Olaszország, Imperia
...Fűszeres chili olívaolajban – friss chilik, apróra vágva, ecetben blansírozva és olívaolajban eltett. Szuper csípős! Termékcímke A 'Mellékletek' között találja a címkét a tápértékadatokkal és egyéb információkkal a termékről. Ideális párosítások hogy egy kis csípősséget adjon bármilyen ételhez, különösen szószokhoz. Kiváló pizzákon és bruschettán is, de vigyázat, mert nagyon csípős!! Tárolási mód Száraz, hűvös helyen tárolja, távol a hőforrásoktól. Felbontás után hűtőszekrényben tárolja (+4°C). Kód: PIC 100...
Portfólió (44)
Olaszország, Trepuzzi
... erős, mint a kötelék, amely összeköti Angolával. Afrikai nyomok egy lenyűgöző növénykeverékben, egy evokatív íz, amely időutazásra hív. A Mialma Navy Strength gin kézműves gin, amelyet Olaszországban készítenek. - a szemnek kristálytiszta, átlátszó - balzsamos illatnyitás, amely gyorsan édes és vaníliás jegyekbe fordul, száraz akkordokkal átszőve - csípős íz a szájban, friss és határozott lecsengéssel...
Portfólió (89)
Olaszország, Milano
...Május és június között készült, folyékony állapotban világos borostyán színű, kristályos állapotban bézs színű, narancs árnyalatokkal. Ez egy nagyon keresett méz, amelynek illata és aromája markáns és tartós a szájban. Virágos és gyümölcsös illat és íz, az orrban krizantémok és vágott kéreg aromáit ébreszti fel, a szájban növényi és csípős jegyeket ad.PÁROSÍTÁSOK Kiváló édesítőszer fekete és erős teákhoz, kenhető kenyérre vagy pirítósra a reggelihez. Hajlamos enyhíteni és homogénné tenni az erős ízeket, ezért intenzív ízű sajtokkal, mint például a taleggio, érdemes párosítani.
Portfólió (116)
Olaszország, Bergamo
Olaszország, Misano Adriatico
...A Pecorino Romano DOP Crosta Nera sajt egy magas minőségű, ellenőrzött eredetű termék. Fekete héjával és intenzív, csípős ízével tökéletesen gazdagítja a tésztás ételeket, salátákat és előételeket. A 3 kg-os csomagolás ideális éttermek és nagycsaládok számára.
Portfólió (200)
Olaszország, Loreggia
...A Vörös Mustár egy keleti eredetű zöldség, csípős ízű. Rostokban és vitaminokban gazdag, frissen betakarítható és fogyasztható. Kapható tálcákban, zacskókban vagy különböző súlyú polisztirolban.
Portfólió (47)
...A Spianata Romana egy tipikus "lapos" formájú nyers kolbász. A masszában megtalálhatók a jellegzetes zsírdarabkák. Műbélbe töltik, és néhány hónapig érlelik. Édes vagy csípős változatban kapható, a masszához chili paprika hozzáadásával. Gluténmentes és tejtermékeket nem tartalmaz.
Olaszország, Giuliano
...Liszt "00", víz, anyaméz (természetes élesztő 0-ás típusú puha búzalisztből por formájában, élesztő, malátázott gabonaliszt), só, napraforgóolaj, olívaolaj, paradicsom, mozzarella, csípős szalámi, extra szűz olívaolaj...
Portfólió (129)
Olaszország, Fidenza
A Bertelli Formaggi S.r.l., négy generáció óta jelen van a piacon, kiváló minőségű érlelt és friss sajtokat kínál. Számos európai vállalkozás számára referencia pont vagyunk, nemcsak a 12 hónaptól 60 hónapig érlelt "Parmigiano Reggiano" sajtok, hanem a hagyományos olasz kecske- és juhsajtok beszerzésében is. Típikus felvágottakat is kínálunk, mint például "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Pro...
Portfólió (54)
Olaszország, Pasturo
...hogy elősegítsék a gorgonzolára jellemző penészgombák fejlődését, amelyek meghatározzák a zöld színeződést (érlelés). A tészta egybefüggő, szalmasárga színű, gazdag fényes zöld penészgombák fejlődésével tarkított. Határozott, csípős, jellegzetes ízű. Átlagos súly: 12 kg Minimális érlelés: 90 nap...
Portfólió (7)
Olaszország, Radicofani
A Cacio di Pienza előállítása egy ősi hagyomány, amely generációról generációra öröklődött egészen a mai napig. A tejtermelők a Cooperativa di Cotignano-ba tömörültek, felhasználva és megőrizve a feldolgozás tipikus módszereit: a tej beszerzése különleges aromákkal, amelyeket a Val d'Orcia legelőinek jellegzetes füvei adnak, kifinomult érlelési technikák, és ami a legfontosabb, a sajt minősége irá...
Portfólió (48)
Olaszország, Palagianello
Több éves tapasztalatunk van az import-export és a bróker szolgáltatások terén számos vállalat számára, így képesek vagyunk forrást biztosítani és tanácsot adni, valamint szinte minden élelmiszerterméket kezelni a konkrét üzleti vagy magánszemély/ágazat igényeihez. Ennek következtében a Soledòr úgy döntött, hogy a beszerezhető termékek széles választékát csak néhányra szűkíti, amelyek mindig kézmű...
Portfólió (9)
Olaszország, Rivoli
...Ez egy kellemesen csípős majonéz, gazdag és ízletes ízvilággal. A kiváló "Biobontà" majonéz egy bőséges mennyiségű legjobb zöld borssal gazdagodik: egy ízletes találkozás. A rendkívül aromás zöld bors illatos jegyet ad a szósznak, kellemesen csípős ízével.
Portfólió (9)
Olaszország, MILANO
...A gyümölcsös aromája, amely nagy egyensúlyt mutat, teljes mértékben kifejeződik a meleg ételekben és a mártásokban, valamint a levesekben. Elegáns ízvilág a csípős ízekben is, kellemes mandulás jegyekkel és finom vaníliás háttérrel. Szín: világos zöldtől az intenzív zöldig Illat: illatos és harmonikus Íz: kiegyensúlyozott, enyhe fűszeres jegyekkel CSOMAGOLÁS 4 DB = 1 DB EUR 33,00 1 PALLET 44 CSOMAGOLÁS LEJÁRAT 31/05/2025 MINIMÁLIS RENDELÉS 10 PALLET...
Portfólió (191)
Olaszország, Martina Franca
...A Caciocavallo al Peperoncino egy érlelt sajt, amelyet kiváló minőségű tejből készítenek, és a chili csípős ízével gazdagítanak. Ez a sajt erős és határozott ízéről ismert, ami tökéletessé teszi az intenzív ízek kedvelői számára. A caciocavallo al peperoncino egy kézműves termék, amelyet hagyományos módszerekkel és eredeti összetevőkkel készítenek. Kézműves feldolgozása és egyedi íze miatt az olasz sajtkészítési hagyományok kiválóságának számít.
Portfólió (29)
Olaszország, Rionero In Vulture
...A Vulture-hegy minden lejtőjén az Ogliarola olajbogyóból készült olaj finomsága tökéletesen egyesül a helyi egyéb fajták által termelt olajjal, egy kiegyensúlyozott és harmonikus terméket létrehozva. Egy illatos olaj, amelynek finom illata és enyhén gyümölcsös íze van. Jellemzően lágy és bársonyos, fűszeres illatjegyekkel, kellemes ízű, enyhe csípős és keserű árnyalatokkal. Elérhető 1 LT, 2 LT, 3 LT és 5 LT-es csomagolásban.
Portfólió (2)
Olaszország, Santa Ninfa
...BAG IN BOX Az új, kényelmes és környezetbarát csomagolási rendszer - A Nocellara del Belìce olaj zöld színű, aranysárga árnyalatokkal, frissen zúzott olíva illatával, friss fű és paprika jegyekkel rendelkezik. Nagyon intenzív zöld gyümölcsösség. Ízében nagy ízkoncentrációval bír, kellemesen találkozik a közepes intenzitású keserű és csípős íz.
Portfólió (4)
Olaszország, Monterotondo
...A Vegantis biológiai moringa, nagykereskedelmi formátumokkal és árakkal, 100%-ban természetes, biológiai tanúsítvánnyal rendelkezik. Indiában, Moringa Oleifera leveleiből készül, élénk zöld színű por, amelyet alacsony hőmérsékleten, lassú szárítással nyernek ki. Ez egy sokoldalú és jótékony élelmiszer, magas ásványi anyag tartalommal, mint például vas és kalcium, valamint rost- és A-vitamin forrás. Oldható, jellegzetes csípős és fűszeres ízével alkalmas tészták és ételek készítésére, édes és sós egyaránt, a pékáruktól a tésztákig.
Portfólió (10)
Olaszország, Dorgali
...Az Iriai juhsajt megkülönböztetője a sima, fekete héja, amely a sajtok világában az egyediség igazi szimbóluma. Belül a fehér, tömör tészta intenzív illatot és ízt rejt, amely fiatalon kellemesen édes, érésével pedig kellemesen csípős lesz. Ez az ízátmenet a bárányalomban használt oltónak köszönhető, amely a sajtnak markáns és eredeti ízt ad. Tömör szerkezete és világos sárgás színe a fejlettebb...
Portfólió (10)
Olaszország, Mesoraca
...A ‘nduja a kalábriai felvágott, amely élénk piros színével, puha állagával és különösen csípős ízével tűnik ki. Sertéshús zsírból 42%, sovány sertéshúsból 30% és bőséges kalábriai chili paprikából 25% állítják elő. Előételként vagy első fogásokhoz és pizzákhoz adalékként ajánlott. Kategória: Kalábriai felvágottak SÚLY: 300/350 g ÖSSZETEVŐK: Sertéshús, Só, Természetes aromák és fűszerek Cukrok: dextróz és szacharóz Antioxidánsok: E301 Tartósítószerek: E250-E252 Súly: 0.300 kg...
Portfólió (19)
Olaszország, Nave
...Javasolt párosítások A Peroni sört kis tulipán pohárban, 7 °C-on kell felszolgálni. A szokásos gyakorlattal ellentétben (pizzához párosítani), azt javasoljuk, hogy ízletes, akár csípős első fogásokkal, vagy egy szép vegyes zöldségfritúrral párosítsák. Megjegyzések A Peroni a legjobban ismert sör Olaszországban, és az egyik legjobban eladott is. Amit nem mondhat el magáról, az az, hogy ő az első...
Portfólió (46)
Olaszország, Carovigno
...EXTRA SZŰZ OLÍVAOLAJ 1L-es Fém doboz *KORLÁTOZOTT KIADÁS 100% olasz, felső kategóriás extra szűz olívaolaj EVO Monokultúra Olaj Cima di Melfi Erős gyümölcsös ízvilággal rendelkezik, enyhén csípős és intenzív, amely a legpuhább olajbogyó gyümölcsének egyedi és autentikus ízét adja. Mechanikai hideg préseléssel készült. Ideális grillezett halak kísérőjeként, de téli zöldség- és hüvelyes...
Portfólió (8)
Olaszország, Giarre
...Töltött pizzák gyártása ATM-ben, 30 napos eltarthatósággal az alábbi ízvariációkban: Margherita 450 g, Édes kolbász 500 g, Csípős kolbász 500 g, Virsli 510 g, Montanara 550 g, Vegetáriánus 550 g. Lehetőség van más töltelékek választására az ügyfél igénye szerint. Szállítás egész Európában.
Portfólió (7)
Olaszország, Arquà Petrarca
...Magasan válogatott, hidegen sajtolt extra szűz olívaolaj, intenzív zöld színnel és aranyos reflexekkel. Határozott és tartós íz, kellemes harmónia gyümölcsös és fűszeres jegyekkel, finom egyensúly az édes és csípős utóíz között. Finom ízű ételekhez, szárazföldi vagy tengeri nyers ételekhez illik.
Portfólió (3)
Olaszország, Noci
...A provolone stagionato egy érlelt, fonott tésztájú sajt, amelyet kizárólag tehéntejből készítenek, hagyományosan kézzel dolgoznak fel és formáznak, és körülbelül 9-12 hónapig érlelik. Sárga színű, nagyon krémes állagú, kívülről kemény, íze pedig nagyon intenzív és kissé csípős, remekül fogyasztható forgácsokban is, vagy egy kiváló bor kíséretében.
Portfólió (10)
Olaszország, Grosseto
...Las Pedroñeras területe az egyik legfontosabb fokhagyma-termelő vidék, amely kiváló minőségű fokhagymát állít elő. Az éghajlati jellemzőknek és a talaj sajátosságainak köszönhetően egy különleges fokhagymatípus jön létre. A Las Pedroñeras-i lila fokhagyma közepes-nagy méretű. 8 és 10 gerezdből áll, lila színéről ismert, és egy fehér színű "ing" védi, amely a fokhagyma fejét alkotja. Határozott illata, csípős és serkentő íze van.
Portfólió (1)
Olaszország, Parma
...Olasz hagyományos felvágottak és sajtok válogatása. 30 hónapos nyers sonka, hátsó szűzpecsenye, vörösgyökeres szalámi, fekete trüffeles pecorinók, olívás, csípős és tehéntejből készült sajt. Készen állnak, hogy snackként vagy barátokkal való aperitifhez fogyasszuk.
Portfólió (10)
Olaszország, Orsogna
...Abruzzo jellegzetes felvágottjai és sajtjai * Tartufo-szalámi * Édes Aquilano szalámi * Édes Cigolana szalámi * Csípős Cigolana szalámi * Cigolana típusú sertésmáj szalámi * Csípős Bastoncino szalámi * Spianata Aquilana szalámi * Friss Abruzzói kolbászok A mi sajtjaink: * Klasszikus canestrata tehéntej sajt * Hagyma sajt * Diós sajt * Fekete olívás sajt * Zöld olívás sajt * Paprikás sajt * Tartufo-sajt...
Portfólió (9)
Olaszország, Ravenna
...Egész csípős paprikák különböző kaliberű pácolásban...
Portfólió (6)
Olaszország, Castelfidardo
...Extra szűz olívaolaj, amelynek gazdag és körülölelő illatjegyei vannak, mint a articsóka, zöld paradicsom és mezővirágok. Intenzív, tartós és tiszta íz, csípős érzésekkel és kiegyensúlyozott keserűségérzéssel. Ajánlott olyan jelentős szerkezetű ételekhez, mint a vörös húsok, hüvelyes levesek vagy a klasszikus pugliai grillezett polip. Mi vagyunk az egyik kevés olasz termelő, aki ezt a monovarietális olajat készíti.
Portfólió (4)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play