Olaszország, Pergola
...Még a fekete "festésű" változatban is látszik a különbség. Íme a SEDICINONI BLACK teljes szépségében, a szélességében kifejlesztett sütőkamrával, így az elkészülő ételek könnyen ellenőrizhetők a sütés során. Jellemzők Fekete festés, vízszintesen kifejlesztett sütőkamra, rozsdamentes acél tető alapfelszereltség. Opciók Kocsi, fix tartó, grillező, oldalsó munkafelület, elülső munkafelület, további tűzálló lap, kenyér-pizza lapát, további rácsok és tepsik.
Portfólió (154)
Olaszország, Marmirolo
...A prémium minőségű, részben csíráztatott durum- és lágybúza keverékéből, valamint anyatejből a Molino Magri egy koncentrált félkész terméket fejlesztett ki, amely fokozza a pizza illatát és javítja a pizza eltarthatóságát a sütés után. A házhoz szállított pizza különös figyelmet igényel az időzítésre, az összetevőkre és a tésztákra. A Pizza delivery, MINDEN RENDESEN HASZNÁLT LISZTHEZ HOZZÁADVA...
Portfólió (56)
Olaszország, Mirabello Sannitico
...A forgó fatüzelésű vagy kombinált gáz- és fatüzelésű kemence, téglakupolával és forgó lapokkal, összehasonlítható a hagyományos nápolyi kemencével. Két nyílással rendelkezik: az egyik a pizzák sütésére, a másik a fa elégetésére szolgál. A fa által termelt hamu speciális fiókokba gyűlik össze a kemence alján. A 7 hüvelykes érintőképernyős vezérlőpanel lehetővé teszi a forgási sebesség beállítását, az irány megfordítását, és az időzített sütés kezelését hangjelzéssel. Az inox burkolat egyediséget és fényt kölcsönöz.
Portfólió (3)
Olaszország, Mason Vicentino
... hőeloszlást és stabilitást a sütés során. Ez hozzájárul a termék aromájának megőrzéséhez és a szavatossági idő meghosszabbításához. Sokoldalú jellege gyors hőmérséklet-állítást biztosít. Hatékony hőcserélővel rendelkezik, amely csatornákkal van ellátva a forró füstgázok újrahasznosítására. A töltőajtók rozsdamentes acélból és edzett üvegből készültek. A teljes sütőfelület 4, 6 vagy 9 négyzetméter. A Zoom folyékony és gáz halmazállapotú üzemanyagokkal működik.
Portfólió (10)
...amely hajlamos azonnal kiszáradni a sütés után. Minden referenciánk egy alapból készül, amely a következőkből áll: tej, tojás, liszt, só, bors, valamint zsírszalonna a jobb leveles tészta érdekében. A Crefole leveles tésztáinkból különböző referenciákat készítünk: teljes kiőrlésű Crefole, kukoricadara tésztával készült Crepole, teljes kiőrlésű Crefole, tönkölybúzából készült Crefole. Ezekből születnek a mi ízletes snackjeink is: Crefolini és Crepolini.
Portfólió (10)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play