Olaszország, Fidenza
A Bertelli Formaggi S.r.l., négy generáció óta jelen van a piacon, kiváló minőségű érlelt és friss sajtokat kínál. Számos európai vállalkozás számára referencia pont vagyunk, nemcsak a 12 hónaptól 60 hónapig érlelt "Parmigiano Reggiano" sajtok, hanem a hagyományos olasz kecske- és juhsajtok beszerzésében is. Típikus felvágottakat is kínálunk, mint például "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Pro...
Portfólió (54)
Olaszország, Marmirolo
...Ideális panírozáshoz, lisztezéshez és bundázáshoz bármilyen sütésre szánt élelmiszerhez, mint például hal, hús, zöldségek. A FRIGGI ORO tökéletesen tapad az élelmiszerhez, és hosszabb ideig tiszta olajat hagy. Csökkenti a zsírfelszívódást, és mindig ropogós, könnyű és emészthető sütést tesz lehetővé. 10KG...
Portfólió (56)
Olaszország, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Kiváló minőségű sertéshúsból, közepes őrlésű és kockázott zsírból készül, kollagénbélbe töltve és érlelve. PROSCIUTTO - sertéscomb "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Kiváló minőségű sertéshúsból készült, tipikus toszkán felvágott, kollagénbélbe töltve, ánizsmaggal ízesítve. PANCETTA tiszta sertésből, feltekerve vagy kiterítve, sózva és toszkán módra érlelve.
Portfólió (7)
Olaszország, Parma
... Parmában, ami a culatellót egyedülálló mesterművé teszi. Hideg, ködös telek, tavaszi szellők, perzselő nyári meleg és a szelet intenzív vörös színű lesz, illata illatos ibolyát, nedves füvet idéz, gazdag íze, szilárd, tiszta édessége van. Végül a Podere Bottone érlelő pincéinkben Bussetóban, minimum 12 hónap után, de a pince és az évszakok alakulása szerint akár 16-18 hónap múlva is, tökéletesek lesznek.
Portfólió (10)
Olaszország, Langhirano
...Ez a természet és az ember mesterműve. Ebből a földből származik, a tiszta hagyomány tiszteletéből, a kézművesség bölcsességéből, amely minden sonkát az olasz ízek mesterművévé tesz. Csak olasz sertéscombok, friss hús, soha nem fagyasztott, feldolgozott, gondozott és érlelt olyan gondossággal, amely ennek a földnek, hagyományának, levegőjének és éghajlatának kizárólagos öröksége. Közepes méret: kg. 9.5-11 Darabok száma: 2...
Portfólió (3)
Olaszország, Orentano Castelfranco Di Sotto
... nagymamáink is tették, tiszteletben tartva a toszkán konyha valódi és tiszta hagyományait, hús, zöldségek (zeller, hagyma és sárgarépa), extra szűz olívaolaj, só, bors és természetes fűszerek felhasználásával, tehát glutamátok, ízfokozók, tartósítószerek vagy színezékek nélkül. Biztosan a mi szószaink nem lesznek olcsók, mivel a vállalat nem szolgálja ki a nagykereskedelmet, hanem csak gasztronómiákat, éttermeket, hentesboltokat és bármilyen más, minőségi termékekkel foglalkozó tevékenységet. Vállalatunk nyitva áll bárki előtt, aki szeretné meglátogatni, mielőtt megvásárolná termékeinket.
Portfólió (1)
Olaszország, Chiuro
... Semogóban található, tökéletesen alkalmas a De 'BAITA' sonka és a De 'BAITA' speck érlelésére, kihasználva a magashegyi (1459 m tengerszint felett) tiszta és friss levegő előnyét. Folyamatos munkánknak, egy család és egy összetartó csapat erős szenvedélyének és elkötelezettségének köszönhetően termékeink elérik azt a megkülönböztető és utánozhatatlan érintést, amely jellemzi egyediségüket és kiválóságukat.
...AGRITURIZMUS BIOLOGIKUS CA' DE FRA' A SESTOLA (MODENA), Biológiai Termelés, Értékesítés és Vendéglátás. Online értékesítés biológiai termékeinkből: méz, tartósítószerek, lekvárok, nektárok, tiszta gyümölcslé, tejtermékek, hús, gabonák és lisztek.
Olaszország, Montegiorgio
1932 óta Guido Marzetti gabonamalom tevékenységet folytat kőmalommal és sertéstenyésztéssel. Nyers és főtt sonkák, mortadellák és tiszta sertéshúsból készült felvágottak, jódos sóval. Magas minőségű, hazai főtt sonka friss hazai sertéscombból, gluténmentes, laktózmentes.
Olaszország, Lomazzo
Nyúltenyésztés. Tiszta fajták és hús keresztezések. Állatok minden korosztályban, a választástól a vágási korig. Szaporítók és nőstények.
Olaszország, San Demetrio Corone
Tiszta Sertéshús Felvágottak TANÚSÍTOTT CÉG: ISO 9001:2000 és IFS...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre