Franciaország, Baron
A VIGNOBLES GARZARO 70 hektár szőlőt művel Baronban, az Entre-Deux-Mers régióban, valamint 10 hektárt a Libournais legnevesebb borvidékein: Pomerol, Lalande-de-Pomerol és Saint-Emilion-Grand-Cru területén. A Baronban található, agyagos-mészkő dombokon elhelyezkedő szőlők lehetővé teszik a nemes szőlőfajták, mint a Merlot, Cabernet franc és Sauvignon számára, hogy a legjobbat nyújtsák. Pomerolban és St Emilionban a mély, homokos és kavicsos talajok nagyon elegáns karakterű borokat adnak.
Franciaország, Cahuzac Sur Vère
A SALETTES KASTÉLY a Premières Côtes szívében található, Gaillac és Cordes között, Franciaország dél-nyugati részén. A kastély szőlőültetvénye 32 hektáron terül el, egy nagyon kedvező agyagos-mészkő talajon, a szőlők átlagos életkora 40 év. A Földközi-tenger és az Atlanti-óceán között elhelyezkedő klíma, amelyben a szőlők fejlődnek, szintén kivételes. A SALETTES KASTÉLY a GAILLAC borvidék tipikus szőlőfajtáit, mint a Duras és Braucol a vörösborokhoz, valamint a Mauzac és Loin de l’œil a fehérborokhoz, házasítja, hogy kiváló minőségű borokat állítson elő.
Franciaország, Fronton
A CHÂTEAU CRANSAC körülbelül 150 hektáros területet foglal magában, amelyből 50 hektár szőlőültetvény. A birtok a Tarn régi teraszain helyezkedik el, és a szőlők Boulbènes, homokos iszapos talajon vannak ültetve. 49 hektáron vörösbort, 1 hektáron pedig fehérbort termelnek, a szőlőültetvény átlagos életkora 30 év. A birtok szőlőfajtái: 53% Négrette, 16% Cabernet Franc, 14% Gamay, 11% Syrah és 6% egyéb fajták a vörösbor előállításához, míg a fehérborhoz 100% Sauvignon. A CHÂTEAU CRANSAC független borászként állja meg a helyét.
Franciaország, Soussans
A Château TAYAC egy családi birtok. A Soussans kavicsos dombjaira telepített szőlőültetvény a Médocban található, és 37 hektáron terül el a neves Margaux appelláció szívében. A Château TAYAC-ot a PORTET család irányítja, akik négy generáció óta borkészítők. A COUSINIE módszert alkalmazzák a birtokon, amely lehetővé teszi a szőlők számára a gazdag tápanyagellátást, miközben jelentősen csökkenti a...
Portfólió (7)
Spanyolország, La Seca
Mi vagyunk Spanyolország első borászat, amely jégbort készít és forgalmaz. Mi vagyunk az egyetlen olyan borászat, ahol az összes szőlő saját, régi és organikus. Apánk volt az úttörő, aki behozta a finom vörös szőlőt a térségbe, így mi voltunk az elsők, akik vörös szőlőt termesztettek, ezért a legöregebb vörös szőlők a miénk. Örököltük szüleink összes szőlőültetvényét, és mint ők, mi is ugyanazzal...
Borok és válogatott szőlők nagy- és kiskereskedelme...
... értékeljük a bor telítettségét, intenzitását, savasságát és édességét, mielőtt különböző együttműködési megállapodásokat kötünk helyi olasz borászokkal. Minden kiváló olasz borunkat megfelelően szállítjuk haza Dániába. Professzionális szállítmányozó cégekkel dolgozunk együtt, hogy biztosítsuk, hogy a bor ne fagyjon meg és ne hűljön le a szállítás során. Ha a bor lehűl, a maradék cukor leülepszik. Partnereink hűtött teherautókkal dolgoznak, amelyek állandó hőmérsékletet tartanak fenn, így megőrizve a borok jó minőségét.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre