oltóanyag, tojáslizozim), burgonyakeményítő, ecet, só, cukor, extra szűz olívaolaj. Antioxidáns: aszkorbinsav E300. Savszabályozó: citromsav E330. Ízfokozó...
Portfólió (145)
Franciaország, Saint Lambert De La Potherie
... rendelkezik. Ez a professzionális panini gép, más néven professzionális panini prés, hasznos lesz pékségében, snack bárjában, szendvicsboltjában és más vendéglátóipari üzletekben. Különféle meleg szendvicseket készíthet, például: Piros paprika és kecskesajt, REUBEN szendvicsek (sózott marhahús, savanyú káposzta, svájci sajt és olívaolaj), Pesto-s csirke, Parmas sonka és mozzarella, Csirke és feta...
Portfólió (188)
Franciaország, Ostwald
... ideális arány 1/3 ezen "jó" esszenciális zsírsavakból, amelyeket a testünk nem tud előállítani. Felhasználási tanácsok: ne melegítse! Használja nyersen hideg és meleg ételekhez (öntetek, pesto, saláták, halak, kenyérfélék, friss sajtok, zöldségek, rizs, tészta, makik ...) Bio kozmetikai anyagként is használható. Tartósítás: fénytől és hőtől védve, hűvös helyen (hűtőszekrényben vagy >15 fokon...
Portfólió (12)
Franciaország, Ham
... csípős, mint a közönséges fokhagyma. Emellett könnyebben emészthető is, de az aromája ugyanolyan intenzív. A Pistou egy hagyományos recept, amely Provence-ból származik, és nevét az olasz Pesto-ból kapta. Ez a két recept, bár nagyon hasonló és inspirálta egymást, teljesen különbözik. Míg a "Pesto Genovese" bazsalikommal, olívaolajjal, fokhagymával, sajttal és fenyőmaggal készül, a Pistou csak bazsalikomból, fokhagymából, olívaolajból áll, és semmi másból. Referencia: AR801233 Ean13: 3760306801233...
Portfólió (127)
Franciaország, Aiguilhe
... francia húsételek, mint például bárány (fekete Velay fajta), Velay és Forez borjú, Mézenc finom zsíros hús, Haute-Loire sertés. Borjúfej, disznóláb, lozériai maouche, auvergnati pörkölt, tyúk a fazékban, borjú blanquette. Hagyományos francia szószok, gribiche szósz, meurette szósz, ravigote szósz, zöld szósz, madeira szósz, diabolikus szósz, aioli. Fűszerpestók, medvehagyma pesto, csalán pesto. Szósz, gravy szósz, francia termék, hagyományos francia konyha, séf által készítve. Egyedi munkák.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play