Olaszország, Radicofani
...A tej a származási területekről származik, ahogyan azt a Pecorino DOP kezelésére és gyártására vonatkozó szabályozás előírja. A tej alvasztása 35 és 38 °C közötti hőmérsékleten történik, és a túró darabolása kukorica szemcse méretűre kell, hogy legyen. A forma súlya 1,000 kg-tól 3,500 kg-ig terjedhet. A mi termelésünk körülbelül 1,800 kg-os formát mutat, és legalább 120 napig érlelik. Az illata intenzív, íze pedig finoman határozott.
Portfólió (48)
... jellegzetes hengeres formájáról ismert, amelynek oldalsó széle – vagy pereme – enyhén domború. A hengeres forma átmérője 35 és 45 cm között változik, minimális súlya 24 kg. A gyártás során a tejet először lefejtik, majd borjúalvasztóval keverik; az így kapott túró hőmérsékletét 53°-56°-ra emelik, ezért a Grana Padano főtt tésztájú sajtnak számít. A túrószemcséket ezután pihenni hagyják, hogy összesűrűsödjenek, majd formákba kerülnek, ahol legalább két napig maradnak.
Portfólió (10)
Olaszország, Parma
... garantál. Más fontos jellemzők közé tartozik az IP65 védettségi fokozat, a csökkentett méretek és a minimális karbantartási igény. A keverő gyors szerszámcserére lett tervezve a különböző feldolgozási szakaszokhoz: fűtés és főzés, a túró vágásával történő tűzés, a dupla fenekek végső tisztítása.
Portfólió (47)
Olaszország, Zafferana Etnea
...Provola, húzott túró). A Zappalà képes különböző termékeket fagyasztani, adagolni (rendszeres vagy különleges formákban) és szeletelni. Az kiváló táplálkozási és organoleptikus tulajdonságok mellett a Zappalà termékek abszolút biztonságot nyújtanak a fogyasztás során: HACCP, BRC, IFS minősítések.
Olaszország, Marano Vicentino

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play