Egyesült Arab Emirátusok, Dubai
...A 3 ízületes szárnyak bőr és hús aránya magasabb, mint bármely más csirke darabnál. Ezért olyan ízletesek. Szinte bármilyen módon elkészíthetők: grillezve, pirítva, sütve, vagy akár pörkölve is. Magasabb bőr- és csonttartalmuk miatt ízletes csirkeleves is készíthető belőlük, tele ízzel és gazdagsággal.
Portfólió (70)
...Választás: 90% a, 10% b Átlagos súly: 34-36 kg Súly minimum: 30 kg 1 X Konténer: kb. 1200 bőr Szennyeződés: Nincs homok, Nincs por, Nincs sár, Nincs idegen tárgy, Nincs zsír és Nincs hús Nem elérhető: Nincs hajhullás probléma, Nincs rohadt bőr, Nincs zsír és hús a bőrön, Nincs mule, Nincs lyuk, Nincsenek vágások...
Portfólió (67)
Németország, Hamburg
...Élvezze a Chicken Paw finom ízét, egy ízletes kulináris kincset, amely minden falatnál ízbombát ígér. Ezek a szaftos lábak a legkiválóbb csirkéktől származnak, és tökéletes egyensúlyt alkotnak a szaftos hús és a finoman zselés bőr között. A Chicken Paw kiválóan fűszerezett és tökéletesen elkészített, és egy ellenállhatatlan textúrák keverékét kínálja, amely kényezteti az ízlelőbimbókat, és még...
Portfólió (180)
Németország, Ulm
... termékek a növekedési szakasztól kezdve egészen a feldolgozásig és gyártásig gondosan kezelve vannak. Széles választékban kínálunk fagyasztott sertés húst, például: - Fagyasztott sertés bél - Fagyasztott sertés agy - Sertés Farok - Sertés Bordák - Sertés Lábak - Sertés Hátsó Lábak - Sertés Elülső Lábak - Sertés Lábszár - Sertés Gyomor - Sertés Vékonybél - Sertés Fül - Sertés Fül Lepke - Sertés Fej - Sertés Csülök - Egész Sertés Kész - Sertés Has 10 - Nedves Sózott Sertés Bőr - Sertés Hátzsír - Sertés Hátzsír Bőr Nélkül...
Portfólió (10)
Törökország, Gaziantep
...Eredeti minőség. Nagykereskedelmi mennyiségben elérhető. Törökországban készült. ERŐS ÉS HATÉKONY TISZTÍTÁS - Oxidálható foltokon (tea, kávé, bor) aktív oxigénnek köszönhetően - Keményítő (rizs, tészta, keményítő) és fehérje foltokon (hús, tojás) enzimek együttes hatásával - Makacs foltokon lúgos anyagok segítségével FÉNY ÉS VÉDELEM - Vízkő elleni hatás a tökéletes öblítésért és fényért, foltok...
Portfólió (44)
Franciaország, Castelnaudary
...Francia eredetű haricots lingots, kacsazsírban sült hús (minősége miatt csak kacsacombot használunk), francia eredetű kolbász és sertéshús, bőr, paradicsom, só, bors, fűszerek. Kén-dioxid nyomokban. SZAKÁCS TANÁCSA: Helyezze a cassoulet-t egy földedénybe, úgy, hogy a kolbászok láthatóak maradjanak. Én ½ pohár vizet is hozzáadok. A sütőben aranybarnára sütöm, miközben lemegyek a pincémbe, hogy...
Portfólió (37)
Bulgária, Sofia
...Előnyök: A már említett potenciális előnyök mellett, amelyek a rák, légzőszervi betegségek és fájdalmak kezelésével kapcsolatosak, azt mondják, hogy a mustármagok és poruk javítják a bőr és a haj minőségét. Használat: A mustárporhoz hasonlóan a mustármagok tökéletesek ételek és fűszerkeverékek finomítására. Mustár előállítására, hús- és halpácolások készítésére, valamint különféle öntetek és szószok készítésére használják. Csomagolás: 500g, 1kg és nagykereskedelmi...
Portfólió (154)
Franciaország, Roubia
A Kandler Szőlőbirtok története 30 évvel ezelőtt kezdődött, amikor francia-német családunk úgy döntött, hogy megvásárol elveszett földterületeket a minervois-i hátságban, Roubia településén, a föld és a tenger között, Carcassonne középkori városa és a Midi-csatorna között. A Château Tourril neve a „Pierre du Tourril”-ból származik, egy régi gallo-római jelzőtoronyból, amely 2000 éve őrzi ezt a gar...
Portfólió (28)
Franciaország, Pantin
... olyan cuvée, amely egyszerre nagyon elegáns és ízletes. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Nagyon szép bíbor szín. A komplex illat piros gyümölcsök, fűszerek, kókusz és vanília jegyein keresztül fejeződik ki. A fahatás olvad és vonzó. A szájban ez az évjárat finom tanninokkal, hosszú és elegáns anyaggal mutatkozik meg, amelyben tartósan megmaradnak a komplex gyümölcsös jegyek, mint a cseresznye, vanília és kakaó. Nem kötelező érvényű fotó - Csomagolási díjak alkalmazhatók - kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Étel-bor párosítások: -Előétel -Kacsa mell -Hús...
Portfólió (102)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Megoldások a friss hús, hal, félkész termékek és készételek frissességének megőrzésére és eltarthatóságának meghosszabbítására - a standardtól az egyediig. Záró tálcák és alsó thermoformáló szalagok alacsony, közepes és magas gátlással, széles hőmérsékleti tartományban (-40-től +220 °C-ig). Vakzáráshoz, lehúzható és újrazárható hatással. Bőr csomagolás, csomagolás MAP-ban, nedvességelnyelő...
Portfólió (20)
Franciaország, Brue Auriac
... gyümölcsök jegyeire. A szájban a friss és élénk támadás gyorsan helyet ad egy telt és húsos érzésnek, amely a fehér gyümölcsökre és a kandírozott citromra emlékeztet. A hosszú lecsengést intenzív gyümölcsös jegyek kísérik. Accords mets-vinHalak, kagylók, rákfélék, fehér hús Service8-10°C ConservationFogyasztandó 3 éven belül ParticularitéA Héritage de Saint Victor cuvée neve a marseille-i Saint Victor apátság szerzeteseire utal.
Portfólió (7)
Cégünk 2012 óta működik a TEKIRDAG / Çorlu Bőripari Szervezett Ipari Zónában. Zárt termelési területünk 10 000 m2, és napi 2500 bárány/juhtoll bőr suede bőr gyártási kapacitással rendelkezik. A vásárlók igényei, mint például a minták színe, a gyapjú hossza, a gyapjú sűrűsége és a bőr minősége szerint gyártunk. Mindenféle minőségű bőr iránti igényre van készletünk. Fő termékpalettánk a kész bárán...
Portfólió (10)
Spanyolország, Barcelona
...Zsíros alkoholokból származó • A gyapjú mosása után FINOM, TISZTA ÉS FEHÉR GYAPJÚT kapunk. • ALKALMAS NÖVÉNYI KÉMIAI KEZELÉSŰ TERMÉKEK ÚJRAHIDRATÁLÁSÁRA ÉS ZSÍRTALANÍTÁSÁRA, anélkül, hogy a növényi szín sötétedne a kezelés után. • Nagy könnyedséggel szállítja és oldja fel a szennyeződéseket, gyors és teljes tisztítást végezve. • Csökkenti a gyapjú összefonódásának lehetőségét. • A DESLON NAT további alkalmazása segít a hús eltávolításában és fokozza a zsírtalanítási folyamatot.
Portfólió (10)
Franciaország, Auxerre
...Bordeaux Château De Bordes-Quancard (2016) - Maison Cheval Quancard - BORDEAUX Accord met-vin: vörös hús, szárnyas Domaine: Maison Cheval Quancard Appellation: Bordeaux Millésime: 2016 Cépage: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot Culture: Biológiai Label: Appellation d'Origine Contrôlée Références: Ezüstérem...
Portfólió (190)
Németország, Wermelskirchen
...Hüvely cigarettás dobozokhoz L és XL méretben. Mágneses záródással és kontrasztos varrással. Típus: 2802 Szín: fekete Anyag: bőr Méretek: kb. 9,5 x 7,5 x 2,5 cm...
Portfólió (184)
Szerbia, Novi Sad
...A Pak Sistemi a Dry Ager hivatalos forgalmazója. Az eredeti német Dry Aging szekrény, amely a modern technológiát ötvözi a hús iránti nagy szeretettel. A Dry Ager az egyetlen gép, amely lehetővé teszi a száraz érlelés élményét anélkül, hogy félnünk kellene a baktériumok, gombák vagy bármilyen más mikroorganizmus fejlődésétől, amelyek károsíthatják a húst és ehetetlenné tehetik a végterméket. A hús mellett a Dry Ager hal, sajt, kolbász, valamint tészta és bor érlelésére is alkalmas.
Portfólió (2)
Belgium, Berlaar
...A GRADE A FAGYASZTOTT CSIRKEKAROK ÉS CSIRKELÁBAK MŰSZAKI LEÍRÁSA Minőség: A osztály Átlagos súly: 35-45 gramm/db Átlagos hossz: 8cm-12cm Fagyasztási folyamat: BQF (Blokk Gyors Fagyasztás) Szavatossági idő: 24 hónap MEGJELENÉS: Tiszta Nincs sárga bőr Nincsenek tollak Nincs rossz szag Nincs vér Nincs fekete talp Nincs zúzódás Nincs kémiai égés Törött csontok kevesebb mint 2...
Portfólió (10)
Észtország, Tartu
...Fagyasztva szárított osztriga hús kivonatot tartalmaz. A legjobb biohasznosuló cink forrás. Teljesen természetes és nem szintetikus. Hormon-, peszticid- és GMO-mentes. Hozzájárul a normális termékenységhez és a spermiumok minőségéhez. Javítja a szexuális egészséget. Az omega-3 zsírsavak támogatják az agy és a szív egészségét. Támogatja a kollagéntermelést és a bőr egészségét.
Portfólió (21)
Finnország, Turku
...{"Designation":"DOC","Volume":"75cl","Ageing":"Ez a bor legalább négy hónapig élesztőn érlelődik rozsdamentes acél tartályokban, majd további két hónapig palackban.","Region":"Olaszország – Piemonte","Alcohol Content":"13%","Variety":"100% Arneis","Pairing":"Kiváló aperitif bor, nyers hal, kagylók, hal, fehér hús, zöldségek"}...
Portfólió (177)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
...A bor: Itt egy ízletes Pinot noir a Côte de Nuits-ból, amelyet a Naddef család briliánsan készített el, és kiváló ár-érték arányt képvisel! Finoman és elegánsan mutatkozik meg ízletes piros gyümölcsös jegyekkel (málna, eper, ribizli), ez a Bourgogne appellációjú cuvée figyelemre méltó egyensúlyt és kerek, selymes textúrát kínál. Egy burgundi élvezet, amelyet aperitifként vagy fehér hús mellett érdemes fogyasztani! Tartalom: 75cl Típus: Vörösbor Szőlőfajta: 100% Pinot noir AOC: Bourgogne Tartás: Azonnal fogyasztható, és 2026-ig tárolható Szervírozási hőmérséklet: 14-16°C...
Portfólió (321)
Spanyolország, Palencia
... anyagok: Ezek az ásványi anyagok elősegítik a tápanyagok felszívódását és hasznosulását. •Friss hús: A magas friss hús tartalom miatt a termék nagyon ízletes. •Nagy tápláló értékű húsok: Gazdag fehérjékben, aminosavakban és omega-6 zsírsavakban, valamint a bőr, a keringési rendszer és az ízületek egészségének megőrzéséhez szükséges vitaminokban.
Portfólió (2)
Ukrajna, Bucha, Kyiv
...gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, allergiaellenes, parazitaellenes, hashajtó, a bőr, a haj és a körmök szerkezetének javítása stb. Alkalmazás A kén (metilszulfonilmetán) szükséges a következő állapotokban és betegségekben: - Az immunrendszer megerősítése - Krónikus fáradtság szindróma - Allergia - Asztma - Reumatoid arthritis - Osteoartrózis (osteoarthritis) és osteochondrosis - A bőr egészségének javítása A kén (metilszulfonilmetán) szükséges a következő helyzetekben is: autoimmun betegségek, pszichoemócionális stressz, krónikus fáradtság állapotai, migrén, székrekedés, kozmetikai programokhoz.
Portfólió (10)
Olaszország, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Geográfiai Jelzés: Termelési terület: Emilia Szőlőfajta: Lambrusco Alkoholtartalom: 8 % vol. Szín: rubin vörös Aroma: vinoso és gyümölcsös Íz: édes, kellemes és harmonikusan élvezetes Párosítás: vörös hús, vad Szervírozási hőmérséklet: 18°-20° C.
Portfólió (4)
Franciaország, Gardanne
...HÚS-LÁBÚ OLJAS TÍPUS A MARÉCHAL TÍPUSÚ A maréchal hús-lábú olaja mélyen táplálja az új vagy régi (száraz és megkeményedett) bőröket. => 100 % természetes - garantáltan mentes kőolaj-additívoktól HASZNÁLATI UTASÍTÁS: • Hűvös helyen tárolandó • Tisztítsa meg a bőrt a maréchal glicerin szappanjával • Alkalmazza a terméket ecsettel vagy szivaccsal • Hagyja megszáradni • Fényesítse meg ÖSSZETÉTEL: • Gliceril-trioleát...
Portfólió (26)
Dél-Korea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
... hatás és a bőr barrierének javítása niacinamiddal","2. 7 természetes növényi kivonat kombinációja a bőr egészségének javítására és a hidratálás feltöltésére","3. Puha és hűs formulája, amely tapadás nélkül szívódik fel a bőrbe"],"Product Standard":["1. Kapacitás: 30ml","2. Termék súlya: 185g","3. Csomag súlya: 202g","4. Csomagolás utáni térfogat: 80mm x 80mm x 60mm"],"Product Use":["1. Termék használata: arctisztítás után vagy lefekvés előtt a fehérítés, hidratálás és bőrápolás érdekében","2. Használati terület: Arc és test"]}...
Portfólió (280)
ufs.country_names.RU, Moscow
...A fűszerek, a hús és a bor mellett, fontos jellemzői a kaukázusi konyhának. Talán egyetlen más nemzeti konyha sem büszkélkedhet olyan gazdag fűszernövény- és fűszerkínálattal. Hozzávalók Szárított fűszernövények (koriander, petrezselyem, zeller, bazsalikom), kakukkfű Felhasználás Saláták, előételek, levesek, második fogások elkészítéséhez használható. Tápérték 100 g-ra vonatkoztatva. Fehérjék (g / 100g)… 44 Zsírok (g / 100g)… 2,5 Szénhidrátok (g / 100g)… 8,5 Energiaérték (kcal / 100g)… 230...
Portfólió (178)
Portugália, Baleizao
...Tökéletes előételekhez és harapnivalókhoz. - A fokozatú bőr nélküli és csontozott csirkemell: Sovány és puha filék különféle ételekhez. - A fokozatú csirke comb: Gazdag ízű, ideális grillezéshez vagy sütéshez. - A fokozatú csirke comb negyedek: Kiegyensúlyozott sötét és fehér hús a főzéshez.
Portfólió (3)
Belgium, Zwijndrecht
... (bent/kint) Magas gátlású laminált tasak/csomag PET/PE/kötés/EVAL™/kötés/EVA Friss vörös hús, hal, sajt PET/PE/kötés/EVAL™/kötés/PE/PE PA/PE/kötés/EVAL™/kötés/PE Magas gátlású formálható szerkezetek PA/EVAL™/PA/kötés/PE Friss tészta, félkész kenyér PA/EVAL™/PA/kötés/lonomer PE/kötés/PA/EVAL™/PA/kötés/PE Tasak, Bag-in-box, fólia PE/kötés/EVAL™/kötés/PE Gyümölcslé, bor, szószok, paradicsompüré PE...
Olaszország, Maruggio
...nagyon jellegzetes Íz: Jó tanninok és struktúra, lágy és körülölelő Tálalási hőmérséklet (Celsius): 16° - 18° C Ajánlott: Vörös húsok, vaddisznó, fűszeres sajtok, húsok, bárány, húsos szósz, tűzön sült hús, marha, kolbász, sajtok.
Portfólió (8)
Franciaország, Saint-Brice-En-Cogles
... hátsó (csont nélküli) Sertés nyak (csont nélküli) Sonka 4D (csont nélküli és bőr nélküli) Sonka 3D (csont nélküli és bőr nélküli) Sertés váll 4D (csont nélküli és bőr nélküli) Sertés váll 3D (csont nélküli és bőr nélküli) Bacon (csont nélküli) Bacon (csont nélküli és bőr nélküli) Sertés darálék 80/20 Sertés lábszár (csont nélküli) Sertés lábszár csonttal Sertés oldalas Sertés oldalas hússal...
Portfólió (5)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play