Magyarország, Törökszentmiklós
Olaszország, Siena
... húsának feldolgozása történik, egy több mint 40 hektáros ősi tölgyerdőben, 700 méter magasan, a Barbischio dombjain Gaiole in Chianti közelében. Ebben a térben az állatok szabadban élnek, egy kiváló természeti értékű erdős környezetben, ahol vezetett túrákat szerveznek. A hús feldolgozása után a szabadban nevelt sertések sonkái hosszú érlelésre kerülnek a Radda középkori falai között, a 16. századi régi pincében. Ízletesek a pulyka sült, a karaj és a porchetta is, amelyeket szeletelve kínálnak fogyasztásra.
Portfólió (2)
Belgium, Alken
...A SCHEPERS már háromnegyed évszázada elismert gyártója a prémium húskészítményeknek, amely a legjobb minőségű sózott és füstölt felvágottakra specializálódott. Absolút slágerünk a filet d'Anvers extra, marhahús füstölt hús. Minden termékünket mesterségbeli tudás és szenvedély jellemzi. Régi hagyományos recepteket ötvözünk friss alapanyagokkal és a legmodernebb gyártási módszerekkel és eszközökkel...
Hollandia, Almere
...Nice to Meat A 'Hús művészet!' mottó alatt őrizzük hagyományainkat. Több mint 80 fős csapatunk nagy lelkesedéssel és elkötelezettséggel dolgozik belföldi és külföldi ügyfeleink kiszolgálásán. Quality Label Concept A Nice to Meat kizárólag tisztességes és magas színvonalú húst kínál. A Quality Label Concept a Nice to Meat egyedi értékajánlata. Ezt a koncepciót azért fejlesztettük ki, hogy a hús...
Belgium, Gent
Hús- és baromfiszakterület. Magas minőségi követelményeket támaszt a hús- és baromfiproduktumokkal szemben? A Fiers ezt már több mint 50 éve teszi. Megvannak a megfelelő embereink és eszközeink ahhoz, hogy kiváló minőségű hús- és baromfiproduktumokat állítsunk elő. Gyakori szállításokkal frissen juttatjuk el Önökhöz őket. Folyamatos innovációval követjük a legújabb trendeket az iparágban, így...
Olaszország, Colonnata Carrara
... Colonnata zsíros hús esetében mindig fontos az előállító azonosítása, mert minden gyártónak megvan a saját felhasználása és az összetevők mennyisége a termék feldolgozásához és érleléséhez. A miénk olyan szabályokból áll, amelyeket négy generáció óta nem lehet feladni.
Portfólió (3)
Belgium, Lille
A Jepro egy kiskereskedelmi és nagykereskedelmi vállalkozás, amely húsárukra, snackekre és különféle fagyasztott termékekre specializálódott. A Jepro húsáruk gyártója (hús szeletek, hús előkészítmények és főtt húsáruk), grillező és egyedi termékek.
Görögország, KALAMATA
Hagyományos falusi kolbász és szalonna. Több mint 70 éves hagyomány, három generációs hentesmesterek. Kolbász narancssal, aszalt paradicsommal, póréhagymával, csirkével, marhahússal, főtt, szalonnás. 80%-85% friss hús, sertés vagy marha vagy csirke, fűszerek, gyógynövények, fűszerkeverékek. Minőség, hagyomány, erős íz, aroma. Minden termékünk friss húst és 100% tiszta alapanyagokat tartalmaz.
Franciaország, Carquefou
...A Quillard ház tehetséggel és őszinteséggel készít "házi" termékeket, amelyek megfelelnek az új elvárásoknak: hagyomány, mesterségbeli tudás és autentikusság. Minden termékcsalád kizárólag a követelményeknek megfelelően kiválasztott nyersanyagokból készül, hagyományos folyamatok szerint. A felvágottak: * Sonka: Régi módszerrel készült Vendée sonka IGP, régi módszerrel füstölt nyers sonka * Régi...
Franciaország, Rungis
... kínálni export baromfi és hús központunkon keresztül, hogy biztosítsuk az ellátást, amelyet mi biztosítunk, hogy kiszolgáljuk az élelmiszeripar szakembereit, éttermeket, henteseket, húsboltokat, catering szolgáltatókat, valamint vállalati és közösségi étkeztetést. Teljes választékunk van standard baromfiból, halal baromfiból és halal termékekből, az Ön igényeihez igazított csomagolással és a nagy mennyiségek kezelésének lehetőségével. A COURTIN HERVOUET Galíciai hús nagykereskedője Rungisban. Kapcsolat: 01 41 73 09 80 vagy e-mail: contact@courtinhervouet.com.
Portfólió (62)
Magyarország, Jaszdozsa
Magyarország, Szekesfehervar
Magyarország, Darnozseli
A Pivac márka a magas minőségű, érlelt finomságok szinonimája, amelyek között a házi készítésű prosciutto (Dalmatinski pršut), pancetta (Dalmatinska panceta) és a sózott nyak hús (Kraški vrat) megérdemelten és büszkén foglalják el az első helyet. Hamarosan ünnepelni fogjuk 60 éves fennállásunkat és sikeres működésünket. Ezért szeretnénk megosztani történetünket, hagyományainkat, minőségünket és...
Magyarország, Budapest
Magyarország, Szolnok
Magyarország, Budapest
Magyarország, Gyula
Magyarország, Keszthely
Magyarország, Budapest
Magyarország, Szigetszentmiklos
Magyarország, Kaszaper
Magyarország, Nyirpazony

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play