Olaszország, Parma
A Caseartecnica Bartoli vállalat Parma városában 1960 óta gyárt rozsdamentes acél gépeket sajt előállításához és vágásához, valamint általában az élelmiszeripar számára. Széles választékot kínál a tej mozgatásához és főzéséhez szükséges eszközökből, automatikus, félautomatikus és félig manuális eszközöket a sajt kis, közepes és nagy mennyiségben történő vágásához, olyan megoldásokat, amelyek egyed...
Portfólió (47)
Olaszország, Noci
Az Ignalat sajtműhely egy közepes méretű, családi vállalkozás, amely 1948 óta működik a piacon, és kizárólag kiváló minőségű, helyi tehéntejből készült tejtermékek előállítására specializálódott. Az Ignalat különböző típusú tejtermékeket gyárt: friss, füstölt, érlelt, valamint különféle tipikus pugliai specialitásokat, mint például mozzarella nodino és treccia, burrata, természetes füstöléssel ké...
Portfólió (10)
Olaszország, Musile Di Piave
1984-ben alakult, az Orved Spa a kezdetektől fogva a vákuum- és módosított légkörű csomagológépek tervezésével, gyártásával és fejlesztésével foglalkozik. Az ORVED mindig is a legmagasabb szintű minőséggel és nagyon fejlett, innovatív technológiai megoldásokkal jellemezte termelését. Az ORVED gépeinek megbízhatósága és robusztussága híres: ezek a gépek már több mint harminc éve jelen vannak a vilá...
Portfólió (10)
Olaszország, Reggio Emilia
A Spagni & Spagni a Food Gift-et marketingeszközként kínálja, hogy támogassa az üzletfejlesztési és hálózati stratégiákat a vállalatok céljainak elérésében. Mindent elintézünk, a legjobb olasz nyersanyagok, kézműves és kézzel készített termékek kiválasztásától kezdve, egyedi ajánlat kidolgozásán át minden igényhez, egészen a fenntartható módon történő ajándékdobozok kiszállításáig. Egy 360 fokos ...
Portfólió (10)
... tónusokkal. A Coratina olívaolajat az ízek és aromák miatt érdemes élvezni és értékelni, amelyek egyediek és megkülönböztethetők. Sok étel jól illik ehhez a fontos és határozott ízű olajhoz. A konyhában ajánlott zöldségek és grillezett húsok, vargányák, valamint vegyes hüvelyes levesek, salátához való paradicsom és különösen a szezonális sajtok ízesítésére. A Coratina olaj a legmagasabb oleinsavtartalommal büszkélkedhet, amely ellensúlyozza a rossz koleszterint.
Portfólió (6)
Olaszország, Reggio Emilia
1924 óta készítünk Parmigiano Reggiano-t. Saját sajtkészítő üzemünk legizgalmasabb kihívása, hogy folyamatosan javítsunk a kiváló minőségű sajtunkon. A tét a növekedésed fenntarthatósága, a jövőd és a gyermekeid jövője.
Portfólió (3)
Olaszország, Marciano Della Chiana
... köszönhetően tökéletes önállóan vagy csokoládéval. Kiválóan párosítható érlelt sajtokkal. Formátum: 0,5 lt. Bor típusa: Édes. Évjárat: 2019. Ország: Olaszország. Régió: Toszkána. Szőlőfajta: 100% Aleatico. Érlelés: 6 hónap kis fahordókban - 6 hónap palackban. Szín: Intenzív rubinvörös. Aroma: Eper, Szilva, Vadrózsa. Hőmérséklet: 12° C. Ideális: Csokoládé, érlelt sajtok.
Portfólió (10)
Olaszország, Codigoro
...Michele Grassi, a tejtermékek technológiájának szakértője, az olasz nyers tejből készült sajtok technológiai kutatásával foglalkozik. Sajtkészítési tanácsadó és oktató a szakemberek képzésében. Számos, a sajttal foglalkozó kötet szerzője, többek között az Aroma, egy szenzoros utazás az olasz DOP sajtok között, Tamellini kiadó, és a Manuale del Casaro, amelyet a Hoepli adott ki.
Portfólió (5)
A 100% Italia International Trade széles választékot kínál az olasz területek legjobb termékeiből ügyfeleinek: D.O.P. bivalymozzarella, bivaly- és tehénsajtok, zöldségek, savanyúságok, D.O.P. extra szűz olívaolaj, Bagnoli trüffel, Gragnano tészta, friss tészta, tengeri termékek, hámozott paradicsom, pékáruk, pizzához való termékek, felvágottak stb. Köszönhetően a jól szervezett logisztikának és a ...
Portfólió (9)
Olaszország, Dello
...A BCS Autonegozi, a Bresciaclima Service vállalat ágazata, autonegoziak berendezésével foglalkozik a kiskereskedők számára. Minden aspektusát figyelemmel kísérjük egy autonegozi berendezésének: az anyagokat a belső terek kialakításához, az elektromos és vízvezetékek telepítését, a szükséges berendezéseket és háztartási gépeket, valamint a világítási elemeket. Különösen az élelmiszeripar területén vagyunk szakértők: autonegoziakat készítünk sajtok és felvágottak, hal, készételek, gyümölcs és zöldség, édességek, szendvicsek számára.
Portfólió (10)
Olaszország, Orsogna
Abruzzo-ban vagyunk, zöld régióban. Friss TARTUFOT kereskedésére specializálódtunk, a típus és minőség az évszaktól függően változik. Gondosan válogatott. A következő időkeretekkel biztosítunk trüffelt: • 24 óra Olaszországban (It) és Európában (EU) • 24 óra Észak-Amerikában és Kanadában • 36/48 óra Ázsiában • 48 óra Ausztráliában. Ezen kívül létrehoztunk egy gyártóüzemet, amely trüffel alapú term...
Portfólió (9)
Olaszország, Gussago
...Greco di Tufo Ellenőrzött és garantált eredetmegjelölés Termelési terület: Campania Szőlőfajta: Greco Alkoholtartalom: 13% vol. Szín sárgás szalma Illat kellemes, intenzív, finom, jellegzetes Íz száraz, harmonikus Gasztronómiai párosítások rizottók, halételek, sajtok Szervírozási hőmérséklet 8°- 10° C.
Portfólió (4)
Olaszország, Barberino Di Mugello
Az Agrifood Toscana egy dinamikus vállalat, amely a toszkán mezőgazdasági élelmiszeriparban tevékenykedik, beleértve az Agriqualità márkájú termékeket az Amiata és a Val di Paglia térségében. Ezek a termékek egy 2005 óta kialakult termelési lánc eredményei, és a Toszkána régió általi tanúsítási engedéllyel indultak. Különösen a tanúsított termékek közvetlen értékesítésre kerültek az "i Toscani", "...
Portfólió (7)
Olaszország, Codogno
Az Italcaseus S.r.l. egy olyan vállalat, amely a legjobb olasz sajtok és felvágottak kiválasztására és forgalmazására specializálódott. Olyan termékek, amelyek a félszigetünk legnevesebb területeiről származnak. A gondos ellenőrzési és kiválasztási munkának köszönhetően, amely a kiváló olasz termékek azonosítására irányul a sajtkészítés és a felvágottak területén, az Italcaseus képes saját márkájú...
Portfólió (4)
Olaszország, Cadorago
...A Sacco System, a tejipari tejsavbaktériumok gyártására specializálódott vállalat, egy sor liofilizált és fagyasztott tejsavbaktériumot állít elő, amelyeket kifejezetten kemény sajtok gyártására terveztek, különösen olyan sajtok előállításához, amelyek nedvességtartalma a zsírszegény szárazanyag 56%-a: - Grana Padano - Emmental - Gruyere - Comtè - Kemény Pecorino Látogass el a https://www.saccosystem.com/ weboldalra, hogy letölthesd a brosúrákat!
Portfólió (4)
Olaszország, Dorgali
... jegyeivel. Ízében felbukkan a melege, amit lágy és ölelő tanninok szövevénye követ, felfedve a fekete kakaó jegyeit. Szűretlen bor, az esetleges üledék nem rontja a minőséget, hanem kiemeli a tipikusságot, és tanúsítja borászati eljárásaink integritását és természetességét. Kiválóan illik gazdag és struktúrált ételekhez, mint például vadételek, vörös húsok és érlelt sajtok.
Portfólió (5)
...Szín: intenzív rubinvörös. Illatok: széles és tartós, érezhető cseresznye és vanília jegyekkel. Íz: testes, kerek, lágy és kiegyensúlyozott tanninokkal. Szerviz hőmérséklet: 16-18°C. Párosítások: kiváló vörös húsok, vad és érlelt sajtok kísérőjeként. Borászat: a szőlőszemek lefejtése után a must 6-7 napig héjon ázik 24-26°C-on. A malolaktikus erjedés befejezése után egy része barrique hordókban, a másik része acélban érlelődik. Érlelési potenciál: 2 év és több a szürettől függően.
Portfólió (4)
Olaszország, Maruggio
...nagyon jellegzetes Íz: Jó tanninok és struktúra, lágy és körülölelő Tálalási hőmérséklet (Celsius): 16° - 18° C Ajánlott: Vörös húsok, vaddisznó, fűszeres sajtok, húsok, bárány, húsos szósz, tűzön sült hús, marha, kolbász, sajtok.
Portfólió (8)
Közvetlen értékesítés és export cash and carry formájában világszerte, közvetlen értékesítés éttermeknek világszerte, olasz termékek, mozzarella di bufala, pizza mozzarella, fior di latte, San Marzano paradicsom pizza készítéshez, friss tészta, tészta olasz éttermek számára külföldön. Verhetetlen árak olasz specialitásokra, rendelj a weboldalunkon, és a termékek közvetlenül az éttermedbe érkeznek:...
Portfólió (10)
Olaszország, Bagnolo San Vito
A Tejfa egy olasz élelmiszer- és italforgalmazó vállalat. Az élelmiszeriparban olyan termékek forgalmazásával foglalkozunk, mint: Sajtok: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola édes és csípős, füstölt scamorza, Caciocavallo Sonkák: San Daniele sonka, Parma sonka, Nemzeti sonka, mec sonka és téglalap alakú sonka Általános felvágottak: speck, mortadella, bresaol...
Portfólió (2)
Olaszország, Campo San Martino
...Önkiszolgáló szekrény, amely alkalmas promóciós értékesítésekhez, mint például felvágottak, sajtok és italok. Beépített kondenzáló egységgel elérhető. Fontos középpontja az üzletnek, köszönhetően tiszta vonalainak. Esztétikailag és funkcionálisan a Naxos tökéletesen illeszkedik az üzlet többi bemutatószekrényéhez.
Olaszország, Albanella
Az Olaszország iránti szeretet és a nagy kulináris hagyomány iránti elkötelezettség gazdag és gondos válogatásban nyilvánul meg hazánk gasztronómiai specialitásaiból. A legjobb sajtok, a leghíresebb felvágottak, olajok, borok és édes-savanyú ecetek, a tészta, száraz vagy friss, a mediterrán étrend királynője, egészen a Mozzarella di Bufala Campana-ig, amely finom ízével el fog varázsolni...
Olaszország, Sant'ilario D'enza
Mi a DalterFood Group-nál több mint 45 éve szenvedéllyel foglalkozunk a legjobb olasz DOP érlelt sajtok, valamint más olasz sajtok és kiválóságok kiválasztásával, adagolásával és csomagolásával, amelyeket világszerte forgalmazunk. Elsőként a büszkeségünk, a Parmigiano Reggiano, amelyet az Appennini Reggiano dombjain termelünk két sajtműhelyünkben: Caseificio Colline del Cigarello és Canossa...
Olaszország, Pasturo
...alkalmazkodva a modern ízekhez. ÍZ: A legfinomabb ízektől a határozottabbakig, a Carozzi sajtok minden ízlést kielégítenek. TERÜLET: A mi Valsassina-nk történetek, hagyományok és gasztronómiai kiválóságok összefonódása. A mi zászlós hajónk kétségtelenül a Taleggio DOP, amelyet nyers tejből is készítünk, ezt követi a Gorgonzola DOP, különböző mosott héjú sajtok és egy széles választék kecsketejből készült termékek, amelyek tükörképként egészítik ki a választékunkat.
Portfólió (7)
Olaszország, Martignacco
... legfontosabb termékkategóriák, amelyeket exportálunk: kávé, tészta, szószok és paradicsompürék, tonhal, olaj, kekszek és péksütemények, csokoládék és ünnepi termékek, tisztítószerek és személyápolási termékek. Amit az OLASZ PIAC számára teszünk: frissen csomagolt termékek disztribúciója az olasz piacon. Gasztronómiai termékek, felvágottak és sajtok széles választéka, abszolút és bizonyított...
Olaszország, Aidone
... gazdagodik, mint például a töltött caciotte, az érlelt sajtok vagy egyszerűen a mozzarella, amelyek a tisztaságukkal, ízükben és higiéniai biztonságukkal tűnnek ki. A vállalat több mint egy évszázada létezik. A legmagasabb szintű hagyomány jegyében a legjobb tejet választja ki Enna megyéből és Szicíliából, „kihasználva” az éghajlatot a „történelmi” sajtkészítmények természetes érlelésére, amelyek széles körben elterjedtek a nemzeti és európai piacon. A LEGJOBB SZICÍLIAI SAJTOT TERMELJÜK.
Olaszország, Cavaria Con Premezzo
... könnyen felszerelhető élező egyszerűsíti a felhasználó munkáját, miközben fenntartja a termék tökéletes vágásának hatékonyságát; a golyóscsapágyakon elhelyezett tányér kiváló csúszást biztosít, és lehetővé teszi nehéz felvágottak, sült húsok, sajtok, halak, kemény húsok és egyéb termékek vágását. Bár kis gép, a nagyobb szeletelők előnyeivel és építési pontosságával rendelkezik. Műszaki jellemzői...
Portfólió (72)
Olaszország, Ripalimosani
... kandírozásához, míg a LINEA TARTUFO leegyszerűsíti ennek a különleges összetevőnek az előkészítését a lavatartufival. Végül, a LINEA LATTE speciális berendezéseket és gépeket tartalmaz a tej feldolgozásához és sajtok előállításához, hatékony és magas színvonalú gyártási folyamatot biztosítva!
Portfólió (6)
Magas minőségű toszkán élelmiszereket forgalmazunk. Felvágottak, sajtok, savanyúságok, tészta, gasztronómiai ételek, olaj és sok más termék az Ön vendéglátóipari, bár, szállodai tevékenységéhez. 1949 óta szolgáljuk a Ho.Re.Ca. szektort. Látogasson el a weboldalunkra: Pieragnoli.it...
Olaszország, Rivoli
... folyamatos tanulmányozás eredménye. Innen ered a folyamatos kutatás a hagyomány és a modernitás tökéletes egyesítése érdekében. Vendéglátási elképzelésünk nem hagyja el a vendégszeretetet, a szolgáltatás fontosságát és a "jóllakató konyhát", de ugyanakkor új fogalmakat ölel fel, amelyek a környezetvédelmi és társadalmi szempontból fenntarthatóbb vendéglátáshoz kapcsolódnak. A piemonti sajtok, felvágottak és húsok néhány kilométert tesznek meg, hogy életre keltsék menünket. A vargányák, articsókák és spárgák szezonálisan a konyhánk és pizzériánk igazi főszereplőivé válnak.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play