Olaszország, Trepuzzi
... szaglásnak tartós tengeri saláta illata és friss sós szaga van -Az íz sós és friss ízt árul el Kiváló kísérője a halételeknek, friss kagylóknak és a legdivatosabb sushi-nak és sashimi-nak. Űrtartalom: 70cl - 40%vol...
Portfólió (89)
Olaszország, Orbassano
...A mozzarella és spenót tortellonija íz és könnyedség tökéletes kombinációját kínálja, ideális azok számára, akik a sovány töltelékeket kedvelik, és alternatívát keresnek a klasszikus húsos töltött tésztákhoz. A mozzarella, a ricottával együtt, tökéletes krémességet és állagot biztosít ezeknek a tortelloninak, amelyeket spenótos zöld tésztába csomagoltak.
Portfólió (57)
Olaszország, Sizzano
...Bor minden étkezéshez Fehér húsok Friss és közepes sajtok SZÍN Intenzív rubinpiros ILLAT Fűszeres és virágos jegyek Tipikus borsos jegy ÍZ Sós, kellemesen intenzív Finom és harmonikus tanninok HŐMÉRSÉKLET: 16-18 °C ALKOHOL: 13% vol...
Portfólió (13)
Olaszország, Conegliano
...Szín: Szalmavirágsárga, enyhe zöldes reflexekkel Illat: Az aromák intenzívek, egyértelmű aranyalma utóízzel. Íz: A savas jegyek lágyassággal és helyes ízzel kombinálódnak. Tárolás és tálalás: Az üvegeket hűvös, száraz helyen, fénytől és hőforrásoktól távol kell tárolni. 6–8 °C közötti hőmérsékleten ajánlott tálalni. Egy viszonylag nagy tulipán pohár ajánlott. Párosítás: Élvezhető aperitifként, sós focacciákkal és kekszekkel párosítva, valamint zöldségalapú első fogásokkal vagy grillezett halakkal, illetve sült fehér húsokkal tálalva.
Portfólió (4)
Olaszország, Monteu Roero
...Szőlőfajta: 100% Arneis. Borászat: erjesztés rozsdamentes acél tartályokban 18°C-on, 3 hétig. Érlelés: "sur lies" állapotban való tartózkodás rozsdamentes acél tartályokban körülbelül 8 hónapig. Szín: szalmasárga, enyhén zöldes árnyalatokkal. Illat: finom és virágos, gyümölcsös jegyekkel, amelyek az almára és a érett körtére emlékeztetnek. Íz: sós és telt, tartós lecsengéssel. Alkoholtartalom: ±13,5% Ételpárosítás: kitűnő aperitifként; ajánlott előételekhez, finom első fogásokhoz, halételekhez és fehér húsokhoz. Tálalási hőmérséklet: körülbelül 8°C-on.
Portfólió (10)
Olaszország, Salzano
... tartósítószerek nélkül készülnek. Fókuszunk: JÓ és EGÉSZSÉGES. Úgy döntöttünk, hogy fejlődünk, miközben soha nem hagyjuk el az iparosodást, szilárdan megerősítve magunkat, hogy garantálni tudjuk a biztonságot, a magas minőségi standardokat és a termelési kapacitást. Célunk, hogy javítsuk a termékek minőségét egy tiszta címkézés irányába, amely nem hátráltatja az íz élvezetét. Figyelmet fordítunk...
Portfólió (10)
Olaszország, San Severo
A NEW GENERATION SNACK EGY ÚJ CÉG, AMELY KITALÁLT EGY ÚJ TERMÉKET, A PATITOKIT, EGY EGYEDI SNACKOT. ÖSSZESEN 24 KÜLÖNBÖZŐ ÍZ KAPHATÓ: (ÉLES PAPRIKA, VIDÉKI, HAGYOMÁNYOS, ÍNYCSIKLANDÓ, PARASZT, RUKOLA ÉS GRANA, HALÁSZ, CSIRKE, TEXAS CSIRKE, ERDEI ÍZEK, SZICÍLIAI, MEXIKÓI, SÜLT KRUMPLI, BACON, GRILLEZETT, MEDENCÉS, WURSTEL, PUGLIESE, FEKETE OLÍVA, BORS ÉS ROZMARING). MIND EZEK KIVÁLÓAN...
... megerősíti magát a fára való átmenet során. A kerek, jól kiegyensúlyozott szerkezetet az extraordinary hőmérséklet-ingadozások garantálják. Az azonnal élvezhető Falanghina friss és gyümölcsös aromájával tűnik ki, amelyet egy jellegzetes sós íz kísér, amelyet az effuzív ásványok csapadék alatti oldódása révén nyerünk. Élénk és őszinte aromái egyediek és megkülönböztethetetlenek.
Portfólió (2)
Olaszország, Montesano Sulla Marcellana
...tartósítószerek, mártások, krémek, pestók és könnyen elkészíthető köretek, amelyeket gyorsan el lehet készíteni vagy falatozni egy aperitif során, vagy barátokkal a tévésorozatok vagy focimeccsek előtt. Ebben az online boltban markáns déli akcentussal rendelkező helyi termékeket találsz. Az a "valódi íz", amely minden boccacciából árad, nemcsak a termékek kézművességére utal, hanem, és főként, arra a...
Olaszország, Segrate
Az Unica Il Cestino di pane s.a.s. 2013-ban alakult azzal a céllal, hogy valami különlegeset hozzon létre az ételek tálalásához. A Cestino di Pane egy sokoldalú termék, amelyet kifejezetten a vendéglátóipar számára terveztek, és lehetővé teszi, hogy meleg és hideg ételek tálalására is használják. A só alacsony jelenléte és a semleges íz lehetővé teszi, hogy édes és sós ételekhez egyaránt...
... bővíteni menüjüket pisztácia, mandula, mogyoró vagy dió alapú édes és sós specialitásokkal, keresve az eredeti, ritka és értékes ízeket, ahol az íz határozott, tökéletes, képes meggyőzni minden ízlelőbimbót és elbűvölni.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play