...Egy provanszi fekete szarvasgomba szirup, amely arra hív, hogy másképp élvezzük a szarvasgombát!
A Quintessence de truffes édes ízével felfedi a provanszi táj minden erejét és karakterét, egyedülálló ízélményt nyújtva a híres fekete gyémánt körül!!
Kóstolási tanácsok:
Fogyassza aperitifként kir formájában, egy crémant, pezsgő vagy inkább száraz fehérbor kíséretében. Először öntse a szirupot, majd adjon hozzá 8 rész italt a választása szerint, és keverje össze tálalás előtt.
Ideális péksüteményekhez, hogy ízesítse és elegáns, kifinomult érintést adjon desszertjeinek.
...A FRIZZE színezők újdonságnak számítanak az alkoholos italok szektorában. A tervezési technológia révén a színek élénkebbek és intenzívebbek. Összesen 7 különböző színt kínálunk: "KÉK / PIROS / ZÖLD / LILA / SÁRGA" stb. A kereslet főként PUB-okban, diszkókban, bulikban, klubokban stb. tapasztalható, különböző alkalmazásokhoz fehérbor alapú italokhoz, alkoholos koktélokhoz, borokhoz és likőrökhöz, ginhez, vodkához stb.
...Durum búzadara, Tojás 30%, Piros répa por, Barolo DOCG bor 2%. Nyomokban kagylót tartalmazhat. Körülbelül 3/4 fő részére.
6/7 perc főzés körülbelül nagy mennyiségű sós forrásban lévő vízben.
Leöntés és fűszerezés.
Javasoljuk, hogy trüffel (fehér vagy fekete), húsos, zöldséges szószt használjon.
Egy vörösbor (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) vagy egy fehérbor (Roero Arneis, Gavi di Gavi) a megfelelő területről tökéletes párosítást alkot.
...Hagyományos módon, válogatott szőlőkből készült, régi szőlőültetvényekről. Világos megjelenésű fehérbor, sárgás színnel, zöldes árnyalatokkal, amelyek fiatal korára jellemzőek. Illatában összetett gyümölcsös aromák jelennek meg, kiemelkednek a fű és a kömény jegyei, valamint a zöldalma és a barackhéj. Hosszú és ízletes utóíze dominál, amely ivásra csábít.
Küldemények a szárazföldre. Ingyenes szállítás 60 € feletti rendeléseknél.
...A Balsamique Blanc egy 4 éves fűszer, amely fehérbor-ecetből és fehér szőlőmustból készült. Gyümölcsös ízei kiemelik a salátákat, zöldségeket, halakat és tenger gyümölcseit.
Hozzávalók: Fehérbor-ecet, fehér szőlőmust. Kén-dioxidot tartalmaz.
... változatos receptekkel (gesztenyeliszt, citrom, mogyoró, fehérbor, ánizs stb.) elvarázsolják Önt. Az Afa canistrelli, a valódi korzikai specialitás, nem hagyja Önt közömbösen!
Súly: 250 g-os csomagok
Összetevők: búzaliszt, cukor, napraforgóolaj, apróra vágott mogyoró 3,5%
Tartósítás: száraz, hőtől védett helyen tárolandó
Tápérték nyilatkozat: 100 g-ra vonatkozóan
Energia: 1975 kJ (470 kcal)
Zsírok: 20 g
Telített zsírsavak: 2,4 g
Szénhidrátok: 67 g
amelyből cukrok: 30 g
Fehérjék: 6,4 g
Só: 0,71 g...
...Fehérbor 11% Vol. Márka: Viñedos da Queimada.
Ez a bor a Miño folyó partján található ültetvényekből származik.
Kiváló minőségét azzal bizonyította, hogy ő volt az első, akit a Származási Helyi Megjelölés elismerésében részesítettek.
Helyi fajtái, a Torrontés és a Treixadura, különleges fiatalos és friss ízjegyeket adnak ennek a fehérbornak.
"Viñedos da Queimada"...
... fehérbor
Pirosmani: Félszáraz rosébor
Alazani Valley Rosé: Édes rosébor
Saperavi Qvevri (Amphorák): Bio száraz vörösbor - Bronzérem a Weine International Challenge (IWC) versenyen
Rkatsiteli Qvevri (Amphorák): Bio száraz fehérbor - Ezüstérem a Weine International Challenge (IWC) versenyen
Kisi Qvevri (Amphorák): Bio száraz narancsbor...
...Hagyományos kézműves módszerekkel készült. Az alapja egy minőségi fehérbor, és aromáit több mint 20 természetes kivonat adja, beleértve gyógynövényeket, gyökereket, virágokat, fűszereket és gyümölcsöket. Különösen kiemelkedik az Artemisia Absinthium -ajenjo- jelenléte. A használt szőlőmust gazdag és gyümölcsös ízélményt biztosít.
Az íz intenzív, kiegyensúlyozott és nagyon hosszú, erőteljes...
...Noémie cuvée-nk a szenvedélyünk és munkánk összegzése. Alacsony hozamú parcella kiválasztás, fehérbor esetén tölgyfahordós erjesztés, vörösbor esetén tölgyfahordós érlelés. Magas kifejezőerővel rendelkező cuvée, gazdag és tartós karakterrel, amely megtalálja a helyét egy gasztronómiai asztalon.
... gyümölcsösséggel rendelkeznek. Egy szép birtok, amelyet érdemes közelről figyelni!
Tartalom: 75cl
Típus: Fehérbor
Szőlőfajta: 100% Chardonnay
AOC: Petit Chablis
Érlelés: Azonnal fogyasztható, és 2026-ig tárolható
Szerviz hőmérséklet: 8-10°C...
...A legenda szerint a föníciai hajók, amelyeket a „Tengeri Szellő” rendszeres szele fuvarozott, a Kr.e. 6. században partra szálltak a Földközi-tenger partján. Magukkal hozták a szőlőtermesztés és a borászat tudományát. Étel-ital párosítási tanácsok Baráti összejövetelekhez, grillezésekhez és nagy nyári salátákhoz. Ez a fehérbor tökéletesen illik a halételekhez, mint például a nyelvhal filé vagy a mandulás pisztráng. Szervírozási hőmérséklet 2° 6° Dekantálni Nem...
...Információk Típus: Semleges
- Cuvée Tradition 2014 Fehér 75 cl Két Érem.
Száraz Fehérbor Entre-Deux-Mers / Bordói Szőlőültetvény Certifikált AREA HVE2 / Független Borász. Világos és fényes szín, ennek a bornak az illata nagyon kifejező sárga gyümölcsök, citrusfélék és feketeribizli rügy aromáival.
2014 A klasszikus Bordó, egy finom, gyümölcsös és virágos száraz fehérbor. Frissen tálalva...
... egyensúly, egy ásványos oldal, amely kiemeli a többi aromát, egy lenyűgöző fehérbor, amely örömet szerez az ízlelőbimbóknak.
Kóstolás: Világos sárga szín. Gyümölcsös aromák. Friss és gyümölcsös.
Borászat: Kerámiában történő érlelés és készítés.
Étel-ital párosítás: kagylók, halak és fehér húsok.
Alkoholtartalom: 13%.
Tárolási idő: 3-7 év.
Csomagolás: 6 db 75 cl-es palack kartonban.
Birtok: Domaine San Gavino.
Elnevezés: Szépség Szigete.
Évjárat: 2019.
Szőlőfajta: Vermentinu.
Kultúra: Mérsékelt.
Címke: Földrajzi Jelzés Védett.
...A teraszok és a Dolce Vita szellemének elengedhetetlen része
Hozzávalók:
Francia fehérbor, alkohol, aromás növények csokra, fűszerek és citrusfélék héja
Kiszerelés: 1 liter (10 koktél)
Fokozat: 18% vol.
Szervírozás: 50% Spritz Balbine + 50% szénsavas víz egy nagy boros pohárban, tele jéggel
MINŐSÉGI ITAL
A Spritzünk létrehozása előtt különböző módokon kóstoltuk meg a koktélt, különböző...
...A felinói, a sok olasz szalámi közül, a legédesebb, kevés sóval, borsszemekkel készül, és a parmai sonka völgyében érlelődik. Csak olasz nehézsertésből, a „trito di banco”-ból (zsírszegény hús, idegek nélkül, egy vékony zsírréteggel), először közepes szemcseméretűre darálva, majd a fűszerezéssel (só, bors, egy kis fehérbor) összegyúrva, pihentetve, a hagyomány szerint „culare” bélbe töltve, ami mindig puha marad. Két-három hónap után itt van a keresztben vágott szelet, teljes, kerek aromával, a boldogság különleges ízével.
...Pasztőrözött juhtej sajt fekete trüffelle.
Legalább 3 hónapig érlelt.
Enyhén savanykás és aromás íz, amelyet a trüffel által nyújtott árnyalatok egészítenek ki.
Párosítás: Cava, Champagne vagy hordóban erjesztett fehérbor.
...Tökéletes grillezett zöldségek és egyfajta hagyma, az úgynevezett Calçots kísérőjeként. A Romesco szósz egy hagyományos recept alapján készül, amely olajból, hagymából, paradicsomból, diófélékből és fehérbor ecetből áll. 100%-ban természetes szósz. Nem tartalmaz glutént.
Súly: 0,140 gr...
A Fave birtok szőlőültetvénye Provence-ban, Franciaország déli részén található. Közel 8 hektáron terül el, 2 szigetre osztva, a Fave Bastide körül és a Brue Auriac községben található Notre-Dame Priory kápolna felett. A birtok tulajdonosai és borászai Benoit és Laure Fil. Provence-i rosé, fehér és vörös borokat készítenek a Coteaux du Varois elnevezés alatt. A kínálatban 8 féle bor található: 3 r...
Birtokos borászoként szőlőültetvényeink a Dél-Vendée-ben találhatók, és az IGP Val de Loire címkét viselik. Biogazdálkodásra tanúsítottak, és túllépünk a követelményeken, mivel a talajaink és szőlőink előkészítése nem ismer szintetikus termékeket. Ma olyan kereskedelmi partnereket keresünk, akik képesek nemzeti és nemzetközi szinten forgalmazni borainkat.
Kizárólag olasz borokra specializálódtunk, és folyamatosan bővítjük a választékunkat. Szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani Önnek. Minden borunkat gondosan válogattuk. Nemcsak a vezető borértékelők véleményére támaszkodunk, hanem nagy hangsúlyt fektetünk termékeink hitelességére is, amelyek magukban hordozzák a táj és az emberek karakteré...
...selymes és finom test. Az egzotikus gyümölcsök aromái végigkísérnek minket.
Általános benyomás: harmonikus, ízletes fehérbor, tartós aromákkal.
Érdemes aperitifként vagy tengeri ételek mellé fogyasztani.
Jól lehűtve tálalni.
Termék: Château du Garde
Terület: 2,5 ha
Szőlőfajta: 60% Sémillon, 40% Sauvignon
Terroir: agyagos-kalkális talaj
Megjelenés: tiszta, fényes, sárga-zöld szín
Illat: finom, gyümölcsös és friss...
...Egy édes, lágy fehérbor, éppen megfelelő mézjeggyel. Ideális aperitifként vagy libamájjal.
Állapot: Új termék
Ország: Franciaország
Termelési régió: Bordeaux
Megnevezés: Premières cotes de Bordeaux
Évjárat: 2017
Alkohol: 13°
Tartalom: 75cl...
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.