Olaszország, Parma
A Greci Parma egy történelmi vállalat a "Food Valley"-ben, amely a friss és fagyasztott gasztronómia területén ismert, kiskereskedelem és vendéglátós szakemberek számára. Parmigiano Reggiano sajtot forgalmaz, amelyet a vállalat saját Greci Általános Raktáraiban érlelnek. Emellett húsokat is értékesít, amelyek a Parma tartománybeli állattartó telepekről származnak és állatorvosi felügyelet mellett ...
Portfólió (4)
Olaszország, Amelia
A védett területen, amelyet "az olaj útjának" neveznek Umbria régióban, az Amerini dombok lankáin nőnek olíváink. Az olajat, a FenOliot kizárólag saját olíváinkból nyerjük ki. Az olaj gazdag polifenolokban, erőteljes természetes antioxidánsokban, amelyek magas E-vitamin szinttel rendelkeznek, és képesek ellenállni a szabad gyökök káros hatásainak. A FenOlio minőségét nem csupán az alacsony savtart...
A San Teodoro Gazdaságot 2004-ben alapították, egy nagy birtokon, Galluccio és a Roccamonfina vulkán között, azzal a konkrét céllal, hogy egy tüzes szívű bort készítsenek, amely sok történetet mesél el azoknak, akik képesek hallgatni. A fermentáció alkimája titkokat, vágyakat és szenvedélyeket ragad meg, amelyek csak arra várnak, hogy megosszuk őket. A természet iránti kötelezettségünkben az organ...
Portfólió (2)
Olaszország, San Donaci
A Cantina San Donaci, amely 1933-ban alakult, az egyik legrégebbi vállalat az agro salentino területén. A vállalat birtokai mind a Salice Salentino-ban találhatók (történelmi terület), a legjobban alkalmas területeken, körülbelül 500 hektáros kiterjedéssel, jelentős talaj- és mikroklíma-változatossággal. Ma a Cantina San Donaci rendkívül innovatív technológiákat alkalmaz. Az automatikus, acélból k...
Portfólió (5)
Olaszország, Lucca Sicula
...Közvetlen és online értékesítés bio szicíliai narancsokból, bio tanúsítvánnyal rendelkeznek, gondosan kezeltek, ehetőek, nem vegyszerekkel kezelték őket, Szicíliában, Lucca Sicula területén, a Ribera DOP narancsok földjén termesztik őket. Az Agrumento a Magazzolo folyó völgyében található, olajfaligetek és gyümölcsösök között. A narancsokat csak a rendelés beérkezése után szedik le, frissen szedik és közvetlenül az otthonába szállítják, vagy 1000 kg-os raklapokban értékesítik hivatalos beszállítóknak Olaszországban (Róma, Milánó, Novara, Torino, Bologna), Franciaországban és Németországban.
Portfólió (3)
A Leveranói Szövetkezeti Borászat 1959-ben alakult, és ma a Salento egyik legfontosabb termelői valósága. A borászat körülbelül 1300 taggal és 1100 hektáron gazdálkodik. A fő szőlőfajták a helyi fajták, különösen a primitivo, negroamaro és malvasia nera. Ezekhez hozzáadódnak más nemzeti szőlőfajták, mint a montepulciano, vermentino és trebbiano, valamint nemzetközi fajták, mint a syrah és chardonn...
Portfólió (4)
...A legjobb friss tejet választjuk ki, amely szicíliai őshonos fajtákból származik, és a feldolgozás minden egyes fázisát a legapróbb részletekig gondosan kezeljük, hogy széles választékú sajtokat állítsunk elő, köztük a híres történelmi sajtokat, mint a Pecorino Siciliano Dop és a Piacentinu Ennese Dop, amelyek széles körben elterjedtek a hazai és európai piacon. Fő célunk, hogy olasz és külföldi ügyfeleinknek kínáljunk, 20 különböző ízünk van.
Portfólió (1)
Olaszország, Sant'ilario D'enza
... mellett bio Parmigiano Reggiano-t, „Termék a hegyből” tanúsítvánnyal rendelkező sajtot és végül „Csak Olasz Piemonti Tehén” sajtot is termelünk. Sajtválasztékunk széles és változatos: a legkedveltebb DOP-ok között megtalálható a Grana Padano és a Pecorino Romano, valamint friss sajtokat, mint a mozzarella di bufala és burrata, valamint vegetáriánusok számára is alkalmas érlelt sajtokat, mint...
Olaszország, Comiso
...A Sallemi család mindig is az olajiparban tevékenykedett, komolyságot, tisztességet és szakmai hozzáértést megőrizve 1873 óta. 1999-ben Raffaele Sallemi bemutatta a saját olaját, amelyet a malmában állítanak elő, a helyi területen kívül is. Az "Olio Sallemi" a legfontosabb olajipari rendezvényeken (Sol a Veronában, az "Orciolo d'Oro" Gradarában) számos díjat és elismerést nyert. Sallemi Raffaele a DOP Monti Iblei Védjegy Szövetség tagja.
Olaszország, Giffoni Sei Casali
... olajat teszünk, amelyben nulla méreg van számunkra és a GYERMEKEINK számára. Az "oro de o'Munaciello" számos regionális és országos díjat nyert, többek között az ECCELLENZE ITALIANE 2021 díjat, és elismert OLIO DOP COLLINE SALERNITANE. Az igazi Made in Italy a világ körül.
Portfólió (6)
Olaszország, Marcianise
...Szerkezeti csavarok gyártása és forgalmazása az En 15048, En 14399 szabványok szerint, 8.8 / 10.9 osztályban, a következő felületi kezelésekkel: Fehér elektrolitikus horganyzás, Meleg horganyzás, fekete oxidálás, Dracomet. A termékek az En 2.2 / 3.1 és 3.2 DOP, CE és CPR tanúsítványokkal rendelkeznek a legújabb európai előírásoknak megfelelően. 8.8-as menetes rudak, egyedi tervek és ügyfélspecifikációk szerint készülnek. Széles választék elérhető a barcelonai (Spanyolország) raktárainkban.
Portfólió (6)
Olaszország, Manerba Del Garda
Az EDYLLIUM kozmetikai vonal BDIH Cosmos Organic által bio minősítéssel rendelkezik. Évek kutatásának eredményeként a vonal a Biológiai termesztésből származó Garda DOP Extra Szűz Olajra épül, amely természetes hatóanyag, kiemelkedő kozmetikai védő és antioxidáns tulajdonságokkal. A termékek a legmagasabb minőségű összetevőkből készülnek, és magas teljesítménnyel rendelkeznek. Különösen értékelik...
Portfólió (7)
Olaszország, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Sonnino üzem A Sonnino üzem, amely 1987 óta működik, a következő termékeket állítja elő: tehén mozzarella, ricotta, vaj, friss sajtok, Zarina mozzarella. Francia I.L.C. s.r.l. - Pontinia üzem A Pontinia üzem az első üzem, amelyet a cég épített, ahol bivaly mozzarella, ricotta és bivaly vaj készül; a Campania DOP bivaly mozzarella konzorciumának tagja. Francia Mozzarella...
Olaszország, Chiaramonte Gulfi
1880-ban alapított Oleificio Gulino Olaszország egyik legrégebbi és legelismertebb olajgyártója. A cég a Chiaramonte Gulfi (Szicília) olajfalvai között található, amely híres és kiváló terület a magas minőségű olívaolaj előállítására. A cég a többszörösen díjnyertes Erbesso Dop Monti Iblei olajat gyártja, amely a zászlóshajó terméke; az Oleificio Gulino emellett bio olajokat, 100%-ban olasz...
Olaszország, Noci
... további terjeszkedést tervez az olasz és az európai, valamint EU-n kívüli piacokon. Az Ignalat sajtműhely nagyon érzékeny a minőség és a termelési és folyamatstandardok tanúsításának kérdésére, és rendelkezik a minőségirányítási rendszerrel, amely megfelel és tanúsított a UNI EN ISO 9001:2015 folyamatstandardnak, valamint a BRC/GSFS Food (Food Issue 8 A fokozat) és IFS Food (6.1-es verzió, magasabb szint) minőségi standardoknak, amelyeket a kiskereskedők világa ír elő. A vállalat emellett tagja a Gioia del Colle DOP mozzarella védelmére alakult konzorciumnak.
Portfólió (10)
Olaszország, Siena
A Cipressi in Chianti Raddában, a Chianti híres középkori falujában született, amely a Chianti Classico bor előállításáról ismert, Siena megyében, ahol etikai és szakmai alapját a toszkán kézműves élelmiszerek hagyományainak tisztelete adja. A tevékenység egy kis helyiségben kezdődik Radda középkori falainak tövében, a Viale Venti Settemberen, ahol a szabadban nevelt Cinta Senese DOP sertések...
Portfólió (2)
Olaszország, Bronte
... smaragd zöld színe megkülönbözteti minden más termesztéstől. A hagyomány, szenvedély és innováció egyesüléséből született a mi pisztáciás kolbászunk, amely a helyi gasztronómiai hagyomány klasszikus második fogásának számít. A pisztáciás pesto krémtől kezdve a ropogósokon, likőrön és liszten át, a Specialia a DOP pisztácia és a Földközi-tenger napfényében született déli konyha valódi ízét értékeli. A Specialia fő célja az ügyfél elégedettsége és egy világos, nyugodt kapcsolat kialakítása már a kezdetektől fogva.
Olaszország, Napoli
... peszticidek használatát, és ehelyett a mezőgazdasági technikák, a környezet és az élőlények közötti természetes kapcsolatokat használja. Az Európai Unió ellenőrzési és tanúsítási rendszert vezetett be, hogy lehetővé tegye ezen termékek megkülönböztetését a piacon. Modern folyamatos kivonó berendezéssel rendelkezik, és a szakmai olívaolaj-kóstolók tanácsát veszi igénybe, akik közé tartozom. Az Olivarte Biológiai, DOP, ízesített extravirgine olívaolajok a közösségi normák teljes betartásával készülnek.
Olaszország, Ribera
...1953 óta működünk az olajiparban. Szicíliai Ribera környékén tevékenykedünk. A feldolgozási időszak október elejétől november közepéig tart, amikor az olívák még zöldek, és az olajban megőrzik teljes aromájukat. Az olívákat 24 órán belül megőröljük. A kiválasztott olaj, amely a legjobb minőségű, a "Professzor olaja" márkanevével kerül forgalomba, 0,50 l és 0,75 l üvegben, valamint 3 l és 5 l konzervben. Az éttermek számára 10 l és 25 l konzervet csomagolunk. DOP Val di Mazara olajat és bio olajat is termelünk.
A Taormina és Castelmola dombvidékének szívében termesztjük szőlőinket, hogy fehér és vörös borokat készítsünk a SICILIA földrajzi jelzésű borok kategóriájában. Kiváló minőségű DOP Valdemone extra szűz olajat is termelünk. Ezt a vállalkozást közvetlenül a két fiatal tulajdonos alapította, akik a termelés minden fázisát figyelemmel kísérik: a szőlőültetvények művelésétől, a szüretelésen át, a...
Olaszország, San Bartolomeo al Mare
A 100%-ban olasz, természetes kozmetikumok gyártása és forgalmazása, az Essenza di Riviera, amely a természetes kozmetikumok és az olasz Riviéra esszenciáinak hagyományaira épít, a legjobb bio extra szűz olívaolaj felhasználásával. Természetes krémek és kezelések a szépség és az arc- és testápolás érdekében. Ökológiai kozmetikumok bio olívaolajjal és a Ligúria DOP minősítésű olívaolajával...
Portfólió (1)
Olaszország, Pescantina
A Dop Trade évek óta megbízható partnerük a veronai tartományban, aki tanácsot ad és biztosítja a legjobb alkatrészeket és kiegészítőket teherautókhoz, földmunkagépekhez és ipari járművekhez. A Dop Trade, amely a munkavédelmi ruházat szállítására specializálódott, emellett ruházat testreszabási szolgáltatást is kínál. Ezen kívül széles választékban találhatók védőeszközök, professzionális mosószerek és üzemanyag-adalékok, amelyek javítják a teherautók és ipari járművek teljesítményét. Vegye fel velünk a kapcsolatot egy személyre szabott tanácsadásért vagy egyedi árajánlatért.
Olaszország, Vedelago
...A Latterie Venete a Treviso történelmi szövetkezeti tejtermelőiből származik: a San Pio X mezőgazdasági szövetkezet 1951-ben alakult Vedelagóban, míg a Latteria Sociale Pedemontana del Grappa 1887-ben alakult Cavaso del Tombában, amely DOP terület az asiago pressato és az asiago d'allevo, a montasio és a casatella számára, valamint a tipikus sajtok, mint a Latteria Sile, Morlacco, Montegrappa...
Olaszország, Vairano Scalo
TISZTELT HÖLGYEK ÉS URAK. TERMELŐK, FELDOLGOZÓK ÉS EXPORTŐRÖK VAGYUNK A TIPIKUS OLASZ IGP GIFFONI ÉS MORTARELLA MOGYORÓBÓL, AMELY EREDENDŐEN A MI TERÜLETÜNKRŐL SZÁRMAZIK. DE MÁS OLASZ MOGYORÓFÉLÉKET IS EXPORTÁLUNK, ÚGY MINT A TONDA GENTILE, IGP PIEMONTE MOGYORÓ ÉS DOP TONDA GENTILE ROMANA MOGYORÓ. KÍNÁLUNK ŐRÖLT MOGYORÓT, PRAKTIKUSAN PÖRKÖLT ÉS BLANSÍROZOTT MOGYORÓT, MOGYORÓPASZTÁT STB. KÉRJÜK, TESZTELJÉK A MOGYORÓINK LEGJOBB MINŐSÉGÉT ÉS TAPASZTALATUNKAT EZEN A TERÜLETEN.
Portfólió (6)
Olaszország, Castelverano
Szicíliai Esszenciák és Hagyományos Termékek: Olívabogyó, Nocellara del Belice Olaj, Bio Méz, DOP IGP Bor, Oregánó, Kapri, Passito Zibibbo di Pantelleria, Lekvárok és Dzsemek, Castelvetrano Fekete Kenyér, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Gyümölcs, Szárított Paradicsom, Nubia Fokhagyma, Busiate Pástétom, Trapani Só, Amaro Selinunte. Mindezek helyi és hagyományos, minőségi és természetes ízű termékek.
Olaszország, Thiene
... tipikus jellegét, valamint a saját ügyfeleik számára „méretre szabott” kultúrák kidolgozásából. A tejtermékek szektorában helyi, kiválasztott fermentumokat biztosít a DOP sajtok termelési területein, valamint fermentumokat joghurt, vaj és fermentált tej előállításához, folyékony oldatban lévő penész kultúrákat és élesztőket. A felvágottak szektorában helyi kultúrákat kínál az olasz hagyományokhoz kötődő édes felvágottakhoz, Listeria ellen ható specifikus kultúrákat, gyors savanyodású kultúrákat és bevonó penész kultúrákat. Anyakultúrák kenyérhez.
Olaszország, Vicchio
... kizárólag olasz: a juhtej a tenyésztő tagoktól származik, míg a tehéntartás főként toszkán. A Chianina hús tekintetében a Forteto egy kiválasztott tenyésztést folytat, és minden állatnak megvan a saját pedigréje, amely lehetővé teszi a teljes családfa rekonstruálását, ami valódi garanciát jelent a figyelmes végfelhasználó számára. A weboldalon számos sajtot lehet vásárolni, mint például: Mugellano, Pecorino Toscano Dop Fresco, Pecorino Antico Mugello, Pecorino Re Nero, Pecorino Toscano DOP Stagionato, Pecorino Stagionato DOP Oro Antico, Pecorino Antico Mugello Scodellato és még sok más.
... Pesto Trapanese vagy a húsos Cous Cous. Ételeink kizárólag a saját kertünk vagy a közeli mezők terméseiből készülnek, valamint a saját DOP olívaolajunkkal. Ideális kiindulópont vagyunk Nyugat-Szicília felfedezéséhez és a világ minden táján elismert szépségeihez, mint például San Vito lo Capo strandjai, a Zingaro Természetvédelmi Terület és a érintetlen Egadi-szigetek: Favignana, Levanzo és Marettimo. A Sanacore Agriturismoból egyszerűen elérhetők a környék főbb települései és a Trapani Birgi repülőtér.
Olaszország, Santarcangelo Di Romagna
...A PI.GA. Service célja, hogy új, magas szintű szakmai szolgáltatásokat kínáljon közvetlenül a vállalatok számára egy emberekből álló hálózaton keresztül: - Önkéntes tanúsítványok megszerzése és fenntartása GFSI (IFS, BRC, FSCC22000), ISO (22000, 22005, 170125, 9001) és terméktanúsítványok (EU Biológiai rendelet, belső szabályzatok, IGP/DOP, Halal, Kosher) terén élelmiszeripari és MOCA...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play