Olaszország, Misano Adriatico
...Próbáld ki a kiváló minőségű Pecorino toscano DOP-t, amely egy egész 1,3 kg-os formában érkezik. Élvezd Toscana egyedi és autentikus ízét, lágy textúrával és intenzív aromával. Tökéletes sajtok és felvágottak kísérőjeként, vagy önállóan fogyasztva. 100% Made in Italy.
Portfólió (200)
...A Parmigiano Reggiano DOP a gondolkodásmódos kézműves munka gyümölcse, amely generációról generációra öröklődik. A tagok a hagyományos módszer szerint állítják elő, Mantova tartományban, a Po jobb partján. Különböző méretekben és érlelési időszakokban elérhető, amelyek minimum 14 hónaptól akár 30 hónapig terjednek.
Olaszország, Imperia
... illeszkedő összetevők. A Calvi DOP Genoai Bazsalikomos Pesto intenzív zöld színű, és friss, finom ízével jellemezhető. Termékcímke A 'Mellékletek' között megtalálja a címkét a tápértékadatokkal és a termékről szóló egyéb információkkal. Párosítások Kiváló fűszer első fogásokhoz. Tárolási mód Száraz, hűvös helyen, hőforrásoktól távol tárolja. Felbontás után hűtőszekrényben (+4°C) tárolja, és 5 napon belül fogyassza el. Kód: PESTO 500...
Portfólió (44)
Olaszország, Pasturo
A Carozzi Formaggi Pasturóban található. Több mint ötven éve azon dolgozunk, hogy ötvözzük a sajtkészítők értékes kézműves tudását a modern ízlés követelményeivel. Az eredmény egy széles választék egyedi sajtokból, amelyek egy szilárd szenvedély és néhány szerencsés ötlet gyümölcsei, és az évek során rangos elismeréseket kaptak. KÉZMŰVESSÉG: Megőrizzük a régi sajtkészítők gyártási módszereit, alka...
Portfólió (7)
Olaszország, Bergamo
Olaszország, Fidenza
...Salume DOP, amely sertéshúsból készült, kizárólag Piacenza területéről származik. A sertés nyakából származó hús, természetes bélbe kézzel töltve és legalább 90 napig érlelve, édes és kellemes ízű, és főszereplője a hidegtálaknak és az aperitifeknek.
Portfólió (54)
Olaszország, Radicofani
A Cacio di Pienza előállítása egy ősi hagyomány, amely generációról generációra öröklődött egészen a mai napig. A tejtermelők a Cooperativa di Cotignano-ba tömörültek, felhasználva és megőrizve a feldolgozás tipikus módszereit: a tej beszerzése különleges aromákkal, amelyeket a Val d'Orcia legelőinek jellegzetes füvei adnak, kifinomult érlelési technikák, és ami a legfontosabb, a sajt minősége irá...
Portfólió (48)
Olaszország, MILANO
...A "Zaurina" DOP Parma sonka, amely 30 hónapig érlelt, egy magas minőségű kézműves termék, ideális azok számára, akik autentikus olasz felvágottakat keresnek. Hagyományos módszerekkel készült, gazdag és intenzív ízt kínál, tökéletes gourmet előételekhez és kifinomult ételekhez. A 2 darabos csomagolás ideális nagykereskedelmi értékesítéshez, elegendő készletet biztosít éttermek és élelmiszerboltok...
Portfólió (133)
Olaszország, Parma
...Számára "áldozni" kell a disznó legértékesebb részét. Valójában a Culatello di Zibello DOP, a felvágottak megkérdőjelezhetetlen királya, "a comb középső izmaiból készül. Friss hús olasz nehézsertésből, gondosan feldolgozva és a tipikus körteformára vágva. Só és bors, 15 nap a hűvös cellában pihenve, majd kézzel kötve a természetes hólyagba. Most pedig az a megáldott terület a Pó menti alsó...
Portfólió (10)
...A Grana Padano DOP egy félzsíros sajt, amelyet Észak-Olaszország széles területén állítanak elő, beleértve Piemontot, Lombardiát, Venetót (kivéve Belluno), Trento megyét és Emilia-Romagna régiót, Bologna (a Reno folyó jobb partján), Ferrara, Forlì-Cesena, Piacenza, Ravenna és Rimini területein. Tehéntej alapú, természetes takarmányon tartott állatok tejéből készült, a Grana Padano DOP...
Portfólió (10)
Olaszország, Marciano Della Chiana
...A Pecorino Toscano DOP Stagionato egy hagyományos sajt, amelyet pasztőrözött juhtejből készítenek, hozzáadott oltóval és sóval. A Pecorino Toscano DOP Stagionato minimális érlelési ideje 120 nap, és kiválóan alkalmas az olasz hagyományos ételek gazdagítására.
Portfólió (10)
...A Bufala Campana ricotta része a tejipari történetnek és hagyománynak, a mezőgazdaságunk szimbóluma, valamint a Dél-Olaszország területei által kifejezett tipikus örökségnek. A Bufala Campana DOP ricotta egy friss tejtermék, tehát érlelés nélküli, amely a bivaly tejsavójának fehérjéinek hőmérséklet általi koagulációjával készül, alapanyaga a Bufala Campana mozzarella gyártásából származik, amely különleges krémességi és puhasági struktúrákat, porcelánfehér színt, valamint kifejezett érzékszervi tulajdonságokat kölcsönöz neki, amelyek finom tejillattal és édességgel írhatók le.
Portfólió (2)
Olaszország, Dorgali
...IL SENESE Prosciutto cotto da “Cinta Senese DOP” Materia prima : Coscia fresca da “Cinta Senese DOP” con piede selezionata kg .15,00 Ingredienti : “Cinta Senese DOP” coscia fresca, senza polifosfati, derivati del latte, glutine e glutammato: sale, aromi e spezie, destrosio, fruttosio, antiossidante E316, conservanti E250 Prodotto finito: Kg 10, cotto nello straccio al fine di trattenere i succhi di cottura a contatto con il prodotto, cordato, confezionato in Cryovac trasparente e pastorizzato, imballo in cartoni da 2 pz.
Portfólió (4)
Olaszország, Casoria
Olaszország, Montecassiano
...Szeretnénk bemutatni Önnek a dop olívaolajunkat. Az "Moraiolo" olajfát használjuk, amely gyakori Assisiben és Spoleto-ban. Ez hozzájárul egy intenzív ízű, erősen gyümölcsös ízű és időtálló olaj előállításához. Agronómiai és minőségi jellemzői kiemelkednek, és keverednek a "Leccino", "Frantoio" és "Dolce Agogia" egyéb fajtáival. Ezeket az organoleptikus jellemzőket még inkább kiemeli a megművelt...
Portfólió (2)
Olaszország, Giarre
...A Pachino DOP paradicsom a Szicília délkeleti részének mezőgazdasági termelésének kiválóságát képviseli. Egy édes ízű zöldség, intenzív piros színnel, amely a konyhában mindenféle felhasználásra alkalmas, az aperitifektől kezdve a salátákon át a szószokig. A DOP márka egyedivé és utánozhatatlanná teszi az ízét. Majdnem egész évben elérhető, de a kiválóságot a nyári szezonban éri el.
Portfólió (9)
Olaszország, Acicastello
...Bronte zöld pisztáciát és mediterrán pisztáciát közvetlenül a termelőktől versenyképes áron forgalmazunk a nemzetközi piacon. Bronte zöld pisztácia DOP 34,50 Euro/kg Zúzott zöld pisztácia 34,00 Euro/kg Hámozott mediterrán pisztácia 27,00 Euro/kg Zúzott mediterrán pisztácia 24,00 Euro/kg Pörkölt mediterrán pisztácia 22,00 Euro Sózott hámozott földimogyoró 2,90 Euro/kg Az árak FOB raktár + ÁFA értendők.
Portfólió (10)
Olaszország, Milano
A NeroSano egy egyedülálló olasz termék. A fekete fokhagyma egyszerűen friss fokhagyma (Allium sativum L.), amelyet csak a hőmérséklet, a levegő páratartalma és a légnyomás kontrollált változtatásával fermentálnak egy meghatározott időn keresztül. A folyamat során a gerezdek fehérből sötét színűvé válnak, édes ízt kapnak, és állaguk rágósból zselésre változik. A fehér fokhagymából fekete fokhagymá...
Portfólió (7)
Olaszország, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, friss, kézzel készített tésztával elérhető: Nodini, Treccia, súly kérésre is elérhető. Bivaly mozzarella DOP, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr. Burrata: Teljesen kézzel készített, a tészta belsejében egy finom szív található stracciatellával és tejszínnel. Kézműves ricotta, kizárólag tehéntej felhasználásával. Kellemesen gazdag és krémes, különösen alkalmas főzéshez. Mascarpone: Friss, kizárólag tehéntej tejszínből készült, tartósítószerek nélkül.
Portfólió (7)
Olaszország, Scafati
...Olasz tészta DOP gyártás Gragnano...
Portfólió (3)
Olaszország, Codogno
...A Grana Padano DOP egy kemény, főtt és lassan érlelt sajt. A Pádai síkságon készül, frissen fejett, félzsíros nyers tejből, amely betegségmentes tehenekből származik. Ez egy olasz sajt, amely védett eredetmegjelöléssel (DOP) rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a termelési lánc három alapvető fázisának: az állattenyésztésnek, a tej sajttá alakításának és az érlelésnek kötelezően az eredeti területen...
Portfólió (4)
Olaszország, Torino
...Kód: PRA 39 Mértékegység: Kg Doboz 2 Kg-hoz Leírás Pecorino Sardo DOP ganache, 58%-os tiszta étcsokoládéval bevonva, cukorral díszítve.
Portfólió (97)
Olaszország, VILLA CASTELLI
...Fehér, vörös és rozé bor, nem DOP és nem IGP. Alkohol tartalom 11,50% Vol. Minimális rendelés 200 bag-in-box 5 literes.
Portfólió (10)
Olaszország, Codigoro
...Michele Grassi, a tejtermékek technológiájának szakértője, az olasz nyers tejből készült sajtok technológiai kutatásával foglalkozik. Sajtkészítési tanácsadó és oktató a szakemberek képzésében. Számos, a sajttal foglalkozó kötet szerzője, többek között az Aroma, egy szenzoros utazás az olasz DOP sajtok között, Tamellini kiadó, és a Manuale del Casaro, amelyet a Hoepli adott ki.
Portfólió (5)
Olaszország, Biancavilla
A Cuscunà olajüzem, amelyet 1904-ben alapítottak, négy generáció óta az olajiparban tevékenykedik. Több olajfaligetet birtokol a Etna lábánál, egy védett eredetű területen. Cégünk egy teljes ellátási láncot képvisel, és figyelemmel kísérjük a termék feldolgozásának minden folyamatát. A termesztéstől, a betakarításon át, a préselésig, a csomagolásig. Olajfaligeteink Szicíliában találhatók, az alább...
Portfólió (8)
Olaszország, Campello Sul Clitunno
A Bonoli Oils S.r.l., amely Umbria szívében, Olaszországban található, a prémium olívaolajok kiemelkedő gyártója a neves BONOLI márka alatt. Agilis struktúránk és szakképzett csapatunk biztosítja a hatékonyságot és a minőséget a különböző piacokon, beleértve a nagykereskedelmi vendéglátást, a horeca szektort, a pékségeket és a nagykereskedelmi ellátást. Folyamatos kutatásra és fejlesztésre összpon...
Portfólió (9)
Olaszország, Fratta Todina
Boldogságot termelünk! Kicsi és nagy mesterművek, ahol az íz a kóstoló mosolyában tükröződik. Ehhez a legtermészetesebb termesztéseket keressük, a legjobb alapanyagokat válogatjuk ki, kevésbé agresszív és biztonságosabb feldolgozási módszereket tanulmányozunk, és ami a legfontosabb, napról napra élvezzük a nagy szenvedélyt, ami összeköt minket ezzel a mesterséggel. Sok felfedezésre váró termék, m...
Portfólió (4)
Olaszország, Langhirano
Több mint 40 éve a Monica & Grossi Parma Dop sonkát, nyers sonkákat és főtt sonkákat gyárt. Ezen kívül forgalmazza a Prosciutto crudo di San Daniele-t, speck-et, füstölt sonkát, culattát, culatello-t bőrrel. Kiváló minőségű hazai húsokat választanak ki, amelyeket nagy tapasztalattal rendelkező sonkakészítők dolgoznak fel, és az ideális langhiranoi éghajlatú szellős helyiségekben érlelnek. Az eg...
Portfólió (3)
Olaszország, Reggio Emilia
Európa-szerte B2C értékesítésre specializálódott e-kereskedelmi oldal az olasz élelmiszer-völgy gasztronómiai különlegességeivel, amelyeket az Emilia Romagna 0 km-es, válogatott cégei állítanak elő. Kóstolóink a legjobb különlegességeket választották ki a hagyományos Emiliai ízek közül. Ezek azok a gasztronómiai termékek, amelyeket nap mint nap fogyasztanak a Food Valley asztalain. Parmigiano Regg...
Portfólió (10)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play