Portugália, Lisbon
...A sósav 31% színtelen, átlátszó folyadék Más néven muriatikus sav vagy só szelleme Ez a hidrogén-klorid vizes oldata, kémiai képlete HCl(aq) Fizikai jellemzők: A HCl egy erős és rendkívül maró sav Sárgás folyadék, jellegzetes csípős szaggal, vízben oldódik, alkoholt oldja, de szénhidrogénekben nem oldódik. Stabilitás és reakciók: Stabil és nem kompatibilis fémekkel, szerves anyagokkal, lúgokkal...
Portfólió (93)
Spanyolország, La Garriga
... területein és Ázsia egyes részein nő. Nagyra értékelik aromáját és csípős ízét, és fűszerként használják a mediterrán konyhában. Tulajdonságok: Az ajedrea illóolaja számos kémiai vegyületet tartalmaz, beleértve a timolt, karvakrolt, p-cimént és gamma-terpinént, amelyek gombaellenes, antibakteriális, antivirális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal ruházzák fel. Ezenkívül antioxidáns és fájdalomcsillapító hatásait is bizonyították. Botanikai név: Satureja montana INCI: Satureia Montana Oil Család: Labiadas Felhasznált rész: Virágzó csúcsok CAS: 8016-68-0 / 90106-57-3 EINECS: 290-280-2...
Portfólió (141)
Lengyelország, Brzozów
...A kenderolaj nyers olaj. Nagyon eredeti ízéről ismert, világos diójegyekkel és csípős utóízzel. Az olaj gazdag EFA zsírsavakban, és ideális omega-6 és omega-3 arányt tartalmaz, azaz 3:1, amely hozzájárul a test lipidjeinek szabályozásához és támogatja a toxinok eltávolítását a szervezetből. A benne található E-vitamin antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású, a K-vitamin - amely a megfelelő...
Portfólió (781)
Spanyolország, Majadahonda-Madrid
... intenzitással kellemesen nyilvánul meg, enyhe asztringens jegyekkel és zöld banán aromákkal kombinálva, amelyek retronazálisan fokozatosan csípős tónusokkal keverednek. Összességében ez egy zöld profilú, kiegyensúlyozott és kellemes ízű olaj.
Portfólió (15)
Ausztria, Wolfsberg
... még sok mást tartalmaz. A mi moringa porunk nagyon magas finomsági fokkal rendelkezik, a legmagasabb biohasznosulással, és ideális kiegészítője az étrendjének! -Mikrofinom őrlés az optimális felszívódás érdekében - Ideális italokba keveréshez, joghurt, turmixok és kása készítéséhez, valamint ételek finomításához - Természetesen csípős íz, irritáló keserű anyagok nélkül - Támogathatja a fogyást tisztító és méregtelenítő tulajdonságai miatt. - Ajánlott adagolás: naponta 1-2 alkalommal kb. 1 teáskanál por italokban vagy nassolnivalókban...
Portfólió (82)
Spanyolország, El Puntal (murcia)
...A kámfor egy szilárd, kristályos szerves vegyület, amely jellegzetes erős és csípős aromájáról ismert. A kámforfa (Cinnamomum camphora) kivonatából származik vagy kémiailag szintetizálják, széles körben használják a hagyományos és modern orvoslásban. Gyógyszeripari termékekben a kámfort fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és antiszeptikus tulajdonságai miatt értékelik, gyakran alkalmazzák...
Portfólió (204)
Spanyolország, Zaragoza
...Ez az olaj főként olyan olajbogyófajtákból származik, mint a Picual, Arbequina, Hojiblanca és Cornicabra, többek között. A Picual a legelterjedtebb, és robusztus ízével, amelyben keserű és csípős jegyek is fellelhetők, valamint magas olajsavtartalmával tűnik ki, ami különösen egészséges és ellenállóvá teszi az oxidációval szemben. Az Arbequina ezzel szemben lágyabb olajat termel, gyümölcsös és...
Portfólió (21)
Franciaország, Gonesse
...A MIL BRICK L’Authentique "Les Feuilles de Brick Piment x10" egy kivételes kulináris termék, amelyet gondosan készítettek Franciaországban. Ezek a brick lapok magas minőségű összetevőkből állnak, beleértve a búzalisztet, vizet, sót és természetes chili aromákat, amelyek enyhén csípős ízt kínálnak, ami fokozza az ételek ízét. Ideálisak ropogós és ízletes előételek készítésére, legyen szó...
Portfólió (33)
Olaszország, Giuliano
...Liszt "00", víz, anyaméz (természetes élesztő 0-ás típusú puha búzalisztből por formájában, élesztő, malátázott gabonaliszt), só, napraforgóolaj, olívaolaj, paradicsom, mozzarella, csípős szalámi, extra szűz olívaolaj...
Portfólió (129)
Bulgária, Sofia
... narancsvöröstől a sötétvörösig, és az íz lehet keserűen csípős vagy édesen csípős. A füstölt paprikát gyakran használják olyan ételekben, mint a gulyás, egy lassan főtt vörös húsú pörkölt zöldségekkel, hagymával, burgonyával és tejföllel a tetején, mint befejező elem. Jó ötlet az fűszert egy kis olívaolajjal keverni, kevesebb mint egy percig, alacsony hőfokon. Csomagolás: 125g, 250g és nagykereskedelmi.
Portfólió (154)
Franciaország, Avançon
...A méz hagymaecet tökéletes fúziója a méz édes ízének és a hagyma csípős ízének. Ez az ecet ideális azok számára, akik ízletes alternatívát keresnek a hagyományos ecetekhez. Használható saláták, húsok ízesítésére, vagy akár finom szószok készítésére is. Édes íze és egyedi aromája miatt a gasztronómák és a kezdő séfek kedvenc hozzávalója.A kivételes íze mellett a méz hagymaecet egészségügyi...
Portfólió (62)
Szlovénia, Ljubljana
...A Dr. Kent™ CBD SPORT ZSELÉ a karok, lábak, nyak és hát ápolására és masszírozására szolgál, különösen intenzív sport vagy fizikai aktivitás után. Kender (Cannabis sativa L.) kivonatot, mentolt, csípős paprika kivonatot, szegfűszeg illóolajat és eukaliptusz illóolajat tartalmaz. A termék hűsítő érzést nyújt, majd ezt követően melegít, a gondosan kiválasztott összetevők hatásának köszönhetően.
Portfólió (185)
Hollandia, Raalte
...A hidrobromosav (HBr) egy erős sav, amely hidrogénből és brómból áll. Színtelen folyadék, éles, csípős szaggal rendelkezik. Ez a hatékony sav széles körben használatos különböző iparágakban, így alapvető kémiai vegyületnek számít. Alkalmazások a Hidrobromosavban* 1. *Gyógyszeripar*: A hidrobromosavat gyógyszerek és gyógyszerek szintézisében használják. Kulcsszerepet játszik olyan gyógyszerek...
Portfólió (45)
Franciaország, Carpentras
...A fűszeres szárazkolbász, egy ízbomba a szájban! Finom és egyben hangsúlyos íz, csípős, de nem égető. Itt meleg van, vagy csak mi? A mi Espelette borsos szárazkolbászunk fel fogja pezsdíteni az ízlelőbimbóit. Tökéletes fűszerarány, ami nem túl csípős. Kis plusz: A fűszeres szárazkolbász tökéletesen illik egy jó, testes és erőteljes vörösborhoz, amely szembeszáll a kolbász csípős ízével! UGS...
Portfólió (16)
Franciaország, Saint-Pee-Sur-Nivelle
... értük el: egy csípős és egy zöld változattal. Az első egy abszolút frissességérzetet ad, míg a második lágyítja ezt a finom keveréket. Receptünket természetes borsmenta és borsmenta levelek esszenciáiból készítjük, amelyeket desztillációval nyerünk ki. Azt is tudnia kell, hogy ez a gyönyörű zöld szín, amelyet a Menta mutat, nem rejti el a cukor feleslegét, és csak fokozza a frissesség hatását a szájban.
Portfólió (58)
Olaszország, Fidenza
A Bertelli Formaggi S.r.l., négy generáció óta jelen van a piacon, kiváló minőségű érlelt és friss sajtokat kínál. Számos európai vállalkozás számára referencia pont vagyunk, nemcsak a 12 hónaptól 60 hónapig érlelt "Parmigiano Reggiano" sajtok, hanem a hagyományos olasz kecske- és juhsajtok beszerzésében is. Típikus felvágottakat is kínálunk, mint például "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Pro...
Portfólió (54)
Franciaország, Charbonnières-Les-Bains
...Füstös fűszerekkel és csípős fűszerekkel ízesített kesudió A Diófarmár élénk életet él, tele kalandokkal! Amikor süt a nap, semmi sem boldogítja jobban, mint barátokkal közösen grillezni. Minden alkalommal meglepi barátait azzal a titkos keverékkel, amelyet csípős fűszerekkel készít, amelyeket egy texasi utazás során hozott haza. Az este mindig így kezdődik, de sosem tudni, hogyan ér véget... A...
Portfólió (34)
Magyarország, Szeged
...A fekete fokhagyma egy olyan feldolgozási folyamat eredménye, amely a hagyományos fehér fokhagymát gyökeresen megváltoztatja. Az érlelési idő alatt a fokhagyma cukortartalma természetes úton megnő, míg az erős, csípős ízéből édes, karamellizált ízek fejlődnek ki. A fekete fokhagyma por egy finom, porított változata ennek az átalakított fokhagymának. A fekete fokhagyma por sokoldalúan...
Portfólió (5)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
... sótartalmú, savas háttérrel és csípős savanyú árnyalatokkal, amelyek mély érlelésre utalnak. **Eredet:** Palencia **Tej típusa:** Teljes és nyers churra juhtej **Elkészítési mód:** Enzimatikus alvadás **Rennet:** Állati rennet fiatal bárányból **Család típusa:** Nyomott, nem főtt érlelt sajt, penészes/mosott héjjal **Érlelés:** Tizenkét és tizenöt hónap között. **ES:** 70.22 **MG/ES:** 55% **pH:** 5.3 **CINa:** 2%...
Portfólió (43)
Olaszország, Pasturo
...hogy elősegítsék a gorgonzolára jellemző penészgombák fejlődését, amelyek meghatározzák a zöld színeződést (érlelés). A tészta egybefüggő, szalmasárga színű, gazdag fényes zöld penészgombák fejlődésével tarkított. Határozott, csípős, jellegzetes ízű. Átlagos súly: 12 kg Minimális érlelés: 90 nap...
Portfólió (7)
Bulgária, Veliko Tarnovo
...Hunkar Természetes és Egészséges Étel Finom Pepperoni Pizza: Fűszeres Ízek Tánca A Finom Pepperoni Pizza, a Hunkar Természetes és Egészséges Étel különleges sorozata, olyan élményt kínál, amely túllép a ízek határain. Ez a pizza vékony tésztáját fűszeres pepperoni szeletekkel és mozzarella sajttal borítják. Elbűvölve az ízlelőbimbókat fűszeres és csípős ízével, ez az íz jelöltje lehet, hogy...
Portfólió (24)
Franciaország, Bellême
... számtalan jótékony hatással bírnak. Itt a Le Savon Mains – Speciális tartós szagok nem lett felmelegítve, gondosan egy hónapig pihentetik, így megőrzi minden összetevőjének tulajdonságait és jótékony hatásait. A shea vaj: A shea vaj puhít és hidratál. Megnyugtató és pihentető hatású a bőr számára. Táplálja és fényt ad a hajnak. A szegfűszeg illóolaj: A szegfűszeg illóolaj csípős és fűszeres illatú. Erős fájdalomcsillapító és antiszeptikus hatású.
Portfólió (90)
...Termékinformáció A wasabi kekszek ropogósak, könnyű, puffasztott rizs waferek, amelyeket csípős japán tormával és egy finom fokhagymás ízjeggyel fűszereztek. A wasabi rajongói értékelik ezt a változatos nassolnivalót. Hozzávalók Rizs, szójaszósz (szója, búza), cukor, pálmaolaj, wasabi íz, tapioka keményítő, színezék: E106a, E141. A termék halat és mustárt tartalmaz. Különböző kombinációk léteznek. Azokat kérjük, amelyeket Önök árusítanak. Eredet n/a...
Portfólió (47)
Olaszország, Radicofani
A Cacio di Pienza előállítása egy ősi hagyomány, amely generációról generációra öröklődött egészen a mai napig. A tejtermelők a Cooperativa di Cotignano-ba tömörültek, felhasználva és megőrizve a feldolgozás tipikus módszereit: a tej beszerzése különleges aromákkal, amelyeket a Val d'Orcia legelőinek jellegzetes füvei adnak, kifinomult érlelési technikák, és ami a legfontosabb, a sajt minősége irá...
Portfólió (48)
Franciaország, Saint-Martin-Du-Vivier
...A vodka egy elengedhetetlen szeszesital, amely híres tisztaságáról és sokoldalúságáról. Oroszországból és Lengyelországból származik, és különböző összetevőkből, például búzából, árpából, burgonyából vagy akár bizonyos gyümölcsökből desztillálják. Fő jellemzője a semlegessége, tiszta íze lehet édes vagy enyhén csípős a desztillálási módszerek és az alkalmazott összetevők függvényében. Értékelik sima textúrája és a képessége miatt, hogy számos koktélhoz alkalmazkodik, mint például a híres "Moscow Mule" vagy a "Bloody Mary".
Azonos termékek
Vodka
Vodka
Egyéb termékek
Tequila
Tequila
Portfólió (15)
Egyesült Királyság, Basildon
...A porított fűszer, amelyet az indonéz örökzöld fa szárított kérgéből őrölnek. Barna színű finom részecske. Jellemző, csípős. – a fahéjra jellemző. Termékcsoport: Fűszerek és gyógynövények Kategória: Fűszer Típus: Őrölt Természet: Természetes...
Portfólió (50)
Franciaország, Pont-De-Cheruy
...Infúzió CBD: Rooibos Gyümölcsök Pihenj a tizz®-ben a Stilla®-tól A pihenés szelleméért Piros színek keveréke ehhez az ultra-detox rooiboshoz, amely nem csípős, gazdag szőlőben és bodzabogyóban, hogy tele legyél vitaminokkal és antioxidánsokkal! A pihenés szelleméért. A CBD elősegíti a pihenést és a relaxációt. Természetes gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatással is bír. Kóstold meg a...
Portfólió (71)
Franciaország, Astaffort
...LE PATE BASQUE. 100g Egy gyermekkorból származó érzelem tér vissza, a legfinomabb emlékek egy vidéki piknikről, ez a Baszk Pástétom, amelynek íze finoman csípős Espelette borssal van megfűszerezve, enyhén pirított pirítósra vagy zöldség- vagy uborkapickle kíséretében érdemes fogyasztani. Hozzávalók: kókuszolaj (35%), víz, szója fehérje, bio sörélesztő, gomba, mustár, repceolaj, só, agar-agar, bio chia liszt, bio tamari, fekete bors, Espelette bors, xeres ecet, fűszerek, fokhagyma, paradicsom püré, árpa miso, hagyma.
Portfólió (7)
Németország, Buxtehude
... többek között azáltal, hogy nem tartalmaz savas összetevőket. A szarvasagyagsónak enyhén csípős ammóniaszaga van, amely sütés közben elillan. Íze sós, de a szarvasagyagsót nyers állapotban nem szabad fogyasztani, mivel az egészségkárosító.
Portfólió (85)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play