Franciaország, Luneville
A Mathé laboratóriumok, amelyek egyesültek a LOR'N PACK céggel, természetes ízek és színezékek széles választékát formulálják és gyártják az élelmiszeripar számára: fagylaltok, péksütemények, cukrászati termékek, italok (sörök, szirupok, alkoholok, gyümölcslevek), e-folyadékok (e-cigarettákhoz). Virág-, fűszer-, gyümölcs- és aromás ízeink, valamint színezékeink alkalmasak vízben és zsírban oldó...
Portfólió (25)
Franciaország, Herblay-Sur-Seine
...Élelmiszer, amely hántolt és pörkölt Sacha Inchi magvakból készült. Természetes Sós Fűszeres Karamellizált Eredet: Peru BOTANIKAI NÉV: Plukenetia volubilis, L. Eredet: Plukenetia volubilis L: Peru Termék: Hántolt Sacha Inchi magvak Szín: Arany SZAG: Karakterisztikus Íz: Karakterisztikus Megjelenés: Szilárd, ropogós Nedvesség g / 100g: ≤3.0 Fehérje g / 100 g: ≥27.5 Zsír g / 100 g: ≥43.0 Peroxid...
Portfólió (17)
Franciaország, Charbonnières-Les-Bains
... Nutty Farmer ezeket Belgiumba hozza, és néhány varázslatos kísérlet után megszülettek a 6 egyedi íz. A 100%-ban Fairtrade diók a burkinai kisgazdák és a természet legnagyobb tiszteletben tartásával készülnek. Minden íz egy afrikai vadállatot képvisel.
Portfólió (34)
Franciaország, Saint-Bris-Le-Vineux
...Halvány szín ezüstös reflexekkel. Citrus és friss fehér húsú gyümölcsök (körte, őszibarack) jegyei. Friss és aromás, az íz savanykás, sós lecsengéssel.
Portfólió (60)
Franciaország, Carpentras
...A füge ízű száraz kolbász, egy igazi édes élvezet! Egy lágy és finom íz, amely kényezteti az ízlelőbimbókat. Egy kiegyensúlyozott édes-sós keverék, amely könnyed és légies. Kis plusz: A füge ízű száraz kolbász jól illik egy jó vörösborhoz, valamint egy száraz és gyümölcsös fehérborhoz is. További édes/sós keveréket kínál, amelyet hozzáadhat a gyönyörű sajttálaihoz. A trüffeles és vargányás...
Portfólió (16)
Franciaország, Paris
... természetes kozmetikumok készítésére is alkalmas. Gazdag és intenzív íze minden kulináris alkotását feldobja. Ajánlott légmentesen zárt edényben tárolni, a hűtőszekrény gyümölcs- és zöldségrekeszében. Aromás és vizuális tulajdonságai néhány perc elteltével visszatérnek szobahőmérsékleten. Megjelenés: Zsíros, olajos, fényes és rugalmas hüvelyek. Aroma és íz: Csokoládés, intenzív és gyümölcsös vanília. Felhasználás: Áztatás, tejszín, péksütemény, fagylalt, joghurt, csokoládé, sós és édes receptek.
Portfólió (8)
Franciaország, Quincampoix
...“Mezcal” – Vad agávé – Espadin – 0,7 literes palack 45% | espadin agávé Eredet: San Luis del Río – Oaxaca – Mexikó Termelő: Koch Kóstolási jegyzetek: Illat: száraz és ásványos, nagyon enyhén füstös. Egy leheletnyi mandarin citrom. Íz: a kóstolás során nagyon lágy és rendkívül sima textúrájú. Az ásványos jelleg mellett erdei ízek és uborkavíz jelenik meg. A lecsengés enyhén sós. Egy nagyon sikeres espadin mezcal, amely a terroirjára jellemző. A mezcal vitorlás hajón érkezett a Gallant fedélzetén 2023-ban.
Portfólió (18)
Franciaország, Malataverne
... vidéki pástétom, mivel kevésbé zsíros, a baszk pástétom enyhén fűszerezett Espelette borssal az íz kedvéért, mindig széles közönségnek tetszik. A baszk pástétom lényeges sajátossága a sertésgoulash (kevésbé zsíros, nagyon ízletes hús) használatából ered, amely a sertésmájjal keveredik, ez a finom elegy annyira kedvelt. A baszk pástétom édes vagy csípős, az ízlések és vágyak szerint, mindenféleképpen élvezhető.
Portfólió (188)
Franciaország, Plérin
...Eredetiséget keres az aperitifhez? Engedje, hogy meglepjük sós kekszeinkkel! Miért ne próbálná ki francia Emmental és Fleur de Sel sós kekszeinket? Ez a gazdag emmental íz, a végén egy csipet sóval megbolondítva csak Önre vár. Energia: 2219 kj / 531 kcal Zsírok: 30 g Amelyből telített zsírsavak: 21 g Szénhidrátok: 51 g Amelyből cukrok: 7,2 g Fehérjék: 13 g Só: 2,1 g...
Portfólió (10)
Franciaország, Furiani
... paradicsomszószt korzikai juhsajttal. - Egy üveg friss fogyasztásra szánt sárgarépa-kömény krémet. - Egy csomag ízletes chorizós kekszet, amely tökéletesen illik minden sós kenhető termékünkhöz. Referencia:GDCOFFRE...
Portfólió (97)
Franciaország, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... tanácsok követésével: A teljes ízélmény érdekében hagyja ázni 1 evőkanál jól megpakolt bio bazsalikomot 2 evőkanál olívaolajban. Várjon 15 percet a fogyasztás előtt. Sima és fűszeres ízével ezt a bio bazsalikomot bármilyen zöldséggel, különösen paradicsommal, de húsokkal és halakkal is párosíthatja. Ezen kívül sós sorbetekben (például kecskesajtos/bazsalikomos) vagy gyümölcssalátákban is felhasználható. AB címke - Ecocert Fém doboz. Nettó súly 6g. Ezt a terméket csak utántöltőként is rendelheti...
Portfólió (198)
Franciaország, Melesse
...üdítőitalok és alkoholos italok,... Alternatív karamell „megoldásaink”, amelyek többsége biogazdálkodás által tanúsított, gyümölcsökből vagy zöldségekből származnak. Ezeket a természetesen édes mátrixok hőkezelésének hatásával nyerjük, és optimális egyensúlyt mutatnak a stabilitás, az íz és a szín között. Ezek beilleszkednek élelmiszer-színezékek termékcsaládunkba, amely lehetővé teszi számunkra, hogy széles színpalettát kínáljunk az összes élelmiszeripari alkalmazáshoz.
Portfólió (8)
Franciaország, Rungis
Franciaország, Paris
...Egy húsos textúra, enyhe ropogóság és egy gazdag gyümölcsös íz, a Kalamata fekete olíva meghódította az aperitif világát, és nem csupán egy pohár ouzo vagy tsipouro mellett! A Peloponnészoszon, Kalamata régiója közelében termesztett olíva a fekete/lila színéről, mandula alakjáról és sima héjáról ismerhető fel. Szüretünket kizárólag kézzel, érett állapotban végezzük, amikor a gyümölcs megkapja...
Portfólió (21)
Franciaország, Paris
...Rövid leírás: A sügér ikra, más néven "boutargue", egy prémium mediterrán delicatessz. Ez a szárított és sózott sügér tojás. • Textúra: Szilárd és enyhén rugalmas textúrájú. • Íz: A poutargue íze sós és intenzív, hangsúlyos tengeri jegyekkel. Néhányan umami ízként írják le, amely a kaviárra emlékeztet. • Kulinaris felhasználás: A poutargue-t általában vékonyra szeletelik, és önállóan vagy pirítósokkal, salátákkal vagy más ételekkel tálalják.
Portfólió (29)
Franciaország, Talant
...Ez a Természetes Élelmiszer Aromája, Sós Vajkaramell ízével minden édes elkészítését ízesíti, kerek és ízletes íze elengedhetetlenné teszi ezt az aromát. A természetes élelmiszer aromája finoman kiemeli a tortákat, péksüteményeket, habokat, cukorkákat, makaronokat... Ideális egy már meglévő íz felerősítésére az elkészítés során. Ennek az aromának a folyékony formája lehetővé teszi a pontosabb adagolást. Az élelmiszer aromák használata időmegtakarítást jelent, valamint a receptek ízének állandóságát biztosítja. Referencia: ARON87 Készleten: 47 Termék Méretek: 30ml - Sós Vajkaramell Liter: 0.03...
Portfólió (192)
Franciaország, Ostwald
...-30%-ban más lisztekkel keverve, kenyér- és sütemény tésztákban, édes és sós ételekben, szószok sűrítésére, smoothie-kban vagy fehérje shake-ekben. Tárolás: zárt edényben, száraz helyen, fénytől és hőtől védve. Az íz megőrzése érdekében fogyassza el három hónapon belül a felbontás után, vagy tárolja hűtőben. *Allergének: nyomokban glutént tartalmazhat. Yuka értékelés: 100/100 Tartalom: 250g-tól...
Portfólió (12)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
... a sós jegyekkel, azonnal arra ösztönözve, hogy újra belevessük magunkat. Egy igazi klasszikus, amit minden whisky kedvelőnek ismernie kell! A ház: 1894-ben, egy sake termelő családban született Masataka Taketsuru ma a japán whisky atyjaként ismert. Kémikusként végzett tanulmányai után a Settsu Shuzo céghez került, amely 1918-ban Skóciába küldte, hogy ott tanuljon. Masataka szenvedélyesen beleszeretett a whiskybe, és úgy döntött, hogy életét ennek szenteli. Típus: Single Malt Whisky Űrtartalom: 70cl Alkoholtartalom: 45%...
Portfólió (321)
Franciaország, Poitiers
...A szájban egy sós íz található, amely a tőzeg után következik. Ezután gyümölcsös és fűszeres jegyek jelennek meg, mielőtt egy tartós lecsengés következik, amely erőteljesen visszahozza ezt a tőzeges karaktert.
Portfólió (195)
Franciaország, Auxerre
...":"Eredetvédett címke","Cépage":"Chenin","Bouche":"Édes gyümölcsös íz, ahol nagyon enyhén megjelenik a sós savasság, a lágy cukor dominál","Temps de garde":"Csúcs – még 5 évig eltartható","Œil":"Tiszta sárga, az évek pincében való érlelésével nemesedett","Taux d'alcoolémie":"12%","Vinification":"Helyi élesztők. Erjesztés és érlelés: szabályozott hőmérsékleten történő erjesztés és 8 hónapos érlelés tartályban. Maradék cukor: 16g/l","Millésime":"2005","Domaine":"Vincent Denis Pincészet","Culture":"Hagyományos"}...
Portfólió (190)
Franciaország, Gennevilliers
... hagyományos kézműves termék, amelyet kizárólag a Seneafood számára készítettek. Hozzávalók: Madd (Zaban, saba senegalansis) 50%, cukor 45%, víz 4%, só 1% Domináns íz: Enyhén savanykás Textúra: magokat tartalmaz Fogyasztási javaslat: Fűszerezze ízlés szerint (sós, csípős vagy édes)...
Portfólió (9)
Franciaország, Ham
...-édes” ételeibe is, hogy egy eredeti és meglepő csavart adjon receptjeinek. A termék előnye: A borsmenta zselé intenzív frissességet ad kulináris alkotásainak. Élénk és üdítő íze serkenti az ízlelőbimbókat és felébreszti az érzékeket. Íz és aroma: Mentolos és friss...
Portfólió (127)
Franciaország, Paris
...Fedezd fel az Armagnac-ot másképp! Ez a fiatal házasítás a "Flakonok meghívás" sorozat része. 40 % alkoholtartalom / 500 ml-es flakon Kóstolási jegyzetek: Könnyű narancsszín, csillogó arany reflexekkel. Intenzív körte-, barack- és szilvaaromák, sós vajjal karamellizálva, valamint virágos hársfás jegyek. Lágy íz, ahol a gyümölcsös aromák könnyedsége, jácint és hárs jegyek, valamint egy meglepő...
Portfólió (26)
Franciaország, Fouquereuil
... (testreszabható) Rakodás: 680 karát/20GP 760 zsák/20GP Kapacitás: 1000 MT/HÓ Szállítási határidő: 2 hét a P/I (pro forma számla) után Fizetési feltételek: T/T (Telegraphic Transfer), D/P (Dokumentumok ellenében), L/C (Hitellevél) Ár feltételek: FOB (Franco a fedélzeten), CNF (Költség és Fuvardíj), CIF (Költség, Biztosítás és Fuvardíj) Egyéb földimogyoróból készült termékek: Földimogyoró héj Piros héjú földimogyoró Pörkölt földimogyoró héj Sós pörkölt földimogyoró Földimogyoró vaj Pörkölt földimogyoró darabok...
Portfólió (10)
Franciaország, Angerville
...A Fabster egy természetes, tanúsított ízekre (tanúsított élelmiszer-ízek és nem élelmiszer-ízek) és élelmiszer-színezékekre specializálódott vállalat. A Fabster, mint francia íz- és színezékgyártó, szakértői csapatával közös szenvedélye az "ízformuláció". A Fabster célja ízek tervezése és gyártása, beleértve az édes ízeket, sós ízeket, természetes ízeket, e-folyadékokat elektronikus cigarettákhoz...
Franciaország, Marseille
... igényeinek. A szakembereknek (zöldségesek, éttermek, cukrászok, beszerzési központok vagy vendéglátóipari szakemberek, CHR) közvetlenül és a legjobb áron kínálunk pörkölt szárított gyümölcsöket! Így egy teljes választékot kínálunk nyers, pörkölt sós vagy só NÉLKÜL pörkölt, Kacher tanúsítvánnyal rendelkező szárított gyümölcsökből. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk további információkért!
Portfólió (145)
Franciaország, Etaules
...valamint jól meghatározott ízre tegyenek szert. - Különleges királyi osztrigáink: egy prémium termék, amely minden figyelmünket élvezi: a világos vízben nagyon alacsony sűrűség, specifikus hidraulika, és bőséges táplálék biztosítja a kivételesen sűrű hús megszerzését, amely sós, majd édes ízt ad, nagyon hosszan a szájban. Kiemelkedő egyensúly a lágy és a sós íz között.
Franciaország, St Clement Sur Valsonne
... tudásunkat számos receptre alkalmazzuk: leveles tészta, sós és édes omlós tészta, briós tészta, számos lehetőséget nyitva meg. Kínálunk: A VAL SOANNAN TERMÉKEI széles választékot kínálnak, amely lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy lefedjék az étkezések különböző pillanatait, minőségi, kulináris és változatos termékkínálattal. A quiche, torta és édes-sós tarteletták alapjai, különböző méretekben és alkalmazásokban. Ez a nyers, fagyasztott termékcsalád készen áll a szakemberek általi töltésre.
Franciaország, Chazelles Sur Lyon
... és alapanyagokból készülnek, színezékek, tartósítószerek és aromák nélkül. Palmaolaj nélküli kenhető krémek gyártója, kakaóból. Speculoos krém, mogyorós töltelékek, cukormentes termékek cukorbetegek számára stb. Határtalan kreativitás, képzeletbeli őrület, íz kiemelése, hagyomány, mesterségbeli tudás és gyártási titkok születnek meg a pezsgő, ropogós kenhető krémekben, AOC Espelette borssal, sós vajkaramellával, speculoos krémmel és másokkal.
Franciaország, Quiberon
... rendelkeznek, mint például pralinék, ganache-ok, karamellák, nugátok, marcipánok… Látogasson el az Henri Le Roux online boltjába, hogy felfedezze a kifinomultságot és a finomságot! Itt megtalálja fekete vagy tejcsokoládéink válogatásait, valamint a nemes eredetű kakaóból készült csokoládétábláinkat! Emellett kóstolja meg Henri Le Roux karamelláit is, a finom CBS®-en kívül több mint 10 gyümölcsös íz is felfedezésre vár! Ne feledkezzen meg más finomságainkról sem: a Caramélier®, CBS®-alapú kenhető krém, vagy a Bonsoncoeur®, finom csokoládés kenhető krém.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play