...Az allflex UHR egy speciális, ultra-magas ellenállású, 11 rétegű PA/PP/PA/PE öntött koextrudált fólia, amely 250my, 300my és 350my vastagságban érhető el. Ez a különösen robusztus, rendkívül átlátszó és optimálisan formálható fólia ideális a tiroli szalonna vonzó csomagolásához. A csomagolás eredménye ellenállhatatlanná teszi termékeit az értékesítési ponton.
Az allflex UHR előnyei egy pillantásra:
- Rendkívül magas átlátszóság
- Fejlettebb formálhatóság
- Megnövelt átszúrási ellenállás
- Kiváló hegesztési tulajdonságok...
...A félhold omletták választéka széleskörű referenciákat kínál. Franciaországban tojásból készült termékek. Elérhető:
Gomba-sajt
Gazdasági (zöldségek & sajt)
Finom fűszerek
Sajt
Sonka sajt
Szalonna sajt
Francia tojások
Sóban szegény
BIO címke
Szabadon tartott tyúkok
Csomagolás: 40 vagy 60 omlettes karton - 90g vagy 135g...
...Jellemzők:
Füstölési mód - 2 lehetőség:
1. gyümölcs, sajt, tojás és hal füstölése;
2. baromfi, vízimadarak, hús, kolbász és szalonna füstölése.
A vezérlőegység szabályozza:
- a hőmérsékletet a kamrában és a kemencében;
- a nagyfeszültségű impulzus méretét és formáját (előfeltétele a termék helyes behatolásának a fenolba, mivel az olyan termékek, mint a hús, kolbász és hal, különböző szöveti...
... receptjének köszönhetően tökéletesen megfelel azoknak, akik figyelnek a vonalaikra és/vagy az egészségükre.
Ez a palacsinta jól átsült, a tartósság érdekében.
Hidegen fogyasztható szendvicsként, vagy reggelire és uzsonnára (vajjal vagy csokoládéval, lekvárral...), és ebédre, vacsorára töltve.
Étkezési ötlet:
Az étkezéshez bármivel tölthető, amit csak el lehet képzelni:
- vaj, gruyère sajt, sonka, tojás,
- vaj, füstölt lazac, citromlé
- sajt, saláta
- kolbász
- füstölt szalonna
- apró zöldségekkel...
...Alakítsa át Synergy Grill-jét részben grillé, részben palacsintapanná
Lágy acélból készült, selyemfényű felülettel
Ideális olyan ételek elkészítéséhez, mint a finom hal, kagyló, szalonna, hamburger, tojás és hagyma
** Kérjen árajánlatot **...
...A salchichón, amely ibériai sertésekből készül, amelyeket gabonafélékből és hüvelyesekből álló takarmánnyal etetnek, és intenzív tartási körülmények között nevelnek. Az ibériai sertés sovány és zsíros részeit nagyon finomra aprítják, sóval, borssal, szerecsendióval, oregánóval és fokhagymával ízesítik, majd természetes sertésbélbe töltik.
A hagyományos folyamat a hús és a szalonna aprításával, a...
...Gundel Serpenyők - Az eredeti 1972 óta, rendkívül tartós, kiváló pirítás, zsírszegény sütés, hőmegtartó alj, PFOA-mentes.
Csak egy kis ételt szeretne készíteni? Akkor ez a 20 cm átmérőjű lapos serpenyő pontosan Önnek való! Egy steak, két vagy három tojás, hagyma pirítása, szalonna kisütése, egy rántás vagy egy kis omlett gyorsan elkészül benne. Használja ezt a serpenyőt a legkisebb főzőlapra, 15 cm átmérővel.
Magasság: 4 cm
Átmérő: 20 cm
Főzőlap használat: Gáz, Kerámia, Elektromos, Halogén
Főzőlap anyag: 15 cm
Mosogatógépben tisztítható: nem
Cikkszám: 020-f...
A MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) székhelye Guijuelóban (Salamanca) található, és szinte kizárólag az ibériai sertés iparosításával foglalkozik. Célja egy olyan vágóhíd építése volt, amely rendelkezik bontási és zsírfeldolgozási részleggel, hogy biztosítsa a sertések levágását és feldolgozását, amelyeket az iparai igényelnek, valamint a szalonna zsírrá alakítását egy olvasztási folyamat révén...
... tudunk lenni, és a költségeket több gyár között osztva tudjuk fedezni. Az általunk forgalmazott termékek a következők: gyümölcs konzerv, hüvelyesek és zöldségek, hal konzerv, sajtok és sajt analógok (szeletelt és reszelt), felvágottak (felvágottak, szalonna, chorizo, szalámi, durum búzadara tészták, növényi olajok és olívaolaj, gyümölcslevek és nektárok, csokoládék és kekszek, fagyasztott zöldségek, UHT tej, hűtött saláták, szószok (majonéz, ketchup, mustár és sok más), fagyasztott hal és ultra fagyasztott tenger gyümölcsei (tigrisrák), fagyasztott sertés-, marha- és baromfihús.
... kezelőre van szükségük a használt növényi olaj és élelmiszeripari zsiradék hulladék eltávolításához, olyan élelmiszeripari vállalatok, amelyek gyártási folyamatában olajok vagy zsírok szerepelnek) az ECO SYSTEM XXI végzi a maradék olaj kezelésének teljes ciklusát: gyűjti, szállítja, tárolja, előkészíti és elküldi a gyárba végső átalakításra biodízelként. Állati zsírokat (zsír, zsírszalonna és szalonna) is visszanyerünk, amelyeket három célra használnak fel: - emberi táplálkozás - állati táplálkozás - ipari felhasználás, mint például szappankészítés vagy kozmetikumok...
... ennek érdekében folyamatos és állandó fejlődésre tettünk szert, mind a minőség, mind a technológia terén, amely lehetővé teszi számunkra, hogy alkalmazkodjunk ügyfeleink egyedi igényeihez. Termékek: sertészsír, chicharrones, húsliszt, ibériai borda, ibériai szalonna, ibériai hasaalja, stb.
A Leframa egy családi vállalkozás, amely fokozatosan nőtt a két világos elvnek köszönhetően: a kemény munkának és a maximális minőségnek, hogy a legjobb terméket kínálhassuk ügyfeleinknek. Szeretjük a munkánkat, és ezt próbáljuk átadni minden termékünkben. Termékeink: FRISS KOLBÁSZ, CHISTORRA, SZÁRAZ ÉS FRISS CHORIZO, LONGANIZA, KURTÍTOTT SZALONNA, TOCINETA, FŰSZERES LOMBOC, FEHÉR CHORIZO, CULARES. Minden termékünk természetes bélből készült. Megvan a Navarrai Kézművesek és a Reino Gourmet pecsétje, és most már van egy ökológiai termékcsaládunk is.
...Több mint 8000 LUTETIA rendszert telepítettek világszerte kiolvasztási, sózási, fázisösszevonási, hőkezelési, szárítási és füstölési, hűtési és kriogén műveletek végrehajtására. A LUTETIA technológiai folyamatokat fejleszt minden gyártásához: Sertés felvágottak (főtt sonka, szalonna, pástétom), Száraz felvágottak (coppa, száraz sonka, száraz kolbász, Cobourg), Pácolt termékek, Feldolgozott baromfi termékek (baromfi sonka, nuggetek), Sült és füstölt csirkék, Tengeri termékek (lazac, fejlesztett állatok).
Az Antonijoan L.C. egy spanyol húsipari termelő, amely 1976 óta működik. Fő termékeink:
- Szalonna,
- Kolbászok,
- Főtt sonka,
- Chorizo Rosario,
- Pâték.
A HORECA (Szálloda, Étterem és Catering) kereskedelmi szektorára specializálódtunk.
Székhelyünk Ripolletben található (7 km-re Barcelonától) egy 3000 m2-es gyárban, amely a legmodernebb ipari berendezésekkel és gyártási módszerekkel...
A Laeremansnál a tevékenység kezdetben élő sertések vásárlására, levágásukra és saját feldolgozásukra korlátozódott. Most különböző termékeket kínálnak: Sonka, Főtt Kolbászok, Bacon, Szalonna, Pástétom.
Hagyományos falusi kolbász és szalonna. Több mint 70 éves hagyomány, három generációs hentesmesterek. Kolbász narancssal, aszalt paradicsommal, póréhagymával, csirkével, marhahússal, főtt, szalonnás. 80%-85% friss hús, sertés vagy marha vagy csirke, fűszerek, gyógynövények, fűszerkeverékek. Minőség, hagyomány, erős íz, aroma. Minden termékünk friss húst és 100% tiszta alapanyagokat tartalmaz.
Az AJV csoport a következő termékek és nyersanyagok nagykereskedelmére specializálódott: regenerált, visszanyert használt étolaj a műszaki és oleokémiai ipar számára; szabad zsírsavak a műszaki és takarmányipar számára; margarin és sütőzsír; glicerin és glicerin a műszaki, takarmány- és élelmiszeripar számára; zsír, szalonna, baromfizsír, halolaj, állati és csontliszt; repce-, napraforgó-, pálma-, kókuszolaj és lenmagolaj; burgonya-, kukorica-, búzaliszt; tejsavópor, sovány és teljes tejpor, zsírmixek.
2011-ben az ipari szektor és a gyártási szektor embereitől
Élő állatok termelése,
Élő állatok import-exportja
Húsfeldolgozó üzemek, vágóhidak felhasználói, termelés, vágás és értékesítés, mezőgazdasági termékek gyártása, import és export.
Feldolgozott hústermékek gyártása és nagykereskedelmi értékesítése. Kolbász, Sült hús, Szalonna, Szárított hús.
A Bianya-völgyben, La Canya településén található a Ramòn Ventulà első osztályú sonkagyártó üzem. Termékek: sonkák. Csonttal rendelkező sonkák. Csont nélküli sonkák. Szeletelt sonka. Fuet. Chorizók. Szalonna. Pancetta. Bacon.
A 20. század közepén, a kis Caña faluban, a Ventula család elkezdte a felvágottak készítését. Kezdetben a felvágottat saját fogyasztásra készítették, vagy a legközelebbi...
A LE COMPTOIR ALLEMAND Francia legnagyobb német termékplatformja, amely számos prémium német márkát képvisel. Mézeskalács, füstölt szalonna vagy német whisky... Minden megtalálható nálunk, több mint 10 000 termékből álló katalógussal és egy logisztikai központtal Párizs északi részén. Csapatunk folyamatosan készen áll, hogy egyedi és Franciaországban nem kapható termékeket kínáljon Önnek. Küldetésünk, hogy egy darabot Németországból hozzunk el Franciaországba. Fedezze fel termékeink válogatását közvetlen online értékesítési platformunkon: www.lecomptoirallemand.com.
... sem. Dió: A sonka finom része, enyhe, természetes pácban sózva, füstölt vagy sem. Szalonna: Szárazon sózott has, füstölt vagy sem. Kézműves főtt sonka: Kiváló minőségű sonka, kézműves módon sózva, sütőben főzve és párolva. Száraz kolbász: Kiváló minőségű sertés- és marhahúsból készült készítmény.
... az egyik vagy másik sanglochont, és hazaviheti a felvágottakat és egyéb "házi" és regionális termékeket. A farm boltja különböző termékeket kínál: szárított sanglochons kolbász, sanglochons sonka, sonkás dió, füstölt szalonna, füstölt kolbász, szárított sonka, sanglochons tej, alkohollal készült cseresznye, bodzavirág bor, birsalma zselé, rózsa zselé, Tchesté sör, kézműves almalé,…...
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.